• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

21:07

TAJKUNSKI MEDIJI REDOM STALI UZ USTAŠE! Pravdaju Hrvate po svaku cenu, a napadaju Vučića

printscreen

Politika

TAJKUNSKI MEDIJI REDOM STALI UZ USTAŠE! Pravdaju Hrvate po svaku cenu, a napadaju Vučića

Podeli vest

Gotovo da nema čoveka koji danas nije osudio ponašanje ustaških vlasti koje su zabranile predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ulazak u zemlju i odlazak u Jasenovac

I dok narod bruji o sramnom potezu Hrvata, tajkunski mediji iz Srbije ponosno staju na stranu ustaša pokušavajući da ih opravdaju po svaku cenu.

Foto: informer.rs

Tako niskotiražni tajkunski dnevni list "Danas" na sutrašnjoj naslovnoj strani donosi tekst sa naslovom "Privatni i nenajajen, ili samo spinovan Vučićev put u Hrvatsku".

Ništa blaži u pravdanju ustaških vlasti nisu bili ni novinari đilasovske "Nove". Tekst na njihovoj sutrašnjoj naivnoj strani nosi naslov "Zbog Rusije i Kosova, Vučić pravi predstavu od odlaska u Jasenovac"!

Foto: informer.rs

Ovim potezima tajkunski mediji su još jednom pokazali da se priklanjaju napadima na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

dobro a da li je neko uhapsen od smrdljivih tih novina sto se pljuje po Srbiji i sto je evodentno da rade za ustase ,to vise nije sloboda govora to je javno pljuvanje i iskazivanje mrznje prema svemu srpskom ,od svih tih urednika,to se negde zove petokolonastvo i zna se kakva je kazna za to.Da li je neko jos u zatvoru od tog olosa,a drugo lepo solakovu televiziju izbacite iz drzave Srbije i resen problem

momcilo

pre 1 godinu

Tajkunski mediji u Srbiji uvek na strani srpskih neprijatelja. Na strani su ustaša jer su oni protiv Vučića, i uvek tako samo da je neko protiv ološ ga podržava!

Rade R

pre 1 godinu

Koji debil je dao negativan glas na ovaj komentar! Taj takav, ako mu ne valja Srbija, neka ide tamo gde mu je lepše! Srećan put! A za ove medije preporuka ista, idite i radite u toj "lijepoj njihovoj" i uvlačite se tamo ustašama, da ne kažem gde! Sramota! Koliko pljujete po Srbiji i Srbima u sred Srbije a pri tom sve vreme pričate o neslobodi medija, i to želite da vam bude prolazna karta za nacionalne frekvencije u Srbiji! Treba vama zabraniti da uopšte radite i postoji te, izdajnici obični! ŽIVELA SRBIJA!

Bojana

pre 1 godinu

Uz koga će izdajnici stati, nego uz sebi ravne! Similis simili gaudet!

Era

pre 1 godinu

Sram bilo sve koji staju na stranu Hrvata koji su zabranili Vucicu da poseti Jasenovac.

Sanja

pre 1 godinu

Nista neobicno,navikli smo da su tajkunski mediji protiv svoje drzave.

Andjelija

pre 1 godinu

Takve medije u Srbiji treba zabraniti jer rade protiv drzave

Milena

pre 1 godinu

To je smece od medija.Otvoreno rade protiv svoje drzave

Bole

pre 1 godinu

Sram bilo sve joji podrzavaju odluku Hrvata da onemoguce Vucicu posetu Jasenovcu.

Natasa

pre 1 godinu

A kada tajkunski mediji nisu bili protiv svog naroda i drzave?

Verica

pre 1 godinu

Srpska opozicija i njihovi mediji se raduju ovom sramotnom cinu jer je napadnut Vucic, pa makar Hrvati unizavali Srbe.

Normalac

pre 1 godinu

Gorećete u paklu vaših podmetačina i manipulacija kad-tad, ološi udbaško-radikalski.

Anewtt

pre 1 godinu

Opozicioni mediji koriste svaku situaciju da napadaju Vucica ili stanu na stranu onih koji to isto cine.Ali pravdanje Hrvata u slucaju Jasenovca je napad na Srbe.

Brana

pre 1 godinu

,,Objektivni, nezavisni", a kako su samo ,,pravdoljubivi" tajkunski mediji! Muka da te uhvati od licemerja, izmišljotina i zlobe, koja je pre svega, usmerena ka Vučiću, pa onda prema Srbiji! Kako li ti ljudi podnose svoj odraz u ogledalu?!

Vuk

pre 1 godinu

Niko normalan ni u zemlji, niti u svetu ne može da opravda zabranu da se stavi cveće na grob nevino stradalih! Nema čoveka bez čovečnosti, a postupak neoustaške vlade u Hrvatskoj daleko je od čovečnog, kao i postupak tajkunskih medija, koji brane neodbranjivo! Sve za pare!

Vukašin

pre 1 godinu

Tajkunski mediji, koji vole da pominju tri karte za Holivud, sada su se prodali za šaku dolara! Dno-dna!

Baća

pre 1 godinu

Nažalost u Srbiji imamo poprilično smeće od novina koje otvoreno promovišu proustaške ideje i proustašku politiku. Ja mislim da treba da se lepo ugledamo na američku praksu, jer nam se to stalno sugeriše, i da takve medije eliminišemo kao propagandu jer su Amerikanci to uradili sa ruskim RT i Sputnjikom definišući ih kao rusku propagandu. Pa kad mogu tako oni , valjda možemo i mi da raščistimo sa domaćim proustaškim medijima tipa N1 i Nova. Reda radi.

Milan

pre 1 godinu

Vučic je postao priznati politicar svetskih razmera , povlači poteze koji protivnike teraju u očaj , tajkuni i zapadne podguzne muve ,placaju da novinari pisu gluposti ali dzaba postaju još omraženiji ,a Vučic jos popularniji !

Penzionerj

pre 1 godinu

Prvo! Što pre doneti zakon o sudijama i tužiocima. Do tada nema pravde u Srbiji. Ovo su rušitelji Države koji to pišu i i izgovaju proterati iz Srbije i oduzeti Državljanstvo i imovinu, sigurno nelegalno stečenu. RTS počistiti i ustaše najuriti mnogo nacista tu deluje.

OVDE SU USTAŠE UBILE ŠESTORICU VUČIĆA! Među njima je bio i deda sadašnjeg predsednika Srbije
Politika

OVDE SU USTAŠE UBILE ŠESTORICU VUČIĆA! Među njima je bio i deda sadašnjeg predsednika Srbije

Među reakcijama koje su se u medijima i na društvenim mrežama pojavile na odluku vlasti u Zagrebu da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabrane posetu logoru Jasenovac, u kojem je izvršen pokolj više stotina hiljada Srba, ponovo je aktuelizovana i stara laž da među žrtvama ustaškog zločina genocida u Drugom svetskom ratu nije bilo Vučića iz Bugojna i da ih predsednik Srbije izmišlja iz političkih razloga

17.07.2022

20:27

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija