• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2022

16:23

RUŠILAČKI POHOD LAŽNIH EKOLOGA

sns.org.rs

Politika

RUŠILAČKI POHOD LAŽNIH EKOLOGA

Podeli vest

Lažni ekolozi i takozvani „aktivisti za zaštitu životne sredine“, kao i pojedini samozvani „lideri“ minornih političkih stranaka, danas su silom, gađajući pripadnike policije flašama i kamenjem i verbalno ih vređajući, pokušali da spreče održavanje sednice skupštine grada Novog Sada, na čijem je dnevnom redu bilo i donošenje urbanističkog plana grada, napisao je na svom instagram profilu Zoran Đorđević v. d. direktora JP „Pošta Srbije“

- U huliganskom, nasilničkom ponašanju prednjačili su, po običaju, dokazani „borci za demokratiju“, predvođeni Brajanom Brkovićem, poznatom po uništavanju srpskih zastava i otvorenoj mržnji prema svemu što je srpsko u srpskom Novom Sadu i srpskoj Vojvodini, a u svemu su imali „pomoć“ i „kolega“ iz interesne grupe i filijale stranih centara moći, kodnog imena Ne davimo Beograd. Puna podrška nadležnim državnim organima u sprečavanju nasilja na novosadskim ulicama, kao i gradonačelniku Milošu Vučeviću na svim naporima koje ulaže da svoj grad učini što lepšim, boljim i funkcionalnijim mestom za život svih njegovih građana - dodao je on.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šeput

pre 1 godinu

Ako pohapse tu bagru i neradnike, onda će se smiriti, to je ološ, naučili živete od krađe i prevara , a sad Vučić neda. To je ta bagra glupandera oko Đilasa.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija