• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

09:47

HAPŠENJE JE U REDU, ALI DA ME UĆUTKAJU NEĆE! Predsednik Vučić o napadima iz Hrvatske: Oni su celu akciju osmislili, mislili su da mogu da me uplaše

printscreen/tanjug

Politika

HAPŠENJE JE U REDU, ALI DA ME UĆUTKAJU NEĆE! Predsednik Vučić o napadima iz Hrvatske: Oni su celu akciju osmislili, mislili su da mogu da me uplaše

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovuje spajanju mosta preko Save, a tom prilikom odgovorio je na napade iz Hrvatske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o napadima iz Hrvatske i skandaloznim pozivima na njegovo hapšenje.

Što se toga tiče, ja sam se ponudio bio dobrovoljno sam da uđem, šta je bio problem? Mogu da vas pitam, šta mislite zašto su sramne priče iz Petrinje puštali u javnost? Mislili su da će da me uplaše, da ne idemo u Jasenovac. Zamislite šta bi bilo u EU da mi izmislimo za Plenkovića da je ovde tukao zarobljenike. Oni su celu akciju osmislili, misleći da će moći da proizvedu efekat kod mene da me uplaše i da ne tražim odlazak u Jasenovac – rekao je predsednik.

Podvukao je da njegov posao nije da se dodvorava nikome.

U Hrvatskoj mi je važan Jasenovac, Jadovno, Smiljane, kad su Teslu proglasili za Hrvata iako nikakve veze nema. Da ne pričam o tome šta su sa porodicom Tesla uradili. Što se mene tiče, hapšenje je ok, ali da me ućutkaju neće i kad govorim o antinacističkom opredeljenju Srbije, branićemo ga i štititi po svaku cenu. Mnogo stotina hiljada Srba je izginulo od nacizma i fašizma, i nemačkog i italijanskog, ali pre svega ustaškog. Od toga neću da odustanem, ako je hapšenje deo toga, ja takođe nemam nikakav problem, tradicija bi se nastavila porodična Vučića, što bi moja generacija bila izuzeta. Kad su ono što je otac gradio spalili, oca mu ubili, hapšenje mu dođe kao da uzmete sladoled pa šetate negde, ništa posebno – rekao je Vučić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 1 godinu

Ja mislim da je komentarisati ustašiju, što bi se reklo, već postao protivprirodni blud. Oni su sami dovoljni sebi i svom blatu u kome se valjaju kad god se pomenu Srbi koje su u Drugom svetskom ratu i devedesetih zverski ubijali, pokrštavali i proterivali iz "lijepe njihove". Nije tek tako iznad ulaza Magdeburške katedrala tokom tridesetogodišnjeg rata uklesano: "Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata".

perica

pre 1 godinu

Vucic se bori za nasu zemlju. Svakodnevni rad Vucica dokazuje koliko on voli svoju zemlju.

marija

pre 1 godinu

Nas narod je 1999. godine prosao kroz veliku agoniju. Mnogo tuge, bola i stradanja smo pretrpeli. Ustali smo opet i nastavili smo da se borimo.

perica

pre 1 godinu

Srbija svakodnevno se suocava sa brojim izazovima. Svaki izazov je za nas novi stepenik na nasem cilju , a to je sto bolja Srbija.

marija

pre 1 godinu

Nas narod je vekovima dokazao koliko je hrabar i da smo velike patriote.

miki

pre 1 godinu

Nasa zemlja je nas ponos. Nikome necemo da dopustimo da uzima ono sto je nase.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija