• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

07:18

STOP SRPSKOM SVETU - Aida Ćorović se pohvalila CEPANJEM SRPSKE ZASTAVE pozivajući na SEPARATIZAM! Zakon kaže da bi mogla i da ROBIJA!

Beta

Politika

STOP SRPSKOM SVETU - Aida Ćorović se pohvalila CEPANJEM SRPSKE ZASTAVE pozivajući na SEPARATIZAM! Zakon kaže da bi mogla i da ROBIJA!

Podeli vest

Aida Ćorović, samozvana aktivistkinja i ostrašćena pristalica Dragana Đilasa pohvalila se na Tviteru da je pocepala zastavu Republike Srbije u Novom Sadu

- Pocepala sam zastavu Republike Srbije u Novom Sadu i pocepaću je opet! To je zastava ratnih zločina i genocida. Srbija nije zemlja samo Srba već svih građana Srbije i niko nam neće nametati zastavu koju ne želimo! autonomija za Vojvodinu i Sandžak! STOP SRPSKOM SVETU! - objavila je Aida Ćorović na Tviteru.

Foto: Printscreen

Ostaje pitanje hoće li nadležni organi reagovati i preduzeti nešto protiv Đilasove miljenice koja poziva na separatizam i uništava zastavu Republike Srbije što predstavlja povredu ugleda Srbije i za šta je predviđena novčana ili zatvorska kazna do tri meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patriota

pre 1 godinu

Da je Vulin predsednik ti bi sada vec bila u zatvoru zajedno sa svojim drugarima ali nazalost nije vec je ovaj mekusac Vucic!!!

Milan

pre 1 godinu

Државо, реагуј! Ко сме да цепа заставу некажњено ?

Perapericnijedetlic

pre 1 godinu

OVO NIJE NALOG AIDE ĆOROVIĆ, IMA DVA CC NA KRAJU, A AIDIN JE @AIDACOROVIC.

ban Kulin

pre 1 godinu

Šta se drugo moglo očekivati od poturičke genocidašice?!

Vladimir

pre 1 godinu

Ovu"gospođu"smestiti jedno deset godina iza rešetaka.Cepa zastavu koja nije njena.E pa u zatvoru da ih šije dok joj ne poispadaju nokti.

Wladex

pre 1 godinu

Odmah zatvoriti i suđenje po hitnom postuku.

Pera

pre 1 godinu

Ovo je za dozivotnu robiju. Ova osoba je zlo . . zlo koje pocine ratove . Zlo koje ubija kada dobije priliku. Zaustavite je na vreme!

Rase

pre 1 godinu

Ko sme da cepa drzavnu zastavu. Sta radi pravosudje. Idite u Ameriku pa pocepajte njihovu zastavu. Da vidimo da li bi se ova Corovic tada hvalila .

Baća

pre 1 godinu

Pitam se dokle će Srbija da trpi i toleriše ovakve likuše. Pljuje po Srbiji, po njenoj zastavi, po njenim simbolima, po većinskom narodu i to treba tolerisati da nam slučajno Ursula fon der Lajen i Žozef Borelj nešto ne zamere. Neka dotična pokuša to da uradi u nekoj drugoj zemlji. Loše bi se provela. Ali u Srbiji svaka uštva može da radi šta joj padne na pamet. Dokle više?

Hermes

pre 1 godinu

Postoji Zakon o izgledu i upotrebi zastave, grba i himne. Poštuj zakon ili predloži novi. Novi neće proći u Skupštini. Odjava za Aidu.

Pravda

pre 1 godinu

Ovu pod hitno strpati tamo gde joj je mesto i kljuc baciti,i ostale njoj slicne.hvala

Leka

pre 1 godinu

Aida Ćorović je zbog cepanja zastave Srbije i uvrede koju je time nanela državi Srbiji, srpskom narodu i svim njenim lojalnim građanima zaslužila da se malo odmori. Iza rešetaka. Red bi bio. Ako joj se ne sviđa država u kojoj živi, neka potraži neku drugu. Širok je svet, Aida!

Moravka

pre 1 godinu

Huligan ,kriminalac ili mrznja prema svojoj zemlji ne sme da prodje bez stoge kazne:((( Ovu "aktiviskinju "pod hitno u zatvor.

Divna

pre 1 godinu

Postupak Aide ni malo nije za pohvalu, sta li je u glavi te žene kada se hvali time..

Sax

pre 1 godinu

Srbija je država demokratskih kapaciteta i separatizmu nema mesta.

Aca

pre 1 godinu

I onda se opozicija čudi zasto nema poverenje naroda, pa zato gospodo iz opozicije sto mrzite svoju drzavu i važan vam je samo lični interes.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija