• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

30.07.2022

21:31

USTAŠE UMIRU OD MUKE! Vode OČAJNIČKU kampanju protiv Vučića i Sančeza! (FOTO)

ATAIMAGES

Politika

USTAŠE UMIRU OD MUKE! Vode OČAJNIČKU kampanju protiv Vučića i Sančeza! (FOTO)

Podeli vest

Sumanuto ludilo srbomrzaca eskalira na sve strane

Ustaše ne prestaju sa verbalnim terorom i napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ovog puta ostrašćeni i ogrezli u mržnji zbog istorijskog dolaska velikog prijatelja naše zemlje, španskog premijera Pedra Sančeza.

Naime, Vučić je nakon jučerašnje ceremonije dočeka i sastanka, ugostio Sančeza na večeri na kojoj je atmosferu upotpunila pevačica Jelena Tomašević, a predsednik je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kojom je pokazao prijatnu atmosferu u Beogradu.

Foto: printscreen

Mediji u Hrvatskoj, vođeni ustaškim režimom Andreja Plenkovića videli su ovu situaciju kao priliku da ismevaju predsednika Vučića nazivajući večeru “romantičnom”, što je jasan pokazatelj da zbog odluke Sančeza da boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, “umiru” od muke, sujetni i ljubomorni jer je Vučić jedini predsednik u Srbiji koji je imao čast da ugosti španskog premijera.

Foto: printscreen

 

Vučićevo dobro vođenje politike očigledno predstavlja velike muke za ustaše, koje su prvo govorile da je Vučić zločinac, zatim da nije, pa da je kriv u slučaju Jasenovca, pa nije, a kada su im sve namere da ocrne našeg predsednika propale, sada vode očajničku kampanju protiv Sančeza i njega, jer za razliku od Hrvata Srbi su gostoljubiv narod koji velikodušno dočekuje sve koji žele dobro našoj zemlji i sve one koji poštuju teritorijalni integritet Srbije, a to je svakako Španija.

Foto: printscreen

Ovaj gest je još jedan pokazatelj sumanutog ludila srbomrzaca koji na sve moguće načine pokušavaju da ospore uspehe koje Srbija, zajedno sa predsednikom Vučićem gotovo svakodnevno niže. Njima će srpski predsednik očigledno biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku kojom svom narodu i zemlji osigurava svetlu i bolju budućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasmina

pre 1 godinu

E vala i nek crknu od muke.Bas nas je Vucic dobro predstavio,a Jelena je pevacica sa predivnim glasom.Pravi je izbor za ovakvu veceru.

Dragan

pre 1 godinu

Ma šta se bre Hrvati sekirate. Ako Putin reši da izadje na Jadran, eto vas kao većih Rusofila od Srba. Odmah će tu biti cveće, euforija, slavlje. Vama bar to nije teško, navikli ste.

biba

pre 1 godinu

DZaba im je da se nerviraju,Vucic gleda sta je dobro za njegovu drzavu i narod.

Veljko M

pre 1 godinu

biba: Vučić vodi politiku u interesu Srbije i njenih građana, a neka Hrvatska rešava svoje probleme.

ljilja

pre 1 godinu

Mogu ustase da pricaju sta hoce,ali na ovakvim vecerama se resavaju pitanja koja su bitna za nas narod.Vucic je hteo da mu predstavi nasu muziku i nase obicaje.

Branko N

pre 1 godinu

ljilja: Njima je krivo što Srbija postiže odlične ekonomske rezultate i zbog toga se tako i ponašaju.

Vojka

pre 1 godinu

Pouzdanost,smirenost i pronicljivost presednika učinili su da u spoljnoj politici budemo na mapi sveta kao niko sa Balkana

Aleksandar

pre 1 godinu

I tako se niz bezuspešnog ismevanja i omalovažavanja Vučića od strane ustaša nastavlja u nedogled. Ne zna se šta im je više krivo... Što naš predsednik ume uspešno da obavlja funkciju na kojoj je ili što njihovi političari ne umeju!

Filip

pre 1 godinu

Hrvati su preterali sa širenjem mržnje i napadima na Srbiju i Vučića.

Nena

pre 1 godinu

Ustaše zaista postaju smešne sa njihovim spletkama. Ja pre mislim a oni pokušavaju da režiraju neku od sapunica jer samo tamo spletkaroši uspevaju da postignu nešto svojim spletkama i lažima!

Cile

pre 1 godinu

Hrvati su dotakli dno dna. Očigledno je da su ljubomorni jer svetski zvaničnici dolaze u Srbiju.

Rade

pre 1 godinu

Ustaše mogu samo da nas mrze i ništa više ! ! ! ! ! Vučića za doživotnog predsednika ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Vidak

pre 1 godinu

Ne razumem zašto Hrvati udaarju na Špasnkog premijera kada im on nije ništa skrivio. Očigledno je da im smeta uspešna Srbija na čelu sa Vučićem.

Milan

pre 1 godinu

Hrvati na sve moguće načine pokušavaju da ocrne Srbiju i Vučića.

Luka

pre 1 godinu

Zlonamerni komentari Hrvata neće zaustaviti napredak Srbije na svim poljima.

Miodrag Čkalja

pre 1 godinu

Dakle,picousti Vučić,kelner Šešelja je lezbos,homić i zato je Brnabićka premijerka! Pretera bre Vučić sa tom lezbos romantičnom večerom za Španca i Smedervci ostadoše gladni! NARODNA kuhinja koja hrani 750 najsiromašnijih Smederevaca, zbog milionskih dugovanja Crvenog krsta i zloupotreba za koje se sumnjiče najodgovorniji u ovoj humanitarnoj organizaciji, na ivici je opstanka, pa se obroci pripremaju od poslednjih zaliha i uz pomoć donatora. Kad to ne uradiše braća Rusi,sad Španac treba da otera ustaške generale u kazamate,za sva zverstva koja uradiše nad Srbima. Pobiše ustaše preko 1 milion Srba u Jasenovcu,proteraše preko pola miliona Srba u Oluji i Hag oslobodi sve ustaške generale,a naše srpske vojskovođe:Mladića,Karadžića... Hag otera u kazamate i proglasi Srbiju za genocid radi masakra nad samo 8.000 muslimana u Srebrenici!. Španac sad treba da posle bogate večere sve ustaške generale otera u kazamate,a Hrvatsku da istera iz NATO i EU saveza. To mora da se uradi odmah posle najveće srpske slave Oluja! Te ustaše su zveri koje mora da se sankcioniše primereno svim njihovim masovnim zločinima nad Srbima. Najviše treba Španac da ih kazni za šamarćine koje ustaše nedavno odalamiše picoustom Vučiću,zabranom ulaska u hrvatsku i ujedno tako popljuvahu Srbiju, To je skandalozno šta te zveri ustaške rade Srbima i gde je tu pravda? Putin je folirant i ne mari za Srbe,ali Španac ima da Srbiji osvetli obraz i natera gnev ustašama! Srećna nam slava Oluja.koja postade još veća slava i od slave Svetosavske i ima 4. augusta da meračimo u Novom Sadu...

Siniša

pre 1 godinu

Vučić je kao i uvek na pravi način predstavio Srbiju i naš narod. Prijatna atmosfera, srpska kuhinja i naša inzanredna pevačica Jelena Tomašević, su samo prikazali srpski narod u pravom svetlu. Ovo je samo dobar preduslov za rešavanje mnogih pitanja između naše dve zemlje i stvaranje čvršćih i jačih prijateljskih odnosa.

Aca bec 1

pre 1 godinu

KRIJU PRED HRVATSKOM NARODU GOVOR PREMJER NISTE NEPISU STA SE DOGOVORILI NEGO SAMO SU PRICALI KAKO VUCIC SE HVALI SA LEPU VECERU I HOCE STIME DA KAZU KAKO SRBIJE NEMA STA DA SE HVALI OSIM VECERE KAO DA SANCHEZ DOSAO SAMO NA VECERU I KAKO SRBIJA JE TOLIKO SLABA A ISTINA JE DA SANCHEZ REKAO OVE JE HISTORICNI DOGODAJ DA PRIJATELSTVO SRBIJE I SPANIJE KAO NIKAKD I DA JE PRVI PREMJER STO DOSAO U SRBIJU I DA SPANIJA I SRBIJA IMAJU OGROMNI USPEH EKONOMJE DA JE STIGAO NA 4 MILIARDE DA 450 FIRME VEC U SRBIJU A SRPSKE FIRME PREKO 300 POSLUJU USPESNO U SPANIJU TO KRIJU MEDIJE HRVATSKE JER NEMJU TAKI USPEH KAO STO SRBIJA POSTIGLA HRVATSKA IMA MALU RAZMENU OD 500 MILIONA A 90 posta ide u spaniju od te pare Srbija bez sumnje može očekivati ​​više španskih investicija u budućnosti, jer želimo da približimo dvije zemlje kada je u pitanju poslovna saradnja. Tada će srpski poduzetnici imati priliku upoznati se s visokim kapacitetima španjolskih kompanija, koje su među svjetskim liderima u sektorima kao što su infrastruktura, okoliš, turizam, transport, građevinarstvo, poljoprivredno-prehrambena, tekstilna i modna industrija”, rekao je. Shiana Mendes , državna tajnica za trgovinu i predsjednica Španjolska agencije za izvoz i ulaganja (ICEX).

stevo

pre 1 godinu

Hrvati su bolesno ljubomorni na napredak i uspon Srbije

sasa

pre 1 godinu

Ovolika doza mrznje i zlobe od Hrvata je zaista neopisivo i za svaku osudu takvo njihovo ponasanje

stefan

pre 1 godinu

Boli Hrvate to sto na celu drzave Srbija danas ima coveka koji nije podvodljiv i ne libi ni pred kim

Patak

pre 1 godinu

Na sve nacine ustase nasoje da nam poture nogu,ali nece uspeti u toj nameri

Pavlovic

pre 1 godinu

Srbija nece pasti na nivo provokacija koje dolaze iz Hrvatske,to sigurno

Slobodanka

pre 1 godinu

Ustaše ne miruju mogu da pričaju šta hoće,ali predsednik Aleksandar Vučić svakog svog gosta ugosti na najbolji mogući način. Na ovakvim večerama se rešavaju pitanja koja su bitna za naš narod. Aleksandar Vucic je hteo da Španskom premijeru Pedru Sančez predstavi našu muziku i naše običaje.

Drina

pre 1 godinu

Očigledno da Hrvatska ne može da podnese odličan ekonomski uspeh Srbije i zbog toga se tako i ponaša.

Milja R

pre 1 godinu

Njima bi bilo daleko bolje da se pozabave ponašanjem Milanovića i Plenkovića koji se ne mogu očima da gledaju, umesto što se bave Srbijom.

ivanka

pre 1 godinu

Увек навијам за Шпанца Надала ... - када не игра против Ђоковића, јер Шпанија није признала независно Косово...!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija