• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2022

15:26

Marinika Tepić ponovila Đilasove reči: PSOVAO ME JEREMIĆEV MIKI ALEKSIĆ!

Fotoilustracija

Politika

Marinika Tepić ponovila Đilasove reči: PSOVAO ME JEREMIĆEV MIKI ALEKSIĆ!

Podeli vest

Poslanica SSP Marinika Tepić optužila je na svom Tviter profilu Miroslava Aleksića, poslanika Narodne Stranke, da ju je opsovao tokom sednice Skupštine Srbije

Odnosi između Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa odavno su poljuljani, a po svemu sudeći u bliskoj budućnosti doživeće potpuni brodolom.


Najpre je lider Sttranke Slobode i pravde Dragan Đilas rekao za tajkunski portal:

- Što se tiče rečnika koji je koristio g. Aleksić, on nije bio primeren, posebno ne prema jednoj dami - rekao je Đilas, dok je njegova najbliža saradnica Marinika Tepić odgovorila na tvit Vladimira Gajića, pravnog savetnika Narodne stranke i poslanika u Skupštini Srbije, i istakla da joj se Miroslav Aleksić obratio pred više svedoka "rečnikom ispod svakog nivoa".

- G-dine Gajiću, Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je Marinika na Tviteru kao odgovor Vladimiru Gajiću koji je pokušao to da demantuje:

- Miki Aleksić nije opsovao Mariniku. Nije se desilo. To je čista LAŽ - napisao je Gajić.

 

Foto: printscreen

Inače, ovo nije prvi put da Tepićevu vređaju članovi Narodne stranke.

Tako je, svojevremeno, Nikola Jovanović, tada potpredsednik NS za Tepićevu koristio pogrdne nazive, što je bila jedna od najskandaloznijih izjava na srpskoj političkoj sceni.

Da sve bude bizarnije, Jovanović je potom prešao u Đilasovu stranku i sada je Mariniki Tepić kolega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Marinika i Miki Aleksić su lepo sarađivali? Ah da, sjajan su par za smišljanje "afera" bez dokaza

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija