• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2022

12:27

NEMAM NI KVADRATNI METAR PEŠKIRA U HRVATSKOJ, PA SAM SAD KRIV ŠTO NEKI DRUGI IMAJU?! To više govori o njima, ja nikome ne govorim gde da ide!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

NEMAM NI KVADRATNI METAR PEŠKIRA U HRVATSKOJ, PA SAM SAD KRIV ŠTO NEKI DRUGI IMAJU?! To više govori o njima, ja nikome ne govorim gde da ide!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, nakon susreta sa mladim sportistima iz dijaspore, na pitanje novinara da li će odgovarati ili ćutati na sve napade iz Hrvatske oko obeležavanja Oluje rekao da ne veruje kakve gluposti i laži mora da sluša

 

Vučić je izjavio da ne zna šta bi odgovorio Hrvatima na sprovedenu hajku, a koji ubace "Vučić" što god da se desi, ali je i nagalsio da je njegov greh, pored toga što je poželeo da položi cvet u Jasenovcu i taj što je pokrenut postupak kojim se traži odgovornost za ubice dece i starih na Petrovačkoj cesti.

- Ne znam kako ih nije sramota da toliku lažu, rekao je predsednik i dodao da su to oni isti koji su rekli da je tukao nekoga u Petrinju, a tamo nikada nije bio.

- Ajde da analiziramo šta sam uradio, šta sam kriv. Strašan greh sam počinio što sam tri puta tražio da odem u Jasenovac. Još veći greh mi je što neću da idem kod njih na more. Čekajte ljudi, kome smetam? Jesam li rekao ijednu ružnu reč o bilo kome? - zapitao je Vučić i konstatovao da je sav njegov greh u tome što je, kako je rekao, želeo da ode u Jasenovac i položi jedan cvet.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić kaže da je njegov drugi greh taj što kažu "Vučić je otvorio Oluju".

- Nisam ja to uradio, to je uradilo Tužilaštvo! Tužilaštvo za ratne zločine pokrenulo je istragu oko ubistva starih i dece na Petrovačkoj cesti. Hocete da ubice cetvoro dece produ nekažnjeno?! - naglasio je Vučić.

"Nemam ni kavdratni metar peškira u Hrvatskoj"

- Nisu mogli da mi nađu ni kvadrat peškira u Hrvatskoj. Svi imaju svuda račune, Vučić nema. Tako nemam ni kvadratni metar peškira u Hrvatskoj, pa sam kriv što neki drugi imaju! Pa nek imaju, to je njihovo pravo. To što ja privatno mislim o njima je moja lična stvar. Pa nek imaju, to je njihova stvar, neka rade šta žele. To više govori o njima nego o meni, ja nikome ne kažem gde će da ide, samo mene nemoj da terate. Idite gde hoćete, mene nemojte da terate.

- Šta god da se desi, oni ubace "Vučić". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 1 godinu

Mogu Hrvati do sutra da traze neku gresku Vucicu, slaba im vajda.

Branko N

pre 1 godinu

Biljana: Ma oni ne mogu da podnesu što Srbija ostvaruje odlične ekonomske rezultate i zbog toga predsednika Vučića napadaju.

sasa

pre 1 godinu

Vucic je uvek iskren i sto misli to i kaze,ne libi ni pred kim

stevo

pre 1 godinu

Nema potrebu Vucic nikome da se pravda,bitno je da mu narod veruje i da je uz njega!!!

Milan Š

pre 1 godinu

stevo: Znaju građani ko vodi politiku u njihovom interesu i tome daju svoje poverenje.

stefan

pre 1 godinu

Hrvati su ljubomorni bolesno na Srbiju jer ih boli napredak iste.

Patak

pre 1 godinu

I ne treba da idemo na more u Hrvtsku,imamo mi toliko divnih mesta za odmor i uzivanje u nasoj lepoj Srbiji

Pavlovic

pre 1 godinu

Hrvatska mrznja i zloba prema Srbiji je poprimila opasne razmere.Samo se pitam,dokle vise?

Janko

pre 1 godinu

Hrvatska bi radi da gleda Vučića na plazama Jadrana, ali nema toga.

Tesla

pre 1 godinu

Evo Srbija će platiti i plaćati odrzavanje Jasenovca i svih drugih srpskih grobalja.

Zoran

pre 1 godinu

Vidim Hrvatska bas zivi od turizma na moru, uzalud su obalu oteli Srbima , uzalud su proterali Srbe sve oteto je prokleto i zato sada zive za milostinju EU sireći opet mrznju prema Srbiji.

Elena

pre 1 godinu

Hrvatima nije još uvek jasno da Vučić ne mari na uvrede i laži i da ga to ne sprečava da se bori za interese Srbije.

Baki

pre 1 godinu

Vučić može da im odgovori ako želi, a Hrvati se svakako ljute i nije po njihovom. Samo plaču, kao mala deca.

Mitar

pre 1 godinu

Zato mnogi iz žute vlasti imaju interese u Hrvatskoj i nikada nisu branili Srbe i srpski narod.

Mare

pre 1 godinu

Ne treba nam ničije, samo hoćemo poštovanje.

Ana

pre 1 godinu

Hrvati su najpre u predhodnom vremenu pokazali ko su.

Ana

pre 1 godinu

Narod Srbije je uz Vucica nikad jace ! Hrvatskim lazima nikada kraja.

Men

pre 1 godinu

Hrvatima smeta sto Vucic cuva od zaborava dogadjaje poput Oluje

Drina

pre 1 godinu

Svako ide tamo gde misli da ćemu biti dobro i tu ništa nije sporno.

Glasinac

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto nekom smeta što Vučić neće da ide na Hrvatsko more. Pa mnogi građani biraju neku destinaciju u Srbiji i ne razmišljaju da idu na odmor u Hrvatsko i zašto bi to nekom smetalo.

Veljko M

pre 1 godinu

Nikome Vučić nije zabranio gde će neko da provodi svoj godišnji odmor. On samo podseća da Srbija ima izuzetno dosta lepih mesta gde bi se mogli provesti godišnji odmori.

Marija

pre 1 godinu

Svi mi znamo ko je Vučić, a to šta će da pričaju, mi u te priče ne verujemo. Samo verujemo Vučiću.

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Sto na umu to na drumu predsednik je iskren.

mila

pre 1 godinu

Predsednik kaže iskreno svoje mišljenje...i većina ima takvo mišljenje

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija