• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2022

21:31

BRUKA! Tajkunski medij danima vrši kampanju "Letujte u Hrvatskoj", a evo šta je jedino što Srbi tamo mogu da dobiju - BATINE!

printscreen

Politika

BRUKA! Tajkunski medij danima vrši kampanju "Letujte u Hrvatskoj", a evo šta je jedino što Srbi tamo mogu da dobiju - BATINE!

Podeli vest

Kampanja tajkunskih medija je uspela. Promovišu hrvatska letovališta danima. Sada je Srbin pretučen u jednom od njih

Tajkunski mediji danima sprovode kampanju kako Srbi obožavaju hrvatske plaže i kako je u Hrvatskoj leto, vino, muzika i dobar provod. 

Kao i svaki put do sada, ispostavilo se da jedino što Srbi mogu da dobiju tamo jesu batine.

Najnovija vest je da je Beograđanin pretučen na Korčuli, napala su ga čak četvorica muškaraca.

I to baš na N1. Bez imalo srama objavljuju ovaj tekst paralelno sa reklamom za "Letujte u Hrvatskoj".

Pametnom dosta.

Foto: printscreen

Tekst na N1 o pretučenom Beograđaninu u Hrvatskoj

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 1 godinu

Ljudi, ko vas šiba po ušima da letujete tamo?! Kako vam nije jasno, da nismo dobrodošli tamo!

Slobodan

pre 1 godinu

Jos da mi placaju,ne bih letovao tamo, svoje eurice ostavlam jedino u Grckoj, znaci ne u Hrvatskoj ili Turskoj a narocito ne u Egiptu.

Batine

pre 1 godinu

Pretukli ga jer ne znaju kako drugacije da objasne da NECE SRBE NIGDE DA VIDE kod njih.

joj joj

pre 1 godinu

Nema veze, brate, sigurno te ne boli jer te tukli tvoja braca Rvati. Zarasce ti to do sledeceg leta, pa ti opet lepo na Korculu!

Stevan

pre 1 godinu

Ide čovek u Hrvatsku da letuje. Uživa sa svojom braćom. Omakne im se da ga prebiju kad čuju da je Srbin. Nema. veze. Taman se oporaviš i iduće sezone opet kod njih. Nije to ništa.

maks

pre 11 meseci

NE "letujte" u Hrvatskoj, jer da nebi imali neke iluzije, NISTE dobrodošli. I NIKAD nečete biti. I to NIKADA ne izbijajte iz glave. U svakoj situaciji i na svakom mjestu na koje dođete gleda vas netko kome se diže kosa na glavi od vas. A Hrvatima su fitilji JAKO kratki kad ste vi u pitanju. Samo iskrica je potrebna da plane požar. To što neki prođu "neokrznuti" ne znači da vas Hrvati vole. Naprotiv. TRPIMO vas SAMO zbog drugih gostiju. A i to je pitanje DOKLE ??? Onima koji se zanesu pa ipak krenu, savjetujemo da DOBRO paze, gdje šta i koliko glasno govore. A najbolje ua njih je da se ODMAH okrenu nazad. Da budemo načistu, Hrvati vas NE podnose, i NE žele. NITI blizu. Imamo i previše gostiju i vi sasvim sigurno ne trebate nikome. Zato, NE dolazite, jer kaže stara poslovica, bolje spriječiti nego liječiti. Pretpostavljam da ovo nečete objaviti ali eto, nek se zna da vam je rečeno. Da nebi bilo "nismo znali".

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija