• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

19.08.2022

10:31

Kurti traži rat!? DRAMATIČAN ZAPLET NA SUDBINSKI VAŽNIM PREGOVORIMA U BRISELU

Beta

Politika

Kurti traži rat!? DRAMATIČAN ZAPLET NA SUDBINSKI VAŽNIM PREGOVORIMA U BRISELU

Podeli vest

Takozvani premijer lažne države Aljbin Kurti odbio sve kompromisne predloge i Srbije i Evropske unije. Preti da će posle 1. septembra Srbima na severu nasilno otimati lične karte i automobile!?

 

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti nastavio je da provocira novi rat i juče u Briselu, gde je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predstavnicima EU.

Kurti je, kako prenose evropski mediji, tokom pregovora koji su trajali više od pet sati, odbio sve kompromisne predloge i Srbije i evropskih zvaničnika. Šiptarski ekstremista u više navrata je otvoreno poručio da mu ne pada na pamet da odustane od plana da 1. septembra krene u napad na Srbe na severu pokrajine, da im otima lične karte i automobile ne bi li ih tako na silu naterao da priznaju lažnu državu Kosovo.

Foto: Beta

Napeta atmosfera

Naši izvori iz Brisela prenose da je atmosfera na sastancima bila više nego napeta i da je Kurti tome doprineo svojim upornim odbijanjem da uopšte razgovara o bilo kakvim kompromisnim rešenjima. U prilog tome svedoči i činjenica da su se predsednik Vučić i Kurti do kasno po podne sastali u dva navrata, zajedno sa predstavnicima EU, dok su između tih susreta imali odvojene razgovore sa predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom, šefom EU diplomatije Žozepom Boreljom i američkim izaslanikom Gabrijelom Eskobarom.

Ako Amerika ne zaustavi Kurtija, on će izazvati veliko zlo u regionu

- Kurti je u Brisel došao da ne pregovara! Bukvalno je odbio svaki kompromisni predlog koji su uputili članove srpske delegacije, ali i predstavnici Evropske unije. U više navrata je doslovce poručio da mu ne pada na pamet da odustane od plana da posle 1. septembra Srbima na severu pokrajine otima lične karte i automobile, odnosno da ih natera da prihvate 'kosovske' isprave i registarske tablice. U nekim momentima je čak bio i nepristojan, pa je atmosfera bila više nego napeta - prenosi naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, srpska delegacija, predvođena predsednikom Vučićem, ni u jednom trenutku nije nasela na Kurtijeve provokacije, niti se upuštala u svađu.

- Odlučeno je da se pregovori nastave i da se pokuša iznaći kompromisno rešenje. Amerikanci su krajem jula Kurtija jednim telefonskim pozivom već naterali da odloži svoj opasni plan za 1. septembar i sada opet mogu da tako reaguju i zaustave ga. U suprotnom, plašim da će da će ovaj Kurtijev suludi plan izazvati veliko zlo u regionu jer Srbi sa severa Kosova nikako neće prihvatiti prištinske ucene - upozorava naš izvor.

Foto: Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle sastanka a Kurtijem, poručio je da se ipak nada kompromisu

- Težak dan je za nama, za sve građane Srbije i celu našu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno završen, ali se uzdržavam od svih drugih komentara jer se nadam da je nekima nekim čudom moguće da dođemo do nekog kompromisnog rešenja u danima koji su pred nama. Nastaviću da se borim za mir i stabilnost. Obratiću se u narednih 48 sati. Jedva čekam da se vratim u Srbiju. Živela Srbija - rekao je Vučić.

Da se ja pitam

ŽOZEP BORELJ, ŠEF EU DIPLOMATIJE

Juče nismo postigli dogovor. Ali smo dogovorili nastavak razgovora narednih dana. Ovo nije kraj priče. Još ima vremena do 1. septembra.

Foto: Beta

Žozep Borelj

Opasna provokacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenjuje da Kurtijeve pretnje postaju ozbiljan regionalni problem.

- Ne vidim da Aljbin Kurti želi da odustane od sprovođenja svojih namera, a te namere su da protera Srbe sa Kosova. Evropska unija i Kvinta tek sada vide koliko su dopustile Kurtiju i nisam sigurna da li sada mogu da ga obuzdaju i vrate ga u okvire da sa njim može da se razgovara. Srbi na Kosovu i Metohiji uzdaju se u Kfor. Ali ukoliko dođe do toga da Kfor reaguje, to onda znači da je narušen mir i da je došlo do oružanog sukoba - upozorava Brnabićeva.

U nedelju sastanak sa Srbima sa Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je iz Brisela zakazao sastanak sa Srbima sa Kosovoa i Metohije, koji bi trebalo da se održi u nedelju u Palati Srbija. Na sastanak su pozvani svi predstavnici Srba sa KiM, čelnici Srpske liste, gradonačelnici, načelnici okruga, direktori bolnica...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Popov

pre 1 godinu

Zapad da je hteo tu nameru Kurtija da osujeti on bi to uradio,ali njima odgovara da Kurti to radi

stevo

pre 1 godinu

Ovo nije ni malo ohrabrujuca situacija po srpski narod na KiM

stefan

pre 1 godinu

Kurti odbija svaki kompromis i jasno je da sa takvima nema dogovora.

Patak

pre 1 godinu

Kurti kao da po svaku cenu zeli da produbi krizu na Severu KiM.Strasno

Patak

pre 1 godinu

Kurti kao da po svaku cenu zeli da produbi krizu na Severu KiM.Strasno

Pavlovic

pre 1 godinu

Srbija nece sedeti skrstenih ruku,.znace da zastiti interes srpskog stanovnistva na KiM

Brane

pre 1 godinu

Ne pristajanje na kompromisno rešenje otvoreno se zagovara ratna opcija.Nadamo se da će se do kraja meseca ipak neko urazumiti ko Kurtija i Balkan gura u ambis.

Petar

pre 1 godinu

A što je onda dolazio ako nije želeo da razgovara i da pravi kompromise? Ako želi rat nikakav problem, al neka onda gleda gde će se sakriti , nemoj samo da prvi pobegne kao zec! Srbija je za mir, ali sigurno nećemo dopustiti da nas jedan ovakav lik provocira i pravi budalama.

Zoran

pre 1 godinu

Nas treba mnogo vise da brine sto Kurti nista ne sme da radi na svoju ruku.

Jela

pre 1 godinu

Zelensik i Kurti dva najbolja prijatelja, obojica glume žrtve, klasični manipulatori i zagovaraju nemire

Zarep

pre 1 godinu

Od Kurtija se nista drugo i ne moze ocekivati sem izazivanja rata

Nina

pre 1 godinu

Kurtievo ponašanje je nedopustivo ! Milsim da trebaju i ostale zemlje reagovati!

Ja

pre 1 godinu

Zasto Srbi juzno od Ibra mogu da imaju kosovske licne i tablice a severno ne? Dali im policiju, sudstvo i carinu. Jel realno da cete ratovati zbog tablica?

mara

pre 1 godinu

Kurti je jasno dao svima do znanja da želi rat. Nadam se da će reagovati i ostali i neće uspeti da ostvari svoj plan.

Daneee

pre 1 godinu

Pa ako je toliko zapeo za silu podaj mu silu jednom za sva vremena ili odustani od svega dosta je i tebe i kosova vise dvadeset i kusur kodina svaki dan ispiras mozek narodu dosadio si vise i Bogu i narodu odluci se kuda ides

Baja

pre 1 godinu

Sramota od Brisela i EU što takve ispade Kurtija dozvoljava.

Nenad

pre 1 godinu

Jasno je da Pristina izaziva konflikte i provokacije, ali Srbija nece pasti na provokacije. Nastojimo sacuvati mir i bezbednost naseg naroda na KiM.

Davor

pre 1 godinu

Svima je jasno da Kurtija samo zanima rat, zato je juce i odbio predloge za kompromis.

Dacha

pre 1 godinu

Brzo ce 1. septembar, tada ce Kurti opet pokusati da isprovocira nas narod na KiM, srecom, imamo mudro drzavno rukovodstvo koje ce znati da ga zastiti.

Anka

pre 1 godinu

1. septrembra se mozemo pouzdati u dve stvari- americki poziv usmeren ka Kurtiju, ili pak u nasu modernizovanu i dobro opremljenu vojsku.

Klara

pre 1 godinu

Izuzetno je težak sastanak iza nama a ne verujem da ćemo imati opušteniju atmosferu na sledećem sastanku.

Maki

pre 1 godinu

Pa zar EU ne bi trebala da reaguje i zaštit Srbiju ako nešto se pregovara o KiM. Čudna politika Zapada prema Srbiji.

Sanja

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica bi morala da reaguje na ovakvo ponašanje Kurtija.

Sanja

pre 1 godinu

Moramo naći način kako doći do kompromisnog rešenja.

Tina

pre 1 godinu

Volela bih kada bi se uključile i ostale zemlje, kada bi stali uz Srbiju jer se Kurti na žalost neće smiriti .

Dana

pre 1 godinu

Pošto Priština ne želi nikakav kompromis, dobro je što će se dijalog nastaviti.

Aca

pre 1 godinu

Srbija je za mir i ne želi nove ratne sukobe na Balkanu.

Vlada

pre 1 godinu

Ne smemo nasedati na bilo kakve provokacije iz Prištine.

Dragana

pre 1 godinu

Vidimo da Kurti sprema strasne provokacije 1.septembra, zato je i odbio svaku mogucu ideju o komrpomisu.

strelac

pre 1 godinu

Sreca pa je Vucic znacajno ulagao u nasu vojsku proteklih godina, te cemo biti u stanju da se odupremo potencijalnoj agresiji Albanaca 1.septembra.

Sanja

pre 1 godinu

Baš zabrinjavajuća situacija. Znali smo da neće biti lako ali niko se nije nadao baš ovoliko drskom ponašanju Kurtija. Nadamo se da Amerika ponovo reaguje jer Srbija neće da ćuti na ugnjetavanje Srba na KIM!

Ognjen

pre 1 godinu

Vojska Srbije mora biti spremna za reakciju i zastitu naseg naroda, ako bi specijalne policijske snage Kosova "Rosa" (pripadnici UCK)krenule na Srbe na severu Kosova

Zare

pre 1 godinu

Kurti je od uvek zeleo da izazove nove sukobe na KIM

Mišel

pre 1 godinu

Od Kurtia je sve ovo ocekivano! Upravo je to najavio i predsednik Vucic pre odlaska u Brisel! Kurti igra igre onakve kakve mu narede njegovi mentori, pre svih Vasington! Izgleda da je Beloj kuci cilj da se otvori jos jedno konfliktno zariste u Evropi posle Ukrajne!

milan lala

pre 1 godinu

Kurti radi ono sto mu dozvole mentori . Srbija mora da bude ne dvosmisleno jasna da ce vojno intervenisati pocne li kurti sa nasiljem.Krajnje ozbilno mora da upozori kurtijeve mentore.

Nikola

pre 1 godinu

Malo je za ovo što Kurti radi reći da je opasna provokacija. On se očigledno ozbiljno sprema za rat. Ali, on sve to ne bi mogao, a ni smeo, da nema ozbiljnu podršku, ne u Prištini, već sa zapada. To je ono što najviše brine. Zato Vučić pokušava da dođe do kakvog takvog prihvatljivog rešenja.

ceca

pre 1 godinu

Kurtijeve pretnje prete da destabilizuju region

Dzo

pre 1 godinu

Ajd da se ne lazemo! Kurti samo sprovodi politiku Vasingtona, Berlina i Londona. Kako oni njemu napisu note, tako on svira! Tog trenutka kada Americi bude odgovarao mir na zapadnom Balkanu, njega ce i biti!!!

njanja

pre 1 godinu

Курти је једини који одбија компормис и неће мирним путем да реши ситуацију.

caca

pre 1 godinu

Svima je jasno da Kurti ne želi mirne razgovore,niti bilo kakav kompromis,samo želi da nas provocira!

ceca

pre 1 godinu

Srpski narod mora biti zaštićen od albanskog terora.

Milana

pre 1 godinu

Kurti samo zeli da upotrebi silu,jer drugacije ne ume...Sramotno je sto uopste razmislja o tome,umesto da je nasao neko sporazumno resenje.

Marko

pre 1 godinu

Odbijao je svaki dogovor I pregovor jer prosto takav covek. Ne razmislja o siroj slici svega,vec radi samo onako kako mu je receno. Nadamo se da ce Vucic istrajati I naci resenje.

Predrag

pre 1 godinu

Taj rat koji želi Kurti neće doneti ništa dobro ni Albancima.

Jelena

pre 1 godinu

Ovaj Kyrti je rodjeno zlo! Navikao da se sve na silu uzima, otima!

Zarko

pre 1 godinu

Kurti je u Briselu pokazao da njega ne interesuje mir u stabilnost vec samo rat

Milena

pre 1 godinu

Ako se to zaista desi, Kurti neka dobro zna da Srbija nece sigunro sedeti skrstenih ruku!

Bajram

pre 1 godinu

Bezobrazluku i bahatostima Krtija mora da se vec jednom stane na put.

Mima

pre 1 godinu

Veoma ce tesko ici sa Kurtijem bilo kakav dogovor jer on preti sukobom, nasiljem i ratom. Eu ce morati na neki nacin reagovati jer uzalud je to sto Vucic zeli mirnim putem naci resenje kada druga strana ne.

Mirko

pre 1 godinu

Tamo gde je Kurti,tamo ima I drame. Uzdamo se u Vuciceve reci da nije sve izgubljeno I da se kompromis Jos uvek moze postici. Verujemo u njega I podrzavamo ga.

Jova

pre 1 godinu

Od Kurtija nismo ocekivali nista drugo! On zna samo haose da pravi i da stvara pometnju!

Divna

pre 1 godinu

Ne dao Bog da se zarati zbog ovog nasilnog Kurtija!

vasa

pre 1 godinu

Nisam se ni nadao da kurti ume nesto normalnim putem i dijalogom da resi, samo ne znam kako to predstavnici Eu nisu shvatili!

Mara

pre 1 godinu

Traži Kurti da ga Srbi satru, mada će to možda biti jedino rešenje jer ne želi da popusti i ponaša se u skladu sa Sporazumom.

velja

pre 1 godinu

ZA sve ove godine svima nam je u potpunosti jasno da kurti ne zeli mir na prostoru juzne Srpske pokrajine KiM

Robi

pre 1 godinu

Kurti u miru nema sta da punudi kosovskim Albancima. Nema on ni politiku, ni ekonomski, socijalni ili bilo koji program! Zato su potrebne stalne tenzije i nasilje nad Srbima, da se ne bi isti pitali zasto su toliko siromasni i zasto lose zive!

Maja

pre 1 godinu

Kad je u pitanju borba za mir , stabilnost i dalji prosperitet države ne sumnjamo u Vučića , jer se on bezbroj puta dokazao na delu!

milos

pre 1 godinu

za Kurtijevo takvo ponasanje odgovorna je iskljucivo EU, i niko drugi. oni su mu to dopustili!

Popovic

pre 1 godinu

Za Kurtijevo ponasanje su zasluzni SAD I EU,on da nema njihovu podrsku bio bi manji od makovog zrna

Aron

pre 1 godinu

EU i Amerika moraju biti principijelniji i smoci snage da lupe sakom o sto i kazu Kurtiu da ovako vise ne ide!! Kurtievo rigidno i apsolutisticko ponasanje ce dovesti do oruzanih sukoba na KiM! Ko ima interes za tim??

Žare

pre 1 godinu

Kurt previše visoko leti. Očekujem da aterira i da će biti postignut sporazum.

Tanja

pre 1 godinu

Kurti je neko kome ne treba verovati! Njegove zle namere su toliko providne da je nemoguce da sakrije zlo i da samo zeli rat i proterivanje Srba! Zapad to ne sme dozvoliti!!

Robi

pre 1 godinu

Kurti trazi rat, a Beograd zeli mir po skoro svaku cenu!! Da li je zapadu konacno jasno ko je ko u ovom konfliktu i ko je dovoljno odgovoran i trezven da ne zeli da se upusta u oruzan konflikt na KiM, a mozda i sire!

Pavle

pre 1 godinu

Dokle god Kurti bude imao podršku Amerike do tada če da se ponaša bahato! Al' ničija nije gorela do kraja pa neće ni Šiptarima!

Nina

pre 1 godinu

Pa nije Pristina velesila da radi sta god pozeli a da Evropa to tek tako gleda i nista ne uradi po tom pitanju

Marija

pre 1 godinu

Kurti je nemoguć, ne želi da razgovara, ne želi dogovor i ne želi kompromis. Beograd će nastaviti da se zalaže za mir i stabilnost.

Vojin

pre 1 godinu

Zaista ne znam šta taj Kurti hoće, izgleda hoće da jednom za svagda albanski narod bude počišćen sa teritorije Srbije. Samo Srbima da pukne film, pa kom obojci kom opanci.

Dunja

pre 1 godinu

Nadamo se u kompromisno rešenje, jer je neinteligentno da EU dozvoli da se posle 23 godine ponovo dozvoli otvaranje žarišta na KIM.

Julija

pre 1 godinu

Jasno je da sa Kurtijen nema nikakvog dogovora.

Marija

pre 1 godinu

Bitno je sačuvati mir i stabilnost, to Srbija želi, dok Pristina ne. Uopšte Kurti ne želi da sarađuje i da razgovara.

Lidija

pre 1 godinu

Pošto demikratski pristup rešavanju nesuglasica, uz posredovanje predstavnika EU nije uspeo, sada sve zavisi od stava SAD koji je Kurti bezulovno sluša.

Hana

pre 1 godinu

Aljbin Kurti ne odustaje od svoje ratne politike jer odbija sve kompromisne predloge i Srbije i Evropske unije. Preti da će posle 1. septembra Srbima na severu nasilno otimati lične karte i automobile!?

Srdjan

pre 1 godinu

Plaši ova samovolja Kurtija, nadam se da će zapad imati snage da ga odvrati od njegovih planova.

Nikola

pre 1 godinu

Nije dobro što je međunarodna zajednica dozvolila da Kurti radi šta hoće. Navodno su svi sa njim razgovarali, a on čak ni Eskobara nije hteo da posluša. Zar je Kurti toliko moćan? U ovo niko u Srbiji neće da poveruje. Biće pre da ima podršku baš od onih koji "veoma žale" što do dogovora nije došlo.

Alex

pre 1 godinu

I ko će sada da zaštiti Srpski narod na Kosovu? EU, NATO i KFOR? Zašto su sve Srpske snage povučene sa Kosova, kada na njih imamo pravo po Rezoluciji 1244? Briselski ugovor treba pod hitno poništiti, sa njim su naši ljudi izgubili i ono mali prava što su imali, tako da Kurti može da radi šta hoće.

Dušan

pre 1 godinu

Kurti je još jednom dokazao da je glavni remetilački faktor na balkanu.

Dušan

pre 1 godinu

Kurti je odbio predlog koji su uputili članove srpske delegacije, ali i predstavnici Evropske unije. Nadam se da će imati snage da ga odvrate od svojih suludih planova.

Aleksa

pre 1 godinu

Zašto je Kurti išao u Brisel, ako nije želeo da pregovara ni o čemu, je pitanje za prištinsku vladu.

žaklina

pre 1 godinu

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti nastavio je da provocira novi rat i juče u Briselu, gde je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predstavnicima EU.ON je tokom višečasovnih pregovora odbijao sve predloge i u više navrata je otvoreno poručio da mu ne pada na pamet da odustane od plana da krene na Srbe i da im otima lične karte i automobile.

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je za mir, ali sigurno nećemo dopustiti da nas jedan Kurti provocira i pravi budalama.

Buca

pre 1 godinu

Kakav je to Kurti „političar“ koji ne ume da pregovara, kada se svi problemi na kraju rešavaju pregovorima.

tale

pre 1 godinu

Kurtija bi sami Šiptari trebali da sklone jer će ih uvući u rat

tale

pre 1 godinu

zapanjujuća je hrabrost naših ljudi na Kosovu

Tanja

pre 1 godinu

Том Куртију Европа треба да сасече крила, а не да ради шта он хоће.

Nikola

pre 1 godinu

Rat koji Aljbin Kurtin želi neće se dogoditi. Providna taktika.

Vojka

pre 1 godinu

Evropa je dopustila bahato i neprimereno ponašanje Kurtija I njegovu samovolju i sad se uverila da on za dijalog ne zna Ako ga ne zaustave sukobi nam ne ginu

Goran

pre 1 godinu

Sada je valjda svima jasno da Kurti ne zeli mir i kompromis.

Aksentije

pre 1 godinu

Neverovatno je koliko zla i sujete se nalazi u ovom Kurtiju

olja

pre 1 godinu

vec smo unapred mogli predpostaviti da ce Kurti terati inat

vlada

pre 1 godinu

Mir se mora sacuvati po svaku cenu. Kurtijev plan ne sme uspeti

olja

pre 1 godinu

Srbija je jaka zemlja koja ce uspeti da se izbori sa ovim problemom

Ana

pre 1 godinu

Za našu zemlju mir nema cenu ali situacija na Kosovu i Metohiji će se rešiti isključivo samo dijalogom i kompromisima.

Jovana

pre 1 godinu

Kurtiju se ne treba verovati, jer od njega se može zapravo očekivati sve i svašta. Kurti nema nimalo empatije ni prema kome

Gordana

pre 1 godinu

Smatram da Kurti treba da spusti loptu i da shvati već jednom da od tolike količine mržnje prema Srbima nigde neće stići

Merima

pre 1 godinu

Kurti uz podršku svojih mentora sa zapada i dalje provocira i odbija svaki predlog Srbije i EU.

Mila

pre 1 godinu

Kurti na sve načine pokušava da natera Srbe da sami napuste svoja ognjišta ali mu predsednik Vucic I Srbija to neće dozvoliti.

Mila

pre 1 godinu

Predsednik Vucic neće dozvoliti da bilo ko vrši teror nad srpskim narodom na KiM i učiniće sve da ga zaštiti i da sačuva mir i stabilnost u zemlji i regionu.

Žare

pre 1 godinu

Očekujem da će Zapad urazumiti Prištinu. Rat na ovim prostorima nikome ne ide u prilog.

Nena

pre 1 godinu

Na Kurtijeve provokacije se niko više ne pali, niti se narod plaši

Verica

pre 1 godinu

Kurtijeve namere za izazivanje rata se nece ostvariti

Goran

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da ce neko urazumiti ovog Kurtija da ne zvecka oruzjem.

Srdjan

pre 1 godinu

Kurtiju treba smanjiti uticaj,tj.da misli da moze da igra kako on zeli.

Sofika

pre 1 godinu

Amerikanci su ih napravili, oni treba i da ih obuzdaju. Nasilniku Kurtiju mora neko da stane na kraj.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija