• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2022

10:08

DANAS JE VEOMA BITAN DAN ZA NAŠU ZEMLJU! Predsednik Vučić imaće najvažnije aktivnosti, ISTORIJSKA VIDLJIVOST ZA SRBIJU!

Tanjug

Politika

DANAS JE VEOMA BITAN DAN ZA NAŠU ZEMLJU! Predsednik Vučić imaće najvažnije aktivnosti, ISTORIJSKA VIDLJIVOST ZA SRBIJU!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink govorila je o predstojećem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku

- Predsednik je juče u Njujorku imao više od 20 sastanaka. Možete li vi da zamislite koja je to sposobnost, želja, volja i borba za interese Srbije. Da svakom od tih predstavnika kažete ono što je važno za Srbiju, da dogovorite neke dalje korake. Da znate kako da plasirate naše najbolje interese - rekla je Brnabić.

Ona se osvrnula i istakla da je današnji dan u Njujorku najvažniji dan za Srbiju.

Foto: printscreen RTV Pink

Premijerka Ana Brnabić u Jutarnjem programu na TV Pink

- Danas je najvažniji dan. Prvo, predsednik ima najvažniji intervju za američke medije koji se reklamira po čitavoj Americi. To će biti istorijska vidljivost za Srbiju. To je jedna od prvih aktivnosti predsednika Srbije danas. Ima sastanak sa ministrom spoljnih poslova Kine, veoma važan sastanak. Obraćanje na Generalnoj skupštini UN se očekuje danas takođe. O tome većina ljudi danas priča. Niko ne predstavlja Srbiju kao što će je danas predstaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Verujem da ćemo svi biti ponosni na našeg predsednika. Sa zebnjom i nestrpljenjem očekujemo obraćanje.

Premijerka ističe da nikada veći pritisci nisu bili na Srbiju i na predsednika naše zemlje Aleksandra Vučića.

- Nikada veći pritisci nisu bili na Vučića i na našu zemlju. Svi to treba da znaju. Ti pritisci danas idu na dve tačke, jedno je da uvedemo sanckije Rusiji sda bi mogli da kažu da ne posotji nijedna zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji, a drugi su da se reši pitanje KiM kako bi mogli da to natrljaju Rusiji odmah.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 1 godinu

Ovo istorijski obraćanje predsednika Vučića dovešće Srbiju u naprednu poziciju,zahvaljujući njemu na dobrom smo putu za bolji položaj države u svetu...

Mira

pre 1 godinu

Vucic je juce u Njujorku imao vise od 20 sastanaka sto znaci za nasu zemlju

Mira

pre 1 godinu

Mi imamo samo srpsku stranu, koja podrazumeva saradnju i sa EU i SAD, kao i sa Kinom i Rusijom, ali i svim drugim zemljama

Krstinja

pre 1 godinu

U pravu je Ana, zamislit koja je to volja i borba, 20 sastanaka i na svakom ponovljeno ono što je nama bitno! Svaka čast za predsednika za sad!

Momir

pre 1 godinu

Vučic se bori za Srbiju da bi bila na najbolju poziciju!

Goga

pre 1 godinu

Veoma bitan dan dan za Srbiju a za naseg predsednika veoma naporan!

Hitklif

pre 1 godinu

Danas je najvažniji dan, a i praznik je, vidim da se svuda reklamira intervju, on će sigurno najbolje moguće da nas predstavi i da provuče sve ideje koje su nama bitne!

Gahi

pre 1 godinu

Vucic se bori za Srbiju na sve moguce nacine. Gostovanje na americkoj TV je nestk sro ide u prilog Srbije

njanja

pre 1 godinu

Nasa strana je da odbranimo Kosovo i Metohiju zaštitimo građane za čega se naš predsednik Vučić maskimalno zalaže a za to mu je potrebna i podrška drugih zemalja.

Pavle

pre 1 godinu

Ovo je veliki dan za sve nas jer ce se cuti nas glas i nasi stavovi o svemu u UN.

Čiča Avalski

pre 1 godinu

Još jedan ISTORIJSKI DAN . Tu je svedok nikola da nam prenese kako je izribao svetske lidere 'na marginama samita...' !!

Pavle

pre 1 godinu

Dobro je smišljen ovaj boravak Vučić u Njujorku, za svaki dan boravka. Čuje se za Srbiju, govori se o njoj, a ona je vidljiva i kroz zastavu koja je istaknuta i reklame koje se vrte. Govor u UN je posebna priča, pratiće ga mnogi u svetu.

Zoran

pre 1 godinu

Predsednik Srbije ce imati sansu da u direktnom obracanju ucesnicima Generane skupstine SB i gledaocima celog sveta bolje objasni stanje u Srbiji vezano za Kosovo i Metohiju.

Borko

pre 1 godinu

Vučić je juče imao 20 sastanaka, danas još neke pre izlaganja na Generalnoj skupštini UN. Ni minut predaha, samo rad. A večeras ćemo čutišta ima da poruči svetu, ali i onima koji su napravili novi plan da nam otmu KIM. Verujem da će se o ovom govoru pričati, biće to primer kako Srbija mirnim putem čuva svoju teritoriju.

stevo

pre 1 godinu

Vazna poseta Njujorku i vazno obracanje Vucica na GS UN za Srbiju

Dušan

pre 1 godinu

Ovaj dan je važan iz mnogo razloga, prvo što ćemo čuti govor Vučića, način kako vidi situaciju u regionu, posebno na KIM, što će ga gledati i slušati mnogi u svetu, a posebno zato što će na neki način naše Kosovo i Metohuju braniti na jedinom pravom mestu, u UN. Odatle ovaj dijalog nikad nije smeo da se izmesti u EU.

stefan

pre 1 godinu

Danas se glas Srbije cuje u svetu i svet nas prvenstveno zahvaljujuci Vucicu gleda drugim ocima

Patak

pre 1 godinu

Niz sastanaka je Vucic imao u Njujorku koji su od velike vaznosti za nasu zemlju

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic se bori za Srbiju i za srpski interes u Njujorku.Moja podrska

sasa

pre 1 godinu

Srbija i dalje vodi svoju politiku, a to je politika neutralnosti i nezavisnosti, mi smo na raskršću puteva i ne želimo da biramo strane, već saradnju sa svima.

Nena

pre 1 godinu

Verujemo u predsednika da ce istaći sve najvažnije stvari za Srbiju

Verica

pre 1 godinu

Sigurna sam da će Vučićevo izlaganje biti istorijsko u smislu sadržajnosti i značaja za zemlju

Pera

pre 1 godinu

Važna nedelja je pred nama i od velikog značaja za Srbiju. Pregovori će sigurno biti uspešni bez sumnje, sa predsednikom Vučićem.

Oto

pre 1 godinu

Energija i entuzijazam što krasi predsednika Vučića je danas vrlo retko videti kod političara jel obično se ostvare već sa sedanjem u fotelju i tu prestaje borba ali kod njega nije tako i zato bravo i hvala mu

Stole

pre 1 godinu

Obraćanje predsednika će imati jak odjek u svetu i on zna kako i šta da kaže i naglasi ... Vodimo svoju nezavisnu politiku i to je naše pravo

PeterM

pre 1 godinu

Snaga pravde i argumenata će danas iz govora predsednika Vučića da dominira i siguran sam da će njegova energija i inteligencija doneti Srbiji puno dobrog posle ove skupštine UN-a

Stipan

pre 1 godinu

Preko 20 sastanaka samo juče , a u zadnjih tri nedelje ne zna se već broja , neverovatna energija i harizma koja dominira kod predsednika Vučića je fascinantna

Milovan

pre 1 godinu

Наши ставови се знају и ту нема помака ни милиметар , а председник ће знати да их изнесе на прави начин у Њујорку на генералној скупштини УН-а

Zlatko

pre 1 godinu

Ana sigurno najbolje zna kako se i koliko spremao predsednik Srbije za ovo obraćanje svetskim liderima sa govornice u UN. Želja da što bolje prezentuje Srbiju, da odbrani i odvrati sve koji nam otimaju KIM nesporna je. Znam da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Rada

pre 1 godinu

Bez lazne skromnost, ovo je dan koji ce se upisati u istoriju za Srbiju.

Vanja

pre 1 godinu

Srbija ce konacno da zauzme mesto u svetu kojezauszuju i da kazeono sto misli o nepostovanju Medjunarodnog prava po pitanju KiM.

Vlajko77

pre 1 godinu

Srbija je nezavisna zemlja , obracanje naseg predsednika je veoma vazno za nasu zemlju !

mirjana

pre 1 godinu

Znam da ce se Vucic lavovski boriti za Srbiju u svom govoru. Ovo je veliki znacaj za nasu drzavu.Srbija svoju politiku zasniva na postovanju medjunarodnog prava i ocuvanju mira i stabilnosti.

lana

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ce odrzati veoma vazan govor u Njujorku koji je trenutno centar zbivanja.Konacno da ceo svet cuje i da se upozna sa politikom naseg predsednika. Srecu Vam zelimo predsedniče

mirjana

pre 1 godinu

Ponosni smo na to što će se glas Srbije čuti u Njujorku, pred svetskim liderima i u najvažnijoj međunarodnoj organizaciji na svetu.Danas će svet čuti i srpsku stranu priče ,čuće i glas Srbije

mirjana

pre 1 godinu

Vucicev govor ima poseban znacaj i tim govorom ce predsednik jasno pokazati da Srbija ispravno postupa.Zaista ce danas svet imati mnogo toga da cuje od strane Vucica po pitanju medjunarodnog prava

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija