• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

14:55

(VIDEO) STRAŠNO! NAPADNUT GLAVNI UREDNIK INFORMERA!

Informer

Politika

(VIDEO) STRAŠNO! NAPADNUT GLAVNI UREDNIK INFORMERA!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević napadnut je danas na Terazijama, u neposrednoj blizini redakcije

Vučićevića je pesnicom u glavu udarila jedna od aktivistkinja koja protestuje ispred Informera zbog objavljivanja intervjua sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem.

 

 

- Vraćao sam se iz suda kada sam na Terazijama, ispred naše redakcije video grupu demonstranata. U želji da izbegnem sukob, skrenuo sam ka Nušićevoj ulici da bih do redakcije stigao drugim pravcem. U tom trenutku sam osetio silovit udarac s leđa u levu stranu glave. Okrenuo sam se i video mlađu plavokosu ženu koja me je onda i ogrebala po vratu. Urlala je na mene vređala me, sve vreme pokušavala da me šutne! Nisam joj uzvratio, samo sam je uhvatio za ruku dok se nije smirila i nastavio dalje… - priča Vučićević.

Foto: Informer

Devojka koja je u Čumićevoj napala glavnog i odgovornog urednika Informera

On kaže da se ovaj napad desio tačno ispod sigurnosne kamere koja je, kako saznajemo, u vlasništvu Agencije za stečaj.

Nakon što je izbegao sukob sa na Terazijama, naš glavni urednik je nastavio ka redakciji kroz Nušićevu i Čumićevu ulicu, ali i tu su ga sačekali besni nasilnici. 

Foto: Informer

Ona je napala glavnog i odgovornog urednika dnvenog lista Informer

- Jedna kratko ošišana devojka, sva istetovirana i sa pirsingom na licu, pritrčala mi je i polila me nekakvom tečnošću dok su me njeni saučesnici vređali i pretili. Nju sam uspeo nakratko da snimim mobilnim telefonom, a čitav incident su kamerom snimili i novinari agencije Beta - navodi naš glavni urednik.

Foto: Informer

Pozivamo kamermana agencije Beta  da nam dostavi snimke napada na glavnog i odgovornog urednika Informera Drgana J. Vučićevića.

Foto: Informer

Vidljive posledice napada

Vučićević kaže da je napade prijavio policiji, da je pozvao MUP da zaštiti novinare i urednike Informera, kao i da će podneti prijave protiv napadača.

Foto: Informer

 

Foto: Informer

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Ako se dobro sećam, tri ili više godina ceo zapad (EU) je trovao svoje gradjane da neće da zavise od ruskog gasa i nafte. Kad su uveli sankcije rusima, obistinilo se ono što su godinama govorili i sada traže ogromne žrtve od svojih birača. Interesantno je da svi znamo a zna i Brisel da Evropa nema sopstvene izvore nafte, niti sopstvene izvore gasa i mogli su zaključiti da će u budućnosti dokle god da postoje, strašno zavisiti od snabdevača energentima, bilo to Emirati, Senegal (5,000 km daleko) ili USA (koji ni sam nema više energenata pa zavisi od drugih i čak i danas kupuje od rusa unatoč sancijama. Treba samo da se zapitamo, ko je ovlastio EU da svoje birače dovede na prosjački štap. Zar su te čuvene kolevke civilizacije i demkratije toliko kratke pameti ????????. Dali će taj narod jednom stati na kraj ovoj budalaštini.

Sara

pre 1 godinu

Ovo je uzasno! Ovoliko nasilje i buka jer ste profesionalno obavili svoj posao. Puna podrska celoj ekipi

Saradžogla

pre 1 godinu

Па,каже ... Врћао сам се из суда ... Па, бре,човече,ти више проводиш време по судовима него са породицом!Кажу да имаш на десетине тужби.Само без бриге јер ће те Председник сачувати.Само отрчи иза њега и крикни ... Оће жене да ме бијууууууу! ПС.Блокирао си ме на интернету не знајући на кога си се намерачио?Рекламирао си АЛБАНСКЕ ОКУПАЦИОНЕ СНАГЕ?А онда си то учинио и силоватељу? Твоја деца ће да ти окрећу леђа. Низ пута си нас речима лагао.И сада мислиш да ће те СНС брани! Ти као да си ударен даском по глави!1

Milutin

pre 1 godinu

Previše su se osilile ove aktivistkinje i nebladine organizacije.ženska populavija počinje da ugrožava muškarce.za 3-4 godine gasi se zapadna demokratija i vraćamo se na poštovanja prava i pravu ravnopravost.biće interesantno kako će se tad ponašati ovakve osobe takozvanog nežnijeg pola.

Sava

pre 1 godinu

Koga boli kurac za prolivenu vodu, i ostala sranja na ovog cobana. Vi ste jebeni idioti jer ste radili intervju sa silovateljem od sat vremena i preneli svaku njegovu rec, a ujedno i kako zene da se ponasaju kada treba da budu silovane. Vi ste dno dna, niste novinari, niste ljudi, nemate nista u sebu, pitam se kako se gledate u ogledalo uopste, i kako dolazite na posao i delite istu politiku...

Jelena

pre 1 godinu

Zamislite koliko ožiljaka imaju žene i devojke koje su preživele nasilje ,a tek one koje su i ubijene od ruke ovakvih i sličnih manijaka?! Pa, što niste poslali svoje majke,sestre ili žene da obave razgovor sa ovim povratnikom?! Bruka i sramota.

Rade

pre 1 godinu

Koji je ovo bezobrazluk. Pošteno i savesno obavljaš svoj posao informisanja javnosti a onda te zbog toga napadnu razni aktivisti plaćenih organizacija za zaštitu svega i svačega. Najgori je onaj Igor Jurić koji se izgleda potpuno utešio i izgleda umislio da je njihov guru.

Dragi

pre 1 godinu

Ovo je samo epilog sukoba Vučićević-Zorana Mihajlović, koji traje već godinama. Suštinsko pitanje, koje zanima i građane Srbije je: na čijoj strani je Aleksandar Vučić? Zorana je njegova ljubimica i ako i u novoj vladi bude Zorana, a biće, onda će se i gospodin Vučićević konačno probuditi iz duboke kome.

Sanja

pre 1 godinu

Treba da te siluje silovatelj koga si intervjusiao zbog prodaje lista. Da osetite i vi tzv "muskarci" sta je dozivotna bol. I da osetiš sve što povređene žene osećaju....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija