• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

12:51 >> 13:08

(VIDEO) LJUDI, OVO MORATE DA POGLEDATE - VUČIĆ RAZVALIO USTAŠE! NIJE HRVATSKA KRIVA - SAMO JE RADILA SVOJ POSAO, KAO ŠTO TO RADI OD 1941. DO DANAS!

printscreen

Politika

(VIDEO) LJUDI, OVO MORATE DA POGLEDATE - VUČIĆ RAZVALIO USTAŠE! NIJE HRVATSKA KRIVA - SAMO JE RADILA SVOJ POSAO, KAO ŠTO TO RADI OD 1941. DO DANAS!

Podeli vest

Predsednik SrbijeAleksandar Vučić danas učestvuje na Samitu EU u Pragu na kojem će se razgovarati o inicijativi za uspostavljanje Evropske političke zajednice kao platforme za dijalog postojećih članica Evropske unije i onih država koje tome teže. Po dolasku u Praški zamak Vučić je kratko odgovarao na pitanja novinara o insistiranju Hrvatske da Srbiji bude zabranjen transport ruske nafte preko naftovoda Janaf...

 

Vučić je obraćanju novinarima izjavio da u Prag dolazi čistog obraza da se nije uplašio onih koji prete Srbiji zbog neuvođenja sankcija Srbiji i da će njegov odgovor evropskim liderima biti pristojan, odgovoran, ozbiljan i dalekosežan.

Na pitanje da li može doći do potpunog prekida poregovora zbog neuvođenja sankcija Rusiji, on je odgovorio „ne, zašto bi, je l' mislite zato što Hrvatska insistira na tome?

- Mnogo uspeha vam zelim po tom pitanju ne svađam se ni sam kim samo objašnjavam najljubaznije moj odgovor će biti pristojan odgovoran, ozbiljan, dalekosežan", rekao je Vučić.

On je dodao da je Hrvatska, time što je dovela do toga da Srbija ne bude izuzeta od sankcije na uvoz ruske nafte, samo radi svoj posao koji je započela 1941. godine.

 

 

Vučić je, kazao da je odavno poznato da će EU uvesti ovu vrstu sankcija, da je ta odluka doneta mnogo tanije, ali da smo mi tražili da ta norma bude izuzeta i derogirana za Zapadni Balkan i Srbiju.

- A onda su se komšije pohvalile da su zaslužni za to da nije došlo do derogacije norme za opšte uvođenje sankcije uvoza ruske nafte čime neke zemlje EU jesu izuzete kao Bugarska i Hrvatska, a neki drugi poput Srbije ne. Hrvatska radi svoj posao koji radi više decenija, naše je da nađemo odgovor na to - poručio je on.

Kazao je da su neki izmislili njegovu izjavu, i ponovio da ne krivi Hrvatsku, jer ona radi svoj posao, sve ono što radi od 1941..



- Ništa promenilo nije. Neka rade svoj posao, neka nastave. Što se nas tiče govoriću o određenim dubinskim, strateškim i važnim dalekosežnim odlukama - najavio je on.

Vučić je, na polemiku hrvatskih novinara, ponovio da ne krivi Hrvatsku, i upitao kako im je pala na pamet NDH.

- Mi ćemo morati da se snađemo na drugi način, da platimo veću cenu. Što se tiče uvođenja sankcija niste vi iz Hrvatske ti koji ćete da vodite politiku Srbije, nju će voditi građani Srbije preko slobodno izabranih predstavnika a protiv svih koji misle da mogu da nameću svoju volju. Veoma sam ponosan da je Srbija slobodna zemlja, i da sama donosi odluke - naglasio je on.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mića

pre 1 godinu

Ustaše su zlo, a takodje i oni koji ih podržavaju. Obiće im se o glavi sve što rade.

caca

pre 1 godinu

Hrvati su bruka i sramota na šta su sve spremni!

Zare

pre 1 godinu

Pa to nije nista novo od strane Hrvatskih medija i samih Hrvata da se tako ponasaju

Stefan

pre 1 godinu

Kakav šamar za Hrvate, za njih je najveća kazna kad im ne pokažeš da nas je nešto pogodilo. Upravo je to Vučić rekao, njima i EU u lice, da znamo s kim imamo posla i čemu se od njih nadamo, od nekih već 81 godinu.

Maja

pre 1 godinu

Pitanje za Plenkovića i njegove kompanjone, da li možete mirno da spavate? Obiće im se o glavu sve šta rade.

Zarepo

pre 1 godinu

Od same pomisli na Vucica i Srbiju Plenkovic i njegovi kompanjoni u prljavoj kampanji ne mogu mirno da spavaju

Sanja

pre 1 godinu

Ustaše neka rade šta hoće, neka se kuvaju u sopstvenoj zlobi ali neka Srbiju puste na miru.

caca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je uvek spreman da razvali sve!

Saša

pre 1 godinu

Hrvate boli uspeh Srbije i pokušavaju na sve načine da je sruše. Treba da razmisle malo o svom narodu, a ne da spremaju pakosti nama. Kolo sreće se okreće.

caca

pre 1 godinu

Glas predsednika Vučića će se čuti daleko,iskreno i hrabro ume svima da odgovori!

Nena

pre 1 godinu

Ništa se u ponašanju Hrvata nije promenilo od Drugog svetskog rata

Suzana

pre 1 godinu

Sta reći o Hrvatskoj-očigledna sujeta i netrpeljivost prema Srbiji

Maki

pre 1 godinu

Hrvati su sramota za celi svet, njihovo ponašanje je nedopustivo i pitanje je dokle će svi zatvarati oči pred njihovim postupcima.

Brane

pre 1 godinu

Pravo u centar.E tako se to radi sa ustašama ,ali kulturice.

Jana

pre 1 godinu

Hrvatska sebila malo pritajila jedno vreme a sad opet nastavlja u ritmu fašizma.

Zoran

pre 1 godinu

Da je mocnija i jaca od Srbije, ko zna sta bi nam danas radila Hrvatska, obzirom na nasledje i tekovine koje vuce iz NDH?

Nikolina

pre 1 godinu

Hrvatska treba konačno da prestane da se bavi Srbijom i nek brine o svom narodu i sebi.Mi imamo predsednika koji odlično brine o Srbiji i kome narod veruje!

Marko

pre 1 godinu

Hrvatska se ponaša kao što se ponašala i poslednjih 100 godina, na sve načine podmeće noge Srbiji i pokušava da joj naudi

Dejana

pre 1 godinu

Vucic je neko ko pokazuje da je odgovoran i ozbiljan drzavnik

Dejana

pre 1 godinu

Hrvati mrze Srbiju i srpski narod jos od davnina

Zarko

pre 1 godinu

A ovi Hrvatski novinari su pokazali da ih jako boli istina koju im je Vucic rekao u Pragu

Popovic

pre 1 godinu

To nam je jako poznato da Hrvati mrze Srbe i Srbiju jos odavno

Marija

pre 1 godinu

Hrvatski politicari konstantno pricaju lazi i gluposti koje nemaju bas nikakve veze sa realnoscu

Marta

pre 1 godinu

Srbija ima vlast koja se lavovski bori za svoj narod

Bilja

pre 1 godinu

Toliko gneva i mrznje prema Srbiji i svemu sto je srpsko ima jedino u hrvatskoj vlasti

Djolle

pre 1 godinu

Još jednom su naše komšije pokazale da nam ne žele ništa dobro. Naš predsednik je svestan te situacije i verujem da će naći način da prevaziđe sve probleme.

Anjica2467

pre 1 godinu

Jako dobar odgovor Vucica novinarima u vezi sa sankcijama Rusiji i na njihovom insistiranju od strane EU

Tanja

pre 1 godinu

Hrvatska mržnja nastavlja da pruža svoje pipke...Neverovatno je koliko zlobe ima u tom narodu, da bi nas najradije videli na dnu! No, Srbija treba da ostane dostojanstvena i da stremi svom cilju. A ustaše...pa vratiće im se jednog dana milo za drago...Svakom po zasluzi, nikako drugačije.

Dragan

pre 1 godinu

Hrvatska radi jedino ono što ume - umire od zavisti što je Srbija jaka, poštovana, samostalna država koja na čelu ima najjačeg lidera Balkana, našeg Vučića.

Boban

pre 1 godinu

Ma koja hrvatska, to su obični poltroni i ulizice Amerike i zapadnih sila i samo rade šta im se naredi. E, zato ja gotivim Vučića jer ima svoje JA i što neće da radi ništa što je protiv interesa naše zemlje!

Steva

pre 1 godinu

Zar je Hrvatska zaista mislila da će Vučić prećutati njihovim medijima? Po ko zna koji put im je sasuo sve u lice. Sad mogu samo po glavi da se češu

Steva

pre 1 godinu

Vučić je ponovo pokazao koliko voli svoju državu i narod i nikome ne dozvoljava da se bilo ko igra sa njom i pokušava na našoj grbači da profitira

Steva

pre 1 godinu

Hrvatski mediji i njihov državni vrh treba da rešavaju nagomilane problema u sopstvenom dvorištu a nas neka ostave već jednom na miru

Steva

pre 1 godinu

Vučić se lavovski bori za svoj narod i svoju zemlju i ne dozvoljava hrvatskim medijima i političarima da rade protiv Srbije i njenih građana.

Steva

pre 1 godinu

Smireno i dostojanstveno Vučićevo ponašanje je ono što hrvatske medije jako nervira. Očekivali su da će da kuka, a oni da likuju posle toga, ali su se malo zeznuli.

Marko

pre 1 godinu

Hrvatska radi ono što je radila i prethodnih više decenija, napada sve što je srpsko i smeta im svaki uspeh Srbije

Andjelija

pre 1 godinu

Hrvatska je oduvek mrzela Srbiju i činila sve da Srbiji nanese zlo, da je porazi i uništi.

Mija

pre 1 godinu

Nece Hrvatska da odlucuje u nase ime! Mi znamo kakav put sledimo, a nezavisni smo u svakom pogledu i ne moramo da slusamo tudje preporuke!

Nikola

pre 1 godinu

Pa nismo ni ocekivali podrsku i pomoc Hrvatske koja bi da vrati Srbiju unazad! Cine sve da otezaju nas polozaj!

Dunja

pre 1 godinu

Ništa čudno od Hrvata, koriste svaku priliku da naude Srbiji.

Hana

pre 1 godinu

Mrznja koju Hrvatska oseca prema nama se ne moze recima kazati! Ne prihvataju da je najvise Srba stradalo i zato im smeta Vucic jer govori o tome otvoreno!

Maja

pre 1 godinu

Ponasanje Hrvatske je u najmanju ruku jadno! Definitivno zele da odnosi sa Srbijom nikada ne budu korektni! A za razliku od njih, Vucic je za saradnju sa svima!

Rea

pre 1 godinu

Sve bi bilo bolje da Hrvatska malo vise vidi racuna o sebi i svojoj ekonomiji, a da se ne bave nama vise! Dosta su se mesali!

Sanja

pre 1 godinu

Mnogo veca kolicina kise,snega,oluje i mraza srucice se na Hrvatsku kao i uvek nego na Srbiju pa ce u Srbiji biti potrebno mnogo manje grejanja.

Marija

pre 1 godinu

Hrvati su dokazali svoj stav koji imaju o Srbiji, jasno je da su protivnici Srbije i svega što je Srpsko.

Bojan

pre 1 godinu

A šta drugo da im kaže? Srbija svakako neće da kuka, znao je Vučić šta nas čeka i zato je išao u Emirate, razgovarao sa mnogima, spreman je za svaku odluku EU. A Hrvatska je u celoj priči nebitna.

Nina

pre 1 godinu

Opet bi Hrvati nas u logor, njima je sve drugo malo.

Djolle

pre 1 godinu

Ko drugome jamu kopa sam u nju upada. Ustaše ne mogu da podnesu istinu. Ne mogu da podnesu govor našeg predsenika koji je uvek na strani istine i pravde. Boli ih da čuju da su činili zlodela ali nisu se promenili i danas bi želeli da naude Srbima.

lolo

pre 1 godinu

Srbija ne ugrozava nikoga vec smao sebe gleda to treba da postuju druge zemlje

77

pre 1 godinu

Hrvatska, time što je dovela do toga da Srbija ne bude izuzeta od sankcije na uvoz ruske nafte, samo radi svoj posao koji je započela 1941. godine.

Dejan

pre 1 godinu

Hrvatska je velika bruka i sramota, još je više sramota ponašanje EU koja toleriše njihove postupke kao člana EU.

Spasa

pre 1 godinu

Bravo za Vučića! Nahranio je Hrvate njihovim sopstvenim govnima!

Sofika

pre 1 godinu

Hrvatima nikada ne smemo okrenuti leđa...da nam ne bi odmah zabili nož u nih!!!

Dacha

pre 1 godinu

Vratio je Vucko hrvatske novinare na fabricka podesavanja.

Dacha

pre 1 godinu

Bas mi je milo kad se neko ovako na fin i kulturan nacin srpda sa novinarima iz Hrvatske.

Dragana

pre 1 godinu

Opet provokacije hrvatskih novinara, ali ih je Vucic oduvao.

Giga

pre 1 godinu

E bas ovako treba sa nadmenim i odvratnim novinarima iz Hrvatske, bravo za Vucica.

strelac

pre 1 godinu

Na stranu unutrasnje politicke podele, ali bas mi je milo kad Vucko raspali po Hrvatima.

Djolle

pre 1 godinu

Lepa reč gvozdena vrata otvara. Reč koja je istina jednostavno razbija svu laž oko sebe. Hrvatske medije je bacio na kolena zato što govori istinu i samo istinu. Svaka čast predsedniče.

Saša

pre 1 godinu

Iznenadjenje bi bilo da su stali uz Srbiju, a ovo nije ništa čudno kad je taj narod u pitanju.

Dragan

pre 1 godinu

Imam druga koji je oženjen Hrvaticom, koja se stidi svog naroda zbog ponašanja prema našem predsedniku. Toliko.

Mirka

pre 1 godinu

Ništa čudno kad su Hrvati u pitanju, ne shvataju da bi svima bilo bolje kada bi se bar poštovali.

Drakula

pre 1 godinu

I kraj,dakle Eu,auuu,pa do sad bi i slepac progledao,reko im svima u njusku zversku,kratko i sazeto,..

Tara

pre 1 godinu

Hrvati su puni mrznje i zlobe i jasno je da su neprijateljski nastrojeni prema nasoj drzavi

Alfa

pre 1 godinu

Bravo. Tako im treba obrusiti. Neće nam ovde širiti svoju NDH propagandu!

dunja

pre 1 godinu

Nema kraja lazima hrvatskih medija!Dotakli su dno!

Aleksandra

pre 1 godinu

Srbija postuje Medjunarodno pravo,sto se bas i ne bi moglo reci za Hrvatsku

Beta

pre 1 godinu

Svaka čast Vučiću. Vreme je bilo da ih neko podseti da su nacisti i da su činili genocid.

Masa

pre 1 godinu

Srbija je pravi primer kako treba i zapravo kako se postuje Medjunarodno pravo

Nena

pre 1 godinu

Hrvati su samo pokazali kakva su djubrad a nama nece to mnogo da naškodi,nebitni su nam Ustase!

Delta

pre 1 godinu

Srbija dostojanstvena a Hrvatska zla, podla i iskompleksirana. Ništa novo. Neka si im i rekao.

Epsilon

pre 1 godinu

Bravo. Nikad ovde neće NDH imati svoj uticaj. Sramota na šta su oni spremni.

Krsta

pre 1 godinu

Vučko care, oni ti nisu ni do kolena, samo jako!

Mile

pre 1 godinu

Dobili su odgovor kakav zaslužuju. Bravo Vučiću!

Mara

pre 1 godinu

Tako je tako se odgovara onima koji nas patološki mrze. Srbiju ima ko da zastupa.

Jana

pre 1 godinu

Sada Rusija da podigne cenu zato sto je Srbija sankcionisana da ne moze da uvozi rusku naftu.

Anđela

pre 1 godinu

Brutalan odgovor, da im ne padne više na pamet da lažu i napadaju Srbiju.

sasa

pre 1 godinu

Covek ih razvalio,car.Svaka cast Vucicu na ovom odgovoru.Kapa dole

Nika

pre 1 godinu

Da se zna da će uvek stati i iza i ispred Srbije, da zaštiti državu i narod.

stevo

pre 1 godinu

Ovo je zaista lepo rekao,covek je car i divim se Vucicu kako uvek ima pravu rec za svakoga....

stefan

pre 1 godinu

Puno mi srce kad vidim da mi gradjani danas na celu drzave imamo coveka koji se lavovski bori za Srbiju uprkos napadima i pritiscima sa svih strana..

Patak

pre 1 godinu

I opet Vucic razvalio ustase i tako i treba,tako se brane interesi Srbije....

Nenad

pre 1 godinu

Rasturio si ih na fin i kulturan način. Bravo care!

Pavlovic

pre 1 godinu

Car,opet je Vucic razvalio ustase i vratio ih na fabricka podesavanja da tako kazem!

Olga

pre 1 godinu

Možemo biti samo ponosni na Vučića. Hrvati su sada definitivno pokazatelji da su naši najveći neprijatelji. To nas pokolebati neće nikada.

Jelena

pre 1 godinu

Hrvatska radi svoj posao 80 godina, ta mržnja prema nama nikad neće nestati. Ali, dobiće pravi odgovor od Vučića! Neće im biti nikada dobro, a mi možemo biti ponosni.

Fiki

pre 1 godinu

Nema dan da prodje da neko iz Hrvatske ne uradi ili kaze nesto lose o Srbiji, kao da samo u nas gledaju.

Mare91

pre 1 godinu

Svaka čast, odgovor dostojan vođe Srpskog naroda. Bravo!

Ivana

pre 1 godinu

Bravooo kraljuuu, ovoo sto i ocekivalii od tebee.

Branko

pre 1 godinu

Kakav car! Pokidao je ustaše i pokazao im gde im je mesto!

Sandra

pre 1 godinu

Kakav car ovaj naš Vučić, razvalio hrvatske novinare istinom i vratio ih na fabrička podešavanja. Svaka čast.

Jova

pre 1 godinu

Nažalost, tako je! Hrvati se nikada nece promeniti! Ali tu je jedan Vucic da ih spusti na najniže dno zbog svega sto rade!

Sanja

pre 1 godinu

Pa lepo je covek rekao i upravu je. Pokusavaju da dovrse posao iz 41. Ali nece im uspeti.

Pesic

pre 1 godinu

Hahahhaha epa ako im je rekao. Istina ziva. Ne znam kako Vucko u sekundu zna sta da kaze i pogodi srz ali svaka mu cast.

Mile

pre 1 godinu

Kakav car!!! Pravo u metu!! Hrvati, dzava se nadate. Ne da se Srbija!

Kris

pre 1 godinu

Ne mogu nam Hrvati nista. Nisu svesni kakav smo mi narod i da smo prosli i kroz teze situacije. A Vucko pogodio sustinu,kao i obicno.

Vanja

pre 1 godinu

Bravo care, znaci ja ne mogu da verujem kako se Vucic u sekundu seti sta treba da kaze i uvek potrefi u metu.

Pesic

pre 1 godinu

Neralni je koliko je ovaj covek realan. Ma bravo, pogodjena sustina,pogodjena meta. I ukratko recena istina.

Milica

pre 1 godinu

To majstore, oduvao si ih!!! Ustase, ne znate sa kim imate posla!

Jana

pre 1 godinu

Kako ih je na finjaka poklopio. Posle ovoga,sramota bi bilo da se ohlasavaju.

Miladin

pre 1 godinu

Dostojanstven odgovor na čistu mržnju Srbija, ima totalnog kralja za predsednika.

Milenko

pre 1 godinu

Neće Srbi više biti lakoverne budale, Vučić ih je oduvao!

Bojan

pre 1 godinu

Bravo Vucicu. Pokazao si kako se brani srpski narod i kako se vodi slobodarska politika.

Vojka

pre 1 godinu

Do sada vise decenija komsije nisu pokazale ni nameru da nam ucine dobro kao drzavi i narodu.Zato hrvatcka pakost ne cudi

Patriota

pre 1 godinu

Srbija je samostalna zemlja i misli svojom glavom, dok političari iz Hrvatske preko svojih medija, a zbog svojih loših ekonomskih rezultata, pokušavaju da njihovim građanima skrenu pažnju sa te činjenice, tako što se bave Srbijom. Loši potezi!

Nikola

pre 1 godinu

Vučić se nije dao zbuniti, odgovarao je oštro hrvatskim novinarima, onako kako su i zaslužili. U lice im je rekao da su preneli javnosti neistinu, da ujutro nikom od novinara ništa izjavljivao nije.

Darko

pre 1 godinu

Vučko care, razbi ove Hrvate opet u sred njihove Evrope! Tako to rade Srbi!

mila

pre 1 godinu

Sramota ya komšije , u ovim teškim vremenima trebalo bi da se pomažemo a ne to što rasi Hrvatska

sanja

pre 1 godinu

Ne brinmo mi za njigovo podmetanje noge, mi se borimo da svom narodu obezbedimo sve što možemo u ovim vremenima

sava

pre 1 godinu

Sve što žele nama neka se i njima desi, mi sm,o jaki i stabilni i već smo obezbedili dovoljno energenata za zimu

sava

pre 1 godinu

Bruka i sramota za naše susede, ali mi ćemo i dalje svima pomagati i želeti dobro, onako kako samo i znamo

Nenad

pre 1 godinu

Tako i treba,konačno da im neko kaže u lice kako stoje stvari.

Naleee

pre 1 godinu

Bravo carcino. Tako se to radi,razvaljivanjeeee,svaka čast. Bravo majstore.

Jelena

pre 1 godinu

Sve vec vidjeno. Od Hrvatske se nista drugo ni ne ocekuje. Jednom zlo , uvek zlo.

Pera

pre 1 godinu

Hrvatska vodi hibridni rat protiv Srbije već dugo vremena. Sve će uraditi da nama bez da.

Ana

pre 1 godinu

Lepo im je rekao, Srbija je samostalna i slobodna i to se neće promeniti koliko god neko to želi.

Ana

pre 1 godinu

S ovim namerama Hrvatske smo upoznati od pre, ništa novo nisu uradili, uvek nađu način da deluju protiv Srbije.

Aca

pre 1 godinu

Na sreću, ne pita se Hrvatska ko će postati član EU. Njihove želje se neće ostvariti, Srbija ima svoj evropski put.

Andja

pre 1 godinu

Hrvati na sve nacine pokusavaju da umanje cinjenicu da je Srbija lider u regionu.

Pera

pre 1 godinu

Kakav odgovor,ne da ih je razvalio nego im je zacepio usta za sve vremena.

Ana

pre 1 godinu

Kako im je lepo, smireno odgovarao, to ih najviše nervira. Od njegove smirenosti postaju nemoćni.

Andja

pre 1 godinu

A sta deugo mozemo da ocekujemo od onih koji su mucki ubijali na hiljade nevinih ljudi.

Andjel

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz prljave kampanje od strane Hrvatske. Pa oni nemaju ni sram ni stid.

Ana

pre 1 godinu

Hrvatska na svakom koraku podmeće nogu Srbiji, ali na žalost, ne uspeva u tome da nam naudi. Jer Srbija je jača i snažnija nego ikad pre i uspeće da prevaziđe i ovu prepreku.

Nenad

pre 1 godinu

Šta je bilo ustase,hoćete da vodite Srpsku politiku,e pa ne moze to tako. Dobili ste po ustima,sad će te ćutati neko vreme.

Andj

pre 1 godinu

Hrvati ne mogu i nikada nece moci da se pomire sa cinjenicom da je Srbija lider u regionu i da munjevito napreduje, pa sad pokusavaju niskim udarcima da uspore nas razvoj i napredak.

Nina

pre 1 godinu

Kakav car je razvalio Hrvate, sramotno je njihovo ponašanje!

Andj

pre 1 godinu

Od Hrvata nikada nesto dobro ne moze da se ocekuje i tako vec decenijama, ali Srbija se nikada nece predati, vec ce ovo biti potstrek da jos jace radi i izadje kao pobednik.

Ivan

pre 1 godinu

Nema zezanja sa Vučićem, uvek im kaže ono što misli. Bravo!

Sasa

pre 1 godinu

Ispreskakao je Hrvate kao od sale mislili su da ce Srbin da kuka kad ono go kroz noge i to kakav go majstorski onakav kakav samo Vucic moze da im zavuce.

Dejan

pre 1 godinu

Mislim da su ustase u soku jer su mislili da ce srbi da kukaju i mole pa kada ih je prvi Srbin okupao ladnim tusem mislim da su se pokrili usima i vecaju kako je to moguce sta jos da urade nebili nas bar nekako pokorili i ponizili.

Filip

pre 1 godinu

Strašno čime se Hrvati bave. Dotakli su dno.

Cile

pre 1 godinu

Hravti su dobili odličan odgovor kakav su i zaslužili.

Vidak

pre 1 godinu

Hrvati su dotakli dno dna. Neka nas ostave na miru već jednom.

Luka

pre 1 godinu

Sa Hrvatima samo bahato. Preterali su sa napadima na Srbiju.

Bojan

pre 1 godinu

Hrvati nikada nisu imali svoju državu i svoj narod, zato su morali da falsifikuju sve, i da se šlihtaju svim mogućim zavojevačima.

Marko

pre 1 godinu

Ustase su to i zasluzile jer i bilo je potrebno da im neko isprasi tur onako dobro da ne mogu da se oporave duzi period.

Lazar

pre 1 godinu

Danas Hrvatska i Plenković pali na ispitu prava, sami sebe su odali krivicom nad zločinima nad Srbima.

Tijana

pre 1 godinu

Vučić je car, kako je pokosio hrvatske medije.

Dijana

pre 1 godinu

Ustaške ideje su konstantno prisutne u Hrvatskoj.Njihova mržnja prema Srbiji ne jenjava.

Ana

pre 1 godinu

Hrvatska i Plenković nisu mogli ni da sanjaju ovakav hladan tuš. A umislili su da su jači od Srbije i Rusije.

Braun

pre 1 godinu

Istina boli, Hrvati su od Vuciceve izjave u komi....

Werhner

pre 1 godinu

Česi te se Ustaše, nije lepo kad vas neko ovako poklopi istinom....

Werner

pre 1 godinu

Tako puno rečeno u par recenica, Hrvati se od 1941. nisu ništa promenili,..

Braun

pre 1 godinu

Hrvati su Hrvati, isti oni od 2. svetskog rata pa do sada, saveznici Hitlera..

giga

pre 1 godinu

Ustase ovom coveku maksimalno pokusavaju da zagorcaju zivot a Vucic ih redovno pokida

Zlatokosa

pre 1 godinu

Bravo legendo, neka vide kakav vetar duva iz Srbije!!!

Marko

pre 1 godinu

Kada će da prestanu da nas vređaju i ponižavaju.

Sara

pre 1 godinu

Svojim stavom i ponašanjem, Hrvatska je dotakla dno. Srećom, Srbija ne zavisi od uvoza nafte pre njih.

Irena

pre 1 godinu

Hrvati su podmukao narod, dok naš predsednik itekako dobro zna da odgovori! Svojim izjavama ih je pokosio!

caca

pre 1 godinu

Hrvati su hodajuće zlo,a sve što rade,obiće se samo njima o glavu!

caca

pre 1 godinu

Hrvatska se bruka non stop,njihova mržnja prema nama je toliko velika da će da puknu!

Hana

pre 1 godinu

Vučić ce uvek otvoreno govoriti i nema problem sa tim. Hrvati ce uvek osećati mržnju prema Srbiji koja više nije slaba i nerazvijena država.

Marija

pre 1 godinu

E tako radi pravi drzavnik!!!Bravo kralju, oduvao si ustase!!!

Radovan

pre 1 godinu

Pa ajte svi na leto ponovo u Hrvatsku, gde je sad Ivan Ivanović da ih hvali iz Rovinja.

Uroš

pre 1 godinu

Od Hrvata se ovo i očekivalo. Mi smo im trn u oku, jer ostvarujemo svoje ciljeve, to ih i boli.

Hana

pre 1 godinu

Mogu Hrvati samo da pričaju, zavidni kao uvek, Izdržali smo sve, izdržaćemo i ovo!

Toma

pre 1 godinu

Ovakva seljačka politika se nije očekivala od Hrvatske. Kakvi su kompleksaši.

Katarina

pre 1 godinu

Hrvati su toliko iskompleksirani Srbijom da ne biraju ni način ni sredstva da nam učine zlo.

Alek

pre 1 godinu

Niko nije održao lekciju Hrvatima, kao što je to učinio naš predsednik.

Mila

pre 1 godinu

Hrvati su zlo, to je opste poznato, a Vucic je car kakav im je odgovor dao!

Alek

pre 1 godinu

Hrvati su licemeri i dobili su odgovor od našeg predsednika kakav zaslužuju.

Tomo

pre 1 godinu

Od Hrvata nikad ništa lepo nisam ni očekivao.

Tomo

pre 1 godinu

Ponašanje Hrvata prema Srbima najbolje govori o njima samim, a to je da se nisu mnogo promenili od 1941 godine.

kole

pre 1 godinu

Hrvati su ponosni na ono cega bi se pametni stideli

Jocicd356

pre 1 godinu

Ma predsednik je carina. Bravo legendo, razvalio si.

Miljana

pre 1 godinu

Kratko, jasno i u srž. Kao i uvek! Resio ih je bez muke.

Miljana

pre 1 godinu

U par poteza, sredio ih je verbalnim putem. U metu.

Miljana

pre 1 godinu

Verbalno unistavanje. Covek koji uvek ima spreman odgovor. Pravo u centar.

Miljana

pre 1 godinu

Pa dobro, oni samo mogu da se bune. Neka ih. Navikli smo. Svakako su poklopljeni u svakom smislu.

Dejan

pre 1 godinu

Hrabri javno pokazuju mržnju ali Vučić ih je danas oduvao bravo caru .

Miljana

pre 1 godinu

Uvek smo im smetnja. Uvek trn u oku. Ali ima ko sa njima da izadje na crtu. Sredio ih je Vucic u tri recenice

Miro

pre 1 godinu

Hrvatska ništa nije promenila u svom ponašanju u poslednjem veku.

Miljan

pre 1 godinu

Jadni Hrvati, misle da će da naškode Srbiji, ali će je, naprotiv, ovim njihovim potezom samo ojačati.

Miro

pre 1 godinu

Kompleksi su čudna stvar, ali zaigraće mečka Hrvatima na pragu, polako.

Miljan

pre 1 godinu

Hrvate boli uspeh Srbije i pokušavaju na sve načine da je sruše.

Miro

pre 1 godinu

Ništa novo od Hrvata, navikli smo. Njihov posao je opstrukcija, experti su u tome.

Darija

pre 1 godinu

Istina i argumenti su zaista najmoćnije oružje, uništio ih je.

Dragan

pre 1 godinu

Vučić se neće spuštati na njihov nivo a za naftu će on da se snađe.

Lena

pre 1 godinu

Hrvatima je posao samo da mrze Srbiju i ništa drugo. Stvarno bolesno!

Gagi

pre 1 godinu

Hrvatska još uvek nije izašla iz vremena ratova.

Mina

pre 1 godinu

Hrvati su nesporno ljubomorni na Srbjilu a i puni mržnje.

Gaga

pre 1 godinu

Vučić je u samo par reči Plenkoviću održao lekciju.

Ivan

pre 1 godinu

Dobili su Hrvati sta su trazili ,dokle mi da im ćutimo

nikad robom

pre 1 godinu

tek je tragedija sto su polovina njih nasilno prekrsteni srbi,

Milan Š

pre 1 godinu

Svima je poznato da su Hravati rođenjem zadojeni da mrze Srbe i nikako da se tog zla oslobode.

Veljko M

pre 1 godinu

Stefan: Predsednik Vučić im je dao odgovor kakav i zaslužuju.

Branko N

pre 1 godinu

Neka Hrvatska radi što god hoće, a Srbija će i dalje voditi politiku koja je najbolja za njene građane.

Milan Š

pre 1 godinu

Stefan: Ni do sada nismo pristajali na nikakve ni pritiski ni ucene, pa nećemo ni sada.

KOSTA

pre 1 godinu

Сви у души Хрвати су потајно усташе

NEŠA

pre 1 godinu

Никада Хрвати неће моћи преболети Србију јер је у свему боља од ње почев од човечнсоти

KOSTA

pre 1 godinu

Ниједан новинар није дорастао да се супротстави нашем председнику, који год је то пробао само се обрукао

MAJA

pre 1 godinu

Све се враћа све се плаћа, а кад Хрватска буде почела за да плаћа за своју злобу и пакост дочекаћемо и то да видимо

mara

pre 1 godinu

Хрвати су муни мржње и злобе да је то незамисливо сад у 21. веку

Dušan

pre 1 godinu

Vučić je mirno i dostojanstveno odgovorio hrvatskim medijima.

Slaki

pre 1 godinu

Sramota Hrvatske koju je svojim izlaganjem Vucic razvalio, vratio u vreme ratova i njihove mrznje prema Srbiji!

Nada

pre 1 godinu

Sve mi se cini da ovo rade iz nekog osecaja nemoci.

Zvezda

pre 1 godinu

Hrvatska na svakom koraku pokazuje mrznju prema Srbiji i srpskom narodu!

Nada

pre 1 godinu

Bravo, Vučić im je odgovorio onako kako su zaslužili!

Bilja

pre 1 godinu

I treba da ih spusti na zemlju. Oni mozda jesu usli u EU ali evropske vrednosti kod njih nikada

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija