• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

08:37

USTAŠKA PATETIKA! Dežmekasti cmizdri kad mediji u Srbiji objave istinu, a kad u Hrvatskoj Vučića nazivaju Hitlerom onda je to "nezavisno novinarstvo i umetnička sloboda"!

Printscreen/AP/TANJUG

Politika

USTAŠKA PATETIKA! Dežmekasti cmizdri kad mediji u Srbiji objave istinu, a kad u Hrvatskoj Vučića nazivaju Hitlerom onda je to "nezavisno novinarstvo i umetnička sloboda"!

Podeli vest

Ustaški mediji premijera hrvatske Andreja Plenkovića objavili su na svojim mrežama današnje naslovne strane srpskih medija koje se bave temom lobiranja Zagreba da se Srbiji zabrani uvoz ruske nafte

Dežmekasti ustaša Plenković danas cmizdri kao malo dete, pa na svojim medijima "kuka" i objašnjava kako Srbija pravi histeriju.

Foto: Printscreen

Naši mediji su samo objavili istinu, pošto je Srbiji EU zabranila od 1. decembra uvoz ruske nafte, a na veliko lobiranje Zagreba, logično je da su današnje naslovne strane medija u Srbiji posvećene tome.

Foto: Printscreen

Izgleda da je Plenković zaboravio nedavnu naslovnu stranu "Ekspresa" kada je na njoj osvanula fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa brčićima poput Adolfa Hitlera. Isto tako, pošto mu je pamćene kratkoročno, na naslovnoj strani pomenutog magazina osvanuo je predsednik naše zemlje koji je nazvan "srpski psiho".

Foto: Printscreen

Da ne zaborvimo da pomenemo izmišljanja ustaških medija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tukao zatvorenike po Petrinji, i još na hiljade izmišljenih priča.

Foto: Printskrin

Dakle, Plenković, kada srpski mediji iznesu istinu, cmizdri, a kada njegovi ustaški brutalno lažu i nagrđuju predsednika Vučića i Srbiju, onda je to za njega "nezavisno nvoinarstvo i umetnička sloboda".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Nači naučnici treba da obiđu svetske arhive Vatikana Italije Berlina Moskve Vašington Londona..da prikupe podatke o zločinima Hrvata nad Srbima obrade ih i tuže Hrvatsku međunarodnom sudu za genocid holokaust i Srbija da zatraži ratnu odštetu JEDNOM ZA SVAGDA ISTINOM DA ZAVRŠIMO SA HRVATIMA !Sa njima netreba ulaziti nikakvu polemiku nismo mi njihov satynski nivo!

deda

pre 1 godinu

Što više ustaše napadaju Vučića to narod srpski više veruje da je Vučićeva politika perfettna

sasa

pre 1 godinu

Ustaški mediji premijera hrvatske Andreja Plenkovića objavili su na svojim mrežama današnje naslovne strane srpskih medija koje se bave temom lobiranja Zagreba da se Srbiji zabrani uvoz ruske nafte ,sto govori da komplekse godinama prema Srbiji nisu Ustase prevazisli

sasa

pre 1 godinu

Naši mediji su samo objavili istinu, pošto je Srbiji EU zabranila od 1. decembra uvoz ruske nafte, a na veliko lobiranje Zagreba, logično je da su današnje naslovne strane medija u Srbiji posvećene tome. ....

goga

pre 1 godinu

Hrvatska na svakom koraku pokazuje mrznju prema Srbiji i srpskom narodu!

Perica

pre 1 godinu

Sta drugo ocekivati od ustaskog poglavnika koji bi i dalje da kolje.

cica

pre 1 godinu

Vučić je mirno i dostojanstveno odgovorio hrvatskim medijima

dada

pre 1 godinu

I treba da ih spusti na zemlju. Oni mozda jesu usli u EU ali evropske vrednosti kod njih nikada

mara

pre 1 godinu

Sve mi se cini da ovo rade iz nekog osecaja nemoci.

Cmcj

pre 1 godinu

Očigledno je da Hrvatima smeta svaka istina, otud ovako žestoki napadi na nas.

Masa

pre 1 godinu

Hrvatski mediji ce iskoristiti priliku da izbace neku novu laz o Srbiji i Vucicu

Sanja

pre 1 godinu

Plenković ima veoma ozbiljan lični problem koji je za nadležnu instituciju i stručna lica. Ali i Eu kojoj Hrvatska pripada bi trebala da se oglasi po ovakvoj propagandi protiv Srbije, ali za nas uvek važe neka stota pravila. Izdržaćemo mi i ovo sa našim Vučićem, još jači i spremniji za nove pobede!

MC nnn

pre 1 godinu

Iz Hrvatske stalno pokušavaju da lažima negiraju istinu, ali im se to uvek vrati kao bumerang.

Dragan

pre 1 godinu

Nista novo od njih,koriste svaku priliku da pljunu po Srbiji

Mira

pre 1 godinu

Plenkovića ne treba da čude ovakvi naslovi u srpskim novinama imajući u vidu kakvu prljavu igru Hrvatska igra protiv Srbije i kakvim sredstvima se koristi samo da nas uništi! Ovakvi naslovi su još u blagi naspram njihovih!

Jelena

pre 1 godinu

Hrvatskoj smeta napredak nase zemlje i na svaki nacin gledaju da nas sabotiraju

Nebojsa

pre 1 godinu

Hrvatima smeta jaka i stabilna Srbija kakva je danas.Zato cekaju svaku priliku da nam napakoste

Zeljko

pre 1 godinu

Hrvati su poznati po dvostrukim aršinima. Utripovwli su da im je dozvoljeno da napadaju sve druge, a da ne sme da im se vrsti istom merom.

Bilja

pre 1 godinu

Pa da, mi kada krenemo u odbranu napadnuti od strane Hrvata, a bez ikakvog razloga onda je to ne znam sta, a kada oni razvlace predsednika Srbije po svojim portalima onda je to valjda ok? Nije nego. Vreme je da se Hrvatskim lazima stane na put.

Nina

pre 1 godinu

Plenkovicu,bolje da se bavis svojom zemljom i mladim svetom koji sluzi po Evropskim dvorovima, peruci sudove, brisuci podove jer u Hrvatskoj nemaju gde da rade, od cega da zive. Toliko.

caca

pre 1 godinu

Ustaška patetika je prevazišla sve granice normalnog,bolje da gledaju svoja posla,a Srbiju da ostave na miru!

Zoran

pre 1 godinu

Ne može dan da prodje a da Hrvati ne napadnu Vučića i Srbiju sa svojim lazljivih medija.

Jovanka

pre 1 godinu

Ustase se bune kad nije po njihovom a znaju da plasiraju lazi!

Miloš

pre 1 godinu

Mogao bi se roman napisati kada bi sve sabrali šta su Hrvati rekli o Vučiću a čovjek samo želi još bolje odnose i da se dozvoli i nama da gledamo realno na žrtve i sva stradanja ,a ako je ikako moguće i da posetima mesta stradanja.

Marija

pre 1 godinu

Plenković treba da shvati da Srbija uvek istinu objavljuje dokumentovano,a Hrvatska je ta koja iznosi konstantne laži.

Zoran

pre 1 godinu

Sad je vec smesno sta se sve moze procitati u hrvatski medijima, a vrhunac ludila je da se bilo ko van hrvatske naziva Hitlerom, je Hrvatska se nikada nece osloboditi bremena NDH i zvesrstava koja su tada pocinjena, a sve to pod bunim okom nacisticke Nemacke i Hitlera.

Dejana

pre 1 godinu

Neka zivi srpsko-nemacka saradnja, srpsko-nemacko prijateljstvo. Neka zivi Srbija

Marija

pre 1 godinu

Svoje cuvamo, postojano stvaramo i jacamo svoju Srbiju

Dejan

pre 1 godinu

Politiku Srbije vodice gradjani Srbije preko slobodno izabranih predstavnika a protiv svih onih koji misle da mogu Srbiji da namecu svoju volju

Filip

pre 1 godinu

Hrvatska je otvoreno prikazala akt neprijateljstva prema svemu sto je srpsko

sasa

pre 1 godinu

Strasno je kako se ponasaju mediji pod kontrolom Plenkovica

stevo

pre 1 godinu

Boli ustase istina koju je Vucic izneo,zato i napadaju

stefan

pre 1 godinu

Od Hrvata se moze jedino ocekivati ruzno ponasanje jer oni nemaju ni gram razuma.Strasno

Patak

pre 1 godinu

Jasno su Hrvati pokazali da su hodajuca blamaza.Licemeri parekselans

Pavlovic

pre 1 godinu

Prljava i zastrasujuca kampanja hrvatskih medija je ovo protiv Vucica i Srbije.Jadno i tuzno

Patak

pre 1 godinu

Jasno su Hrvati pokazali da su hodajuca blamaza.Licemeri parekselans

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija