• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

17:25

HRVATI, ZAŠTO MENJATE NASLOV?! Ovako funkcioniše Plenkovićeva mašinerija laži! Objavili tekst o Vučiću, pa kad su raskrinkani...

Tanjug

Politika

HRVATI, ZAŠTO MENJATE NASLOV?! Ovako funkcioniše Plenkovićeva mašinerija laži! Objavili tekst o Vučiću, pa kad su raskrinkani...

Podeli vest

Nakon što su uhvaćeni u laži hrvatski mediji promenili su naslov teksta u kojem se navodno citiraju reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Poglavnik Hrvatske Andrej Plenković svakodnevno komanduje svojim medijima da udaraju po srpskom lideru Aleksandru Vučiću. U tim napadima, oni se služe najrazličitijim lažima. Sve, samo da se postigne cilj.

Nakon što su na Večernjem.hr objavili tekst pod naslovom: "Zapaljive izjave Aleksandra Vučića o Hrvatskoj: Ta mala zemlja ne sme postojati. Vi svaki dan odlikujete one koji su ubijali Srbe", ubrzo je došlo do izmene.

Kada su uhvaćeni u laži, naslov je promenjen pa sada piše: "Zapaljive izjave Aleksandra Vučića o Hrvatskoj:  Vi svaki dan odlikujete one koji su ubijali Srbe".

Dakle, izbačen je deo u kojem predsednik Srbije navodno kaže da Hrvatska ne sme da postoji. Tako kratka rečenica, a tako mnogo štete može naneti. 

To Plenkovićevi mediji i znaju. Očigledno je da je to i bio cilj.

Pogledajte prvu verziju naslova.

Foto: printscreen

Prvi tekst o Vučiću objavljen u Večernjem.hr

 

A ovo je druga verzija.

Foto: printscreen

Izmenjen tekst o Vučiću na Večernjem.hr

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 1 godinu

Da li ce iko od nasih Politicara da presavije tabak i tuzi ustase za prljave lazi i kampanju protiv naseg predsednika,njegove porodice i cele Srbije koje idu poslednjih 30 godina..A..... Srbi ima li neko hrabar da to uradi ili se samo dobacujete preko novinara koji vole takve lazne gadljivosti i bombasticne izjave..!!!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Krvatska i srpske krvi uvek žedna njena politika.

jova srbin

pre 1 godinu

hahah ustase napadaju, sad ce silovati glavnog urednika informera. vucic ujutro ga jebe, a ustase popodne, a onda dode danilce vucic diler heroina uz velju nevolju pa se urednik informera nadrogira malo pa povaceo vidi mnogo bre ustasa da ga napadaju. mozda da guzu i njima. koje retardirane novine, koja retardirana zemlja koji pickousni vucic drama queen. a gde je bre lezba nju ustase isto napadaju. misle da je musko. :) hahahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija