• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2022

13:14

ŠTA PRIČA OVA OVA ŽENA? Jelena Jovanović optužuje Informer, Ruse i Jovanu Jeremić za tuču sa Čedom

printscreen

Politika

ŠTA PRIČA OVA OVA ŽENA? Jelena Jovanović optužuje Informer, Ruse i Jovanu Jeremić za tuču sa Čedom

Podeli vest

Jelena Jovanović nastavlja da daje šizofrene izjave za medije i da optužuje Rusiju, Informer i Jovanu Jeremić za svoje porodične probleme

Supruga lidera LDP-a izmišlja da joj drugi nameštaju haos u porodici, iako je njen suprug Čeda Jovanović sve potvrdio. 

- Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko. Ne verujem da su se čuli sa Čedom - rekla je ona za Nova.rs,  a zatim je prema pisanjima ovog portala počela da pljuje po Informeru.

- Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer ce moja deca ovo da citaju iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane (Jeremić) sa Pinka - histerisala je navodno Jelena Jovanović.

Foto: Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Tanjug / Dimitrije Goll

Čeda Jovanović još na saslušanju


Ona je istakla da su Čeda i ona u velikoj ljubavi, iako je Jovanović potvrdio da su imali probleme.

- Najobičnija sr*nja i gluposti. Mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja - rekla je ona vidno uznemirena i dodala:

Foto: Printscreen B92

Dragan Vučićević


- Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku.

Na pitanje da objasni izjave Jovanovića za medije, u kojima on navodno potvrđuje da je došlo do tuče, Jelena kaže:

Foto: Private

Jovana Jeremić

- Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l bukiramo za dete, ja kažem da mi detetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji niti sam se tukla sa bilo kim - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cika sale

pre 1 godinu

Pa idi bre gde ti je bolje ali samo u tu drugu Drzavu nema dzabalepsus da se zivi na ledja jadne Srbije tamo ti cedica mora na baustelu raditi da bi ti imala da se svickas lako je pljuvati na Drzavu koja vas pola veka hrani ali tamo vani nesmete pisnuti odmah noga i van;.). Silan ste vi narod neznate vise stacete od besti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija