• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2022

09:37

OVAJ ČOVEK NEĆE DOGOVOR, HOĆE RAT! Kurti ugrozio mir na Balkanu: Evropo, zaustavi ovog piromana!

printscreen

Politika

OVAJ ČOVEK NEĆE DOGOVOR, HOĆE RAT! Kurti ugrozio mir na Balkanu: Evropo, zaustavi ovog piromana!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se spot koji poziva evropske zvaničnike i Brisel da zaustave Aljbina Kurtija u nameri da izazova rat na Balkanu!

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti pokušava da izazove rat na Balkanu!

Na društvenim mrežama pojavio se i spot kojim se ukazuje na skandalozno ponašanje Aljbina Kurtija. Kako se navodi na snimku, jedini plan premijera takozvanog Kosova je da započne rat na Kosovu i Metohiji!

- Aljbin Kurti je srušio mir i ugrozio stabilnost na Kosovu i Metohiji. Ovaj čovek neće dogovor, neće kompromis, već hoće rat. Zato je na sever KiM poslao specijalce na goloruk narod. Kurti je jedini krivac za krah pregovora u Briselu. Srbi samo žele da žive u miru na svojim ognjištima. Evropo, zaustavi ovog piromana - navodi se u snimku.

Nakon jučerašnjih pregovora u Briselu evropski zvaničnici ostali su šokirani ponašanjem takozvanog premijera Kosova.

Kako je i sam šef evropske diplomatije Žosep Borelj rekao, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je kompromisna rešenja, dok je Kurti odbio svaki dogovor. Zbog toga je Borelj poručio da će obavestiti međunarodne zvaničnike o ponašanju Kurtija i predstavnika Prištine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kurti

pre 1 godinu

Žalosno je i teško reći, ali jučerašnjim sastankom u Briselu Kurti je dobio ono po šta je išao. Naime, Kurti je hteo da na KiM ukine KM (i ostale) registarske tablice, i u tome je u potpunosti i uspeo, obzirom da je naš Predsednik Vučić obećao da više neće izdavati nove i produžavati stare KM (i ostale) registarske tablice, na KiM će ih za maksimalno godinu dana nestati i samim tim Kurti je postigao cilj. Žalosno je kako jeftino uvek, u cilju "mira i stabilnosti" naš Predsednik nasedne na evropsko-šiptarsku prevaru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija