• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2022

21:05

NASTAVLJA SE BORBA U BRISELU! Petković i Bisljimi sa Lajčakom o teškoj temi!

printscreen Twitter

Politika

NASTAVLJA SE BORBA U BRISELU! Petković i Bisljimi sa Lajčakom o teškoj temi!

Podeli vest

Posle pauze u Briselu su nastavljeni razgovori između glavnih pregovarača Beograda i Prištine Petra Petkovića i Besnika Bisljimija, uz posredovanje EU.

Podsećamo, ranije je specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio da je u toku razgovor sa glavnim pregovaračima dve strane Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem

- Danas sam ugostio glavne pregovarače Beograda i Prištine kao nastavak dijaloga koji je vođen na visokom nivou. Iskreno se nadam da ćemo uspeti danas da nađemo rešenje kako bi deeskalirali tenzije na terenu i radili na normalizaciji odnosa. Razgovori su u toku - naveo je lajčak na Tviteru.

 

 

Portparol EU Peter Stano saopštio je ranije danas da potpredsednik privremenih prištinskih institucija Besnik Bisilimi i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković dolaze u Brisel na poziv evropskih institucija kako bi se pronašlo rešenje za registarske tablice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vele

pre 1 godinu

Biće kao i do sada.Mi smo pobedili ali zbog mira,majki......ukidamo KM tablice

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija