• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2022

10:10

KRENUO LOV NA SRBE Kurti hapsi nepodobne i neposlušne, svako ko mu ne služi je kriminalac i ratni zločinac!

printscreen

Politika

KRENUO LOV NA SRBE Kurti hapsi nepodobne i neposlušne, svako ko mu ne služi je kriminalac i ratni zločinac!

Podeli vest

Lažna kosovska policija saopštila je da je uhapsila Srbina inicijala G.M, osumnjičenog za ratni zločin protiv civilnog stanovništva, konkretno u masakru u Dubravi, prenosi Ekspress.

Kako je saopšteno iz policije, po nalogu tužioca Specijalnog tužilaštva doneto je rešenje o hapšenju i policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.

„Kosovska policija, odnosno Jedinica za istragu ratnih zločina, u saradnji i po ovlašćenju Specijalnog tužilaštva, sprovela je istrage u vezi sa zločinima počinjenim u tom periodu. Policija Kosova je dana 01.12.2022. Osumnjičeni Srbin G. M. (1958) u policijskom razgovoru i daljem postupku uz konsultacije sa nadležnim tužiocem, navedeni osumnjičeni je saslušan u prisustvu advokata po službenoj dužnosti, pod sumnjom da je isti počinio ratne zločine tokom rata 1998 - 1999.

Po nalogu tužioca Specijalnog tužilaštva doneto je rešenje o hapšenju i policijskom zadržavanju u trajanju od 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 1 godinu

Kod nas se takvi zovu strani plaćenici domaći izdajnici....ista priča svakog na čelu države

MiroslavBB

pre 1 godinu

Doslo vrijeme za RAT - NEMA druge opcije ...???!!! 'Mir i stabilnost' u Srbiji ali po cijenu cega - ODRICANJA od SVEGA???!!!

Pera pravda

pre 1 godinu

Jao Kurti, kad dođe taj dan, oa kad se digne i krene odavde sve srpsko, ima da tražiš utočište na Siciliju

Penzionerj

pre 1 godinu

Ovo je fašizam. Mora se ovaj fašista zaustaviti ne bilo koji način. Kraj!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17