• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2022

14:24

MALTRETIRANJE SRBA NA KIM NE PRESTAJE! Doterali cisternu do podruma, ROSU SVAKOG TRENUTKA TREBA DA POČNE DA PRETAČE VINO PETROVIĆA!

printscreen

Politika

MALTRETIRANJE SRBA NA KIM NE PRESTAJE! Doterali cisternu do podruma, ROSU SVAKOG TRENUTKA TREBA DA POČNE DA PRETAČE VINO PETROVIĆA!

Podeli vest

Naoružani pripadnici tzv. kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrovića u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino

Kako Informer saznaje, ROSU i carinici su doterali cisternu do podruma i i svakog trenutka treba da počnu da pretaču vino Petrovića, narod su izgurali sa strane.

Podsetimo, naoružani pripadnici tzv. kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrovića u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino, a jedan od članova porodice, sin Milan, preti da će izvršiti samoubistvo.

– Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek’ se vrati kamion, kunem se, skočiću – preti Milan sa krova kuće, dok jedan od meštana pokušava da ga spreči, a majka vrišti i kuka na sav glas:

– Je l’ imate vi decu, sklonite se mooolim vas – jauče jadna žena.

– Ovo je nečuveno. Maltretiraju nas već drugi dan zbog sopstvenog vina. Pa i kada čovek napravi prekršaj u saobraćaju plati kaznu i nastavi da vozi dalje, a ovo je čisto iživljavanje. Ne samo moja prodica već i ostali žitelji Velike Hoče su revoltirani, okupljeni su oko vinice, ali su tu i pripadnici (tzv.) kosovske polciije sa pet policijskih automobila i tri kombija carine – kazao je Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljko

pre 1 godinu

Kukavacki kukate,uzmi bre pusku u ruke pa brani svoju imovinu,pace istorija zabilezit da ci casco poginuo braneci svoje vlasnistvo.A to sto pretis da ces izvrsit samoubijstvo,to je kukavacki nezasluzuje zaljenje.

Drag

pre 1 godinu

Posaljite poresku policiju i inspekciju u Medvedju, Presevo i Bujanovac a ne u Beogradske opstine..Reciprocitet pod hitno..Oni koji rade po zakonu neka rade...Ali masa radnji nema zalihe, robu na stanju, sve pozatvarati..Pokazati zube, ne moze niko da se izivljava nad Srbima!!!!!

Predragm

pre 1 godinu

Jel Vucic proizvodi vino a i Dodik? Niste prikazali da ovaj svercer vina se popeo na svoju kucu od 3 sprata?? 42 tone prosvercovanog vina vrednog pola miliona evra pod zastitom Srpske udbe.

ratko

pre 1 godinu

PIZDE SIPTARSKE MA JEBACU IM MATER SAMO DA KRENE KAO I 1999 MAMICU IM JEBEM SMRDLJIVU SIPTARSKU DAJTE JEBEM VAM MATEER VLADO SRBIJE DOKLE CETE JESTI GOVANA I VIKATI SAMO MI CEMOI OCETE KURADC JER STE KUKAVICE I PICKE OI VAMA JEBEM MATER KAO I TEBI VUCICU PICKOBITNO DA ZVEZDU PODRZAVAS MAMICU TI JEBEM IZDAJNICKU ISTI SI KAO I ONA ZUTA SMRDLJIVA BANDA NEMAAS TI NI SRCE NI JAJA DA BUDES ONO STO SMO MI NA KOSARAMA ,SMRDLJIVCI JEDNI VIDI STA RADE NASEM NATRODU NA KOSOVU USTASE SA JEDNE STRANE SMRDLJIVI SIPTARI SA DRUGE I DOKLE CES TI DA TRPIS I PUSTAS ,AKO NEMATEW MUDA DAJTE NAMA KOJI SMO VES OTERALI TU NACISTICKU GAMAD ZAJEDNO SA SIPTARIMA .MARSSSSSSSS

ratko

pre 1 godinu

A VI PIZDE IZ INFORMETRA OBJAVITE OVO MOGU VAM DATI I ADRESU GDE ZIVIM I VI STE PICKE JER SAMO CUTITE POKAZETE A JESTE LI IKAD KRITIKOVALI vUCICA NIKAD SAMO MU SE UVLACITE U DUPE ,JA JESAM GLASAO ZA NJEGA AL SVE MANJE GA VOLIM ISTI UJE KAO I ONA ZUTA BANDA . NEKA SKINE SANKCIJE BELORUSIJI BRUKA I SRAMOTA . SRAM VAS BILO GAMAD JEDNA

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija