• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.12.2022

15:54

HALO, EU, KURTI SE ŠEGAČI SA BRISELSKIM SPORAZUMOM! Petković se ponovo oglasio: Hoće li neko reagovati na ovakvo ponašanje?!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

HALO, EU, KURTI SE ŠEGAČI SA BRISELSKIM SPORAZUMOM! Petković se ponovo oglasio: Hoće li neko reagovati na ovakvo ponašanje?!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ponovo se oglasio povodom nestabilne situacije u južnoj pokrajini, ali i zapaljivih izjava premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

- Kurti ne samo da neće da formira ZSO, već sad govori da je to detinjast zahtev Beograda i time se najotvorenije ruga srpskom narodu, ali i Briselskom sporazumu, pokazujući bahato da niko ne može da ga natera da poštuje preuzete obaveze. 


Hoće li iko iz EU da reaguje na ovakvo Kurtijevo šegačenje sa Briselskim sporazumom i pravima Srba?! 


Jasno je da su za Kurtija zaštita života i prava Srba detinjsti zahtevi, pa zato nije ni čudo što je juče Rosu policija maltretirala decu u vrtiću u Leposaviću, porodicu Petrović u Velikoj Hoči, a zatim i ceo grad Kosovsku Mitrovicu koju su dugim cevima pokušali da blokiraju i okupiraju - napisao je Petković na Fejsbuku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Pa i Rusija je imala sa Ukrajinom i nekoliko fašističkih zemalja EU isto tako potpisane "minski sporazum 1 i minski sporazum 2"! I evo sada imaju ovo što imaju! Moraju oružjem da brane živote svojih ljudi! Republika Srpska ima "Dejtonski sporazum" i ima to što ima! I mi imamo rezoluciju 1244 i "briselski sporazum" koji su potpisali šiptari i EU! I imamo ovo što imamo! Ali Rusija ima sreću što je Rusija! A mi ? Od kuknjave nema ništa! Mora nešto konkretno da se radi! A to "nešto" sigurno neće da urade naši "prijatelji" iz EU, moramo to "nešto" sami da uradimo! Živela Srbija i živeo Srpski Narod! I pamet u glavu!

Dragi

pre 1 godinu

Grešiš momčino...ne šegači se Kurti sa Briselskim sporazumom, to radi Evropska unija u koju inače srlja Srbija. A normalno je bilo i za očekivati da se EU šegači, ali ne sa ovim sporazumom, već se šegači sa državom Srbijom. A zašto je to normalno? Pa zbog toga što je Vučić za glavne pregovarače postavio SNS-ove omladince, bez ikakvog iskustva (Marko Đurić i Petar Petković). Pa ne može prvo zaposlenje da bude "glavni pregovarač". Umesto da je postavio iskusne profesore, akademike, istoričare...u zrelim godinama, sede kose...e tada se niko iz Brisela ne bi usudio da se šegači sa njim(a). Neko će pomisliti da je to bila greška gospodina predsednika. Ne, nije bila greška...bila je to namera teška! I za to plaćamo cenu.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija