• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

10.12.2022

14:48

OPŠTI HAOS NA KOSOVU! Srbi dižu blokade širom severa, neće više da trpe teror!

A.G.

Politika

OPŠTI HAOS NA KOSOVU! Srbi dižu blokade širom severa, neće više da trpe teror!

Podeli vest

Srbi na severu Kosova podigli su više blokada najvažnijih puteva u znak protesta zbog sve žešćeg terora šiptarskog ekstremiste Aljbina Kurtija!

Hapšenje bivšeg pripadnika KPS Srbina Dejana Pantića samo je poslednja kap u već prepunoj čaši najstrašnijeg nasilja takozvane lažne države Kosovo koja maltretira i teroriše Srbe samo zato što su Srbi!

- Ljude je više nemoguće kontrolisati, oni reaguju potpuno spontano. Naprosto, Srbi više ne mogu i neće da trpe teror Kurtija - rekao nam je jedan od srpskih političara sa severa Kosova.

Prema njegovim rečima, Srbi nestrpljivo iščekuju šta će u 19 časova u obraćanju naciji reći predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Sigurni smo da nas Srbija i naš predsednik neće ostaviti same i da ćemo zajedno uspeti da se suprotstavimo šiptarskom teroru - kaže naš sagovornik.

Podsećamo, na Jarinju je danas uhapšen Srbin, koji je bio integrisani pripadnik Kosovske policije, a Srbi sa severa Kosova okupljaju se i postavljaju barikade.

Kako javlja reporter Kosovo onlajn Srbi ne žele da dozvole da uhapšeni bude odveden za Prištinu.

Od okupljenih se može čuti da je reč o čoveku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na Kosovu.

Veći broj građana okupljen je na ulazi u izlazu iz Leposavića, kao i u Rudaru i Srbovcu kod Zvečana.

U blizini barikade u mestu Rudare nalaze se dva vozila KFOR-a.

Foto: Informer

Vozila KFOR u blizini barikade

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
volim oluje

pre 1 godinu

Shizofreni srbi rade iste greske kao i prije 30 godine hahahahaah otislo kosovoooooo

srba

pre 1 godinu

A sta ce jadni ljudi, ostavljeni od srbije i velikog predsednika Vucica na milost i nemilost siptarima. Dok su oni maltretirani nas predsednik se sprema da se obrati naciji da opet mase sa papirima i da opet nastupi onako odlucno i otresito. Bruka za srbiju, ali zato nasi srbi na Kosovu zasluzuju svako postovanje i respekt jer ovako sami ostavljeni od Srbije pod rukovodstvom izdajnickog predsednika Vucica bore se za sebe ali i za Srbiju. Oni cuvaju Srbiju i KiM dok ga nas predsednik izdaje.

Čiča Avalski

pre 1 godinu

Uključuje se dvojac radojičić-veselinović, sa kormilarom av !!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Srbi dižu blokade širom severa, neće više da trpe teror! To znači da je Srbima koji žive južno od Ibra dobro i da tamo nema ni najmanjeg terora.

Boro

pre 1 godinu

Zaštitiće ih Vučić, xaxaaxxaa! E kukala im majka,davno ih je ova protuva prodala!

Dragi

pre 1 godinu

Šta je momci? Ne smete da objavljujete komentare građana Srbije, koji su ogorčeni pasivnim reakcijama zvaničnika Srbije...mir po svaku cenu. Pa bolje da nas nema, nego da gledamo svakodnevni teror nad našim narodom na KiM. Zar su investicije važnije od naroda i teritorije?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija