• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2022

21:56

SKANDAL! Ukrajinski poslanik pokrenuo peticiju za priznanje lažne države Kosovo!

Printscreen

Politika

SKANDAL! Ukrajinski poslanik pokrenuo peticiju za priznanje lažne države Kosovo!

Podeli vest

Ukrajinski poslanik Aleksej Gončarenko poznat po neprijateljskim stavovima prema Srbiji pokrenuo je skandaloznu peticiju za priznanje lažne države Kosovo

Gončarenko je sramnu i skandaloznu peticiju objavio na Tviteru i istakao kako Ukrajina mora da podrži KiM upravo sada.

- Podneo sam peticiju predsedniku Ukrajine sa zahtevom da se prizna nezavisnost Kosova. Ako peticija prikupi 25.000 potpisa, predsednik mora da odgovori na nju. Ukrajina mora da podrži Kosovo upravo sada - napisao je Gonarenko na Tviteru.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djurdja

pre 1 godinu

Samo napred. Tako cete najlakse da odbranite Krim, Donbas, Lugansk, Zaporozje i Herson.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

A sa predsednikom te lažne države pregovara predsednik Aleksandar Vučić!

Rade R

pre 1 godinu

Koja Ukrajina! Jel njemu još uvek niko nije javio da ta fašistička tvorevina više ne postoji! Gotovo, kraj! Koga oni da priznaju, bolesnici!

Bojan

pre 1 godinu

Treba videti sta sve protiv nas objavljuju svajcarci: Snimak oklopnih vozila na Kopaoniku koji prete Kosovu - https://www.20min.ch/story/video-zeigt-serbischen-militaerkonvoi-drei-kilometer-vor-kosovo-grenze-689644358052 Kosovo ce dobiti isti status kao Srbija za EU vize od 1.1.2024 - https://www.20min.ch/story/eu-einigt-sich-auf-visa-freiheit-fuer-buerger-des-kosovo-157228061950 Srbi su krivi za sve SRF reporter Peter Balzli koji navodno zivi u Srbiji - https://www.instagram.com/reel/CmEyPluLb9v/?utm_source=ig_web_copy_link

Penzioner

pre 1 godinu

U tom slučaju treba prekinuti diplomatske odnose sa Ukrainom i proglasiti je neprijateljskom državom!

ratko

pre 1 godinu

a sta je tu cudno nacisti i hoce da ih priznaju

Rale

pre 1 godinu

Cudo sto ovako kasno pocinje, a covek ima cak i pravo to da uradi, mi podrzavamo ruse, to je neoborivo a oni su napali njegovu otadzbinu, i prirodna reakcija je da uradi nesto protiv nad

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija