• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2022

20:00

ILI ĆE KFOR DA UKLONI BARIKADE, ILI ĆEMO MI! Nove pretnje šiptarskog ministra!

printscreen

Politika

ILI ĆE KFOR DA UKLONI BARIKADE, ILI ĆEMO MI! Nove pretnje šiptarskog ministra!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaj Svečja rekao je da Priština čeka da Kfor reaguje i ukloni barikade na severu Kosova i Metohije koje su postavili Srbi, te da će ih u suprotnom ukloniti kosovska policija.

- Radi veće stabilnosti čekamo da to urade ili oni koji su postavili barikade ili Kfor, ali i čekanju je kraj - rekao je Svečlja na konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici, prenose prištinski mediji.


Dodao je da kosovska policija ima sve potrebne kapacitete da ukloni barikade.
On je rekao i da su barikade izgubile svrhu i da ih Srbija, kako kaže, koristi da blokira pravne radnje tzv. Kosova.


Svečlja je rekao da se bivši srpski policajac Dejan Pantić, koji je uhapšen pre nekoliko dana, i dalje nalazi u policijskoj stanici kod Jarinja, da je njegovo stanje dobro i da je na odgovarajućem lečenju. 


Kako je istakao, prebacivanje Pantića u odgovarajući pritvorski centar je prioritet za prištinske vlasti i za to su, kazao je, zatražili pomoć od međunarodnih partnera.
Kad je reč o zahtevu za puštanje Pantića, Svečlja je kazao da je to  za Prištinu neprihvatljivo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Radi veće stabilnosti čekamo da šiptari prestanu sa maltretiranjem Srba! To treba da urade oni koji sebi daju za pravo da to rade ili Kfor, ali i čekanju je kraj! U suprotnom, to će zaustaviti Srbija, jer ima dovoljno kapaciteta za to! ŽIVELA SRBIJA I SRPSKI NAROD!!!

Pera

pre 1 godinu

KFOR učestvuje u holokaustu nad Srbima maskiran u mirotvirce UN ! Ne sam da se Srbi nisu vratili na svoja imanja 312 novih naselja ostalo je bez Srba dakle vojska UN je satanska sila protiv koje se treba boriti ! Ulaskom na kim amerikanci maskirani u vojsku UN instalirali su glavninu raketnog štita u davno planiranom napadu na Rusiju time su AMERIKANCI PREVARULI SVETSKU ORGANIZACIJU I SVE DRZAVE ČLANICE O ČEMU SRBIJA TREBA DA IZVESTI SVET !

Baća

pre 1 godinu

Ti sigurno nećeš ni tvoja teroristička banda. Ako treba, ukloniće ih Vojska Srbije. Zapamti!

SRPSKA LISTA: Kurtijev ministar neće uplašiti ni gospodina Radoičića niti ijednog Srbina na barikadama!
Politika

SRPSKA LISTA: Kurtijev ministar neće uplašiti ni gospodina Radoičića niti ijednog Srbina na barikadama!

Nemoć i nervoza Dželala Svečle sve više dolazi do izražaja ovih dana. Nakon što je zahvaljujući svojim safari posetama severu Kosova i Metohije i divljanju svojih specijalaca doveo do usijanja situaciju na terenu a srpski narod primorao da se brani na barikadama, on nastavlja sa lažnim optužbama protiv Srba, a posebno protiv potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, saopštila je Srpska lista

22.12.2022

20:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija