• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2022

19:47

KURTI NASTAVLJA TEROR NAD SRBIMA! NOVINARKI RTS ZABRANJEN ULAZ NA KIM! Petković: Hoće li se čuti osuda od strane međunarodne zajednice?

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

KURTI NASTAVLJA TEROR NAD SRBIMA! NOVINARKI RTS ZABRANJEN ULAZ NA KIM! Petković: Hoće li se čuti osuda od strane međunarodne zajednice?

Podeli vest

Premijer lažne države Aljbin Kurti nastavlja svoj teror nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji, ovoga puta udario je na novinare kojima ne dozvoljava da uđu na KiM i rade svoj posao

Ovim povodom oglasio se i direktor kancelarije za KiM Petar Petković, koji je upitao da li će se konačno čuti osuda od strane međunarodne zajednice.

- Kurti je danas zabranio novinarki RTS Svetlani Vukmirović da uđe na Kosovo i Metohiju i radi svoj posao. Ovim pokazuje svoje fašističke metode na srpskoj novinarki koja izveštava o životu Srba na KiM. Neće sprečiti da se glas o našem narodu čuje! Hoće li se čuti osuda od strane međunarodne zajednice? - napisao je Petković na Tviteru.

 

Podsetimo, ranije danas Kosovska policija na administrativnom prelazu Merdare nije pustila automobil sa patrijarhom srpskim Porfirijem da uđe na prostor Kosova i Metohije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Ne prozivajte medjunarodnu zajednicu, nego EU i Ameriku a oni nisu medjunarodna zajednica . Oni podgovaraju Kurtija da radi to sto radi. Daj vec jednom nazivajte stvari pravim imenom . Dosta sa kuknjavom vec odlucno udarite po teroristima ako krenu na narod. Stavite pod kontrolu /oslobodite svih deset Srpskih opstina i manastire od albanske okupacije . Dosta je bilo trpljenja albanskog terora.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Hoće li se čuti osuda od strane međunarodne zajednice? Premijer lažne države Aljbin Kurti... Da li će se bar sad naš predsednik Aleksandar Vučić dozvati pameti i tamo vratiti policajce srpske nacionalnosti?(...) Sa premijerom te ,,lažne države'' predsednik Vučić ravnopravno PREGOVARA i već prvim pregovorom sa njihovim zvaničnikom je priznao da je Kosovo nije ,,lažna država'', plus mnogobrojni ustupci koje je Kosovu dao tokom tih mnogobrojnih pregovora a Srbi sa Kosova i dalje nisu dobili Zajednicu srpskih opština.

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Hoće li iko zaustaviti ovog teroristu?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija