• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2023

18:09

Nebojša Bakarec: Buđenje pacova!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Buđenje pacova!

Podeli vest

Danas je u Šolakovom tajkunskom malotiražnom listu „Danas“ na celoj stranici objavljen tekst opskurnog Kurtijevog sluge, Bobana Bogdanovića, pod naslovom - „Moj susret sa Kurtijem“.

U tom tekstu Bogdanović se besramno hvali svojim susretu sa Aljbinom Kurtijem, koji se odigrao 04.01.2023. godine. O tom susretu svedoči tekst na albanskom portalu „Insajderi“, pod nazivom „KURTI TAKOI ‘FSHEHTAS’ POLITIKANIN KONTRAVERS SERB, BOBAN BOGDANOVIQ“. Tekst u „Insajderi“-ju govori o zajedničkom susretu Aljbina Kurtija, njegovog lažnog ministra Nenada Rašića i Bobana Bogdanovića.

Foto: printscreen

U sramnom i dosadnom tekstu u „Danasu“ Boban Bogdanović kaže da je dobio Kurtijev poziv da se sastanu u Prištini. Bogdanović kaže da je razgovor sa Kurtijem trajao dva sata i da je bio „kvalitetan, sa puno uvažavanja, u prijatnom, prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu“. Dva dana posle tog susreta pripadnik albanske vojne formacije je pokušao da ubije srpsko dete i mladića u selu Gotovuša. Vidimo da su i Bogdanović i Kurti stekli nove prijatelje (jedan drugog). Sličnosti se privlače. Lažovi, sitni kriminalci, prevaranti, arnautaši i plaćenici se uvek dobro slažu sa  teroristima i portparolima terorista, sa licima koja su dva puta osuđivana, sa albanskim fašistima. Sličan se sličnom raduje! Potom, Bogdanović bezumno vređa predsednika Vučića i kaže: „predsednik Srbije snosi najveću odgovornost zbog više nego loše pozicije Srba zbog njegove evidentne podrške kriminalnim strukturama sa severa Kosova koji predvodi kriminalni klan“. Bogdanović potom više puta dodatno vređa političke predstavnike Srba sa KiM, i Srpsku listu, nazivajući ih kriminalcima. Svoje opšte neznanje Bogdanović pokazuje tako što sever Kosova pogrešno i uvredljivo naziva „najvećom favelom u srcu Evrope“. Prvo značenje reči „favela“ označava neopisivo siromaštvo. Sever Kosova, i uopšte srpske sredine na KiM, su značajno bogatije od albanskih, zahvaljujući državi Srbiji. Standard Srba na KiM, je značajno viši od standarda Albanaca, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, unazad deset godina. Predsednik Vučić je za Srbe na KiM, učinio više nego bilo ko u istoriji.

Foto: printscreen

Potom Boban Bogdanović poziva Kurtija da hapsi Srbe i sve one koji podržavaju Srpsku listu, i kaže: „Premijeru Kurtiju sam izneo i stav da Srpska lista kao epicentar organizovanog kriminala, kao i njeni visoki funkcioneri,  trebaju biti pod istragom pravosudnih organa Republika Kosovo zbog koruptivnih radnji i izopšteni iz političkog života u skladu sa zakonima Republike Kosovo“. Ovako užasne reči do sada nije izrekao još ni jedan Kurtijev sluga. Onda Boban Bogdanović, koji je prešao sve granice ljudskosti i pristojnosti, kaže da priznaje nezavisnost lažne države Kosovo, kada kaže: „Kosovska realnost je Republika Kosovo, I to treba reći ljudima. Otvoreno. Dosta je više laži… Što pre prihvatimo realnost, pre ćemo krenuti putem budućnosti“. Na kraju bezumni Bogdanović, opet vređa predsednika Vučića kada kaže: „predsednik Srbije, onaj koji je najviše doprineo da Kosovo bude nezavisna država. Da li će protiv aktuelnog predsednika Srbije nekada biti podignuta optužnica za veleizdaju, ne znam, ali znam da će biti upamćen po njoj“. Krajnje je bolesno da prijatelj fašiste Aljbina Kurtija, koji patološki mrzi Srbe, koji je najveći neprijatelj srpskog naroda, krajnje je bolesno da takva prodana duša, optužuje za veleizdaju predsednika Vučića, koji je za ovih deset godina spasao srpski narod od pogroma, iseljavanja i siromaštva. Ovaj bolesni Bogdanović ne zna, nešto što zna ceo svet, a to je da je predsednik Vučić zaslužan što je preko 20 država sveta povuklo priznanje lažne države Kosovo, poslednjih nekoliko godina. Tako da sada, zahvaljujući predsedniku Vučiću, Kosovo ne priznaje 106 država, dok samo 84 države priznaju lažnu državu Kosovo. Pametnom dosta.

Odgovor na pitanje kako to da se Bogdanović učestalo pojavljuje na stranicama „Danasa“, koji godinama afirmativno piše o opskurnom i marginalnom Bobanu Bogdanoviću, i redovno beleži njegove aktivnosti, objavljuje mu kolumne itd., krije se u sledećoj činjenici. Draža Petrović (52), glodur „Danasa“ i Boban Bogdanović (50) su stari školski drugari, komšije sa Dorćola, gde su obojica živeli ili žive, i kućni su prijatelji. Tu leži odogovor na postavljeno pitanje.

Foto: printscreen

Ko je Boban Bogdanović?

Boban Bogdanović, za koga Sergej Trifunović tvrdi da ga zovu „Boban pacov“ je poznat po tome što je lagao o ubistvu Olivera Ivanovića. U svom lažnom iskazu „KRIK“-u, 29.3.2022., Boban Bogdanović je tvrdio da je Ivanovića ubio Ljubomir Lainović i rekao doslovce: „Olivera Ivanovića je ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića“. Pre mesec dana na KZŠ u Prištini, Boban Bogdanović, je uskočio sam sebi u usta, i pokazao koliki je lažov. Bogdanović je promenio iskaz i tvrdio da je Ivanovića ubio član kavačkog klana, pod nadimkom „Crnogorac“, a ne Ljubomir Lainović! Pre mesec dana Bogdanović je rekao: „Direktni izvršilac ubistva Olivera Ivanovića je član kavačkog klana čiji je nadimak Crnogorac. Lainović nije bio taj koji je pucao“. Ovo pokazuje koliko vredi reč Bobana Bogdanovića, lažnog svedoka i novopečenog Kurtijevog sluge. O opskurnosti Bobana Bogdanovića svedoči i to da on sebe opisuje kao biznismena koji razvija i prodaje firme (neistina). Bogdanović je tada tvrdio da se bavio i politikom, i tvrdio je da je bio član  PSG u vreme Saše Jankovića (istina). O tome ko je Boban Bogdanović najbolje svedoči Sergej Trifunović 11.01.2019. godine, na Tviteru: „O Bobanu Bogdanoviću do jutros nisam znao ništa. Sad znam da ga zovu “Boban Pacov”, da je napravio lažni profil stranice protesta “1 od 5 miliona”, i ništa što sam čuo o njemu nije afirmativno. Molim ovakve individue da me ne uzimaju u usta“.

Pre mesec dana, 14.12.2022. u Prištini, u Medija centru „Čaglavica“, Kurtijev džepni ministar Nenad Rašić i opskurni plaćenik Boban Bogdanović, su potpisali „memorandum o zajedničkom delovanju“. Rašić je na KZŠ predstavljen kao predsednik stranke „Građanska inicijativa-Sloboda, pravda, opstanak“, a Boban Bogdanović kao predsednik stranke „Građanski pokret Odgovor”, sa sedištem u Beogradu. Inače „Odgovor“ nije stranka, već udruženje građana koje su registrovala tri lica. Tog dana, Boban Bogdanović se sastao i sa Aljbinom Kurtijem! Saradnja ove dvojice opskurnih likova, pokazuje koliko daleko su spremni da idu Kurti i deo zapadnih struktura, da bi satanizovali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Bobana Bogdanovića ne podržava niko u Srbiji. Nenada Rašića podržava manje od jedan posto Srba sa KiM. To Kurtiju ne smeta. Njemu je potreban bilo koji Srbin koji će da radi protiv Srbije, a u korist lažne države Kosovo.

Foto: printscreen

U igri oko Kosova i Metohije, strane službe i Aljbin Kurti, su spojili antisrpski šljam. Dali su im dvadesetak srebrnjaka, da postanu antisrbi. Danas antisrbi, sutra Arnauti. Danas Kurtijeve sluge, sutra NATO lokatori. Predsednik Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije 01.12.2022. govorio o Nenadu Rašiću i Radi Trajković i njima sličnima (Boban Bogdanović). Istakao je da Kurti takve imenuje za svoje saradnike u skladu sa interesima jedne evropske sile, a da te interese neko treba da sprovede protiv Srba. Predsednik Vučić je rekao: „Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije poverenje u Srbiji nemaju, ali imaju poverenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura“.

Što se naslova ovog teksta tiče, „Buđenje pacova“ je naziv filma, mračne drame, Živojina Pavlovića iz 1967. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Ovaj ustaški beskičmenjak podržava Vučićev kartel i Rošavog glavoseču, pa zajedno truju srpsku decu i pljačkaju srpski narod, ali neće dugo... Posle one nesreće uPirotu, ovaj ustaški parazit Bakarec se nije javio da pita za zdravlje otrovane dece. Nije, jer ustašu boli kurac za srpsku decu...

Vučićev dupelizac i odvratni b

pre 1 godinu

Kako je pičkousti tepao ovom ljigavom preletaču iz lepe njihove - mapetovski pacov Gonzo? Ovaj Bakarec nije čak ni pacov, on je mnogo, mnogo niži životni oblik...

prostakluk

pre 1 godinu

A imali veceg pacova od tebe i tebi slicnima?Koliko covek moze da se spusti i da komunicira na takav primitivan nacin kako ti radis i tvoji radikali iz stranke kojoj pripadas? Uvek sam govorio da je zalosno ako covek nije obrazovan jer nisu postojale skole,ustanove.Ali greh je,primitivno je i glupo ako su ustanove postojale,a ti se nisi skolovao.To govori koliki si ti PACOV.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija