• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2023

22:51

PETKOVIĆ: Miloš Jovanović da zaista brine za KiM ne bi pokušavao da ušićari politički profit na račun južne srpske pokrajine!

Kancelarija za KiM

Politika

PETKOVIĆ: Miloš Jovanović da zaista brine za KiM ne bi pokušavao da ušićari politički profit na račun južne srpske pokrajine!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da lider Pokreta Nada ne bi trebalo da pokušava da ostvari političku dobit na račun izjava o KiM.

- Ako je neko iskreno i otvoreno govori o KiM i u javnosti i u Skupštini, to je svakako predsednik Aleksandar Vučić.
 

Rešavanje najvažnijeg nacionalnog pitanja međutim nije rijaliti šou i nemoguće je dijalog voditi pred kamerama. 

Miloš Jovanović, da istinski brine za Kosovo i Metohiju i da ima poštene namere, ne bi pokušavao da ušićari sitan politički profit u ovako teškom trenutku. Stavite prst na čelo kad krenete da otežavate sopstvenoj državi - napisao je Petković.

 

 

Podsećamo, Jovanović je izjavio da Vučić ne bi trebalo da pregovara "tajno" o Kosovu i Metohiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 1 godinu

Tako je Petko... Treba samo ti i ON da znate šta se dogovara, a mi ne... Ali, ako bude moralo da se uzme puška, e onda mi da uzmemo a ti i ON ne. Pa Petko, ne ide to kao što "mali Perica misli".

Rade R

pre 1 godinu

Ma taj Miloš Jovanović je jedna obična ljiga, slona! A sve to pokušava da "uvije" u neku finu, kulturnu, "patriotsku oblandu"! Ali ne vredi mu, ofirao se i pokazao svoje pravo, izdajničko lice, odma posle izbora! Isto kao i Milica "zavetnica", a Boško se razotkrio mnogo ranije! Sve su to "patriote i rodoljubi" koje je formirala CIA! Samo neka oni "uživaju"! Narod ih je pročitao!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija