• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2023

13:40

KURTI NASTAVLJA DA TERORIŠE SRPSKI NAROD NA KIM! ROSU pucao na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, JEDAN TEŠKO RANJEN

Kosovo online

Politika

KURTI NASTAVLJA DA TERORIŠE SRPSKI NAROD NA KIM! ROSU pucao na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, JEDAN TEŠKO RANJEN

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je da su pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina i da je tom prilikom ranjen Miljan Delević

- Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu. Njegov suvozač Dušan S. tek puk srećom je prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan - navodi se u saopštenju.

Kako je Petković dodao, pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga Rosu policija maltretira.

- Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini, što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - naveo je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Kako su oni mogli znati da su Srbi u autu kada auto nije hteo da se zaustavi? Na celu im pise?

radomir

pre 1 godinu

Da li ce Vucic sad da salje vojsku ? Mislio sam da od Sloba, niko ne moze biti gori za Srbiju. Na zalost, debelo sam se prevario.

Zarko

pre 1 godinu

Sta bi sa onim jakim garancijama nasih zapadnih prijatelja?

Dragi

pre 1 godinu

Ovaj Petković izveštava kao da je novinar. Majstore, ti si direktor kancelarije za KiM i reci nam: Šta će uraditi država Srbija? Hoćete li nakon svakog hapšenja, ponuditi advokatske usluge, hoćete li i dalje nakon svakog ranjavanja Srba na KiM, ponuditi pomoć porodici...ili će država Srbija već danas reći: E sad je dosta! Uz božiju pomoć idemo! I svi idemo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija