• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2023

19:54

Da li sam mogao da ih izbacim napolje - mogao sam, ali onda bi nam ukinuli bezvizni režim i povukli sve investicije iz Srbije!

Tanjug/AP Photo

Politika

Da li sam mogao da ih izbacim napolje - mogao sam, ali onda bi nam ukinuli bezvizni režim i povukli sve investicije iz Srbije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima Srbije i govorio je o aktuelnoj temi odnosu Beograda i Prištine kao i o dolasku velike petorke u Srbiju i francusko-nemačkim papirima o Kosovu i Metohiji

- Videli smo prethodnih dana razne okolnosti i priče o francusko-nemačkom papiru. U ovom papiru nije lako pronaći bilo šta čime bismo bili oduševljeni. Nikada to ovako nije izgledalo i sada se postavlja pitanje šta je to što danas daje razliku. Velika je nervoza, Evropa je u defakto ratu, šta god oni govorili.

Foto: printscreen

- Ono što je naš problem, mi smo mogli da ukazujem da Srbima nije bilo dozvoljeno da učetvuju na referendumu, da je pucano na srpsku decu samo zato što su nosili badnjake. Zapadne sile su se najviše uzbudile što je Rada Trajković sedela dva sata na klupici, više su se uzbudili oko toga nego što su naša deca ranjena. Oni su se uzbudili zbog barikada. Mi smo zbog njih krivi zato što su barikade izazvale nestabilnost, a ne šikanjiranje i napadi na Srbe. Kada tako postavite stvari oni su došli sa jednim planom. Mi nikome ništa nismo uradili, nikoga nismo napali, oni su došli i pokazali plan, a 13. decembra su sve članice prihvatile taj plan. Čak i pet zemalja nepriznavača su priznale plan.

- Oni su to svi prihvatili i time je taj plan postao defakto, i postao je novi pregovarački okvir za Srbiju. Nama nema napretka ukoliko ne budemo radili u Evropi, ili ako po tom pitanju ne sarađujemo. Druga stvar, postavlja se se pitanje šta je naša ideja oko Kosova. Čuo sam nekoliko puta koliki sam izdajnik. Ja smatram da je važno da radimo na kompromisnom rešenju, ne verujem da je to moguće sa Kurtijevim režimom. Nama je potreban mir sa Albancima.

Foto: Tanjug/AP Photo

Odgovor Srbije

- Došla je petorka u Srbiju, u drugoj rečenici koja mi je saopštena, rečeno je "morate da prihvatite ovaj plan, a ako ga ne prihvatite, jer mi smatramo da mora da bude prihvaćen, suočičete se pod 1. sa prekidom procesa evropskih integracija, pod 2 - suočičete se sa zaustavljanjem a zatim i povlačenjem investicija, pod 3 sa sveobuhvatnim merama koje će naneti štetu Srbiji. JA sam im odmah oštro odgovorio. Mi ne možemo da sprečimo neki ulazak u neku od institucija. Ja sam im rekao ako od nas očekuju aplauze za to, to se neće desiti, ali mi to ne možemo da sprečimo. Želim da kažem da sada sledi velika borba za Zajednicu srpskih opština. Siguran sam da će na kraju, da će to moći da bude završeno.

Neke stvari brinu predsednika Srbije.

- Brine me to što ne postoji racionalan pristup rešavanju problema. Šta god da sam uradio, zasnovano na činjenicama, shvatio sam da je isteklo vreme za razum, da niko ne želi da nas sluša. Oni imaju svoju agendu, a to je poraz Rusije i sve što se u tome nađe na putu biće počišćeno. Vi vidite da nikakvi objektivni, racionalni elementi više ne prolaze. Kada vam o ovome govorim govorim da smo mi uvek želeli dijalg, konstruktivan pristup. Oni su nagrađeni bezviznim režimom za zemlje Evrope, suštinskim predaom papira za EU. GOvorili su nam kako je Kurti taj koji pravi probleme, a oni u svim značajnim papirima govore da smo mi krivi.

Foto: Tanjug/AP Photo

- Izrazio sam zabrinutost za neke stvari. Ja sam sišao, videli ste, jer sam shvatio da više nita nije važno, da argumenti ne prolaze, da više niko ne želi da vas čuje. Sa tim ćemo morati da se čujemo. Zato moramo da pokrenemo razgovore u društvu. Da li sam mogao da kažem izađite napolje, mogao sam, ali hoću da kažem koje su posledice. Bilo bi pitanje dana kada bi nam bio ukinut bezvizni režim sa zemljama EU. Onda bi nam ukinuli sve strane investicije.

- Važno je da nastavimo još jače da radimo. Da pokušavamo da nalazimo kompromisno rešenje. Neće se ništa dogoditi u narednih mesec, dva tri... Kada bude došlo do toga da moramo da odgovorimo, izjašnjavaće se i SKupština i narod, možda i druge institucije. Pred nama je težak period, biće nam potrebno mnogo više truda, rada, energije da bismo to sve mogli, na najbolji mogući način da prevaziđemo. Na raju, mislim da je mnogo važno da pokažemo da mi želimo mir u regionu. Da pokažemo šta je to što očekujemo u budućnosti i šta ćemo da radimo. Znaš, oni tretiraju Kosovo kao državu, ja im kažem znam. Da sam dečak, govorio bih im "Dobro jutro, Kolumbo". Da li se svi prave naivni? Da se pravimo da ne znamo šta se dešava oko nas. Moramo da razumemo kakva je njihova pozicija, i kada se ne slažemo sa nečim, moramo da razumemo kolika je naša snaga, kolika je njihova snaga. Podsetiću da je Milošević do poslednjeg trenutka mislio da ne može pasti nijedna bomba, zato što ga je neko uveravao da je to moguće.

Foto: printscreen

- Izabran sam za predsednika, najviše zahvaljujući glasovima žema, majki, baka, sestara. Ono što sam im obećao jeste da ćemo čuvati mir i stabilnost, da ćemo poštovati Ustav Srbije, na Ustav sam se zakleo i to ću poštovati i u budućnosti. Kada ovo bude došlo na red, mi smo se već dogovorili ko će šta da radi, ali sve u cilju čuvanja mira i stabilnosti građana Srbije. AKo je izbor taj da sa jedne strane imamo sankcije, ovakve ili onakve, ili ćemo sa druge strane da kažemo "prihvatamo sve, odmah, što znači Kosovo u UN", ja sam za onaj put kompromisa boriti se- Čak se ovde ne govori ni o našem odobravanju ulaska Kosova u UN, ali bismo, defakto, pomogli drugima da oni budu izglasani i uđu. Viseo sam veliku odlučnost kod mojih sagovornika i biće veoma deško vreme i breme da to izbegnemo. U ime Srbije odlučivaće ne ja, nego drugi nadležni državni organi i eventualno građani, a do tada ćemo pokušati da se borimo. Pred nama je mnogo drugih važnih stvari. Mnogo toga što ćemo da radimo, mnogo puteva, mnogo pruga...

Predsednik Vučić je na kraju obraćanja odgovarao na pitanja novinara.

Prvi je postavio pitanje novinar TV N1 koga je interesovalo da li možemo da očekujemo ulazak Kosova u Ujedinjene nacije, bez obzira šta mi imali da kažemo?

Foto: printscreen

- Hvala vam što ste postavili pitanje, ili sam ja loše govorio ili me vi niste slušali. Dakle, ne pominje se to u francusko-nemačkim papirima. Ne možemo da sprečimo ulazak u NATO, nismo članica NATO, što se tiče UN to je druga priča, što znači da ću brinuti veoma o tome, a to znači poštovati Ustav Republike Srbije.

Predsednik je na kraju imao i pitanje za opozicione političare.

- Šta je politika onih koji jedan dan kažu da sam veleizdajnik. Ja sam razumeo da ste vi za Evropu, da želite modernizaciju Srbije ili izgleda niste? Morao sam kod vas kako mi skijaš iz Slovenije soli pamet o pitanju KiM. Samo vas pitam šta je to što hoćete? Pa vi koji ste veliki nacionalisti, dobrovoljni davaoci tuđe krvi. Izađite iz stana koji vam je država dala i otiđite do Kačanika da podržite narod. Hoćete da mi kažete opet da sam izdao Kosovo? Pa jednom možete da ga izdate, a vi ste to već uradili 2008. godine.

Predsednik Vučić o mogućoj ostavci

Predsednik Srbije je govorio i o mogućoj ostavci koja se pominjala.

- Ja stvarno ne mislim da je bilo koji čovek isuviše važan za državu. Bude li potrebe da sačuvam državu i da u nekom trnutku kupim vreme, nemam problem sa tim. Za razliku od nekih ljudi ja nemam milijarde, imovinu u inostranstvu. Ja živim za državu, ja sam vojnik države. Ono što bude u državnom interesu u određenom trenutku, ja ću to da uradim. Brine me da će stanje u Ukrajini biti još gore. Težak period je pred nama, političke razlike su u redu. Još jednom bih poseban pozdrav da pošaljem narodu na KiM koji čuva svoja vekovna ognjišta. Za raj imam jednu dobru vest za ljude, pronašli smo još jedno mesto u Srbiji gde ima mnogo više zlata nego u Žagubici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tara

pre 1 godinu

Veoma važno obraćanje predsednika o kome će predsednik verovatno najviše posvetiti aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

Dragan

pre 1 godinu

Važno obraćanje Vučića na kome će verovatno najviše pažnje posvetiti aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

Tijana

pre 1 godinu

Obraćanje Vučića na kome će verovatno najviše pažnje posvetiti aktuelnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

Gala

pre 1 godinu

Večeras će biti obraćanje Vučića na kome će verovatno najviše pažnje posvetiti aktuelnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

Toma

pre 1 godinu

Svi smo u iščekivanju informacija koje će nam Vučić dati. Za Srbiju smo svi odgovorni.

Tara

pre 1 godinu

Nestrpljivo očekujemo oraćanje Vučića na kome će verovatno najviše pažnje posvetiti aktuelnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

Vojka

pre 1 godinu

Pravovremena obavestenost naroda je kljuc snage jedinstva koje treba da postignemo

Dax

pre 1 godinu

Svi večeras pratimo Vučića. I verujemo u njega

Olja

pre 1 godinu

Svim srcem smo uz predsednika i večeras i uvek. Ako nam je ko poboljšao život,to je on

caca

pre 1 godinu

Svi očekujemo predsednikovo obraćanje ,i svi ćemo ga pažljivo slušati!

Vejo

pre 1 godinu

Smučio mi se.Ako ne prihvatimo slede glad,bombardovanje,haos a ako prihvatimo a on je već prihvatio ultimatum slede plata 6000e,prosperitet,blagostanje......i davamje guze satanistima.Ti je rezime večerašnjeg izlaganja

Mirjana

pre 1 godinu

Svi smo večeras uz Vučića...svi smo svakog dana uz njega. Isto kao što je on nas vetar u ledja.

Nena

pre 1 godinu

Večeras cemo biti svi prikovani uz male ekrane jer cemo imati sta da čujemo od predsednika Vučića !

Neša

pre 1 godinu

Večeras je veoma važno obraćanje predsednika Vučića, s obzirom na ozbiljnost situacije u Srbiji po pitanju KiM.

Nena

pre 1 godinu

Nećemo propustiti večerašnje obraćanje predsednika Vučića od 20.00h

Jelena

pre 1 godinu

Očekujemo prave informacije iz prve ruke. Srbija je pod ogromnim pritiskom, verujem da će predsednik imati pravo rešenje za izlaz iz celokupne situacije.

Nena

pre 1 godinu

Veceras od 20.00h svi uz male ekrane i uz obraćanje predsednika Vučića!Imaćemo sta da cujemo!

Nena

pre 1 godinu

Imacemo sigurno dosta toga da čujemo veceras od predsednika Vučića!

Sandra

pre 1 godinu

Vučić ništa ne krije od naroda i sve što se dešava kao i svaku odluku koja je donešena večeras će izneti u javnost.

Momir

pre 1 godinu

Ovo obracanje niko nebi trebalo da propusti jer u moru laznih informacija povodom najnovije situacije oko nase Juzne Pokrajine KiM obracanje predsednika ce biti izuzetna prilika da se o svemu iz prve ruke informisemo i sa sigurnoscu znamo sta ce drzava dalje preduzeti shodno trenutnoj situaciji.

jeca

pre 1 godinu

Vučić u ovom momentu ne sme da napusti Srbiju jer je on jedini koji može da parira svetskim alama!

Klipsy

pre 1 godinu

Obraćanje predsednika narodu je od velikog znacaja.

lana

pre 1 godinu

Smatram da trebamo biti strpljivi, cucemo sve kad nam se predsednik obrati sa najnovijim vestima.Predsednik je nas novi Obilić, samo hrabro junačino srpska.

jeca

pre 1 godinu

Iskreno da, ne vidim ni jednog drugog političara koji ni mogao da izdrži ovaj pritisak, osim Vucica.

Mirko

pre 1 godinu

Mislim da ovo obracanje predsednika niko veceras u Srbiji nece propustiti jer je situacija veoma teska i trebamo se na najbolji nacin svi informisati da se nebi gubili u sve vecem broju laznih informacija plasiranih od strane lesinarskih tajkunskih placenika i medija.

sonja

pre 1 godinu

Verujem da je svaki korak naseg predsednika mudra odluka i da nista ne prepusta slucaju!Sa Vučićem će sve izaći na dobro.

ratko

pre 1 godinu

oces li jednom u ivotu govoriti ovom narodu kao muskarac a ne kao pizda ,daj muskosti aloooooooooo samo smrdljiva patetika pa da sam bio tako patetican nikad ne bi branio Srpstvo na kosarama iako su bili nebrojeno puta jaci siptarcine i nato idioti nacisticki

Ivan Ž

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem čekam večerašnje obraćanje Predsednika naciji.

lana

pre 1 godinu

Vučić želi prvo da upozna svoje saradnike sa aktuelnim dešavanjima a onda potom i građane.Cucemo veceras sve sta nas ceka i sta ce se desavati!

Lukić98

pre 1 godinu

Čekamo obraćanje predsednika, da čujemo šta se desava o celokupnoj sitaciji.

kosta

pre 1 godinu

Sada je važno zajedništvo,svi su oni tu postavljeni da štite i brane nacionalne interese.Vlada mora da bude upoznata sa dešavanjima u zemlji,isto tako će Vučić vrlo brzo obavestiti i narodne poslanike.

Neno O

pre 1 godinu

Pomešani su mi osećaji straha,sreće i strepnja, ma svih emocije uoči večerašnjeg obraćanja Vučiča narodu Srbije. Plašim se šta će biti sa nama ako da ostavku.

Daca

pre 1 godinu

Vucic ce i veceras, kao i svaki put kada se desavaju stvari vazne za Srbiju, o tome izvestiti svoje gradjane.

neca

pre 1 godinu

Nas predsednik vodi mudru politiku, svi smo uz njega!

mirjana

pre 1 godinu

Neće Vučić ništa kriti od njih,ministri treba da znaju pravo stanje.Nema potrebe da predsednik bilo šta objašnjava vladi jer je sav teret na njemu, on je taj koji donosi teške odluke.

Katija

pre 1 godinu

Ogromna podrska za predsednika I njegovu borbu za narod Srbije

katarina

pre 1 godinu

Mislim da nije vreme za ostavku, posle toliko zalaganja naseg predsednika

ema

pre 1 godinu

Srbija cvrsto stoji uz predsednika I verujem u ispravnost njegove odluke.

peca

pre 1 godinu

Najgore sto moze da nam se desi jeste ostavka predsenika koji se zalaze za napredak Srbije.Predsedniče Vučiću, svi smo uz Vas.

Beba

pre 1 godinu

Teski su dani za predsednika I pred njim. Ocekujem ispravne odluke.

Anastasija

pre 1 godinu

U moru laznih informacija plasiranih od placenih tajkunskih kvazi analiticara koji su gostovali po raznim zapadnjackim medijima i pisanim i elektronskim vecerasnje obracanje predsednika bice jedinstvena prilika da se o svemu informisemo iz prve ruke i od strane coveka koji se oci u oci susreo sa jahacima Apokalipse poslanim od strane Zapada da ugnjetavaju Srbiju.

Dusan

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem iscekujem obracanje predsednika Narodu jer dosli su kljucni trenuci za nas i nasu drzavu sve zavisi od naseg jedinstva i sloge nadam se da ce predsednik uspeti kao i uvek da Srbiju iz svega izvuce kao pobednika.

Maxi

pre 1 godinu

NATO lacenil se uviti u oblande veleizdaju a wc papir novine ce ga na sva usta ishvaliti.

Ana

pre 1 godinu

Svi večeras uz našeg predsednika. Podršku ima a predaja nije opcija!

Nikola

pre 1 godinu

Srbija se nalazi pred izazovima i teškoćama kad je reč o KIM i zato moramo svi podržati predsednika i pokazati visok stepen nacionalnog jedinstva

Veljko

pre 1 godinu

Predsednik nikada nista nije krio od svog naroda i zato narod pruza punu podrsku svom predsedniku.Veceras cemo saznati sta su nam licemeri sa Zapada spremili i kako cemo mi odgovoriti zato ne treba propustiti obracanje predsednika.

Mare

pre 1 godinu

Večeras će nas predsednik informisati o razgovoru sa “petorkom” vezano za KIM i moramo večeras svi dati bezrezervnu podršku predsedniku u donošenju teških odluka.

Ja

pre 1 godinu

Za prihvatanje plana i svetlu buducnost je potrebna hrabrost, a za odbijanje je potreban kukavicluk i skrivanje iza naroda.

Cile

pre 1 godinu

Predsednik je lepo pozvao na jedinstvo baš zbog onoga što nas čeka u budućnosti. Dosta je napada i lažnih optužbi na račun predsednika.

Gile

pre 1 godinu

Srbija i predsednik Vučić nisu saglasni sa kršenjem teritorijalnog integriteta. Čućemo šta su nam zapadne sile ponudile i kakve ucene su u pitanju. Predsedniku svi moramo dati podršku jer će doneti teške odluke.

Janko

pre 1 godinu

Siguran sam da će predsednik izneti rešavanje problema!

Pavle

pre 1 godinu

Mnogo ce veceras biti bitnih informacija koje mogu da odrede sta i kako dalje.

Deki

pre 1 godinu

Podrzavam politiku koju vodi predsednik Vučić!

Milanko V

pre 1 godinu

Ovo je najbolji dokaz da Vučić ništa ne krije od svojih građana, bez obzira da li se radi o dobroj ili o lošijoj vesti.

Drina

pre 1 godinu

Razgovori predsednika Vučića sa "petorkom" su zaista bili veoma teški jer su predložene neke stvari koje Srbija ne može prihvatiti.

Savo V

pre 1 godinu

Vučić je uvek spreman na razgovore i dogovore,ali postoji crvena linija preko koje Srbija ne može preskočiti.

Rajko Ć

pre 1 godinu

I Kurti i svi ostali moraju da znaju da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

Romanija

pre 1 godinu

Neka ti dušebrižnici trguju sa svojim teritorijama, a mi ćemo naše da čuvamo ksao oči u glavi.

Gaga

pre 1 godinu

Vazno je da nastavimo da trazimo kompromisno resenje !

Romanija

pre 1 godinu

Francusko-nemački plan podrazumeva da se Srbija ne protivi ulasku Kosova u međunarodne organizacije. To Srbija ne može prihvatiti. Ako bi Srbija dozvolila da Kosovo bude primljeno u UN ili SE to bi praktično značilo značilo da Srbija priznaje nezavisnost Kosova.

Boban

pre 1 godinu

Situacija po pitanju KiM je sve ozbiljnija, dešavaju se novi napadi na Srbe samo zbog nacionalne pripadnosti, moramo biti jedinstveni i podržati Vučića u borbi za opstanak srpskog naroda na KiM.

Brane

pre 1 godinu

Nikada Srbija od zapada nije ništa dobila što je realno,a dobijali smo bombe i nove granice.Nadam se da će doći i taj dan kada se oni neće pitati.

Bane

pre 1 godinu

Licemerne pretnje velike petorke, našoj zemlji.Mi smo mali teritorijalno, ali imamo velikog lidera koji se trudi da izvuče najviše iz pregovaračkog okvira.I jedini Vučić može iz ove teške situacije da izvuče najviše za našu zemlju

Mile

pre 1 godinu

Kо је Србин и српскога рода и од српске крви и колена, а не дош’о на бој на Kосово не имао од рода порода, ни мушкога ни девојачкога! Од руке му ништа не родило рујно вино, ни пшеница бела, Рђом капо док му је колена

ratko

pre 1 godinu

NE MORAS DA PRIHVATIS NISTA ,OVO JE SRBIJA BRE NEKA NACISTI U SVOJOJ ZEMLJI KOMANDUJU OVDE NECE I NEMOJ DA PRICAS NIKAKO DRUGACIJE OVAJ NAROD JE TEBE IZABRAO NE DA PLACES NEGO DA IM JASNO IGLASNO KAZES DALJE RUKE OD SRBIJE

robijaće Vučićev kartel

pre 1 godinu

Oštro je podvio rep i molio za milost ? Oni su ga ucenjivali do besvesti jer sve znaju o Rošavom i bratiji. Treba bagra da robija, jer mu je preči Rošavi glavoseča od srpske dece!

Milan

pre 1 godinu

Šta ono bi da će da pakuju kofere od Glišića pa do ostalih, znači lažu opet?

Annaljim

pre 1 godinu

Uzivo, niz kljucnih vesti i novosti. Cista istina iz prve ruke.

Annaljim

pre 1 godinu

Istorijsko obracanje predsednika je u toku!

milan lala

pre 1 godinu

Oni bi to i uradili jer znaju da vi predsednice , uz svo postovanje , nebi tad odgovorili molbom Rusiji da se Srbija hitno primi u BRIKS , Shos i ODKB . A kada bi oni znali da bi vi to sigurno odmah uradili nebi im palo na pamet da ucenjuju sankcijama i povlacenjem investicija. Ruska nuklearna baza u Srbiji nikako im nebi odgovaral. Sve zavisi od vase odlucnosti .

Milutin

pre 1 godinu

Kako god okreneš biće rata.ne treba nam evropska unija ni njihove investicije i bezvizni režim.kina će da investira u sve što treba.naša radna snaga je u evropu.vratiće se.ne trebaju nam nevladine organizacije i gej parade.ne smeju da nas nombarduju jer će rusija da interveniše.zato ne gubite vreme sa ovima koni nas iduvek mrze.staviti tačku sve dok ne bude sprovedena rezolucija 1244.sve ostali smatra se izdajom i već duži period se ide izajnickim putem.narod će ustati i neće dozvoliti.

lol

pre 1 godinu

sta iz ovog zakljuciti nego da je covek doveden da bi priznao kosovo.. stalno plasi narod nekom dramom.. raspisi referendum i nek se narod izjasni... dosta bre ovog vise!

Mile

pre 1 godinu

izdaja ,Kо је Србин и српскога рода и од српске крви и колена, а не дош’о на бој на Kосово не имао од рода порода, ни мушкога ни девојачкога! Од руке му ништа не родило рујно вино, ни пшеница бела, Рђом капо док му је колена

Hhb

pre 1 godinu

Lazovu jedan,idiote, pa sam si rekao da ne moze niko da te ucenjuje,sta je sada....kada su prethodnici pricali slicne price,nazivao si ih izdajnicima...sta si sada ti....naravno,govance

Boško

pre 1 godinu

Vala da su zaslužili jesu, ali očigledno je Vučićev razum preovladao. Na sreću čovek je mnogo jak igrač i mirne glave sagledava sve situacije i zato i treba da ostane na čelu Srbije dokle god bude želeo.

Merima

pre 1 godinu

Petorka koja je došla u Srbiju, jasno je Vučiću stavila do znanja da Srbija mora da prihvati ovaj francusko-nemački plan jer tako oni žele a i sve članice EU a ako ga ne prihvati preduzeće se rigorozne mere prema Srbiji.

Milan

pre 1 godinu

Opet kukumavka. Dosta. Ultimatum iz 1914. godine je sitnica po sadržaju u odnosu na ovo. Prihvaćen je u celosti pa nas je centralno evropska gamad napala. I ovi će nas napasti šta god mi učinili. Ne vidim kako uopšte može da se razgovara o tome. Ako učine sve čime prete moramo se pobrinuti da povučemo sve oko nas za sobom.

Pera Peric

pre 1 godinu

Naravno da moramo da uradimo ono sto se od nas trazi. Mi zavisimo od Zapada a ne oni od nas. Ko to ne razume nek se seti devedesetih. E sad zasto je njima zapelo da Kosovo sto pre dobije nezavisnost. Mozda cekaju na eksploataciju nafte ili zlata. To mi ne znamo.

Vele

pre 1 godinu

Jebo te bezvizni režim.Ko još daje deo teritorije za bezvizni režim.Povuci se i shvati da nisi najpametniji i da nisi Bogom dan.Ima još pametnih ljudi i novih ideja.

Vladimir

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku Vučiću, Vi ste pravi državnik i reformator jer ste u ovim teškim trenucima doneli najbolju moguću odluku za narod i državu. Živela Srbija ??????

Milan

pre 1 godinu

Predsedniče hvala na svemu vreme he da se dostojanstveno povučete iz politike,ne potpisujte ništa.

Arzt aus Deutschland

pre 1 godinu

Треба га ухапсити због издаје и криминала, па нек' дели ћелију са Рошавим и екипом!

Djordje

pre 1 godinu

Boze ovaj je tezak bolesnik zar je Srbija zasluzula ovo govno izdajnicko.

Pera

pre 1 godinu

Ajde pičke kukavičke pa povedite tu vojsku koju već hiljaditi put dižete na najviši stepen pripravnosti!

ratko

pre 1 godinu

MA NEKA SFVE POVUKU JEBEM IM MATER PA NECEMO SE PROIDAVATTI NI ZA MILIJARDE ,DAJ OSVESTI SE I JEBI OVAJ NAROD I BAS ME BOLI KURAC ZA NJIHOVE VIZE DA BOG DA IM SVI OD KUGE POCRKALI MARS

Boki

pre 1 godinu

Vazno je da smo pobedili.samo jako presednice,ja navijam

Milos

pre 10 meseci

Saucesce svim porodicama zrtava. Ogromna tuga je nas Srbijom. Iz tragedije treba da izadjemo ujedninjeno.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija