• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2023

14:22

SAZNAJEMO! Predsednik Vučić će 2. februara u Skupštini Srbije razgovarati sa poslanicima o Kosovu i Metohiji

Tanjug

Politika

SAZNAJEMO! Predsednik Vučić će 2. februara u Skupštini Srbije razgovarati sa poslanicima o Kosovu i Metohiji

Podeli vest

Sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, na kojoj će prisustvovati predsednik Aleksandar Vučić, će početi 2. februara, saznaje Informer

Kako nezvanično saznajemo, rasprava će trajati dva, a možda i tri dana, kako bi predsednik mogao da odgovori na pitanja svih poslaničkih grupa. 

Predsednik Vučić se danas obratio građanima na svom Instagramu i poručio da država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih.

- Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - rekao je Vučić i dodao:

Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili, i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju - rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio da je ponudio svim političkim akterima u našoj zemlji da ih upozna sa pritiscima i sa svime sa čime se Srbija suočava.

Rekli su da ne žele da razgovaraju, ili barem dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke i bilo koga od nas. Svejedno, moja je obaveza da poštujući parlament, izađem u susret svim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja, i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju. Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - poručio je Vučić na Instagramu.

 

Podsetimo, posle razgovora Vučića sa posrednicima Francuske, Nemačke, EU, SAD i Italije, dogovoreno je da francusko-nemački plan postane novi pregovarački okvir za dijalog Beograda i Prištine, o čemu će predsednik detaljnije govoriti pred poslanicima.

On je poručio da je uvek iznosio istinu pred narod, i da ništa što bi ugrozilo teritorijalni integritet Srbije nismo potpisali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 1 godinu

Opozicija ce imati dovoljno vremena da postavi pitanja predsedniku, a on da im jos jednom odgovori sta sve radi po pitanju Srbije i srpskog naroda.

Lena

pre 1 godinu

Nasa politika i nas rad se sastoji na prvom mestu od istine svega sto govorimo i radimo..Mi ne pricamo samo ono sto bi gradjani voleli da cuju da bi tako prikupili jeftine politicke poene

belavce

pre 1 godinu

Važno obraćanje, potrebno je jedinstvo u skupštini..potrebno je podržati Vučićevu politiku prema KiM i u skupštini!

Maja

pre 1 godinu

Vucic svoje poslanike postuje i uvek ce odgovoriti na pitanja i cuti misljenje svakog od njih i ako je on taj koji treba doneti konacnu odluku jer su gradjani Srbije upravo njemu dali svoje poverenje

Jeki

pre 1 godinu

Veoma važna sednica, zalaganje predsednika Vučića za očuvanje Kosova treba svi da podržimo.

David

pre 1 godinu

Teska je odluka na Vama, ali vi cete odabrati najbolju opciju za Srbiju

caca

pre 1 godinu

Važna sednica na kojoj svi ozbiljno moraju da pristupe,kako bi se rešlili problemi oko KiM-a!

Miki

pre 1 godinu

Predsednik je do sad pokazao i dokazao milion puta koliko se bori za Srbiju! Ovi šalabajzeri, koji se bave politikanstvom, svoju predstavu neka igraju sami sebi, srpskom narodu ne mogu, jer su "pročitani" odavno!

Dok holidey

pre 1 godinu

Samo jedinstvo i od drzavnog interesa stav po pitanju Kosova

Dane

pre 1 godinu

Veoma bitna sednica Skupštine Srbije po pitanju Kim na kojoj bi svi trebalo da pokažu jedinstvo po datom pitanju.

Maja

pre 1 godinu

Kamo srece da i opozicija dolazi jer joj je stalo do pitanja Kosova, oni dolaze samo da lazu vredjaju i izmisljaju gluposti!

Kaća

pre 1 godinu

Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih.

Sandra

pre 1 godinu

Opozicija je tražila javnu raspravu i evo dobila je termin za njeno održavanje. Taman da opet pokažu koliko ih je više briga za raspored sedenja nego za probleme srpskog naroda na KiM.

Maki

pre 1 godinu

Vucic ce jos jednom pokazati kako se bori za Srbiju, dok ce ovi manipulatori i klovnovi ismejavati sve nas gradjane!

dragandragan

pre 1 godinu

Evo prilike da ova beda od opozicije ponovo po ko zna koki put imaju svoj sou.

Sara

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je uvek svojim građanima predstavljao istinu. Narod ga zato poštuje i podržava.

Uros

pre 1 godinu

Vučić je otvoren i iskren, spreman je da sa svim poslanicima razgovara o pitanju KiM. Opozicija će sigurno postavljati neprijatna pitanja, ali njemu to neće smetati, jer on zna šta radi i lavovski se bori za Srbiju.

nadanada

pre 1 godinu

Ovo je dokaz da Vucic sve sto radi transparentno i javno i da ne krije nista od svojih gradjana.

biljanabiljana

pre 1 godinu

Ovo je prilika da se bedna opozicija pojavi i da pokazu svoje pravo lazljivo lice navodesi da se brinu za KIM a to je sve samo ne to.

Ana

pre 1 godinu

Svi treba da podrzimo zalaganje predsednika Vucica za ocuvanje Kosova.

bojanbojan

pre 1 godinu

Rasprava ce trajati onoliko koliko bide bilo potrebno nista vise nista manje.

Sanja

pre 1 godinu

Predsednik vodi odgovornu politiku i radi u interesu očuvanja mira i našeg naroda na KiM.

Ukica

pre 1 godinu

Da bismo uspeli da pobedimo po pitanju KiM, moramo pre svega biti ujedinjeni. Nadam se da će opozicija to shvatiti i da će se odnositi korektno prema KiM.

MK

pre 1 godinu

U Narodnoj skupštini će se jasno videti ko je pravi patriota, podrška Vučiću

cacacaca

pre 1 godinu

E sad da vidimo vas iz opozicije da li cete pokazati jedinstvo ili cete napadatio svim silama na Vucica ,siguran sam da ce biti ovo drugo da cete svim silama napasti Vucica ali isto tako sam siguran da cete dobiti adekvatan odgovor bas onakav kakav zasluzujete.

Sanja

pre 1 godinu

Za KiM ćemo se boriti svim raspoloživim sredstvima. Nema predaje!

Aca

pre 1 godinu

Ova sednica je od izuzetne važnosti za sve građane, za celu Srbiju, kao i za njenu budućnost.

gorangoran

pre 1 godinu

To je sasvim normalno da samo zajedno mozemo da se izborimo sa ovim problemom koji imamo ali na to zajednistvo sa opozicijom ne mozemo da racunamo ali je zato ostala pristojna Srbija uz vas i svi zajedno cemo vam pomoci da u ovoj borbi istrajemo .

Aca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će uvek da se zalaže za srpski narod Kosova i Metohije i da se zalaže za mir i stabilnost.

Vlada

pre 1 godinu

Predstojeća sednica je od ogromnog značaja za mir.

Vlada

pre 1 godinu

Najbitnije je da sačuvamo naše građane koji žive na Kosmetu, kao i naše državne interese na toj teritoriji.

Milica

pre 1 godinu

Srbija mora da bude jaka i jedinstvena po pitanju Kosova i Metohije i to je najbolji način da se sačuva južna srpska pokrajina.

goricagorica

pre 1 godinu

Nema potrebe predsednice da se pravdate bilo kome mi vas poznajemo i znamo da ste uvek ali uvek govorili istinu i bili na strani istine i da nikada nista niste krili od gradjana Srbije.

Ivan

pre 1 godinu

Sednica o KiM u Parlamentu, a kojoj će prisustvovati Vučić, prilika je narodnim poslanicima da pokažu pravo lice i koliko su svesni toga da samo ujedinjeni možemo ovo pitanje rešiti u našu korist

Milica

pre 1 godinu

Srbija je uvek za mirno rešenje i za kompromis po pitanju KiM.

Maja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić daje maksimum u borbi da obezbedi mir i stabilnost na KiM.

gvozdengvozden

pre 1 godinu

Pojedincima nisu bitni problemi koje imamo vec njihov lcni interes,pojedince najvise interesuje njihova korist koju mogu da izvuku a ne briga za drzavu i to su oni.

Maja

pre 1 godinu

Odbijanjem razgovora, opozicija pokazuje da im uopšte nije stalo do Srbije i Kosova.

danijeladanijela

pre 1 godinu

Vi to radite uvek predsednice iznosite istinu pred gradjane i to je dobro,to pokazuje da vam je stalo do gradjana Srbije i to ste uvek radili.

darkodarko

pre 1 godinu

Gradjani veruju u vas predsednice i uz pomoc velikog broja gradjana zajedno sa vama Srbija ce pobediti jer za SRBIJU NEMA PREDAJE DO POBEDE SA VAMA.

Ukica

pre 1 godinu

Vučić rešenje pitanja KiM vidi u ujedinjenosti. Otvoren je i iskren, ultimatume velike petorke nije prihvatio i nikada neće prihvatiti.

vlajko77

pre 1 godinu

Nadam se da svi shvataju ozbiljnost situacije oko KiM i da ce svi prisutvovati ovoj sednici !

Orhideja

pre 1 godinu

Pitanje KiM je veoma važno za sve građane Srbije, samim tim je i prisustvo predsednika u Parlamentu značajno radi donošenja najboljih odluka. Vučić je uvek radio u interesu Srbije i srpskog naroda. Borba za mir i stabilnost je iznad svakog političkog sukoba.

jovo

pre 1 godinu

Veoma važna sednica, prisustvo predsednika Vučića je neophodno, a njegovo zalaganje za očuvanje Kosova treba svi da podržimo.

gagi

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic svoje poslanike postuje i uvek ce odgovoriti na pitanja i cuti misljenje svakog od njih i ako je on taj koji treba doneti konacnu odluku jer su gradjani Srbije upravo njemu dali svoje poverenje

Mirjana

pre 1 godinu

Tako je, ujedinimo se za bolju budućnost Srbije

Đorđe

pre 1 godinu

Pitanje Kosova i Metohije je vrlo važna tema i predsednik Vučić treba da prisustvuje sednici jer je vrlo odgovoran državnik.

Miljko

pre 1 godinu

Aleksandar Vuči je najodgovorniji političar u regionu.

Goran

pre 1 godinu

Cela Srbija i ceo srpski narod su uz predsednika Vučića jer je on uvek iskren prema svom narodu.

Tijana

pre 1 godinu

Sve sto je rekao predsednik Vucic uvek je ispostovao pa i prisustvo na sednici u Skupstini ce da ispostuje i odgovara na pitanja i opoziciji koja i nije to zasluzila ali je Vucic pre svega covek.

Miroslav

pre 1 godinu

Pitanje Kosova i Metohije je važno za budunost srpskog naroda koji živi u južnoj srpskoj pokrajini.

Zoran

pre 1 godinu

Vučićeva politika mira i stabilnosti je spasila mnogo života jer je postignuta stabilnost celog regiona.

ilija

pre 1 godinu

Poslanici će imati priliku, da se narodu predstave, kao prave patriote ili kao izdajnici

Nena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić nema sta da krije od svog maroda,na sva pitanja ce strpljivo odgovarati.

Nena

pre 1 godinu

Svi će dobiti odgovore od predsednika Vučića na Sednici,me moraju da brinu.

Nena

pre 1 godinu

Vucuc ne krije nista od svog naroda i poslanika u Skupštini.Svi mogu da pitaju sve što ih interesuje.

Nena

pre 1 godinu

Vučić je uvek tu da razgovara o svemu sa svima .Ništa ne krije,sve jasno iznosi !

Mitar

pre 1 godinu

Vučić ce kao i svaki put izloziti narodu istinu o nastaloj situaciji.

dja

pre 1 godinu

Nadam se da cemo 2.Februara cuti sta je taj Francusko-Nemacki plan , sta im je u tom planu, koliko stavki ima, koje su to stavke i sta je u tom planu prihvatljivo za drzavu Srbiju a sta nije. Da li moze da se taj plan menja. Sta ce biti sa tim novim progovorima i da li ce ih biti. Da li taj plan ima i jednu pozitivnu stavku. Jedva cekam da sve to cujem.

saša

pre 1 godinu

Poslanici bi se trebali ujediniti radi interesa Srbije u ovakvom trenutku

Pavle

pre 1 godinu

Samo da opozicija od ove ozbiljne teme ne napravi cirkus kao sto su vec poceli.

Milica

pre 1 godinu

Ne ocekujemo nista konstruktivno, daleko od toga, vec samo pametovanje bez pokrica. Daj Boze da je obrnuto.

Jova

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da budemo ujedinjeni i shvatimo predsednikovu poruku. Još kad bi i opozicija to shvatila bilo bi dobro.

Sandra

pre 1 godinu

Sigurna sam da će Vučić odgovoriti detaljno na sva pitanja koja mu budu postavljena.

Jeca

pre 1 godinu

Ne ocekujemo nista konstruktivno, daleko od toga, vec samo pametovanje bez pokrica. Daj Boze da je obrnuto.

Milka

pre 1 godinu

Problemi vezani za KiM su i dalje aktuelni, teško se izboriti za napredak kad zapad okreće glavu od teškog položaja srpskopg narodana ovoj teritoriji

Sava

pre 1 godinu

Želimo da čujemo izlaganje našeg predsednika jer od njega uvek čujemo samo činjenice i pravu istinu

Dejan

pre 1 godinu

Nadamo se da če zapad ipak posredovati da dodje do dijaloga sa prištinom i kompromisnog rešavanja problema

Milko

pre 1 godinu

borićemo se da svom narodu na KiM osuguramo prava koja su potpisana briselskim sporazumom

Dejan

pre 1 godinu

I ako je zapad očito naklonjen Prištini to nikako ne znači da ćemo odustati o pronalaženja rešenja mnogih problema na KiM

Nina

pre 1 godinu

a sednici Skupštine 2 februara očekujemo izlaganje predsednika od kog ćemo čutu stavove zapadnih sila oko situacije na KiM

Dejan

pre 1 godinu

Verujemo da će nam predsednik predočiti najrealniju trenutnu situaciju vezanu ne samo za KiM nego i za druge

Milka

pre 1 godinu

Situacija je krajnje ozbiljna i verujemo da će se na sednici Skupštine ozbiljno razmatrati situacija na kiM kao i dalji koraci u cilju rešavanja problema

Dejan

pre 1 godinu

Po završetku sednice Skupštine saznaćemo najrealniju sitaciju vezanu za KiM o stavovima zapada kao i o dalji koracima naše vlasti oko rešavanja brojnih problema vezanih za KiM

Milko

pre 1 godinu

Drago nam je što predsednik uvek podeli sa gradjanima svaku muku i svaki problem , upoznamo se sa pravom situacijom ne samo sa problemima vezanim za KiM nego i za brojne probleme koje je doneo rat u Ukrajini

Tomka

pre 1 godinu

Rasprava u skupštini Srbije o KiM počinje 2.februara i trajaće dva ili tri dana kako bi Vučić mogao da odgovori na pitanja koja budu postavljale sve poslaničke grupe.

drasko

pre 1 godinu

Predsednik je uvek spreman za razovor sa svim politickim ciniocima na nasoj politickoj sceni.

Natasa

pre 1 godinu

Nakon sto nas je sve, kao gradjane, iskreno upoznao sa ozbiljnoscu situacije na KiM, predsednik ce nekoliko dana, koliko god da je potrebno, da odgovara i na pitanja poslanika, jer sada vise nego ikada moramo da budemo ujedinjeni.

Zaga

pre 1 godinu

Raspravljanje u skupštini Srbije o KiM počeće 2.februara i trajaće dva - tri dana kako bi Aleksandar Vučić mogao da odgovori na pitanja koja budu postavljale poslaničke grupe.

Rade

pre 1 godinu

Samo složni i ujedinjeni Naprednjaci mogu da se izbore za bolju budućnost naše zemlje.

Zana

pre 1 godinu

Složni i ujedinjeni naprednjaci na čelu sa Vučićem mogu da se izbore za bolju budućnost Srbije.

aki

pre 1 godinu

Predsednik daje sve od sebe da se dodje do najbolje resenja za Kosovo i Metoiju a opozicija ovo koristi za sticanje jeftinih politickih poena.

sasa

pre 1 godinu

O vaznim temama kao sto je KIM treba razgovarati otvoreno,to svakako

Zlata

pre 1 godinu

Samo naprednjaci na čelu sa Vučićem mogu da se izbore za bolju budućnost Srbije.

stevo

pre 1 godinu

Vucic nema sta da krije od poslanika i odgovarace na sva njihova pitanja

Miro

pre 1 godinu

Da bi se diskutovalo o nečemu potrebno je znati šta su ucene " velike petorke" . Javna rasprava sa dovoljno vremena. Ovako nema nikakvog smisla. Većina građana Srbije neće u EU. Šta ima da raspravljamo o uslovima za ulazak koji nećemo?

stefan

pre 1 godinu

Ocekujemo konstruktivnu sednicu,jer pitanje KIM je pitanje od nacionalnog interesa

Patak

pre 1 godinu

Borba za KIM se nastavlja i ma koliko da bila teska situacija,predaja nije opcija

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic ce izneti detalje o tome sta se desavalo na sastanku sa velikom petorkom.Ocekujemo konstruktivnu sednicu Vlade

stevica

pre 1 godinu

Srbija je izlozena velikom pritisku po pitanju KIM,ali jezik ucena i na isti nikada nece pristati

Macak

pre 1 godinu

Nasa borba za KIM,za nas narod dole ce biti jos snaznija,jer predaja nije opcija za Srbiju

Rasta

pre 1 godinu

Jedinstven stav po pitanju KIM nam je ite kako potreban,jer na taj nacin jedino mozemo izaci kao pobednici iz ove borbe

Plavooki

pre 1 godinu

Moramo sacuvati mir kao i srpski interes na KIM,nema nazad i nema predaje

Jeca

pre 1 godinu

Na sva pitanja ce se odgovoriti, bitno je da nas narod na KiM ima mogucnosti za normalan zivot.

Cuperak

pre 1 godinu

Vucic se zalaze za mir,mirno resenje i kompromiso po pitanju KIM i nece odustati od toga

Peki

pre 1 godinu

Samo zajedničkim snagama možemo u nove pobede. Rad, rad i pobeda je tu.

Zoran

pre 1 godinu

Srbiji i narodu je potreban mir. Ako je Vučić rekao da nije potpisao onda ne treba da niko brine i da sumnja u to.

Dejan

pre 1 godinu

Građani Srbije veruju kako predsedniku Vučiću tako i celom rukovodstvu. SNS politika je transparentna uvek bila i ostaće.

jova

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic se svim silama bori za ocuvanje KiM i normalan zivot nasih ljudi tamo.

Rozalija

pre 1 godinu

Trenutno a i uvek bilo da se borimo za mir, pravdu za naš narod i neće se od toga odustati. Samo sloga Srbina spašava.

jova

pre 1 godinu

Najbitniji je nas narod na KiM a Vucic se grcevito bori da im obezbedi da ocuvaju svoj integritet i uslove za normalan zivot.

Maja

pre 1 godinu

Moramo da budemo složni. Samo sloga Srbina spasava. Opozicija konačno da shvati ozbiljnost problema.

esa

pre 1 godinu

Za SRbiju je mir najvažniji ali i da ne izgubimo šanse da nekada vratimo ono što nam je silom oteto

esa

pre 1 godinu

Vučić otovreno govfori o svim šansama ali i pretnjama koje se javljaju

esa

pre 1 godinu

Verujem d aće Vučić jasno d apredoči strategiju odbrane SRbije od nasrtaja stranih političara

esa

pre 1 godinu

Vučić ima jasnu strategiju a opozicija samo čeka priliku da napada vez osnova

esa

pre 1 godinu

Vučić ne gubi nijednu bitku i kaqda je teškoi uvek pokušava da stvar okrene na našu stranu

Katija

pre 1 godinu

Na sednici skupštine naredne nedelje očekuju nas važne odluke po pitanju KiM, a verujem u ispravnost odluka predsednika.

ema

pre 1 godinu

Ocekuje nas teška skupština na kojoj je važno doneti ispravne odluke. Verujem u ispravnost odluka po pitanju KiM na budućoj skupštini.

ema

pre 1 godinu

Srbija se našla sa mnogim preprekama i Srbiju očekuje važna skupština naredne nedelje, kako bi se zajedno sa poslanicima donela ispravna odluka vezana za pitanje KiM.

Beba

pre 1 godinu

Veoma je važno doneti ispravnu odluku od strane poslanika i predsednika koja će biti od koristi za sve gradjane i za ljude na KiM.

esa

pre 1 godinu

Nije lako braniti ono što su rešili da ti otmu ali je važno da ne ostavimo prostora da bilo kada tvrde da smo pristali na pljačku

esa

pre 1 godinu

Vučić će učiniti sve d aništa što je na pštetu SRbije ne bude potpisasno. Minimalna šteta mora biti imperativ ako se više ne može3 odbraniti Srbija od nasrtaja onih koji ne poštuju zakone

Andrijana

pre 1 godinu

Pitanje je da li su nase lazne patriote spremne da ih Vucic isprasi i objasni kako se bori za Srbiju i KIM.

Petar

pre 1 godinu

Važno je da ostali poslanici podrže Vučićevu politiku prema KiM!

Brzi Gonzales

pre 1 godinu

Po pitanju KiM Srbi moraju biti jedinstveni. Ovi mrzitelji Vučića moraju da shvate da pitnje KiM nesme biti alat za dnevnopolitičko laganje i svakodnevno mrženje Vučića. Pitanje KiM je egzistencijalno pitanje Srba i Srbije, a na koje je jedino do sada imao odgovore baš taj Vučić.

Katarina

pre 1 godinu

Situacija oko Kosova i Metohije nije nimalo laka, ali Srbija ce nastaviti da se bori za svoje gradjane.

Pavle

pre 1 godinu

Dobra odluka, vreme da se ovaj problem stavi i u okvire skupštine i plenumske rasprave.

Ksenija

pre 1 godinu

Ujedinjena Srbija pobeđuje i prevazilazi sve nedaće.

Ksenija

pre 1 godinu

Nadamo se da će na predstojećoj sednici opozicija pokazati interesovanje za saradnju po pitanju KiM.

kole

pre 1 godinu

Samo kada bi još opozicija imala malo mozga i shvatila ozbiljnost situacije i da prestane da se srpda sa ovim problemom kako bi dobila neke političke poene.

kole

pre 1 godinu

Vučić će saslušati svakoga ko je dobronameran, opozicija bi trebala da shvati ozbiljno situaciju i da da neki konkretan predlog, a ne da pravi cirkus kako je to uvek radila.

kole

pre 1 godinu

Ovo je trenutak kada svi i funkcioneri i gradjani treba da budemo ujedinjeni i da damo podršku Vučiću da se izbori za svoj narod jer svoj posao obavlja časno i tu je za Srbiju.

Milan

pre 1 godinu

Hoće li Boško da donese kamen ili vodu Jana?

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Predsednik će 2.februara izneti pred sve nas istinu. Sednica će trajati 2 dana po nezvaničnim informacijama.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Važna sednica za Kosovo i Metohiju i naš narod na jugu. Oslanjamo se na iskustva našeg predsednika i njegovog tima! Očekujemo najbolji ishod!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Narod i treba da zna istinu a predsednik to od naroda nikada nije ni krio.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Zajedno svi možemo da doprinese i našoj budućnosti u Srbiji.

Marija

pre 1 godinu

Predsedniku nije lako, bori se sa zlotvorcima i izadjnicima. Pravda je spora, ali tako i dostižna! Pobedićemo, hoćemo.

Danica

pre 1 godinu

Veoma vazna sednica, na kojoj ce predsednik iskreno govoriti.

Danica

pre 1 godinu

Verujemo u predsednikove odluke, zato je i ova sednica veoma bitna.

Danica

pre 1 godinu

Svaka cast da se odrzi sto pre sednica, a prisustvo predsednika je od velike vaznosti.

Danica

pre 1 godinu

Teska situacija koja se desava, ali verujemo u predsednikove odluke.

Danica

pre 1 godinu

Predsednik je uvek iskreno govorio i sada ce na sednici takodje.

Jelena

pre 1 godinu

Надам се да ће представници опозиције врло озбиљно схватити ову седницу и да неће од скупштине правити циркус као што су радили и до сада. Засигурно је да је Вучић добро упознат у тематику и да ће имати спреман одговор на свако њихово питање.

Miodrag

pre 1 godinu

Apsolutno ispravna odluka drzave da se o Kosovu i Metohiji razgovora javno pred Skupštinom.

Ana

pre 1 godinu

Jedva čekam kako će Vučić da vrati na mesto kvazi opoziciju kada počne da napada bez argumenata

Gogi

pre 1 godinu

Predsednik je uvek i bez ustezanja dolazio na sednice parlamenta i uvek odgovarao na sva postavljena pitanja

Coka

pre 1 godinu

Nemamo rezervnu državu i svi i u parlamentu moraju biti jedinstveni i podržati predsednika jer on uvek radi pno što je najbolje za Srbiju

Zora

pre 1 godinu

Podrška predsedniku u njegovoj borbi za Srbe na KIM a j imaće težak zadatak i u parlamentu jer će trpeti najstrašnije napade i kritike

mirjana

pre 1 godinu

Nadamo se da će ishod sednice doneti konkretne aktivnosti Srbije po pitanju Kosova i Metohije.Skupština će zauzeti stav da se nastave pregovori po pitanju rešenja Kosova

zečica

pre 1 godinu

Nadamo se da će ishod sednice doneti konkretne aktivnosti Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

lana

pre 1 godinu

Kada je rec o pitanjima od nacionalnog interesa treba da pokazemo slogu i jedinstvo.Situacija je krajnje ozbiljna nadajmo se da će opozicija da se ozbilji.

lana

pre 1 godinu

Svakoj sednici se Vucic rado odazove i pored svih svojih obaveza.Nadajmo se da će opozicija imati u vidu interese Srbije a ne samo političke na ovoj sednici.

Kostantin

pre 1 godinu

Iskreno jedva cekam, skupstinu, jer znam da ce sve izneti Kako jeste I nece ostati nikome duzan!

mirjana

pre 1 godinu

Vucic je zaista posvecen i predan svom poslu maksimalno.Bitna sednica i dokaz da se nas predsednik nicega ne boji vec ce biti u Skupstini i odgovarati na sva zeljena pitanja koja mu budu postavljali.

mirjana

pre 1 godinu

Pitanje KiM tiče se svih nas, prisustvo predsednika je važno na ovoj sednici, kao i njegov doprinos za rešavanje pitanja KiM.Podrška za Predsednika Vučića u svakom smislu.

jeca

pre 1 godinu

Vucic je uvek spreman da o svemu obavesti i gradjane ali i poslanike,jer nema sta da krije.Podržavam svaku ideju koju iznese Vučić jer nas on nikada do sada nije izneverio.

filip

pre 1 godinu

Zaista se nadam da ce ishod ove sednice biti pozitivan.Opozicija ce imati dovoljno vremena da postavi pitanja predsedniku, a on da im jos jednom odgovori sta sve radi po pitanju Srbije i srpskog naroda.

peca

pre 1 godinu

Ovo ce biti jos jedan dokaz kako Vucic postuje i opoziciju iako nisu nista zasluzili!Potrebno je da svi dobro saslušaju predsednika Vučića,i da opozicija ovoj sednici ozbiljno pristupi!

joca

pre 1 godinu

Svi treba da podrzimo zalaganje predsednika Vucica za ocuvanje Kosova.Aleksandar Vucic svoje poslanike postuje i uvek ce odgovoriti na pitanja i cuti misljenje svakog od njih i ako je on taj koji treba doneti konacnu odluku jer su gradjani Srbije upravo njemu dali svoje poverenje

peca

pre 1 godinu

Ovo ce biti jos jedan dokaz kako Vucic postuje i opoziciju iako nisu nista zasluzili!

Ana

pre 1 godinu

Narod Srbije mora da razume poziciju pred kojom smo se nasli i moramo biti jedinstveni ,stati i podrzati odluke Predsednika Srbije.

Klipsy

pre 1 godinu

Srbija će se uvek zalagati za ljude na KiM i oni će uvek imati podršku.

Gaga

pre 1 godinu

Verujem da ce svi zajedno, jedinstveni i složni, naći najbolje rešenje za našu zemlju i sacuvati mir i stabilnost u regionu.

Marijana

pre 1 godinu

Upravo tako,kako kaze predsednik samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje!

Ivana

pre 1 godinu

Nadam se da ce se ovo pitanje sto pre resiti,zao mi je naseg naroda tamo,ispastaju ni krivi ni duzni.

Milan

pre 1 godinu

Velika sramota od poslanika,treba da gledamo interes nase zemlje, a ne svako svoj!

Ivana

pre 1 godinu

Ne sumnjamo da ce i ovaj put predsednik da resi sve prepreke i probleme,kao i da uveri poslanike da je sve preduzeto kako bi se ovo pitanje resilo.

Marko

pre 1 godinu

Cekamo 2. fabruar sa zeljom da dobijemo dosta novih informacija i da zajedno dodjemo do nekih resenja i dogovora.

Marta

pre 1 godinu

Председник увек ради у корист грађана.

Svetolik

pre 1 godinu

Interesi drzave i jesu uvek ispred stranačkih, to nam i dela govore.

Svetolik

pre 1 godinu

Vucic ce biti na visini zadatka, zato sto je njegov jedini zadatak da se istinski bori za svoj narod na KiM!

Vanja

pre 1 godinu

Predsednik ce izneti trenutnu situaciju o KIM pred poslanickim grupama

Ivka

pre 1 godinu

Predsednik ce imati iskreno I otvoren razgovor sa poslanicima o situaciji sa KIM.

Viki

pre 1 godinu

Predsednik ce imati otvoren razgovor pred poslanicima I odgovarati na pitanja na temu KIM.

Ema

pre 1 godinu

Presednik ce razgovarati o vrlo vaznoj temi za svoju zemlju

Dunja

pre 1 godinu

Sansa da se bolje upoznaju poslanicke grupe I istinski shvate ovaj problem sa situacijom na KIM.

Sandra

pre 1 godinu

Sigurna sam da će predsednik Vučić odgovoriti na sva pitanja poslanika i da će sve detalje sastanka saopštiti javnosti.

Natasa

pre 1 godinu

Pored realne slike koju smo mogli da stvorimo o situaciji na KiM, iz predsednikovih saopstenja, imacemo prilike i da pratimo sednice Skupstine na kojima ce, koliko god da je potrebno, odgovarati poslanicima na pitanja vezana za KiM. Samo ujedinjeni mozemo napred.

Tasa

pre 1 godinu

Prvo se izboriti za opstanak Srbije pa zatim polkticke interese profilirati. Opozicija zeli dramu u Parlamentu sve ostalo je ne interesuje

Marko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic voli svoju zemlju i pokazuje svakodnevnim rezultatima. Praticemo sednicu.

Stevan

pre 1 godinu

Prilika da se postave pitanja i dobiju odgovori od najvišeg predstavnika vlasti. Prilika da se čuju i mišljenja i predlozi ostalih poslanika.

Milanko V

pre 1 godinu

Predsednik je članove Vlade upoznao o francusko-nemačkom predlogu o rešenju pitanja Kosova i sada će da upozna i Narodne poslanike.

Drina

pre 1 godinu

Predsednik je spreman da odgoviri na svako pitanje Narodnih poslanika kako bi se iskristalisao zajednički stav po pitanju rešavanja statusa KiM.

Savo V

pre 1 godinu

Ovo je veoma važna sednica Narodne skupštine na kojoj bi trebalo zauzeti jedinstven stav o rešenju pitanja KiM.

Glasinac

pre 1 godinu

Na žalost i na ovoj sednici Narodne skupštine opozicija će će se utrkivati da pričaju o svakakvim glupostima, a pitanje Kosova će im biti na poslednjem mestu.

Glasinac

pre 1 godinu

Ako nam je ikada bilo potrebno jedinstvo, oda nam je sada najpotrebnije, ali na žalost jedan deo naše opozicije na sve načine pokušava da uruši to jedinstvo.

Marina

pre 1 godinu

Vucic je spreman da govori o daljim koracima Srbije radi ocuvanja srpske teritorije na KiM pred poslanicima

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17