• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

26.01.2023

19:41

SKANDALOZNA AKCIJA BRISELA! Lajčak, iza leđa Beogradu, pritiska države EU koje nisu priznale Kosovo da to učine!

Reuters

Politika

SKANDALOZNA AKCIJA BRISELA! Lajčak, iza leđa Beogradu, pritiska države EU koje nisu priznale Kosovo da to učine!

Podeli vest

Izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je sa predstavnicima država koje nisu priznale lažnu državu Kosovo,a ovo je priznao nemački predstavnik u Prištini Jorn Roge.

Govoreći o pet zemalja EU koje nisu priznale tzv. Kosovo, Rode je rekao da ne postoji garancija da će se to desiti na kraju sporazuma.

- Ne možemo donositi odluke umesto drugih zemalja EU. Niti EU može jamčiti za stav Nemačke po bilo kojem pitanju. Međutim, ulažemo napore da krenemo ka tome da ovih pet zemalja prizna (tzv.) Kosovo. Čak je i specijalni izaslanik EU Miroslav Lajčak razgovarao sa državama koje nisu priznale (tzv.) Kosovo i ovo je zajednički napor da se ova tema završi - kaže Rode, prenosi Ekonomija onlajn.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Da mi hrabro odbijemo plan EU,pa da opet „pobedimo" kao 1999. godine? Ali, onda će pičkousti vodja kartela biti IZDAJNIK. Karma je kučka. Da pičkousti nije bio deo vlasti koja je izgubila Kosovo 1999. godine, sad bi mogao da se izvuče. Ovako...

Ja

pre 1 godinu

Rusofili ne mlatite. Covek je sam objavio da se sastao, ne znaci da je trazio to. Jedna Amerika ih ne moze naterati a ne Lajcak. Jaoj jedva cekam da vas vidim kada nam uvedu sankcije i vize da vidim ko ce vama rusofilima biti kriv. Lepo vam gubernator Harcenko naredio sta da pisete.

Ja

pre 1 godinu

Sto pre otici iz ove ruske gubernije. Narod masovno bezi. Jebali vas rusi.

Dragi

pre 1 godinu

Grešite gospodo iz Informera. Ne radi Lajčak iza leđa Beogradu. Istina je bolna: Vučić iza leđa srpskog naroda i Rusije predaje Kosovo šiptarima.

Vele

pre 1 godinu

Pa kad Vučić radi na priznanju,što ne bi i te preostale zemlje koje nisu priznale?

Ja

pre 1 godinu

Pise da je Lajcak razgovarao, nigde ne pise sta je trazio. Rusofilski talog dobio naredbu od gubernatora da pise lazi. Uskoro slede vize i sankcije, sami smo krivi.

Milan

pre 1 godinu

Jadan on! Pa i zemlja u kojoj se rodio ne priznaje kurtijevu tvor-evinu!

Komsija

pre 1 godinu

Nema iznenadjenja, Lajcak se samo vratio na mesto zlocina, prvo je otcepio Crnu Goru od Srbije, sada otcepljuje Kosovo. Onda verovatno sledi Sandzak ili Vojvodina. Za Lajcaka, uvek ima posla.

Milan

pre 1 godinu

Šta kaže naš predsednik, ništa? Onda ne dramite bezveze. Sve je on to dogovorio sa Zapadom, samo nas zavarava.

Vesna

pre 1 godinu

Nema granica njihovoj dvolicnosti, gordosti, pokvarenosti, bezdusnosti...i nimalo racija u onome sto cine. Jezive nakaze!

miske

pre 1 godinu

I šta sad. dali će ovi naši majmuni da šutnu ovog u guzicu i da ga odjebu za ubudiće. A ni vi niste bolji, svbe što nije niz dlaku vladajućima, ignorišete. Ako, i treba tako. Jednog dana i vi ćete da odjebete

Perica

pre 1 godinu

I Srbija treba da bude "veverica" pa da veruje Briselu i Amerima ????? Oni su lazovi i prevaranti, svi do jednog !!!

MrKamenjarac

pre 1 godinu

.....KO JE OVOG FASISTI,GNJIDU,PUSTIO U OPSTE U SRBIJU;RAK GA POJEO.......

ratko

pre 1 godinu

A TI VUCICU SA NJIM RAZGOVARA ,ZNAMO MI ODAVNO I NISMO MALOUMNI , TO ZNAMO JOS OD PRE KOLKO GODINA DA JE LAJCAK ISTO STO I VOKER ISTO STO I OLBRAJT ISTO STO I KLARK ISTO STO I KLINTON SVE NACISTA DO NACISTE

branislav41

pre 1 godinu

Ja bih tom prascu zabranio uaza u Srbiju

Vla

pre 1 godinu

Lajcek la e Ono Sto Mu kazu, ima dobre platu ii seta evropom sa super dnevnicama i besplarnim obrocima, covek bez karaktera i ljudskosti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija