• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2023

12:34

PREDALI, PRODALI, PREPRODALI KOSOVO I SVE NA KOSOVU, A SAD GLUME JUNAKE!?!

Printscreen

Politika

PREDALI, PRODALI, PREPRODALI KOSOVO I SVE NA KOSOVU, A SAD GLUME JUNAKE!?!

Podeli vest

DSS, Jeremićevci, Zavetnici i Dveri uspeli su danas na “protestu” ispred Predsedništva da sakupe nekoliko stotina ljudi da bi “branili” Kosovo.

Oni koji su predali, prodali i preprodali Kosovo i sve na Kosovu sada, dakle, glume velike junake. Samo nikako da objasne kako je to, bez ikakvog otpora, to ‘Kosovo’ proglasilo nezavisnost baš u vreme kada su oni i njihovi bili na vlasti. I nikako da nam kažu zašto 2004. ništa nisu preduzeli da spreče pogrom nad Srbima!

I zašto su 2001. i 2002. iz zatvora pustili i Kurtija i braću Mazreku i mnoge druge osuđene teroriste. I zašto su 2010. i 2011.  aktivno pomogli da se postavi de fakto granica tamo gde je nikada bilo nije, na Jarinju i Brnjaku.

I mogli bismo ovako da nastavimo još dugo da nabrajamo sve njihove “pobede” za Kosovo i oko Kosova. Ali, niko i nikako ne može da dokaže da je Aleksandar Vučić za svoje vlasti bilo šta izgubio ili ‘izdao’ na Kosovu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cole

pre 1 godinu

Razumem da je opozicija politicki protivnik Vucicu, ali biti protiv svog naroda to ne razumem.

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Jel' ti preči Rošavi od srpske dece nakazo? Vučić je 1999. godine žrtvovao živote hiljada Srba i Milice Rakić zbog vlasti. Prokleti su oni koji brane mafiju, a otimaju od srpske dece. Ukrali ste pare za obnovu pruge kraj Pirota i ugrozili mnogo dece. Gde ćeš većeg prokletstva od toga?

Milanko V

pre 1 godinu

Cole: Našu opoziciju samo interesuje vlast, ali znaju dok je Vučić na čele Srbije oni se toga ne mogu nikada dočepati i zbog toga ga i blate.

Vanja

pre 1 godinu

Dok su bili na vlasti izdali su i srpski narod i Srbiju, a sada pametuju.

Milanko V

pre 1 godinu

Vanja: Nije narod zaboravio ko je bio na vlasti kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost i da tadašnja vlast nije ni prsto mrdnula da to spreči.

Viki

pre 1 godinu

Narod vrlo dobro pamti izdaju Srbije od strane opozicije.

Savo V

pre 1 godinu

Viki: Nikada to narod neće zaboraviti i tadašnjoj vlasti neće oprostiti.

Branko N

pre 1 godinu

Viki: Naravno da pamti i nikada to neće zaboraviti.

Viki

pre 1 godinu

Prodali su sve što su mogli, gledajući svoje lične interese.

Glasinac

pre 1 godinu

Viki: Sva preduzeća su prodali u bescenje i skoro pola miliona radnika ostavili na ulici, a sada se našli da nam sole pamet.

Mito

pre 1 godinu

Od malena su me ućili da je čovek, najodgovorniji sam sebi. Svako jutro kada perem zube, umivam se i brijem se, pogledam sebe u ogledalu i postavim sebi pitanje (ovo je apstrakcija), da li sam moralan čovek i da li se stidim bilo kog svogh postupka, a u osmoj decenijiji života i ne baš na početku. Zato vi "veliki nesebični politički radnici" koji "brinete o naciji i državi" razmislite o ovih par reči. S poštovanjem

Dok holidey

pre 1 godinu

To nije opozicija. To je belosvetski olos, koji placaju tajkuni.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Šiptarima je Vučić poklonio na Kosovu* sve rudnike, jezero Gazivode, međunarodni pozivni broj, celu elektrodistribuciju, ceo katastar i još mnogo toga pa je ostalo još samo da stavi svoj potpis na priznanje nezavisnosti ili će na to nagovoriti svog potrčka Anu Brnabić - što znači da osobe prikazane na fotografijama nisu ništa Šiptarima ni poklonile a ni prodale i ne mogu ništa ni prodati ili pokloniti, jer više ništa nije ostalo posle Vučićevih poklanjanja i prodaja.

Dakki

pre 1 godinu

Gluma je osnovna delatnost nase opozicije, oni se u politiku slabo razumeju

Rajko Ć

pre 1 godinu

Dakki: Nije to nikakva gluma. Oni samo pokazuju pravo lice i pokazuju da im je samo stalo da se dočepaju vlasti, a sve ostalo im nije važno.

Ana

pre 1 godinu

Oni su smešni svi zajedno i njih niko ne podržava.

Milanko V

pre 1 godinu

Oni nikako da shvate da ih nerod neće i zbog toga loše i prolaze na izborima.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jesu to ti junaci,koji su se skupili pa prozivaju one koji zaista rade za naš narod na KiM?

Drina

pre 1 godinu

misterijanemoguca: Njima da je stalo do Kosova, onda bi sprečili da ono 2008. godine proglasi svoju nezavisnost, nego su se zabili u mišiju rupu i mirno posmatrali.

Vejo

pre 1 godinu

Boško nešto predao a nikada nije bio u vlasti?A Vučić nije a 20 g u vlasti i pregovara?Vaše laži više ne prolaze

Radisha

pre 1 godinu

Nastavite niz...A koje izdajničko djubre i gnjida je potpisalo briselski sporazum 2013 godine? Ko je na vlasti već 10 godina u procesu izdaje Kosova? Ko je bio ministar informisanja 1999 godine u vladi koja je predala Kosovo? imenujete ime tog podlaca i izdajnika kojem će suditi srpski slobodarski narod

Milica

pre 1 godinu

Zasto je toliko histerije kod opozicije svaki put kad je tema Kosovo i Metohija ? Kod dosmanlija zato sto znaju kakvu su stetu naneli , kod kvazi patriota zato sto za svoju "politiku " nikad nisu dobili podrsku naroda.

Sava

pre 1 godinu

Pomahnitaju iz opozicije jer nikad nisu dali odrzivo resenje za nasu pokrajinu a ovi iz zutog rezima su cak napravili stete 2000-2012 koje nas i danas kostaju.

Sasa

pre 1 godinu

Ako im je toliko stalo do tzv. Kosova, sto ne idu dole da ga brane, nego kreste iz Beograda kao nekakve ptice zloslutnice!

Vanja

pre 1 godinu

Jedno je biti politička konkurencija, a sasvim drugo u toj borbi ići protiv svog naroda i svoje zemlje, a to radi opozicija.

Zora

pre 1 godinu

2010 i 2011.g.su verovatno izbrisani iz secanja Dveri,Zavetnice i ostale amnezirane oppzicije koja je pomogla da stave granicu na Jarinje i Brnjak i sada nesto pricaju sram ih bilo.Za takve stvari treba da odgovaraju.

Viki

pre 1 godinu

Opozicija se nikada nije zalagala za interese Srbije.

Novak

pre 1 godinu

Posle bitke svi generali, a na liniji fronta nikog u prvom redu od pomenutih oporicionih dezertera! Licemerno, nema šta!

Srdjan

pre 1 godinu

Izdajnici iz opozicije kojima je mesto u zatvoru.

Mito

pre 1 godinu

Dragi moji branioci KiM, vi koji brinete o Srbiji, da ne postoji ni jedan protiv kandidat, za vas sve skupa i svi moji ne bi glasali za vas, jer vi ste niko. Pitanje je kada će te bitisvesni toga. S poštovanjem

Marija

pre 1 godinu

Razumemo da je opozicija protiv Predsednika, svaki ima pravo da podržava šta želi, ali toliki napadi na Srbiju i narod, zašto, to zaista ne razumem!

Tijana

pre 1 godinu

Imali su prilike da se pokazu dok su bili na vlasti i nisu nista pokazali sem da znaju da prodaju i iznevere. A sada drze pridike Vucicu koji grize za svoju zemlju.

Janko

pre 1 godinu

Opozicija zaista misli da narod ništa ne pamti i da se ne seća šta se sve izdešavalo dok su oni bili na vlasti. I pogrom Srba 2004., pa onda proglašenje nezavisnosti pa zatim ono katastrofalno sastavljeno pitanje za MSP. Na sve to su ćutali, sramota.

Penzionerj

pre 1 godinu

Ljutimo se na Nemce i ostale a vidite šta naša ološ i pogledajte koga sta dlasali i dali ćete ponovo ovaj otpad podržavati.

Miro

pre 1 godinu

Ovo SMECE iz Srbije, strpajte u zatvor zbog veleizdaje drzave Srbije. Hvala

Cvet

pre 1 godinu

Narod je imao priliku da vidi kako je i sta je radila opozicija dok su bili na vlasti.

Vlaks

pre 1 godinu

To su sve kvazi stranke koje ne mogu da skupe ni stotinu plaćenika.

vlajko77

pre 1 godinu

Ma lazne patriote , a sada su i lazni junaci , u njih je sve lazno !

Balon

pre 1 godinu

Da je opozicija radila sve kako treba ne bi se sigurno desilo da se Kosovo proglasi nezavisnim bas za vreme njihove vlasti.

Mane

pre 1 godinu

Nekoliko stotina ih je,bogami nasa opozocija je bas bas ojacala.

Kaktus

pre 1 godinu

Podrska Vucicu koji pord svih problema Opozicija mu oravi dodatne probleme.

Jabuka

pre 1 godinu

Jeremic dok je bio na vlasti svima je pomazao koliko se borio za KiM.

Marinko

pre 1 godinu

Kakve su to ljudske i politicke stetocine...

Boskic

pre 1 godinu

Jel to protestuju zato sto nisu bukvalno sve pokrali sa KiM , ili sto su potrosili pokradeno.

Pravda

pre 1 godinu

Narod vas ignorise,bednici.izdali ste i prodali obraz, za saku para.ova opozicija nema ni stida ni srama,

ratko

pre 1 godinu

SVE JE TACNO RECENO MI SMO BILI SPREMNI DA ULETIMO 2001 NA KOSOVO I SVE RAZBIJEMO I POVRATIMO GA I FIZICKI TAKAV JE BIO DOGOVOR ONDA SU ZUTA GAMAD ODUSTALA JER SU PRODALI

Vejo

pre 1 godinu

Jeste Boško,Milica,Miloš,Ković.....su pregovarali deset godina i sve izgubili.A Vučić je došao juče i pobedio 10-0?Ajde tako da pričamo,pa možda neko i poveruje?

Marija

pre 1 godinu

Narod sve vidi i narod sve pamti. Neke stvari od strane opozicije nikada nećemo zaboraviti!

Nikola

pre 1 godinu

Meni nije jasno kako ovaj Jeremić ima smelosti da se pojavljuje u javnosti uopšte, a kamoli da se pojavljuje po pitanju Kosova i Metohije kada svi dobro znamo da ga je on predao u ruke Albancima!

David

pre 1 godinu

Gospode Boze, misle da ce prikupljanjem nekih bezveznih glasova, sacuvati KiM

Filip

pre 1 godinu

Pa da li je moguce da su toliko maloumni, pa da misle da ce sa par stotina potpisa da sacuvaju KiM

Anja

pre 1 godinu

Opozicija naše zemlje je odličje pravog licemerja.

Iva

pre 1 godinu

Bolje bi bilo da sednu lepo i pokusaju da nadju resenje za KiM i izveste Vucica pa da se svi zajedno dogovore

Tanja

pre 1 godinu

Iskren da budem presmesno i jadno u isto vreme...

Jovan

pre 1 godinu

Mislite da cete time pridobiti narod i postati junaci, e pa necete, tako se ne postaje junak. Junak je Vučić koji se lavovski bori za Srbiju i KiM

Vuk

pre 1 godinu

Izdajnike, teba proterati iz Srbije, osramotili su sve sto hoda po Srbiji! neka im je m**** iz ove prpredivne zemlje Predivnog presjednika Srbije Vucica. koji se bori da dokaze da su srbi najbolji narod u Evropi. Kome opozicija prodaje svoju domovinu, svoju Srbiji, zapadnim izdajnicima nek idu kod njih, a presjednika VUCICA, srpski narod i Srbiju da ostave na miru da rade!!!

Nesa

pre 1 godinu

Izlgleda da su se setili da nisu bas sve prodali na KiM ,pa se sastali da naprave cenovnik.

Milan

pre 1 godinu

Koliko botova, samo objavljujete njihove komentare. Niko od dotičnih imena iz opozicije sa slika nije bio u vlasti godinama unazad, zato ne možete pisati neistine.

Savo V

pre 1 godinu

Ma da su ti jadnici ostali na vlasti, Srbija bi davnih dana priznali nezavisnost Kosova. Ovoj vlasti to ne pada na pamet.

Desko

pre 1 godinu

Ko je predao Kosovo, Milica Đurđević? Ajde Vućićeviću ne blamiraj se sa ovakvim lupanjem gluposti.

ratko

pre 1 godinu

i britansku spijuncinu Ponosa koji je vojnu kralj akademiju kod stoke britanske zavrsio ,kod najvecih Srbomrzaca

Janko

pre 1 godinu

Narod shvata da njima nije stalo do KiM I da samo žele da se dokopaju vlasti

Dule

pre 1 godinu

Glume junake na rečima. Narod ih neće i to ih najviše boli. Budaletine koje bi uništile Srbiju i srpski narod na KiM.

Aca

pre 1 godinu

Da su oni na vlasti odavno bi Kosovo bilo samostalno. Lažovi i prevaranti, eto to su oni.

Milica

pre 1 godinu

Prodali su KiM iz koristoljublja. Nije im stalo do naroda već do ličnih interesa

Bojan

pre 1 godinu

Prodali su KiM a sada bi da zameraju Vučiću o njegovoj politici o Kosovu i Metohiji. Licemerju nikad kraja

Velko

pre 1 godinu

Uzdrzat cu se .....? Uzalud pitam, ako se znaju veleizdajnici,ako se smenjuje vlast, kako niko niti je optuzen niti suden, po cemu se razlikuju? Ili nema razlike,isti su?

Vladimir

pre 1 godinu

Potreban je trajni mir na ovim prostorima i zato mnogima ne odgovara ovaj sporazum. Podrška predsedniku Vučiću. Živela Srbija, ??????

Djurdja

pre 1 godinu

Kakav ološ! Zar je moguće da su srpske majke to rodile?

Nikola

pre 1 godinu

Izvinjavam se, Ali ako izuzmemo Jeremića.... Milica, Boško i Miloš nikada nisu bili vlast. Šta su prodali ili mogli da prodaju????

Boki

pre 1 godinu

Opozicija Dveri,Aleksic,Zavetnici nisu nikada bili na vlasti pa samim tim nisu mogli da prodaju,izdaju......Kosovo. Zasto Blic laže

Maja

pre 1 godinu

Oni su i predali to isto KiM dok su bili na vlasti

Nina

pre 1 godinu

Kad je neko bez stida i srama onda se ponaša kao ova gamad iz opozicije.

Jelena

pre 1 godinu

Jeremića su Šiptari čak i pozdravljali jer im je predao KiM dok je bio na vlasti.

Jana

pre 1 godinu

Od ove ekipe nema većih izdajica Srbije i srpskog naroda, zato opozicija više nikada neće doći na vlast

Marina

pre 1 godinu

Opoziciji ništa sveto nije, dusu djavolu bi prodali zarad sopstvenog interesa

Maja

pre 1 godinu

Uzalud im njihova gluma kada njih građani odlično znaju.

Nina

pre 1 godinu

Misle da će foliranjem da prikupe jeftine političke poene ali uzalud im sve, narod nije naivan opoziciju više ne želimo da vidimo na vlasti.

Jelena

pre 1 godinu

Uništili su, prodali i izdali sve što su mogli i sad misle da će neko da ih podrži, za opoziciju više mesta u politici nema.

Jana

pre 1 godinu

Oni nemaju pravo da spominju KiM, zbog njih i jesmo u ovako teškoj situaciji, zato se sada Vučić i bori da sačuva KiM, jer su ga ova opoziciona gamad predali Šiptarima dok su bili na vlasti. Sram ih bilo.

Marina

pre 1 godinu

Mogu oni da glume koliko god hoće, ali nikada više neće moći da se domognu vlasti i fotelje jer svi znamo da im je to jedini cilj.

Ivan

pre 1 godinu

Jeremiću je pametnije da ode do Brisela i potraži način da ispravi svoje katastrofalne greške, a ne da i dalje urušava Srbiju.

Mišel

pre 1 godinu

Ovi opozicionari se drze onog, kada najveci lopov vice " drz'te lopova! Izdajnici Kosmeta nasli su prozivati Vucica za izdaju KiM, a na Vucica se svakodnevno vrsi nevidjen pritisak zapadnih sila da prizna samoproglaseno Kosovo.

Dzo

pre 1 godinu

Populizam i lazni patriotizam je sve sto imamo od opozicije iz "patriotskog bloka".Koliki im je domet, videli smo u broju gradjana, koji su ih podrzali.Zna narod da je Vucic istinski patriota koji se svakodnevno bori za Srbiju, a oni patriote po potrebi.

Robi

pre 1 godinu

Na temi KiM su uvek neodgovorne lazne patriote pokusavali sebi namaknuti neki politicki poen. Tako je i danas sa ovom sakom jada od patriotske opozicije.

Aron

pre 1 godinu

Pitam se da li su ovi lezilebovici od samozvane patriotske opozicije, bili nedavno na KiM, kada su se ondasnji Srbi sa barikadama suprostavili Kurtijevom teroru. Kako nisu otisli tamo i dali podrsku ugrozenim Srbima.

Aron

pre 1 godinu

Videli smo danas koliki broj gradjana je podrzao ove prevarante od kvazi patriotske opozicije na skupu koji su organizovali. Nije ih bilo ni stotinu.

Masa

pre 1 godinu

Oni mogu biti samo junaci u svojim glavama a ne u ocima gradjana Srbije.

Irena

pre 1 godinu

Prodali su njihov kredibilitet za male pare, ali to su oni lazna opozicija.

Maja

pre 1 godinu

Znaju gradjani odlicno ko je opozicija i kakva je tako da im ni vika nece pomoci da nastete Vucicu.

Steva

pre 1 godinu

Jos jedan u nizu njihov igrokaz ali uzalud, znamo ljude kakvi su, sve rade zarad licnih interesa.

Jelena

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji se istinski bori za interese Kosova i Metohije. A ovi što su se skupili da drže protest su izdali i Srbiju i Kosovo i Metohiju, a sada se busaju u grudi. Bolje da su se sakrili u mišju rupu.

Vlada

pre 1 godinu

Без икаквог програма, издајници и лажне патриоте би опет да владају. Вучић им је свима одржао лекцију како се успешно води држава и спустио их на земљу.

Vlada

pre 1 godinu

Једва чекају да издају интересе грађана Србије и продају КиМ, а намећу се за вође. Да није тужно било би смешно. Народ их зна као жуту пару од ДСС који је пустио шиптарске терористе на слободу до Јеремића са чувеним опасним питањем пред МСП и Тадића који је бежао за Румунију у најтежим тренуцима по Србију.

Vlada

pre 1 godinu

Јеремићу и жутој дружини је место у затвору, а не пред камерама и у јавности. Срамота је шта су све урадили против сопствене државе и за то требају озбиљно да одговарају.

Igor

pre 1 godinu

Narod nije blesav, odlično zna da je opozicija uništila Srbiju, pokrala, izdala, dzabe im je sada što glume, niko ne pada na te laži njihove.

Alex

pre 1 godinu

Pa malo su iskocili iz koloseka pa im je potrebna medijska pažnja.

Jova

pre 1 godinu

Opozicija pravi predstave i jeftine trikove da privuče pažnju, a narod dobro zna da im nije stalo do Srbije već do svog ličnog interesa.

Todor

pre 1 godinu

KiM se ne brani ispred predsedništva, ako su toliki junaci neka Boško i klapa odu dole u našu južnu pokrajinu kod svoje prijateljice Rade Trajković koja nas prodaje svakog dana.

Natasa

pre 1 godinu

Opozicuju zanima samo svoj interes, i ne zanima ih Srbija. Opozicija sebi nanosi sramotu svojim neodgovornim izjavama i nedostatkom konstruktivnih ideja.

Bojana

pre 1 godinu

Njima je bitno da idu protiv Vucica, a to sto na taj nacin idu protiv Srbije, to njih ne zanima.

Nena

pre 1 godinu

Dok su bili na vlasti izdali su i srpski narod i Srbiju, a sada pametuju.

Milan

pre 1 godinu

Muka mi je od ovih licemernih lidera opozicije koji su uništili Srbiju dok su bili na vlasti.

Milan

pre 1 godinu

Sadašnji liderčići opozicije, a nekada glavne face u Srbiji, pokazali su šta znaju dok su bili na vlasti jer su tada lično bogaćenje stavili ispred interesa Srbije.

Sandra

pre 1 godinu

Jasno je da je opozicija protiv vlasti i to nije sporno. Ali mi nije jasno da se ne secaju sta se i kad dogodilo?! Ovo što se sad događa na Kosovu je posledica njihove politike dok su bili na vlasti.

Ana

pre 1 godinu

Mogu da razumem da ima različitih političkih mišljenja. Toga je uvek bilo i biće, ali da neko radi protiv svog naroda i države samo zato što gaji mržnju prema Vučiću, to mi je totalno neshvatljivo.

Rada

pre 1 godinu

Pamti narod ovakve izdajice. Prodali su KiM zarad svojih ličnih interesa.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija pokušava lažima da destabilizuje Srbiju i predsednika.

Zoran

pre 1 godinu

Opozicija nije dorasla trenutnoj političkoj situaciji. Njihovi postupci u prošlosti nisu za komentarisanje.

Sasa

pre 1 godinu

Mogu oni da prave cirkus koliko žele, ali podršku naroda više nikada neće dobiti. Narod ne zaboravlja njihovo upravljanje i vladanje. Zbog svojih dela sada imaju pristalica toliko da stanu svi u jedan mini bus.

Esa

pre 1 godinu

Dobro znamo kada je KiM proglasila nezavisnost. Te 2008 godine niko malim prstomnije mrdnuo. Vucic se sada bori za ono sto je ostalo.

Rade R

pre 1 godinu

To smrad opozicija! Vidi ti koja je to ekipa! Fuj!

Rade

pre 1 godinu

Dokažite sa činjenicama da je Milica zavetnica bila ikad na vlasti od 2001 pa do danas i to na bilo kakvoj funkciji sa koje je mogla da "proda" Kosovo. Hajde dokažite, budite objektivni i sa faktima moliz ću?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija