• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.02.2023

07:00

ĐILASOV KUM BI SA DAČIĆEM DA UHAPSI VUČIĆA!?! Nikad prljavija kampanja hejterske opozicije i dela vlasti!

Tanjug, Beta, Marko Đoković

Politika

ĐILASOV KUM BI SA DAČIĆEM DA UHAPSI VUČIĆA!?! Nikad prljavija kampanja hejterske opozicije i dela vlasti!

Podeli vest

Mlađan Đorđević pozvao lidera SPS da uhapsi Vučića. "Nema smene Aleksandra Vučića bez Dačića i nema nove vlasti bez Ivice Dačića", izjavio Đorđević, dok Istovremeno, i Bojan Pajtić kaže da je Dačić 'žrtva režima', a hejterski, tajkunski mediji uveliko najavljuju koaliciju 'svi protiv Vučića' na čelu sa SPS

Svakoga dana u svakom pogledu sve je jasnije i očiglednije - SPS šuruje sa hejterskom opozicijom i priprema teren za rušenje Aleksandra Vučića!

Najnoviji i najkonkretniji dokaz 'socijalističko-hejterske' zavere stigao je juče od Mlađana Đorđevića, kuma tajkuna Dragana Đilasa koji je na Tviteru pozvao Dačića da hitno uhapsi Vučića!?!
'Samo moj Prizrenac može da izdajnika Aleksandra Vučića iz Čipuljića smesti tamo gde mu je mesto, u Zabelu', napisao je Đorđević!?!

'Žrtve režima'

Đilasov kum prethodno je, takođe na Tviteru, objašnjavao da 'nema smene Vučića bez Ivice i da nema nove vlasti bez SPS'!?

- Da citiram samog sebe, Vučić je kvisling, sluga zapadnih službi... Takozvana opozicija mu daje legitimitet za izdaju i pljačku Srbije. Nema smene AV bez Dačića, niti ima nove vlasti bez Ivice. Mafija se ne pobeđuje na izborima. Ko razume, shvatiće... - poručio je Đorđević.

Foto: Printscreen You Tube

Mlađan Đorđević

Slučajno ili ne, a teško da ovde više ima bilo kakve slučajnosti, ni Ivica Dačić, ni njegov SPS nisu se nijednom rečju ogradili od ovih Đorđevićevih skandaloznih poruka. Baš kao što nisu ni pokušali da demantuju nijedan od desetina tekstova i priloga na hejterskim, opozicionim portalima, televizijama i u novinama, a u kojima se već danima najavljuje koalicija 'svi protiv Vučića', na čijem bi čelu bio SPS!?!

Da u ovoj priči i te kako ima istine, dokazuju i reči Bojana Pajtića, bivšeg lidera DS i pokrajinskog premijera, koji je u intervjuu za TV N1 Ivicu Dačića prikazao kao 'žrtvu režima'!?! On je čak i rekao da rejting SPS konstantno raste, pa Vučić zbog toga napada socijaliste u pokušaju da disciplinuje Dačića!?!

I dok u vrhu SNS juče nisu hteli da govore na ovu temu, a lider SPS sve demantuje tvrdeći da 'čvrsto stoji uz Vučića', glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je juče da se socijalisti od prošlonedeljne sednice Skupštine ponašaju 'vrlo, vrlo čudno i sumnjivo'.

- Oni su se u parlamentu ponašali kao da nisu vlast, kao da nikakve veze nemaju ni sa čim, stajali sa strane i čekali da prođe, da se nikome ne zamere... Onaj jedan je gledao porniće, ona druga poslanica SPS je šopingovala, a kad su ludaci iz opozicije napali predsednika, gotovo nijedan poslanik SPS nije ni pokušao da ga zaštiti!?! - rekao je Vučićević i ukazao na pisanje tajkunskih medija koji poslednjih dana hvale socijaliste i Dačića.

- Pogledajte kako o Dačiću u hejterskim medijima pišu sve najlepše. Još samo fali da objave kako je izrazito visok i plav... Odjednom je on prihvatljiv za nekakvu njihovu koaliciju, odjednom na Nova S, na N1 i po svim tim njihovim medijima računaju koliko oni svi imaju poslanika zajedno sa SPS-om, da li zajedno imaju više od Vučića, da li bi ih podržale neke manjine... I ništa to, naravno, nije slučajno. Jer, ne hvale ti hejteri samo Dačića nego su odjednom fini i puni razumevanja i za sve ministre koje je predložio SPS, i o njima pišu sve najlepše i najbolje... - naglasio je naš glavni urednik, koji je ubeđen da su u očiglednom približavanju hejtera i socijalista veliku ulogu imali i stranci.

Foto: printscreen

Dragan J. Vučićević

- Nije predsednik Vučić reagovao kako je reagovao samo zbog sednice Skupštine. Ima tu još nekih, gorih stvari... Prema mojim informacijama, bilo je nekih kontakata, možda i dogovora, sa strancima koji bi hteli da biraju i određuju ko će da vlada Srbijom! - kazao je Vučićević.

Komentarišući sve ovo, bivši diplomata Zoran Milivojević kaže da Dačić treba da otkloni sumnje i garantuje minimum funkcionisanja i minimum lojalnosti aktuelnoj politici.

- Dačić ne sme da dozvoli da njegova stranka na bilo koji način dovede u pitanje državne i nacionalne interese u ovom delikatnom trenutku. Čim ima nepoverenja, koalicija trpi štetu i ulazimo u period kada će se koalicija preispitivati o najvažnijim pitanjima. Stabilnost i funkcionisanje koalicije i sprovođenje državne politike ovog trenutka je važnije nego u bilo kom periodu iza nas, ne računajući NATO agresiju - ističe Milivojević.

Mogući i izbori

Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije, ocenjuje da bi novi izbori mogli da iskomplikuju situaciju.

- Pitanje je u kojoj meri je SPS spreman da na poziv predsednika Vučića odgovori punim kapacitetom na određene političke teme i punom podrškom. Ako eventualno nije spreman, onda moraju da se traže druga rešenja u koalicionim aranžmanima ili da se ide na izbore - zaključuje Miletić.

Sastanak Vučića i Dačića: Urušeno je poverenje, ali saradnja se nastavlja

Predsednik Vučić i Ivica Dačić sastali su se juče i razgovarali o aktuelnoj situaciji. Šef države je, kako saznajemo, lideru SPS rekao sve ono što je prethodno i javno govorio - poručio je Dačiću da je 'poverenje bitno narušeno' i da je razočaran brojnim postupcima SPS, njihovih poslanika i drugih funkcionera.

- Predsednik se nimalo nije ustručavao da Dačiću jasno kaže da je razočaran ponašanjem socijalista i da ne može da se stalno drži po strani, već da mora da preuzme i deo odgovornosti... - prenosi naš izvor.

Na drugoj strani, Ivica Dačić i dalje tvrdi da nema nikakvih problema i da je sve u najboljem mogućem redu.

- Razgovor je trajao sat i po vremena. Otvoreno smo pričali o svim pitanjima koja su važna za našu saradnju i izazovima koji nas čekaju i planovima. SPS jeste i biće čvrst temelj državnog i narodnog jedinstva i dogovor je da ćemo nastaviti saradnju u realizaciji najvažnijih državnih i nacionalnih ciljeva. Želim još jednom da kažem da niko od onih koji bi da razbiju našu koaliciju ne treba da računa na mene i SPS - rekao je Dačić.

ANA BRNABIĆ, PREMIJERKA SRBIJE

Saglasna sam sa predsednikom Vučićem kada je reč o odnosu SNS i SPS u koaliciji. Osim onoga što je on već rekao, nemam šta da dodam.

Administrativni odbor usvojio ostavku Stevića

Administrativni odbor Skupštine Srbije razmatrao je i usvojio ostavku poslanika SPS Zvonimira Stevića. Sednici je predsedavao šef poslaničke grupe SNS i predsednik odbora Milenko Jovanov. Od 11 članova, deset je glasalo za, a jedan član nije glasao.

Stević je podneo ostavku nakon što se u medijima pojavio snimak na kojem se vidi da tokom sednice parlamenta o Kosovu i Metohiji na svom mobilnom telefonu gleda porno-filmove.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
El Schabany

pre 1 godinu

E sada ce predsednik Aleksandar Vucuc vidjeti ko je vjera a ko je nevjera. Platforma da u svenarodni pokret okupi i bivse sanere iz SPOa i bivse aparatcike iz DSSa i zenu senzualnih usana iz DSa dolazi na proveru.Oni iz G17 + su se vec razisli sa politikom SNS ..Jos jedno poglavlje za drustvo koje nije u stanju da se okupi oko minimalmo potrebnih nacionalnih interesa.....

Nikola

pre 1 godinu

Mlađan Đorđević je zaslepljen mržnjom i više ne bira sredstva da udari na Vučića.

oki

pre 1 godinu

Ni jedna opoziciona niti bilo koja druga partija nema kapacitet da vodi drzavu kao sto to ima sns na celu sa vucicem.

Jovan

pre 1 godinu

Priča oko Dačića smrdi. Ako kuju nešto protiv Vučića, onda je SPS leglo političke prostitucije!!!

Lana

pre 1 godinu

Neko treba da preispita Dačićevo poslovanje sa dotičnim, jer ovo miriše na napad na Vučka!

mladenlazarevic2018

pre 1 godinu

Ova dva kuma zaslužuju jedan drugog.

Kojo

pre 1 godinu

Ja kad čujem samo Đilas, najtežim se!!! Ne znam ko normalan može da sarađuje sa bilo kim ko ima veze sa tim prevarantom!!! Dačić mora da se ponese odgovorno prema Vučiću.

Milica

pre 1 godinu

Kakva je ovo promocija prijateljstva i saradnje opozicije i SPS - a protiv Vučića?!

nina

pre 1 godinu

Nikako da nauče da se vlast osvaja na izborima a ne mešetarenjem i podvalama!

Dragan

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto Dačić ne reaguje na ovakve vesti?!!!

Milan

pre 1 godinu

Претерујете са увлачењм СПС-а и Дачића у везу са опозицијом . Ђорђевић је познати манипулатор и овим покушава да разбије коалицију СНС и СПС и тиме ослаби власт. Вашим подгревањем ових прича и сами учествујете у томе. Надам се објави овог запажања.

Veljko

pre 1 godinu

Mislim da je pravo vreme da se SPS skine sa grbače SNSa.

Nela 01

pre 1 godinu

Mogu da se udružuju, smenjuju, napadaju preko tajkunskih medija i šta god hoće... narod će uvek biti na Vučićevoj strani i to nije upitno!

Radmilo

pre 1 godinu

SPS više ne zaslužuje da bude deo vlasti jer su izneverili poverenje koje im je dao Predsednik Vučić.

Lina

pre 1 godinu

Lider SPS ne bi smeo izdrati Vucica jer samim tim izdaje Srbiju i svoju otadzbinu.

Milos

pre 1 godinu

SPS moze uspeti samo uz Vucica, ovo je sramno ako se okrenu protiv njega a toliko je pomogao Spsu

Petar

pre 1 godinu

Vucic je dokazao da brine o interesima zemlje Srbije i njenih gradjana,opozicija moze samo da lupeta gluposti od nemoci.

Lenka

pre 1 godinu

Svi oni zavide na politiku koju vodi Vučić, pa bi da ga uhapse i unište.

Milos

pre 1 godinu

Vucic Vas je doveo na vlas a vi tako da mu vratite to je zalosno.

Milos

pre 1 godinu

Misli da su se ovi iz SPSa previse opustili, bruka

Maja

pre 1 godinu

Vucic je neko ko se iskreno bori za interese svoje zemlje,apsolutnu podrsku od naroda ima.

Strahinja

pre 1 godinu

SPS je izgleda oduvek "šurovao" sa opozicijom a ovamo se da bi bili u vlasti pravili fini.

Milos

pre 1 godinu

Dacici ako prihvati ove budalastine onda su sebi pljunuli u lice za sva vremena

Milos

pre 1 godinu

Dokle bre tako bahato ponasanje, odsta vas Vucic tolerise

tale

pre 1 godinu

za tako nešto treba imati hrabrosti, a opozicija to nema

Uros

pre 1 godinu

Opozicija samo ume da preti, napada i to joj je jesini program sa kojim izlazi pred gradjane.Gradjani Srbije ipak najbolje vide a vide da Vucic vodi ovu zemlju napred,da sw iskreno bori i na tome mu pruzaju podrsku.

Milos

pre 1 godinu

Pa to su komunisti, izdajnici ne bi me cudilo da urade nesto kontra

Vesna

pre 1 godinu

Neka Djilasov kum uhapsi Djilasa posto je on krio kriminalnu mafiju i surovao sa podzemljem.

Vesna

pre 1 godinu

Ne igrajte se sa narodom Srbije! Ne dirajte nam u predsednika! Narod ce vam suditi ako samo taknete u njega! Batina ima dva kraja! Znam da nemate sa cim ali da znate, srpski narod postuje svog predsednika, zahvalan mu je, odan i ko dira u predsednika, dira u celu Srbiju! Vi žuti ste najgori ološ, propaliteti, lopovi, nakaze, sve najgore i zato vas SRBIJA I NJENI GRAĐANI NEĆE! Vi cete ostati crna rupa u istoriji nase zemlje. A ko se usudi da dirne u predsednika, gde god se sakrio, ma i u mišiju rupu, neka zivi u uverenju da pobeci nece. Imate li vi decu? Shvatate li da uporno pokusavate dirnuti u zivote nase dece svojim nepromisljenim izjavama, postupcima, svojom izdajom?! E to vam niko nece oprostiti. Nasa deca imaju miran zivot samo pored predsednika Vučića! I zato, ne igrajte se onim sto se najvise voli! Povucite se u svoje rupe, bednici! Vi ste stetocine, dosta da vas pomenu u medijima ili prikazu vase njuske, vrati nam se secanje na crni period vase "vladavine". Sram vas bilo za sve! I uvucite kandze, da srpski narod ne raspusti svoj gnev prema vama a to bi znacilo samo jedno, da vas vise ne bude nigde, seme da vam se svima žutima zatre!

Milos

pre 1 godinu

E komunjare, dokle vise, da vam nije sns ne bi se culo vise za vas posle mnogo stvatri

tale

pre 1 godinu

ako opozicija ikada uspe nešto pametno da smisli neka nam jave

Uros

pre 1 godinu

Velika vecina opozicije bi trebalo da bude pohapsena,oni nasli nesto da pricaju o Vucicu,sramota.

Nena

pre 1 godinu

Ovi hejteri nisu više normalni!Kakvih sve gluposti cemo se naslusati od njih!?

Sinisa

pre 1 godinu

Sramne objave i otvorene pretnje predsedniku,treba posebno obratiti paznju na ove aktete

Milos

pre 1 godinu

Djilas je prevarant i sps nista bolji nije ako ovk dozvoli sebi

Uros

pre 1 godinu

Opoziciji je bolje da se ne oglasava,oni prvi treba da odgovaraju za sve sto su ucinili zemlji Srbiji.

Nikoletica

pre 1 godinu

Opozicija vodi prljavu kampanju ocigledno. Njima je kampanja trula.

Milos

pre 1 godinu

Djilasov kum je verovatno isao na neku obuku u nekoj ambasadi.

Marko

pre 1 godinu

Zele da prouzrokuju nestabilnost u drzavi i da tako nekako dodju na vlast, Srbija u ovim trenucima treba biti slozna

Vesna

pre 1 godinu

Veoma jasan stav SPS-a koji se drži po strani, i kao i uvek, kalkuliše sa političkim protivnicima Vučića. Ovakva podrška to ustvari i nije i nikome nije ni potrebna.

Srpkinja

pre 1 godinu

Лопови и лажови из опозиције би неког да хапсе. Боље нека крену од себе прво!

Andrijana

pre 1 godinu

Lako bi oni uhapsili Vucica da imaju razloga. Ovako im svaki plan pada u vodu.

Vladanka

pre 1 godinu

Kojim trikovima se ovi ljudi sluze, to je strasno. Dobro je da sve izbije na videlo.

Tatjana

pre 1 godinu

Poruke Đorđevića su jasne i sasvim sigurno zasnovane na dogovoru sa SPS-om jer već je poznato da bi se SPS rado priključio svakome u rušenju Vučića.

caca

pre 1 godinu

Sramota je šta sve pokušavaju kako bi naudili predsedniku,ali narod je uz njega i neće nikome dozvoliti da mu na bilo koji način naudi!

Katarina

pre 1 godinu

Ako mene pitate i opozicija i SPS su isti. Oni uvek mogu zajedno.

Danica

pre 1 godinu

Smučili su se narodu i opozicija i SPS sa svojim igrama otimanja vlasti, propašće im i ovaj pokušaj kao svaki do sada.

daca

pre 1 godinu

Saradnja SNS i SPS se nastavlja i treba raditi na medjusobnom poverenju

mara

pre 1 godinu

Mada je ponašanje nekih članova poslanika SPS ovih dana u Skupštini bilo čudno videćemo ubuduće kakvim putem će se nastaviti saradanja SNS i SPS

Jelena

pre 1 godinu

SPS je samo nastavio praksu po kojoj je poznat a to je dodvoravanje svima radi potencialnog opstanka na vlasti a što se tiče Đilasa, ne treba previše trošiti reči.

daca

pre 1 godinu

Jednom poljuljano poverenje je teško ponovo steći, ali videćemo u kom smeru i kako će se ubuduće nastaviti saradnja SPS i SNS

daca

pre 1 godinu

Djilas bi na sve moguće načine da se ponovo dokopa vlasti

neda

pre 1 godinu

Uz ovu podršku naroda koju predsednik ima teško da će ga bilo ko smeniti, na našu sreću

Ivana

pre 1 godinu

Hteli bi oni mnogo ali ništa im ne polazi za rukom u poslednje vreme. Ne čudi me od Đilasa ali Dačićićevo ponašanje u poslednje vreme je i više nego skandalozono.

Provinvijalac

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako na vašem sajtu, nijedna vest, nijedan članak nema komentar. Očigledno je da ste vi ovde, da biste objavljivali hvalospeve o SNS i Vučiću. Vas ne interesuju mišljenja čitalaca.Vi ste pravi režimski medij. Zašto ne pišete o EWB organizacij, koja je glavna za vođenje politike ove zemlje, inače Rokfelerova loža za Evropu. Tu su Brnabićeva, Zorana koju pljujete ( s razlogom), ali i Pacoli, Milo Đukanović, Željko Mitrović, Jakša Šćekić , kao i mnogi drugi koji često gostuju kod vaše Jovane (na Mitrovićevoj televiziji).. veze vi nemate

Mina

pre 1 godinu

U trenutku kada se Srbija suocava sa najvecim izazovima u savremenoj istoriji opoziciji je glavna preokupacija Vučić. Kada kažem opozicija mislim i na socijaliste budući da su se u poslednje vreme tako ponašali.

Teodora

pre 1 godinu

Niti srama niti blama, e tako se moglo opisati ponašanje opozicije proteklih dana, u to uključujem i SPS. Samim tim ovakve ideje Đilasa, Dačića i ostalih nisu čudne sami ostaće samo na nivou ideja.

Jana

pre 1 godinu

Mlađan Đorđević lupeta da ne ćuti, sa opozicijom pokušava prljavom kampanjom da ugrozi Vučića.

Marija

pre 1 godinu

Izglefa da SPS polazuje svoje pravo lice i da nema mnogo poštovanja prema SNS i Vučiću.

Biljana

pre 1 godinu

Haha, pa ovo sto radi opozicija sa Dacicem je teski cirkus. Nista dobro za Srbiju.

Melena

pre 1 godinu

Čim neko radi u unteresu Srbije odmah se pojedinci trude da ga sklone. Jedno su želje a drugo mogućnosti.

Biljana

pre 1 godinu

Iz aviona se videlo da sps igra dvostruku igru.

Milos

pre 1 godinu

Dacic je u svakoj vlasti i saradjuje sa svima samo da bi se tu zadrzao.

Milos

pre 1 godinu

Vucica zele da sklone po svaku cenu ne birajuci sredstva.

Biljana

pre 1 godinu

Dok se Vucic bori za Srbiju oni sklapaju kojekakve dilove. Ogavno.

Milorad

pre 1 godinu

Dačić je prevarant i izdajnik, za kofere bi prodao i Vucica!

Biljana

pre 1 godinu

Dacic zrtva rezima? Ljudi, da li ste realni...on je korisnik svakog rezima.

Nikol

pre 1 godinu

"Svi uz Dačića" a ovamo ga pljuju na sve strane, ako on to ne vidi onda je teški materijalista i nema čvrstu idologiju .

Stefan

pre 1 godinu

Ovaj Đilasov kum pokušava ovakvim tvitovima da se reši i Vučića i dačića. Ne želi on dobro ni jednom ni drugom. Ali, nisu oni naivni, pročitali su ga. Đorđević misli da je opasan igrač, ali nikad nije bio niti će biti.

slavoljub

pre 1 godinu

Zar o predsedniku Vucicu da komentarisu ljudi ili saradnici tih ljudi koji su unistili ovu zemlju? Svi znamo šta je Đilas uradio ovoj zemlji, a sada njegovi saradnici daju za pravo da komentarisu predsednika Vucica, predsednika koji je podigao srpsku privredu na noge? Strasno.

Dragan

pre 1 godinu

Uhapsice vas, vide ljudi sta radite. Ne dirajte postenog coveka, pustite ga da sacuva Kosovo i Srbiju.

Milos

pre 1 godinu

Kao prvo Vucica nemaju za sta da hapse jer je cist pred zakonom.

Marko

pre 1 godinu

Sve mogu da razumem ali toliku želju da se Vučić skloni to ne mogu da shvatim.

Uros

pre 1 godinu

Djilas ce nekog da hapsi?Dal je realno,pa narod se odlicno seca kako i koliko je upropastio Srbiju.

Uros

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica,opozicija moze da prica sta hoce,Vucica narod podrzava i to zahvaljujuci njegovim rezultatima.

Tijana

pre 1 godinu

Naruseno poverenje jeste SPS u ocima predsednika i SNS ali ne secemo odmah pusticemo vreme da vidimo kako ce se ophoditi u buducnosti od toga zavisi saradnja na dalje.

Marija

pre 1 godinu

Kakav god Dačić bio, sigurno da neće slušati ološa, izdajnika i lopova kao što je Đilas

Maja

pre 1 godinu

Dokle ce vise ova opozicija da vodi ovako prljavu kampanju,prevrsili su svaku meru,oni ne zasluzuju da se nadju uopste u Skupstini.

Strumf_84

pre 1 godinu

Zato izbori sto pre. Sedenja na dve stolice Srbija nesme da dopusti.

Marijana

pre 1 godinu

Najviše ih boli što će uvek biti senke predsednika Vučića. Propali političari!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Vučićevićev ,,Informer'' može da laže jedino one koji ,,Informer'' čitaju da bi, kako naivno veruju, bili informisani a oni koji ,,Informer'' čitaju da bi se svakog dana uverili koliko daleko u poltronstvu Vučiću mogu da idu vlasnik ,,Informera'' i njegovi novinari(...) Novinar objektivnih ,,Vesti Srbija'' je u svega 2 minuta i 17 sekundi objasnio izdajničku politiku Aleksandra Vučića a to Vučićevo izdajstvo Srbije, spremnost da Kosovu* prizna nezavisnost i razloge američkog ucenjivanja Vučića (Vučića, a ne ucene Srbije sankcijama!) u ,,Vestima Srbije'' je objašnjeno sledećim rečima: ,,Očigledno je da Amerikanci o Vučiću imaju dovoljno kompromitujućih dokaza i tim dokazima ucenju Vučića to je razlog zašto je Vučić prisiljen da prizna nezavisnost Kosova*''. Samo treba na Jutjubu odgledati prilog ovog naslova: ,,Ruski mediji: Rusija ima sve manje strpljenja za Aleksandra Vučića'' Vesti Srbije i sve će biti jasno i u ruskom časopisu ,,Аргуметы и факты'' pročitati intervju sa politikologom Stevanom Gajićem profesorom na jednom moskovskom univerzitetu...

Tanja

pre 1 godinu

A da se tajkunski mediji i opozicija malo okanu Vučića

Tanja

pre 1 godinu

Pa nije Vučić veverica pa da ga tek tako neko može skloniti s vlasti

Goran

pre 1 godinu

Narod mora da bude svestan, ali i ova opozicija koja non stop kidiše na Vučića da boljeg od njega imati nećemo. Dok je Srbija u Vučićevim rukama, sigurni smo.

Milovan

pre 1 godinu

U SPS-u je rasulo, svako vodi svoju politiku.... Oni nikada nisu bili prijatelji SNS-a... SPS treba izbaciti iz vlasti pod hitno!

ROBIJA BAJO MOJ

pre 1 godinu

Treba da robijaju Pičkousti, Rošavi i ostali degenerici iz Vučićevog kartela, jer su od Srbije napravili Kolumbiju. Setite se samo kako je vučićev kartel reagovao na nesreću u Pirotu. Jesu li obišli otrovanu decu?

Gaga

pre 1 godinu

Vučić je stavio glavu tamo gde mnogi ne bi ni zakoračili i zato je trn u oku mnogima. To što bi oni hteli

Jovan

pre 1 godinu

Hteli bi oni mnogo toga ali na njihovu žalost nije ostvarivo.

Nata

pre 1 godinu

Iz opozicije seva nemoć,otud i takvo ponašanje!

Maja

pre 1 godinu

Opoziviji je pametnije da pociste svoje redove jer tu ima mnogo ljudi sumnjivog ponasanja,nemoj da brinu za Vucica,Vucicu narod veruje i uvek ce biti uz njega bez obzira na sve lazi koje opozicija servira.

Petar

pre 1 godinu

Uz Vucica je natod i ne moze mu nista nikakva opozicija i lazni toboz koalicioni partneri.

Miloš

pre 1 godinu

Ovaj ćelavi može samo da mašta i ništa više, ne mogu vam opisati koliko je lik antipatiačan i ne razumem da neko može da ga gotivi ili šta već, a pogotovo da sluša njegove želje.

Zeljko

pre 1 godinu

Opoziciji nije bitna drzava, vec samo da se dokopaju vlasti ne birajuci nacin i sredstvo. SPS je prica za sebe dodvoravaju se svakoj politickoj stranci koja je na vlasti.

Zorica

pre 1 godinu

Svi samo mogu da sanjaju o rusenju Vucica! Njega hoce narod Srbije, mogu i Dacic i Djordjevic samo da se dave u sopstvenom blatu!

Giga

pre 1 godinu

To su zelje tajkuna da uhapse Vučica, bolje bi im bilo da urade nesto za Srbiju!

Irina

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije bas imaju bujnu maštu,stalno se bave smisljanjem nekih novih lazi.

Mina

pre 1 godinu

Pusti vaši snovi, vaše želje neostvarene! Možete samo da maštate, Vučić je nikad jači i ima sve veću podršku naroda!

Tanja

pre 1 godinu

Udružuju se i prave paktove samo da vide Vučića kako odlazi s vlasti

Radule

pre 1 godinu

Samo kao u Americi tražiti poreklo imovine i staviti tačku na kumove i ostalu rodbinu!

Mila

pre 1 godinu

Mogu da vode kakve god kampanje hoće.Predsednik Vučić ima veliku podršku naroda.

Luka99

pre 1 godinu

Covek je totalno pukao psihicki! Ne treba ovakve osudjivati nego leciti! Duzni smo bolesnicima pruziti pomoc! Njemu je svakako potrebna!

Nina

pre 1 godinu

Čini mi se da hejtwri namerno potencirajtu to da bi se opozicija ujeinila sa Dacicem na čelu protiv Vucica, samo da poljulja ionako uzdrmane odnose sns i sps i da dodje do raskola.

Tara

pre 1 godinu

Narod baš i ne veruje SPS.Vučić ima apsolutnu podrsku naroda i mogu sami dalje.

Vlada

pre 1 godinu

A kako drugačije do prljavo i igra opozicija.

Mara

pre 1 godinu

Opozicija i ne zna pošteno da radi. Oni su navikli na laži i prevare. Ceo njihov život je laž.

daba

pre 1 godinu

Zna se ko je nasa opozicija, sta je, za koga radi i jedina stvar koja je za većinu nepoznata je za koliko novca su se prodali. Kolika im je trenutna tržišna vrednost i za koliko noca su spremni da rade protiv nacionalnih interesa.

dalibor

pre 1 godinu

SPS ovim potezima moze da ugrozi svoju stranku mada oni izgleda nisu svesni toga.

Zoran

pre 1 godinu

Socijalisti ponovo mute vodu, jer nije izvršena lustracija i bili trajno zabranjeni u političkom životu sa bombardovanje NATO, pokrali su rezerviste za neisplaćene ratne dnevnice, i ponovo bi da sprovode svoj naum. Vratiti dos-ovski cenzus od 5% pa da ih ne gledamo više na izborima.

Janko

pre 1 godinu

Vucic smerno i dostojanstveno odgovara protivnicima. Iako ima puno toga da kaze o opozicionarima, laznim kolacionim partnerima i njihovim prostalicama, oni se i dalje ne smiruju. Bolje bi im bilo da cute

Brana

pre 1 godinu

Opozicija vise ne zna sta ce od nemoci. Sluze se prljavim kampanjama, lazima, pretnjama... To je narod video i shatio, zato ih ni nece.

Lara

pre 1 godinu

Uvek je najlakse svaliti krivicu na drugog u ovom sucaju na Vucica koji vrlo mudro donosi odluke argumentovane i uvek u interesu Srbije

Lara

pre 1 godinu

Najlakse je svaliti krivicu na drugoga u ovom slucaju na predsednika Vucica ,koji se bori za zemlju svoju i donosi argumentovane odluke uvek za dobrobit uvek svoje otadzbine.

oki

pre 1 godinu

Sluze se svacim kako bi ukaljali ugled koji vucic ima u narodu, ali im ne pomaze jer narod prepoznaje vucicev rad i borbu za srbiju.

Caca

pre 1 godinu

Bruka i sramota šta se radi.Umesto da unutar države budu složni i podrže predsednika oni bi da ruše vlast.

Gala

pre 1 godinu

Tajkunski mediji koriste svaku priliku da ocrne predsednika Vučića služeći se lažima i obmanama.

Goga

pre 1 godinu

Prvi bi Đilasov kum trebao da bude uhapšen,a Dačiću bih savetovala da se spusti na tlo,poleteo je previše.

Irina

pre 1 godinu

Opozicionim glupostima nikad kraja.Ko su oni da razmatraju koga treba uhapsiti,a koga ne?Bolje da brinu o svojim brigama.

Katarina

pre 1 godinu

Ko je on da hapsi Vucica??? Vucic je nesto najbolje sto je moglo da se desi Srbiju, a taj kum treba u zatvor da se smesti, jer otvoreno preti predsedniku drzave

Ivana

pre 1 godinu

Jedini odgovor opozicije i njihova politika je mržnja prema Vučiću, kada ćemo videti nešto bolje od njih?

Ivana

pre 1 godinu

Sramota je kakvu opoziciju imamo, jedino što znaju je širenje mržnje prema Vučiću i svemu što radi za Srbiju!

Ivana

pre 1 godinu

Dokle više trpeti uvrede od strane opozicije, da li je to jedino što znaju!?

Ivana

pre 1 godinu

Vučiću je stalo do Srbije, a opoziciji jedino do toga da vredja i ponižava!

Lazar

pre 1 godinu

JA verujem da zaista opoziciju niko ne slusa vise.. Ja ne vidim Srbiju bez Vucica niti Vucica bez Srbije..

Lena

pre 1 godinu

Kazu kako vlast kontrolise medije,jer im nije stalo da narod svaki dan slusa istinu,vec hoce da nametnu tudja misljenja nasem narodu i ono cim teze oni koji nisu prijatelji nase zemlje ,pa su nam vec preko tajkunskih medija u Stbiji oduzeli Kosovo i Metohiju..

Lena

pre 1 godinu

Strani i domaci neprijatelji naroda i nase drzave preko tajkunskih medija u Srbiji obmanjuju i lazu gradjane zarad tudjih interesa .

Ivan

pre 1 godinu

To može da mu ostane samo kao pusta želja i ništa drugo! Građani Srbije su uz Vučića!!!

Jelena

pre 1 godinu

Социјалисти би хлеба без мотике, али то тако не иде. Када је требало да буде део власти, били су у првим редовима, а када треба да се одбрани Вучић они су се сакрили. Мораће сада да покажу да су и даље спремни да се воде политиком свог коалиционог партнера.

Nimerija

pre 1 godinu

Pa Ivica je već jednom izdao odavno, tako da bi čudo bilo da ne izda opet realno. I treba ga se otarasiti jer je realno najveći prevarant na političkoj sceni.

Đurđa

pre 1 godinu

Ovaj (ne)čovek je lopov, lažov i prevarant, kao i njegov kum Đilas. Taj se nakrao po Lapovu u vreme žute diktature, da nije znao meru. Svi u Lapovu i šire to znaju, osim onih koji to treba da procesuiraju. Očigledno je da ima debelu zaštitu od svog kuma, koji takođe nije procesuiran za svoje zloupotrebe i pljačku. Dobro, Đilas ima zasluge, razbucao je Demokratsku stranku. Bar je nešto dobro učinio. I most i španski tramvaji su u redu, mada se i tu debelo ugradio. Da ne govorimo o Bulevaru. Istražite i pišite nešto o tome, da li je to presuđeno. Ne morate da objavite ovaj komentar, ali istražite i udrite po ovim (i drugim) žutim lopovima, lažovima i prevarantima.

Aleks

pre 1 godinu

Ma narod voli Vucica,tako da mozete samo da mastate o tome Djordjevicu.

Žarko

pre 1 godinu

Voleli bi mnogi iz opozicije da hapse Vučića, ali to bez valjanog dokaza ne mogu. A nemaju ništa za šta bi se uhvatili. Sve laži im brzo budu demantovane, potpuno razotkrivene. Uzalud im falsifikovanja, montiranja fotografija, ništa nemaju, niti ćeimati.

Dana

pre 1 godinu

Djordjevicu da niste malo pobrkali lončiće, mislim da je baš suprotno

strahinja

pre 1 godinu

Srpski narod na severu KiM, ocekuje izmestanje kosovskih specijalca sa severa KiM, formiranje ZSO i povratak u kosovske institucije

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17