• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2023

14:00

Vučić igra i na petoparcu! Znao je šta radi 2014. godine, verujte - zna on šta radi i sada!

printscreen

Politika

Vučić igra i na petoparcu! Znao je šta radi 2014. godine, verujte - zna on šta radi i sada!

Podeli vest

Kada je 2014. godine tadašnji premijer Aleksandar Vučić doneo hrabre, ali jako nepopularne mere o finansijskoj konsolidaciji, kada je odlučeno da se smanje penzije i plate u javnom sektoru, mnogi u Srbiji bili su nezadovoljni i besni. Ali, danas svi vide veliku i sasvim konkretnu korist od te politike


Srbija danas ima najveće prosečne plate u regionu i najveće penzije u svojoj istoriji i to sve uz najmanju zaduženost, najveći rast investicija i BDP-a i najmanju stopu nezaposlenosti. Danas imamo čak 450.000 više zaposlenih u Srbiji nego 2012. godine!

Sve to je rezultat odgovorne i mudre državne politike. I baš ta politika uspeće da odbrani i sačuva najviše moguće srpskih državnih i nacionalnih interesa i danas u Briselu. Kao što smo verovali 2014. treba da verujemo i ove 2023. godine. Nema nikakve sumnje da će predsednik ponovo izvući maksimum za Srbe i Srbiju.

Aleksandar Vučić odlično razume da Srbija danas nikako ne sme da dozvoli da bude proglašena za problem, za krivca i zato je jako važno da vodimo pametnu politiku koja istovremeno čuva Kosmet, ali i da ne ugrožava srpsku ekonomiju i evropsku perspektivu.

Ako neko to ume i ako neko to zna, onda je to on, predsednik Srbije. Prema našoj evidenciji, za poslednjih deset godina više od 300 puta je pregovarao o Kosovu, više nego ijedan drugi srpski političar ikada. Neće, dakle, biti da neko ima više iskustva ili informacija od njega, neće nikako biti da svi ovi silni opozicioni hejteri znaju ili umeju bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Srbija danas ima najveće prosečne plate u regionu i najveće penzije u svojoj istoriji i to sve uz najmanju zaduženost, najveći rast investicija i BDP-a.

Mia

pre 1 godinu

Danas imamo čak 450.000 više zaposlenih u Srbiji nego 2012. godine zahvaljujući mudroj politici vlasti.

Sandra 60

pre 1 godinu

Svaki Vučićev potez po pitanju KiM i celovitosti teritorijalnog integriteta Srbije je dobro promišljen baš kao i u šahu u kome je on vrhunski igrač, a to će pokazati i današnji dijalog sa Kurtijem u Briselu.

Ena

pre 1 godinu

Za poslednjih deset godina više od 300 puta je Vucic pregovarao o Kosovu, više nego ijedan drugi srpski političar ikada.Sto nam sve govori ko je koliko zainteresovan za našu južnu pokrajinu.

Tijana

pre 1 godinu

Vučić od prvog dana na političkoj sceni dokazuje da zna šta radi

Ana

pre 1 godinu

Predsednik vodi veoma mudru politiku koju je dokazao do sada više puta, tako da i sada treba da mu verujemo potpuno da će sve nsjbolje uraditi za Srbiju.

Milena

pre 1 godinu

Vučić je do sad pokazao kako jedan predsednik treba da se zalaže za interese svoje zemlje i njegovi rezultati govore u prilog tome. Njegova mudra i odgovorna politika uspeće da odbrani i sačuva najviše moguće nacionalnih interesa i danas u Briselu. Vučić će nesumnjivo izvući maksimum za Srbe i Srbiju.

Mišel

pre 1 godinu

Ako je neko dorastao sadasnjoj spoljnopolitickoj situaciji Srbije, to je svakako predsednik Vucic.

Ziko

pre 1 godinu

Da nam nije Vucica bilo tada a posebno sasa, sve bi bilo izgubljeno.

Miloš

pre 1 godinu

Svi mi koji smo normalni vrlo dobro znamo koliko je Vučić uradio za Srbiju. Ako neko to ne želi da vidi, to je njegov problem.

Milena

pre 1 godinu

Vučić je 2014. godine kao tadašnji premijer doneo hrabre, ali jako nepopularne mere o finansijskoj konsolidaciji, kada je odlučeno da se smanje penzije i plate u javnom sektoru, mnogi u Srbiji bili su nezadovoljni ali, danas svi vide veliku i sasvim konkretnu korist od te politike.

Peka

pre 1 godinu

Vučić je pokazao koliko mu je Srbija važna, danas ima punu podršku građana

Dzo

pre 1 godinu

Ovu zavrzlamu oko KiM i sankcija Rusiji, jedino Vucic moze da razresi. Jedini je on dorastao trenutku i situaciji.

Vera

pre 1 godinu

On je jedini koji je u ovoj državi ikada znao šta radi!

Jovana

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji vrlo dobro zna šta radi i pre svega mu je bitno da sačuva Srbiju! Zato ga je toliko naroda i izabralo da nas vodi.

Ziko

pre 1 godinu

Videla bi Srbija sta znaci zlo da nam je, ne daj Boze, nekim slucajem, pripao neko drugi za predsednika. Ovako mozemo saqmo napretku da se nadamo.

Robi

pre 1 godinu

Najbolje je da pustimo na miru Vucica da radi kako najbolje zna i ume!! Rezultat ce biti dobar!!

Lena

pre 1 godinu

Od kako je bio premijer Pa kako je došao na vlast Vučić je pokazao izuzetne političke sposobnosti kao i dobru političku procenu što se pokazalo posle par godina kao nešto što je Srbiju izvadilo iz muka i zaduženja U kojim je plivala.

Ziko

pre 1 godinu

Srecna je Srbija sto je danas poslala ovakvog predstavnika da je predstavlja u Briselu.

Andrijana

pre 1 godinu

Vucic jedini zna kako da se izbori za nas narod.

Nemanja

pre 1 godinu

Uopšte ne dovodim u pitanje to da li Vučić zna šta radi, jer znam da zna! Šaljem mu samo ogromnu podršku danas I da zna da je narod uz njega!

Darko

pre 1 godinu

Ekonomski napredak je očigledan od 2014 godine najveće zasluge idu upravo Vučiću.

Aron

pre 1 godinu

Imamo srecu da na celu drzave imamo Vucica, drzavnika koji je jedini kadar da stane na crtu zapadnim politicarima.

rade

pre 1 godinu

Zna Vučić šta treba i kako treba da se radi nebi bio tolike godine u politici i nebi ga svi cenili i poštovali. Varaju se oni o mislšte drugačije.

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Vučić je od početka imao pobedničku viziju Srbije.

Ziko

pre 1 godinu

Srbija danas ima najveće prosečne plate u regionu i najveće penzije u svojoj istoriji i to sve uz najmanju zaduženost. A ako pogledamo jos realnije, to jne sve zahvaljujuci Vucicu.

Iva

pre 1 godinu

Zahvaljujući predsedniku, narod u Srbiji danas ima gde da radi i da normalno živi.

Zora

pre 1 godinu

Zato što zna šta radi zato i vodi Srbiju u mir i stabilnost!

Robi

pre 1 godinu

Vucic je oguglao na pritiske i neprincipijelne ucene sa zapada. On zna crvene linije Srbije, koji niposto nece preci.

Radojica

pre 1 godinu

Gradjani od pocetka veruju Vucicu, tako ce i biti. Puna podrska.

Maki

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić odlično razume da Srbija danas nikako ne sme da dozvoli da bude proglašena za problem, za krivca i zato je jako važno da vodimo pametnu politiku.

Nemanja

pre 1 godinu

Izuzetno je važno da se predsednik Aleksandar Vučić sastane sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu i nastavi dijalog sa ciljem postizanja trajnog mira i stabilnosti u regionu.

Ziko

pre 1 godinu

Mi danas imamo najveći rast investicija i BDP-a i najmanju stopu nezaposlenosti. Sve nam je to omogucila odlicna politika predsednika Vucica.

Cvetke

pre 1 godinu

Građani Srbije su izabrali najboljeg i najjačeg pregovarača, Aleksandra Vučića.

Nevena

pre 1 godinu

Ovo je korak u pravom smeru i pokazuje spremnost predsednika Vučića da se suoči sa teškim pitanjima u interesu Srbije i njenog naroda.

Petar

pre 1 godinu

Sastanak predstavlja hrabar korak u procesu dijaloga i pokazuje predanost predsednika Vučića u rešavanju ključnih pitanja za Srbiju.

Radojica

pre 1 godinu

Da nije Vucica, Srbija bi danas bila prodata i unistena.

Ziko

pre 1 godinu

Danas imamo čak 450.000 više zaposlenih u Srbiji nego 2012. godine. Sve to ukazuje da se Srbija neverovatno razvija i napreduje.

Jana

pre 1 godinu

Očekujemo da će se sastanak odvijati u konstruktivnom tonu, uz međusobno razumevanje i poštovanje.

vladimir_77

pre 1 godinu

Predsednik Vucic znace sta treba da uradi u Briselu , nemojte nikada sumnjati u njega !

Dragan

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji ima iskustva i vrlo dobro zna šta radi u svakom momentu, tako da ne sumnjam u jega danas ni najmanje. On će za Srbiju da uradi samo najbolje!

Jsamina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić pokazuje liderstvo i hrabrost u vođenju Srbije kroz ove izazovne trenutke.

Šole

pre 1 godinu

Mir je Vučiću uvek bio cilj, i 2014. i 2023. To pokazuje iz dana u dan

Nikolina

pre 1 godinu

Ovaj sastanak je dokaz da je dijalog najbolji način rešavanja pitanja koja delimo sa našim susedima i da su pregovori ključni za napredak.

Ziko

pre 1 godinu

Odgovorna i mudra državna politika Aleksandra Vucica nas samo povesti napred i uciniti nasu zemlju mnogo jacom nego sto je ikada bila.

Radojica

pre 1 godinu

Ono sto je Vucic uradio od 2012, to nije niko za 100 godina. Gradjani veruju Vucicu, daju mu podrsku i snagu da se izbori s svim problemima.

Nevena

pre 1 godinu

Nastavak dijaloga između Beograda i Prištine je jedini način da se postigne trajno rešenje za obe strane.

Gorana

pre 1 godinu

Da spočitavaju Vučiću mogu i to rade oni koji bi voleli da imaju bar mrvu rodoljublja, snage i istrajnosti kakvu ima on!

Marko

pre 1 godinu

Narod veruje u Vučića zato mu i daju veliku podršku!

Sasa

pre 1 godinu

Ne sumnjam uopste da se Vucic dobro spremio za sastanak i nadam se najboljem mogucem ishodu za Srbiju.

Nevena

pre 1 godinu

Ovo je važan korak ka normalizaciji odnosa između Srbije i Kim, što će imati pozitivan uticaj na celu region.

Borka

pre 1 godinu

Pored Vučića su otpali Haradinaj, Tači, a izgleda da će i Kurti.

Ziko

pre 1 godinu

PolitikaAleksandra Vucica uspeće da odbrani i sačuva najviše moguće srpskih državnih i nacionalnih interesa i danas u Briselu. Tome se svi nadamo.

Ivan

pre 1 godinu

Verujemo u sposobnost predsednika Vučića da u ime Srbije izbori najbolji mogući sporazum koji će osigurati mir i stabilnost za sve građane u regionu.

Ziko

pre 1 godinu

Nema nikakve sumnje da će predsednik ponovo izvući maksimum za Srbe i Srbiju danas u Briselu.

Tanja

pre 1 godinu

Svi mi dobro znamo gde je Srbija bila pre 15 godina a gde je sada i zato verujem Vučiću skroz!

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Za sta se Vucic sve se bori i sta je napravio to niko nije.

Ceca

pre 1 godinu

Vučić uvek zna sta radi, a to se vidi i po njegovim rezultatima.

Ziko

pre 1 godinu

Samo nas mir interesuje i samo smo zainteresovani za mir. Sve ostalo je zabluda.

Nemanja

pre 1 godinu

Opozicija neka ne brine za Vucica i njegove odluke, on će po ko zna koji put dokazati da je čovek vredan ogromnog poštovanja. Neka brinu oni šta će Kurti i Pecoli da im kažu kada ne budu, ogli da im opravdaju novac koji od njih dobijaju za rušenje državnog poretka!

Milica

pre 1 godinu

Vucic se svom snagom bori za Srbiju. Podrska predsedniku!

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik u svakoj situaciji vuce poteze, koji su pun pogodak, iako nekima u tom trenutku ne izgleda tako.

Istorija

pre 1 godinu

Vučić je najbolji i najodgovorniji državnik kakvog Srbija nije imala u modernoj istoriji.

Sofija

pre 1 godinu

Hejteri ili opozicionari znaju smao jezikom da mlate praznu slamu, a kada je povuci-potegni Vučić je tu.

Emilija

pre 1 godinu

Kada je Kosovo i Metohija u pitanju, pregovori i sve to, Vučić ima najviše iskustva zato sada od njega i očekujemo najviše.

Goran

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je odličan političar i apsolutno uživa podršku naroda

Minja

pre 1 godinu

Zna Vučić i te kako izaći na kraj i sa Kurtijem i sa stranim izaslanicima. Očekujemo pozitivan ishod današnjeg sastanka u Briselu.

Sandra

pre 1 godinu

Danasnji rezultati, koji pokazuju rast plata i penzija, pokazuju da je bio pun pogodak smanjenja u tom trenutku.

Goran

pre 1 godinu

Vučić vodi odgovornu i mudru politiku koja daje rezultate

Joka

pre 1 godinu

Srbija ima obezbeđen mir i stabilnost sve dok se za nju bori predsednik Vučić.

Miloš

pre 1 godinu

Uz ovakvu politiku i napor koji ulaže sigurno ćemo postići dobar rezultat na ovim pregovorima

Goran

pre 1 godinu

Vučić je ozbiljan politički igrač , ima odličnu diplomatiju i zna kako da doskoči protivnicima što će i danas da pokaže

Jelena

pre 1 godinu

Vučić uvek zna sta radi i uvek radi ono sto je u najboljem interesu gradjana.

Radak

pre 1 godinu

Vucic uvek zna sta radi. Odbranice politikpm Srbiju formirace ZSO

Goran

pre 1 godinu

Ako neko zna kako da zaštiti interese Srbije i da se izbori za napredak Srbije onda je to Vučić

Loka

pre 1 godinu

Samo hrabro kao i do sada Srbija ti veruje i podrzava ZSO pa sve ostalo . Srecno Vucicu.

Sava

pre 1 godinu

Vučić uvek zna šta radi, jer on uvek radi u interesu države i svih građana!

fila

pre 1 godinu

POlitika mira i stabilnosti uz jasne Crvene linije ZSO pre svega Predaja nije opcija

nika

pre 1 godinu

Nema povlacenja ni predaje Vuciceva politika danas pobedjuje

Goran

pre 1 godinu

Odluke koje donosi Vučić nekad znaju da budu baš teške, ali nakon nekog vremena Srbija i gradjani ubiraju plodove tih teških Vučićevih odluka

Nataša

pre 1 godinu

Verujemo Vucicu, jer je pokazao sto puta da zna sta radi.

Djidja

pre 1 godinu

Hrabro predsednice hrabro imas podrsku tiu smo za tebe . ZIvela Srbija

Jovica

pre 1 godinu

Predsednik donosi najbolje odluke za gradjane i Srbiju.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je dokazao svoje liderstvo i sposobnost donošenja odluka koje su u interesu Srbije.

Ognjen

pre 1 godinu

Kao iskusan političar, Vučić ima široko znanje i iskustvo u pregovorima.

Snezana

pre 1 godinu

Njegova posvećenost Srbiji i njenim građanima je neprikosnovena.

Miloš

pre 1 godinu

Što se toliko pravdate? Da neće možda da prizna Kosovo?

Ognjen

pre 1 godinu

Vučić je pokazao hrabrost u suočavanju s teškim izazovima i preuzimanju odgovornosti za odluke koje su potrebne za napredak zemlje.

Naca

pre 1 godinu

Srbija je uz predsednika, verujemo u njegove odluke i podrzavamo ga.

Marko

pre 1 godinu

Njegova veština u diplomatskim pregovorima omogućila mu je da Srbiju pozicionira kao važnog igrača na međunarodnoj sceni.

Milos

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pokazao svoju sposobnost da se prilagodi i reaguje na nepredvidive situacije.

Sava

pre 1 godinu

Njegova odlučnost da se suprotstavi pritiscima i ucenama od strane drugih zemalja pokazuje njegovu posvećenost nacionalnom interesu.

Snezana

pre 1 godinu

Vučić ima viziju za budućnost Srbije i radi na njenom ostvarenju.

Marko

pre 1 godinu

Njegova predanost ekonomskom razvoju zemlje rezultirala je pozitivnim pomacima u mnogim oblastima.

Ivan

pre 1 godinu

Jedno je sigurno da je pred nama ozbiljna borba ali isto tako siguran sam da smo na dobrom putu.

Mario

pre 1 godinu

Srbija se može osloniti na Vučića da zastupa interese zemlje u međunarodnim pregovorima.

Novka

pre 1 godinu

Vučić je celog sebe dao Srbiji i narod mu je zahvalan na tome.

Srđan

pre 1 godinu

Jedini čovek u koga imam potpuno poverenje je Aleksandar Vučić.

Trajan

pre 1 godinu

Ne zna on ništa šta radi i to je najadnije u svemu da nas vodi jedan supljoglavi neznalica.

Veljko

pre 1 godinu

Ne smem ni da pomislim šta bi bilo sa Srbijom i KiM da nije došao na vlast Aleksandar Vučić.

Nikola

pre 1 godinu

Puna podrška Vučiću danas u Briselu, Srbija mora da istraje u svojim zahtevima.

Igor

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji nešto može promeniti, ne treba da se lažemo, dok Vučić nije uzeo stvari u svoje ruke KiM je bilo oteto!

Pop

pre 1 godinu

Sve pohvale za rad predsednika , njegova politika je odlična i daje rezultate! Podrška predsedniku Srbije na današnjim pregovorima

Milan

pre 1 godinu

Bitno je samo da budemo realni, Vučić je mudar političar zna kako da se izbori za interese Srbije!

Milka

pre 1 godinu

Vucic je dugo u politici u naravno da zna šta radi.

Rade R

pre 1 godinu

Koja crna opozicija!? Kome su oni opozicija!? Oni su opozicija državi, u kojoj bi hteli da oni budu na vlasti! Da budu na vlasti da bi mogli masno kradu! Malo im je ovo sad što im stranci plaćaju za rad protiv Srbije! Nego bi da dođu na vlast, da nastave da rade protiv države, da i dalje dobijaju novac od mrzitelja Srbije! Od Šiptara, mudžahedina, milogoraca, ustaša! Od soroša, Amera, Engleza i da oni, ako bi bili na vlasti, drpaju i čerupaju iz državne kase, koliko oni hoće, koliko se njima prohte! To je, nažalost, dijagnoza opozicije u Srbiji!

Peca

pre 1 godinu

Vucic je pokazao da mu se moze verovati i on i uliva nadu da mozemo do pozitivnog resenja!

Zoro Osvetnik DOSu i njihovoj

pre 1 godinu

Свако ко је озбиљно пратио политику последњих година и деценија ће се сложити са овим текстом. То је реалност, истина, суви подаци, резултати, или математика што кажу српски пољопривредници. А филозофије и фантазије плаћене доларима од трабаната и жутих и њихових "десних" букача и добошара у шерпе и лонце неспособних за било шта друго, су примаљива илузија и утопија, заблуда и странпутица која би нас одвела у нову много тежу пропаст него после оног њиховог пуча 5. октобра 2000. када су исто овако лагали, искоришћавали и злоупотребљавали наивне десничаре и патриоте и само вође им потплаћивали тајно да им чланство не зна. А није тешко наћи "Србенде" али алаве на паре. Зна Запад и сваки освајач Србије одавно.

Darko

pre 1 godinu

Srbija je sada mnogo jača i stabilnija nego 2014

Viki

pre 1 godinu

Vučić je uvek znao tačno šta radi i čvrsto stoji iza svakog svog poteza.

Gara

pre 1 godinu

Svi kukaju, a kada dobiju veće plate i penzije ćute. Skupoća je u celom svetu, a mi odlično izlazimo sa njom na kraj.

Viki

pre 1 godinu

Politika koju vodi Vučić je veoma odgovorna i nikada nije dozvolio da Srbija bude ugrožena.

Branko

pre 1 godinu

Svaki potez Vučićev je dobro promišljen, posmatran iz svih uglova, da se ne provuče neka manjkavost. Takav je vučić u svemu, tako da nema greške u nastupu, ni danas ni ubuduće. ni iz čega stvorio je ovu situaciju, da se pregovara.

Branka

pre 1 godinu

Nasi standardi su mnogo bolji iz godine u godinu,nikada veca primanja! Sve grane privrede se u porastu,samo neka se ovaj trend nastavi

gedza

pre 1 godinu

Kako da ne... nema pojma ni gde je ni sta radi....

laza

pre 1 godinu

Ne sumnjam da će Vučić učiniti sve što je najbolje za Srbiju.

milan

pre 1 godinu

Razgovori će biti teški ali će biti teški i njima da pregovaraju sa Vučićem, jasno im je da sa njim neće moći lako.

igor

pre 1 godinu

Biće najbitnije forsiranje da se osnuje ZSO, i to je ono na šta će predsednik insistirati.

Dule

pre 1 godinu

Naravno da je srecna sto ima Vucica. Za Srbiju od Kralja Petra I pa sve do Vucica niko nista za Srbiju nije uradio sem sto su je satanizovali i pljackali. Ovdje u dijaspori niko ne zeli ni da cuje za tu "demokratsku" opoziciju jer cak i ovdje znaju da su to sve uglavnom neradnici, vucibatine i lopovi. To su hijene predvodjene poznatim za narod lopovima koje ne zelimo i zato luduju po ulicama i sve rade protiv svoje drzave. Srpskoj opoziciji, zelenima ili kako se vec nazivaju zelim da sto prije dobiju casove iz "demokratije i lepog ponasanja" iz drzave Francuske.

StariRibolovac86

pre 1 godinu

Vucic ce neizostavno da se bori za Srbiju u Briselu!

DIKISAMIKISA

pre 1 godinu

Neka danas izgube neprijatelji srpskoga naroda

Vele

pre 1 godinu

Te godine su njegovi ljudi noću,bagerima sklonili barikade iz Mitrovice.Od tada počinju porazi za porazom.Ovi je finale.

Bakibgd

pre 1 godinu

On, Vučić, da je umeo da igra na petoparcu bio bi u prvom timu Zvezde, a ne gledalac na stadionu! Nekad posmatrač sa tribina, danas u Briselu.

Minja

pre 1 godinu

Vucic je covek iz naroda. Covek koji se istinski bori za Srbiju.

Zoran

pre 1 godinu

Predsednik je znao i tada, a sada jos bolje sa vise iskustva. Bio je u teskim situacijama i uvek izlazio kao pobednik.

Fussbal

pre 1 godinu

Vucic je ko klasican centarfor, napunice ih argumentima tamo da vidimo sta ce Kurti da radi.

Bojana

pre 1 godinu

U mnogim bitkama izasli smo kao pobednici zahvaljujuci marljivosti, predanosti i mudrosti naseg predsednika, tako ce biti i ovog puta.

Sanja

pre 1 godinu

Vučić jedini može i ume da se izbori za svoj narod!

Marina

pre 1 godinu

Srbija je u mnogo toga napredovala od kada je Vučić vodi. Da se ne lažemo više. Mogu da ga vole ili ne vole, istina se vidi. Zna se ko se mrzi-najbolji.

Milan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je i te 2014-e samo trazio da mu verujemo. I narod mu je verovao. Zahvaljujuci tom poverenju, Srbija je danas ekonomski jaca i stabilnija. Predsednik Vucic je pokazao da stoji iza svojih reci, tako da je i u ovoj borbi, dovoljno samo da mu verujemo.

Milorad

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima viziju rešenja pitanja Kosova i Metohije

Ruza

pre 1 godinu

Predsednik jedini zna kako da se izbori za svoj narod. Srbija je uz Vučića

Milana

pre 1 godinu

Vučić je znao šta će nas sačekati i predupredio je dešavanja priremajući narod za svakakve promene.

Hana

pre 1 godinu

Vucic se bori kao lav za nas narod i nasu zemlju Nema kapitalacije dok se Vucic pita.

Mile

pre 1 godinu

Sigurno je da Srbiju niko bolje ne moze zastupati i braniti nego Vucic.

Iva

pre 1 godinu

Iskrenu borbu jedino vodi Vučić. Njemu je važno da građani žive u miru, blagostanju i da je Srbija stabilna država.

Marina

pre 1 godinu

Vucic je drzavnik koji ima vizije godinama unapred i koji ih sprovodi u delo a sve za dobrobit svog naroda.

MOMČILO

pre 1 godinu

Vičić je klasni političar za svu ovu boraniju u Srbiji a i šire!

Maja

pre 1 godinu

Vučić je svojim delima pokazao kako se bori za svoj narod, tako će biti danas i u Briselu.

Milan

pre 1 godinu

Narod veruje predsedniku Vucicu, verovao mu je te 2014-e, a jos vise mu veruje sada. Ta 2014-a je bila teska za sve, ali rezultati u vidu vecih plata i penzija su danas primetni. Veruje mu narod i po pitanju Kosova i Metohije, tako da ne sumnjamo da ce danas izboriti ono sto je najbolje za Srbiju.

Radojica

pre 1 godinu

Vucic zna sta radi i niko ne sumnja u njegov rad i zalaganje.

Radule

pre 1 godinu

Vucic jedini zna kako da se izbori sa drugom stranom jer ima dugogodišnje iskustvo. To je kad je neko maher okrenuće ih i na petoparcu!

Saladin

pre 1 godinu

Vucic je jedina nada koju sada imamo. Nadam se da ce uspeti i postoji sasvim realna sansa da uspe kao vest i iskusan diplomata.

Ivan

pre 1 godinu

Svi smo mogli da vidimo koliko su teške mere donete 2014. godine bile opravdane

Nele

pre 1 godinu

Mudrim potezima i zalaganjem će promeniti u korist tok razgovora.

Ivan

pre 1 godinu

Srbija je u nekoliko prethodnih godiona krenula krupnim koracima unapred

Ivan

pre 1 godinu

Moramo se boriti za nacionalne interese ali i za evropsku perspektivu

Nikola

pre 1 godinu

Verujem u Vučićeve diplomatske sposobnosti, i da će ovi pregovori ići u našu korist!

Janko

pre 1 godinu

Ja sam iskreno prezadovoljna svojom platom i sigurna sam da će biti i veća u narednom periodu! Srbija ide napred! Mogu bednici da laju koliko žele, argumenti su tu!

Joško

pre 1 godinu

Vučić se bori da sačuva mir i stabilnost cele Srbije.

Mateo

pre 1 godinu

Politika Aleksandra Vučića ima veliku podršku srpskog naroda.

Marina

pre 1 godinu

Vučić tačno zna šta radi, srpski narod mu veruje.

Branko

pre 1 godinu

Vučić je neverovatan borac, ima viziju šta treba raditi i ne zaustavlja se dok to ne realizuje. tako će biti i danas i svih narednih odlazaka u Brisel. Ako neko nešto može da uradi za KIM, to je Vučić.

Mika

pre 1 godinu

Velika odgovornost predsednikove politike sva podrska predsedniku

Uroš

pre 1 godinu

Moramo da nastavimo da pružamo podršku našem presedniku neće mu biti lako

Kris

pre 1 godinu

Srecni smo sto imamo ovakvog predsednika. Godinama je uz svoj narod i bori se. On zna sta je najbolje.

Milos

pre 1 godinu

Vucic uvek zna sta radi. Drzava je u sigurnim rukama!

Nina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je lider vizionar, uvek ide korak napred u odnosu na druge, zato i dobija ogromnu podršku naroda Srbije!

Milos

pre 1 godinu

Vucic se neumorno bori za interese svoje zemlje!

Maja

pre 1 godinu

Vucic jedini radi najbolje za nas narod i zna odlicno kako da se izbori sa sivm sa cime se susrecemo!

Nikolina

pre 1 godinu

Iako možda nekima nije izgledalo tako 2014. godine, odluke koje je tada Vučić donosio, ispostavile su se kao dobre i rezultati se vide sada. Tako da nema sumnje da će i razgovorom u Briselu Srbiji doneti samo dobro!

Jovana

pre 1 godinu

Opoziciono smeće koje diskredituje svaki napor i rad Aleksandra Vučića, na taj način direktno ugrožava odbranu nacionalnih interesa države. Danas je Srbija stabilna i nezavisna zemlja, ekonomski napredna, a to je očigledno mnogima trn u oku.

Vlada

pre 1 godinu

Vučić uvek ispuni ono što obeća. Izvući će najbolje iz pregovora za svoj narod i zemlju. U to ne sumnjam.

Miloš

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji ide pet koraka ispred ostalih,koji odlično zna da jedino mirnim putem i pametnom politikom moze da sačuva KiM.

Natasa

pre 1 godinu

Uprkos bojazni i sumnjama, odgovorna i mudra politika predsednika Vucica danas je dala vise nego dobre rezultate i privredu Srbije u potpunosti oporavila.

Stanko

pre 1 godinu

Bez ikakve sumnje, Srbija pobeđuje na čelu sa Vučićem. Zapad vidi da im ideja o nezavisnosti šiptarske terorističke tvorevine propada. Sada gledaju da produžavaju pred svojim biračima propast sopstvenih namera.

Ivana

pre 1 godinu

Pored toga sto je oporavio srpsku privredu, Aleksandar Vucic je jedini drzavnik koji se ovako srcano borio za nase KiM i od te borbe ni danas ne odustaje.

Siniša

pre 1 godinu

Vučić će svima očitati lekciju kako se pregovara. Opozicija u Srbiji se pravi da ne vidi uspehe Srbije koji su iz dana u dan sve veći. Fabrike na svakom koraku, investicije sve brojnije, a BDP i zarade rastu rekorodnom brzinom.

Ninoslav

pre 1 godinu

Narod zna da je predsednik Aleksandar Vucic jedini koji u ovako teskim trenucima moze da izvuce ono sto je najbolje i za drzavu i za narod i on to jedini moze da uradi.

Luka

pre 1 godinu

Svi znamo da ce predsednik Vucic maksimalno da se bori za srbske interese i da ce pobediti u borbi za Kosovo i Metohiju.

Kosta

pre 1 godinu

Kada se uzme sve u obzir sto je nas predsednik postigao i uradio za svo ovo vreme moze se reci da uopste ne treba niko da sumnja u njegovu pobedu u Briselu za nase Kosovo i Metohiju.

Katarina

pre 1 godinu

Zna predsednik Vucic kako i u ovoj teskoj borbi u Briselu da izvuce ono najbolje za sve nas kao sto je znao da od propale drzave napravi danas najacu u regionu.

Tanja

pre 1 godinu

Vučić radi za dobrobit svog naroda. Uvek zna par koraka unapred, zato je tako uspešan.

Ivan

pre 1 godinu

Srbija je uz svog predsednika i veruje u njegov rad i njegove odluke da je tako govore i izbori na kojima je bas on dobio najvece poverenje naroda.

Strahinja

pre 1 godinu

kao u partiji saha, mora se predvidte tri poteza unapred kako bi uspeh bio zagarantovan.

Gojko

pre 1 godinu

Vucic je spasao Srbiju od sigurne propasti u koju nas su dosmanlije uvukle.

Mici

pre 1 godinu

Unistenje Srbije je prekinuo Vucic a da bi se spasli sigurnog ponora morali smo proci kroz teske reforme da bi danas imali uspesno i snaznu ekonomiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija