• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2023

19:09 >> 20:14

NEĆE BITI KAPITULACIJE - Održan dijalog u Briselu! Završen sastanak Vučića i Kurtija sa Boreljom i Lajčakom

printscreen

Politika

NEĆE BITI KAPITULACIJE - Održan dijalog u Briselu! Završen sastanak Vučića i Kurtija sa Boreljom i Lajčakom

Podeli vest

Dijalog između Beograda i Prištine počeo je danas u 15 sati u Briselu! Dijalog je počeo odvojenim razgovorima Žozepa Borelja i Miroslava Lajčaka sa Aljbinom Kurtijem, kao i susretom izaslanika SAD Gabrijela Eskobara sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

20.12 - Završen sastanak Vučića sa Boreljom, Lajčakom i Kurtijem

U Briselu je večeras oko 20.00 sati završen zajednički sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom, specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, javlja novinar Tanjuga.

Trilateralni sastanak trajao je dva sata, a prethodno su  evropski predstavnici održali odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem.

19.24 - Oglasio se Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je kao težak današnji razgovor u Briselu sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

"Težak sastanak. Očekivano. Nema predaje", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

U Briselu je oko 18.00 časova počeo trilateralni sastanak evropskih zvaničnika sa Vučićem i Kurtijem.

Prethodno su Borelj i Lajčak sa njima održali odvojene sastanke.

 

 

19.00 - Očekuje se obraćanje predsednika Vučića

Nakon sastanka sa zvaničnicima EU i lažnim premijerom, očekuje se obraćanje predsednika Vučića.

18.00 - Počeo sastanak Vučića sa Boreljom, Lajčakom i Kurtijem

U Briselu je danas oko 18.00 časova počeo zajednički sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom, specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, javlja novinar Tanjuga.

Prethodno su  evropski predstavnici održali odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem.

Foto: Tanjug

17.15 - Oglasio se Petković

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković hitno se oglasio iz Brisela.

- Trenutno je pauza nakon bilateralnog sastanka Vučića sa Lajčakom i Boreljom. Ono što je bitno za građane da znaju jeste da Kurti na sve načine beži i pokušava da svim trikovima izbegne formiranje ZSO. Sa druge strane imamo predsednika Vučića koji se za isto formiranje ZSO  bori do kraja - rekao je Petković.

On je istakao da danas nije nikakav dan D.

- Građani Srbije će dobro videti šta je ono što radi predsednik Aleksandar Vučić, a šta radi opozicija - zaključio je Petković.

17.10 - Završen sastanak Vučića sa Boreljom i Lajčakom

U Briselu je danas oko 17.00 časova završen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa šefom evropske diplomatije Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom.

Prema najavama, u 17.15 časova trebalo bi da počne sastanak evropskih predstavnika sa Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Borelj i Lajčak su se prethodno sastali sa delegacijom Prištine.
 

16.15 - Počeo sastanak Lajčaka i Borelja sa Vučićem

U sedištu EEAS u Briselu upravo je počeo sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučić sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, javlja novinar Tanjuga.

 

 

Prethodno, Borelj i Lajčak su se sastali sa delegacijom Prištine koju predvodi premijer privremenih institucija.

Nakon toga biće održan zajednički sastanak Vučića, Borelja i lajčaka sa Kurtijem.

16.03 - Siguran sam da će Vučić večeras izvući najbolje moguće stvari za Srbiju

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer", istakao je u specijalnoj emisiji na TV Pink da je siguran da će danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvući najbolje moguće stvari za državu i građane Srbije.

Foto: printscreen

Vučićević je objasnio da se predstavnici opozicije, koji su svašta pričali prethodnih dana, na bizaran način raduju nečemu što su oni poželeli da se dogodi u Briselu.

- Nisu oni zabrinuti ni za šta, osim za svoje karijere. Oni glume da su zabrinuti za KiM. Još juče, a i prethodnih dana, ali i danas, krenuli su da daju izjave kako je kapitulacija Srbije danas u Briselu sigurna, kako će Vučić danas morati da potpiše nešto - rekao je Vučićević.

15.59 – Završen sastanak Vučića i Eskobara

Upravo je završen razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa izaslanikom SAD Gabrijelom Eskobarom.

15.35 – Španija će nastaviti da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije

Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolomeo Molin naglasio je danas da će ta zemlja nastaviti da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, u skladu sa međunarodnim pravom, i dodao da državni vrh Španije neće glasati protiv interesa Srbije u međunarodnim organizacijama.

On je tokom sastanka sa članovima Poslaničke grupe prijateljstva sa Španijom u Skupštini Srbije izrazio nadu da će buduće predsedavanje Španije Evropskom unijom biti od velikog značaja za proces evropskih integracija Srbije.

15.07 - Počeo sastanak Borelja i Lajčaka sa delegacijom Prištine

Delegacija Prištine malo pre 15 sati stigla je u sedište EEAS-a u Briselu, gde bi trebalo da se sastane sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom.

Foto: Tanjug

Delegaciju Prištine predvode premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i njegov zamenik i glavni pregovarač Besnik Bisljimi. Nakon ovog sastanka oko 16.15 Lajčak i Borelj sastaće se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a u 17.15 predviđen je sastanak evropskih zvaninika sa Vučićem i Kurtijem.

 

15.05 – Počeo sastanak Eskobara i Vučića

Upravo je počeo sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izaslanika SAD-a za Zapadnii Balkan Gabrijela Eskobara.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

14.30 - Ambasador SAD: Ne očekujem brze rezultate

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil rekao je danas, uoči sastanka predstavnika Beograda i Prištine u Briselu, da je ovo još jedan u nizu značajnih sastanaka, ali da ne može reći da očekuje brze rezultate.

Foto: Tanjug

- Briselski proces dugo traje i sigurno ne može da zadovolji one koji očekuju da se odmah dođe do zadovoljavajućeg ishoda - kazao je Hil, koji veruje da se mora postići napredak, jer je prošlo već dosta godina bez konkretnih dogovora.

- Moram reći da je sa stanovišta Sjedinjenih Američkih Država veoma važno da se što pre postigne i ostvari Zajednica srpskih opština - istakao je američki ambasador.

13.30 - Dačić uputio podršku Vučiću

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i poručio da je neophodno da postoji puno državno i političko jedinstvo u Srbiji.

Foto: Tanjug

- Mislim da je malo ko u Srbiji svestan težine sastanaka koje će danas u Briselu imati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zato želim da mu uputim podršku u ovim teškim trenucima, znajući jačinu njegove ličnosti, koji zna da izdrži sve pritiske, istovremeno vodeći mudru i odgovornu politiku - kazao je Dačić.

13.00 - Portparol EU: Današnji sastanak nije poslednji

Portparol EU za spoljnu politiku Peter Strano rekao je uoči današnjeg sastanka da ovo nije jedini i poslednji sastanak.

Foto: Beta

- Lideri Srbije i Kosova pokušavaju da idu korak po korak da bi rešili sva otvorena pitanja koja vode u sveobuhvatni dogovor o normalizaciji odnosa. Mi očekujemo da obe strane, njihovi lideri, glavni pregovarači i njihovi predstavnici, pokažu evropsko ponašanje i nađu političku snagu, hrabrost, spremnost za evropski kompromis u korist njihovih građana i za njihovu EU perspektivu, da bi ispunili njihovu stratešku ambiciju i prioritet - rekao je on.

11.24 - Vučić se oglasio pred put u Brisel, građanima poslao jaku poruku:

– Hoću da se zahvalim onom delu u Srbiji koji ima poverenja u svoje državno rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju. A onima koji se unapred spremaju da nas napadaju kako ćemo potpisati nešto, jer ćemo tako biti izdajnici, i unapred znaju da smo krivi i da se vraćamo u devedesete, mogu samo da im kažem da se ne sekiraju. Niti će biti kapitulacije, niti će biti povratka u devedesete. Srbija će ići napred ma koliko teško bilo i uspećemo da se izborimo za to! – rekao je predsednik.

 

 

U današnjem dijalogu između Beograda i Prištine, čiji je početak zakazan za 15 sati u Briselu, prvi planirani bilateralni sastanak predstavnika EU je sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, a zatim oko 16.15 sati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Očekuje se da bilateralni sastanci sa liderima traju po jedan sat, a zatim bi Vučić i Kurti zajedno trebalo da se sastanu sa šefom EU diplomatija Žozepom Boreljom i specijalnim predstavnikom Miroslavom Lajčakom.

Prema planu, ukoliko ne dođe do saglasnosti između Vučića i Kurtija, ponovo će biti održani bilateralni sastanci lidera za evropskim predstavnicima. 

EEAS planira konferenciju za novinare na kraju sastanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 1 godinu

Amerika kao najjaca sila na svetu treba da izvrsi pritisak na Pristinu da formira ZSO inace nema daljeg dijaloga.

Dunja

pre 1 godinu

Nema kapitulacije, predaja za Srbiju nije opcija.

Bojana

pre 1 godinu

Ma kakva kapitulacija, to opozicija salje otrovne strelice.

Mile

pre 1 godinu

U ovim teskim trenucima, narod je uz vas, za nasu Srbiju se borimo i stojimo uspravno!

Miki

pre 1 godinu

Ne mozemo docekati odgovore, verujemo u borbu predsednika i danas smo sa njim u mislima, jer sve je ovo za narod Srbije!

Marko

pre 1 godinu

Vucicu je danas najteže, ali podrska naroda nikada nece izostati imamo veru u bolje sutra!

Mila

pre 1 godinu

Narod Srbije ima beskrajno mnogo poverenja u predsednika. Očekujemo dobre vesti.

Maki

pre 1 godinu

Nadamo se najboljem ishodu za nasu zemlju, Vuciceva borba je neprestana i to nam je dokazao i danas!

Mira

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji radi u interesu Srbije i jedini koji nikad neće izdati svoju zemčju i svoje građane.

Davor

pre 1 godinu

Jos jednom saljemo ogoromnu podrsku Vucicu i drago nam je sto je svojom politikom ucinio da se i nasa strana price konacno cuje!

Jana

pre 1 godinu

Moje licno misljenje je da je sastanak sa Eskobarom jako bitan

Boban

pre 1 godinu

Voleli bi to neki, ali džaba se nadaju, nije Vučić taj tip!

Djole

pre 1 godinu

SAD polako ali sigurno staje na stranu Srbije u ovim pregovorima

Sandra 60

pre 1 godinu

Vučić će i Eskobaru a i svim drugim delegatima u Briselu jasno izneti stavove strpske delegacije po pitanju KiM. Bez formiranja ZSO nema drugih pregovora.

caca

pre 1 godinu

Srećno predsedniku Vučiću koga danas očekuje težak dan sa još težim sastancima!

Ivica

pre 1 godinu

Vucica ocekuje naporan dan , ali kao i uvek face sve od sebe da Nasu drzavu obraduje dobrim vestima

Ivana

pre 1 godinu

Vucic ce im svojom politikom i vizijom objasniti da je Srbija ta koja se zalaze za ove pregovore i mir u regionu

Jana

pre 1 godinu

Vucic ce svima pokazati sta moze i ucutkati sve one koji nisu verovali u njegovu politiku

Leka Rankovic

pre 1 godinu

Само напред председниче нема капитулације, само предаје Косова и Метохије. Народ је глуп да схвати ово. Искрени поздрави, твој Sir Alex Younger.

Milena

pre 1 godinu

Vučić će hrabro zastupati interese građana na KiM na današnjoj sednici. Izuzetno je važno da u ovim teškim trenucima ima podršku ne samo njegovih pristalica već i opozicije, jer je pitanje Kosova i Metohije od velike važnosti za sve nas. Svi treba podjednako da brinu za državni suverenitet i integritet.

Maja

pre 1 godinu

Meni i dalje nije jasno zasto na pregovore zovu Kurtija kad KOSOVO NIJE DRZAVA! Vucic je tamo jer je predsednik Srbije, a Kurti, boga pitaj!!!

Andrijana

pre 1 godinu

Nema odlaganja. Danas ce se formirati ZSO. Kurti mora pristati na to.

Joka

pre 1 godinu

Podrška predsedniku Vučiću, očekujemo pozitivne rezultate sastanka po našu zemlju.

Miro

pre 1 godinu

Za sve ove godine ustupaka nismo videli niti jednu jedinu dobru stvar za Srbiju. Srbija je ispunila sve a druga strana ništa. Najgora diplomatija u istoriji Srbije.

Jovan

pre 1 godinu

Nismo po prvi put u teskoj poziciji. Cudno bi nam bilo da nema prepreka na nasem putu. Ipak opstajemo i opstajacemo bez obzira na sve podmetacine!

Ziko

pre 1 godinu

Nece biti kapitulaci Srbije. Nasa zemlja je snažna.

Iva

pre 1 godinu

Kapitulacije neće biti. Vučić se u Briselu bori za interese Srba na Kosmetu.

sanin

pre 1 godinu

Na veliku zalost ovih spodoba iz opozicije nema kapitulacije. Srbija ce pobediti!

wer

pre 1 godinu

Vučić iako u manjini hrabro ide od jednog do druggo svetskog lidera u Briselu i bori se za naš najveće interese

Dajana

pre 1 godinu

Opozicioni političari su se pokazali na delu. Interesi Srbije ih ne zanimaju niti se brinu za narod na KiM a napadaju Vučića koji se istinski bori za Srbiju.

rasad

pre 1 godinu

Za SRbiju je najvažnije da se sačuva mir. CRvene linije zanmo i njih nse držimo i nema problema

uvca

pre 1 godinu

Vučić ide sa iskrenim namerama u Brisel da odbrani osnovne srpske interese i zato tu nema priče i ciljevi će biti ostvareni

Bilja

pre 1 godinu

Oni koji pricaju o izdaji, po pravilu su izdajnici.

Filip

pre 1 godinu

Predsednik izgleda mnogo napreduje po pitanju diplomatije i to nije sporno!

Andrej

pre 1 godinu

Srbija nikad neće pokleknuti pred izazovima!

Aleksej

pre 1 godinu

Srbija izgleda ima nade za preporod jer Predsednik nudi najbolja rešenja za nas !

Aki

pre 1 godinu

Srbija se bliži cilju da ostvari jednu novu i svetlu diplomatsku pobedu!

Bilja

pre 1 godinu

Milion puta su do sada prodavali pricu kako ce Vucic prodati KiM, a jedino Pristina njih pozdravlja.

VLADO

pre 1 godinu

NEMA VAMA SPASA DAVNO STE VI KAPITULIRALI! ! ! OVO JE ZADNJE UZMI ILI OSTAVI.AKO OSTAVITE ONDA STE TEK NAJEBALI I TO DO BALCAKA.ZIVI BILI PA VIDJELI PODGUZNE MUHE RUSKE! ! !

Beograd

pre 1 godinu

Mora jednom da se preseče. Preko 20 godina unazadismo Srbiju zbog Kosova ali najviše zbog Rusije. Potpisujemo šta god treba, guramo zlog Putina od nas i da krene i Srbija bude normalna i civilizovana zemlja. Dosta smo slušali Rusiju koja nas samo iskoristila i unazadila.

Sasa

pre 1 godinu

Kapitulacija je za Vucica strana rec! Opozicija moze da prica sta hoce, oni definitivno misle da su svi spremni na izdaju kao oni sami.

Pavle

pre 1 godinu

Sve sto prelazi nase crvene linije nece biti prihvaceno.

Milos

pre 1 godinu

Nece biti zadnji sastanak, ali gledamo da sto bolje prodjemo sada. Uvek je dobro imati sto bolju poziciju za naredne sastanke.

Snežana

pre 1 godinu

Predsednik će učiniti sve da se izbori za teritoriju KiM u sastavu Srbije.

MIODRAG

pre 1 godinu

Samo Briselski sporazum i ZSO , To mora to je crvena linija Vucic to zna i to ce realizovati

sofija

pre 1 godinu

Ti sto su se nadali kapitulaciji Srbije neka okace to mačku o rep.Srbija se tek sada ne predaje i idemo u nove pobede.

Djidja

pre 1 godinu

Danas KUrti hteo ne hteo formira ZSO a Vucic se vraca kao pobednik

yuka

pre 1 godinu

Kurti danas formira ZSO i to je najveca pobeda Srpske politike ikada

ENA

pre 1 godinu

samo jako i samo hrabro predaja nije opcija , Zivela Srbija podrska Vucicu

Ankica

pre 1 godinu

Kapitulacije neće biti, Vučić se za Srbiju bori do pobede.

Radak

pre 1 godinu

Tibor Cerna danas da moze da vidi da je Vucic izborio ZSO vecno hvala Tibore, hvala Vucicu za ZSO

Nena

pre 1 godinu

Verujemo da nasem predsedniku nije nimalo lako i da je ovo jedan od tezih sastanaka. Zelimo mu istrajnost u borbi za svoj narod!

Filip

pre 1 godinu

Kapitulacija Srbima nije svojstvena ni u jednom ratu bila, pa neće ni u ovoj situaciji

Vera

pre 1 godinu

Očekujem jako dobre rezultate sa pozitivnim ishodom koji će doneti Srbiji.

Ivanka

pre 1 godinu

Kapitulacija nije opcija, Vučić će se boriti da izvuče maksimum za Srbiju.

Nena

pre 1 godinu

Naravno da nikakve kapitulacije neće biti ,ne da Vučić Srbiju I KiM!

Merima

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će danas kao i svaki put do sada uraditi samo ono što je u najboljem interesu Srbije i njenog naroda, posebno Srba koji žive na KiM.

Zorica

pre 1 godinu

Kakva crna kapitulacija, to su samo puste želje ovih ološa iz opozicije!

Marko

pre 1 godinu

Dobro je da ne postoji tenzija, svi deliju smireno i otvoreni za razgovor i dogovor

Jana

pre 1 godinu

Sigurni smo i verujemo u to da kapitulacije nece biti. Verujemo nasem predsedniku u njegovoj iskrenoj borbi za svoju zemlju i svoje gradjane. Velika podrska za naseg predsednika.

Nena

pre 1 godinu

I ja sam sigurna da će Vučić izvući najbolje moguće za Srbiju!

Miodrag

pre 1 godinu

Vučić se bori za svoj narod i ne mislim da obruka Srbiju. Podrška predsedniku i glavu gore! Kosmet je srce Srbije!

Emina

pre 1 godinu

Vučić se bori požrtvovano i odlučno i neće dozvoliti ništa što bi bilo nepovoljno za našu državu.

Maja

pre 1 godinu

Vucicu drzimo ti pesnice, uz tebe je tvoj narod koji shvata ozbiljnost situacije. Verujemo u tvoju igru.

Nena

pre 1 godinu

Samo napred predsedniče, narod veruje u vas i držimo vam palčeve.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija uvek polazi od sebe i šta bi ona uradila da se nađe na Vučićevom mestu, pa zato očekuju da Vučić potpiše nešto što je suprotnpo interesima srpskog naroda što on nikada ne bi uradio.

Boško

pre 1 godinu

Znate kakve su šanse da Vučić popusti pred pritiscima? Pre će da se desi da ja odletim na mesec nego da kapituliramo pod zahtevima svetskih moćnika! Aleksandar je mnogo jak igrač i od mene puna podrška ?

Rale

pre 1 godinu

Biće to sve kako treba, Vućić je dominantnija figura u odnosu na sve tamo prisutne

Banćo

pre 1 godinu

Ma kakva kapitulacija kakvi bakrači. To samo opozicija priželjkuje, ali im se ta želja neće ostvariti.

Mitar

pre 1 godinu

Predaja i kapitulacija nisu opcije! Srbija do pobede!

Snežana

pre 1 godinu

Srbija ne priznaje kapitulaciju, Srbija se nece predati, ostaje celovita-nepodeljena.

Jovan

pre 1 godinu

Opoziciju treba da bude sramota jer unapred pricaju da ce nas predsednik potpisati kapitulaciju i da ce se odreci dela teritorije. Verujemo snazno da ce posle sastanka nas predsednik izaci kao pobednik i da ce uspeti da se izbori za svoje stavove.

Nena

pre 1 godinu

Verujem u Vučića I u njegovu smirenost jer će mu to trebati sada obzirom da treba da razgovara sa Kurtijem.

Lilemi

pre 1 godinu

Nema predaje, nema kapitulacije, nema priznanja nezavisnosti KiM, nema stolice KiM u UN.

Jelica

pre 1 godinu

Nema tih pritisaka pod kojima bi Vučić popustio, hrabro će se boriti za državne interese i neće odustati od crvenih linija.

Vera

pre 1 godinu

Ne mogu nas miriti albanski navijači jer nisu pravedni.

Petar

pre 1 godinu

Slušam komentare tokom celog dana, a i prethodnih kako će Vučić nešto da izda i da podlegne pod pritiscima, a ja totalno opušten i miran jer znam ko je čovek i da to nikada neće uraditi!

Sandra 60

pre 1 godinu

Vučićeva čvrsta volja i jasan stav da nema priznanja lažne države Kosovo kao i stav da se ZSO mora pod hitno formirati su na stolu u Briselu. Podvučena je crvena linija i neće biti kapitualice ma koliko to opozicija u Srbiji žarko želela. Kurti će morati da ispuni zahteve srpske strane.

Nada

pre 1 godinu

Svi smo uz Vucica, dajemo mu podršku za najvaznije pregovore u istoriji Srbije.

Milos

pre 1 godinu

Nadamo se dobrom ishodu sastanka, verujemo u Vuciceve odluke. Cekamo da se sastanak zavrsi.

Goran

pre 1 godinu

Verujem da će Vučić u Briselu izvući ono što je najbolje za Srbiju

Petar

pre 1 godinu

Vucic se dugo spremao za ovaj sastanak! Zna on sta radi!

Jova

pre 1 godinu

Nema predaje, predsednik Vučić će se izboriti za svoj narod.

Milanko V

pre 1 godinu

I u Briselu je Vučić ponovio stav Srbije, da nema nastavka pregovora dok se ne formira ZSO.

Nena

pre 1 godinu

Nece biti ni kapitulacije ni vraćanje u devedesete sigurno.

Ivan

pre 1 godinu

Znao je Vucic sta ga ceka na ovim sastancima, tako da je otisao pripremljen. Verujem da ce postici maksimum za Srbiju!

Jovana

pre 1 godinu

Posle niza sastanaka,koji su od velikog znacaja,dosao je red i na onaj najtezi,sa zahtevnim sagovornikom Kurtijem koji odbija svaku mogucu saradnju. Srbija je uz predsednika i pruzamo mu veliku podrsku.

Natasa

pre 1 godinu

Nema predaje i kapitulacije,gradjani uz Vucica za dobrobit Srbije.

Mila

pre 1 godinu

Na današnjim razgovorima sa Eskobarom, Lajčakom, Boreljom i na kraju sa Kurtijem neće preći crvene linije, neće priznati nezavisnost KiM, neće nastaviti dijalog dok se ne formira ZSO.

Branko N

pre 1 godinu

Formiranje ZSO je uslov svih uslova, jer bez toga nema nastavka dijaloga.

Boris Spasic

pre 1 godinu

predsednik Vucic ce se boriti za svoj narod u nadstojecim razgovorima idemo ka tome da se odrzi mir i stabilnost i razvitak medjunarodnih odnosa na KIM nema predaje predaja nije opcija zivela Srbija

Slavica

pre 1 godinu

Vucic je izneo svoj stav i predaje nece biti. Srbija je uz njega!

Nina

pre 1 godinu

Vučić se lavovski bori, svi željno cekamo ishod početka pregovora.

Jelka

pre 1 godinu

Nadam se da će Lajčak i Borelj kao i Eskobar shvatiti koje su to crvene linije koje Srbija neće preći.

Sale

pre 1 godinu

Uzdamo se u Vucica jer je pokazao kako se bori za srbiju

Irena

pre 1 godinu

Vucic ce vrsiti pregovore ali nece dozvoliti da se predju "crvene linije".

Dona

pre 1 godinu

Predsednik danas ima bas tezak zadatak, ali izborice se on da to bude najbolje za svoj narod. ZSO mira da se osnuje , da bi nas narod imao mir.

Una

pre 1 godinu

Nema predaje, maksimalna podrska Vucicu u borbi za nas narod na KiM.

Goran

pre 1 godinu

Vučić je odgovoran i mudar političar i neće dozvoliti da se donesu odluke koje bi išle na štetu Srbiji

Branko N

pre 1 godinu

Kurti izgleda na sve načine pokušava da izbegne da formira ZSO, ali to je sada stvar Amerike, a ne Srbije, jer Srbija je svima dala do znanja da nema nastavka dijaloga dok se ne formira ZSO.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik je pod neverovatnim pritiscima ali ima punu podrsku naroda

Ljuba

pre 1 godinu

Dok predsednik vodi vazne razgovore da sacuva mir i da nasu teritoriju niko ne ugrozi, opozicioni lideri uz pivo lupetaju gluposti o nekakvoj kapitulaciji.

Željko

pre 1 godinu

Predaja nije opcija. Verujem da će Vučić večeras izvući najbolje moguće stvari za Srbiju.

Nina

pre 1 godinu

Jedno je sigurno neće biti kapitulacije Srbije dok je vodi Aleksandar Vucic

Zoki

pre 1 godinu

Cekamo kraj utakmice, molimo se za Vucica sve vreme, molimo za najbolji moguci ishod po nas.

Neša

pre 1 godinu

Danas je veliki dan za Vucica i Srbiju. Počinje istorijski rasplet.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija se samo pretvara da brine za KiM, suština je da opozicija brine samo za sebe i svoje interese

Dzo

pre 1 godinu

Crvene linije Srbije su poznate i one su za Vucica kao Sveto pismo. Vucic nece nikada izdati KiM.

Desa

pre 1 godinu

Danas je veoma bitan dan za Srbiju! Predsednik se lavovski bori i svi smo sigurni da ce se izboriti za prava Srba !

Veljko M

pre 1 godinu

Kurti pokušva da sa nekim svojim uslovima formira ZSO, slobodno te svoje uslove može da okači mačku o rem. Briselski sporazum je regulisao kako treba da izgledaju ZSO i tako će i da bude.

Lina

pre 1 godinu

U Vucica se uzdamo, nema kapitulacije, samo rešavanje gorucih pitanja.

Sara

pre 1 godinu

Podrska za predsednika! Nije bitno kolika je sila koja nam preti vec kolika je svetinja koju brani!

Mitar O

pre 1 godinu

Izgleda da je KUrti i u Briselu rekao da neće da formira ZSO, što znači da neće biti nastavka dijaloga.

Maja

pre 1 godinu

Ocekujemo podrsku EU, da se formira ZSO. Kurti mora da se pritisne.

Lana

pre 1 godinu

Vučić se bori dijalogom za KiM, sa jasnim stavom i zahtevom koji je imperativ, a to je formiranje Zajednice srpskih opština.

Mićaga

pre 1 godinu

Baš nas interesuje kako će Amerika da reaguje na izjavu Kurtija kako nema nameru da formira ZSO.

Dijana

pre 1 godinu

Наш борац. Наш председник!

Banćo

pre 1 godinu

Vučić je uvek spreman za razgovor, ali insistira da se ispuni ono što se i dogovori.

Viki

pre 1 godinu

Nikakve kapitulacije neće biti, to je teorija zavere opozicije.

Marina

pre 1 godinu

Vučić će izvući i uraditi samo najbolje za Srbiju.

Branko

pre 1 godinu

Nema ništa od kapitulacije!! Vučić će izvući maksimum za svoju zemlju!

Luka

pre 1 godinu

Srbija je uz predsednika, očekujemo ono što je najbolje za nas!

Jagoda

pre 1 godinu

Velika podrska nasem predsedniku. Svi smo uz njega i zelimo mu da ide samo napred i da se bori za svoje stavove. Verujemo u njega i njegove ispravne odluke i nadamo se najboljem vestima.

Viki

pre 1 godinu

Jasno je šta opozicija radi, obmanjuje javnost.

Jovica

pre 1 godinu

Danas u Briselu su veliki igrači, ali i naš Vučić je veliki igrač. Verujemo da će uraditi sve u interesu Srbije. Da će se od njegov karakter slomiti svi oni koji ne misle dobro Srbiji i srpskom narodu.

Petar

pre 1 godinu

Vučić je poštovanje drugih država zaslužio vrednim radom i uzajamnim poštovanjem. Stao je iza Srbije u svakom smislu

Mitar O

pre 1 godinu

Postavlja se pitanje koja je svrha pregovarati kada Priština ignoriše ono što se dogovori.

Viki

pre 1 godinu

Za razliku od opozicije koja se bavi spletkarenjem, predsednik Vučić je u Briselu i bori se za nacionalne interese i zalaže se za rešavanje situacije na KiM.

Bojan

pre 1 godinu

SAD imaju veliki ulogu u ovom pregovarackom procesu zato je bitan i razgovor sa Eskobarom

Jelica

pre 1 godinu

Svim srcem uz Vucica danas!! Vodja srpskoz naroda! Podrska predsedniku!

Anica

pre 1 godinu

Kurti mora da potpiše ZSO, Vučić će se izboriti za svoju zemlju!

Viki

pre 1 godinu

Samo smo čekali da vidimo šta će Kurti da uradi, i očekivano se bori protiv formiranja ZSO.

Snežana

pre 1 godinu

Najbolji među nama je otišao da brani naše interese. Srbija uz Vučića!

Mina

pre 1 godinu

Da ima imalo obraza, Kurti ne bi otimao tudju zemlju. Nece on nijedan ustupak za Srbe da napravi.

Radojko

pre 1 godinu

Kapitulacija nije opcija svi znamo koliko se Vučić bori za ZSO i verujem da će to i ostvariti, možda ne danas ali u budućnosti da.

Mirko Zekovic

pre 1 godinu

Подршка нашима! Ништа ново. Још један од притисака на које навикосмо одавно. Опозиција пумпа панику као увек да из ничега нађе повод за протесте оних који им наивно верују јер једино улично насиље и претње грађанима још имају. И жути и њихови жути "десничари", као вид притиска запада и унутар Србије.

Branko N

pre 1 godinu

I Kuirti i svi njegovi mentori moraju da znaju da se Srbija neće nikada odreći ni pedlja svoje teritorije.

Viki

pre 1 godinu

Činjenica je da će se Vučić boriti do kraja i neće odustati od ZSO a Kurtiju bi to trebalo da bude jasno.

Siniša

pre 1 godinu

Uvek i u svakom trenutku Vučić štiti interese države Srbije, nije mu lako, ali se neće predati!

Kosta

pre 1 godinu

Sramotno od opozicije je kada je najpotrebnije nacionalno jedinstvo da oni sire lazi i manipulisu

Joka

pre 1 godinu

Predsednik Srbije će učiniti sve što je u njegovoj moći da zadrži mir i stabilnost i naći najbolje rešenje za rešavanje pitanja Kosova.

Mara

pre 1 godinu

Ne treba dozvoliti Kurtiju,da hvata krivine,nego da radi ono sto treba,da se formira ZSO

Rade

pre 1 godinu

Kurti može da kaže, izbegava, izmišlja i da pokušava na sve načine da osujeti dobru politiku i borbu Vučića ali mu to neće poći za rukom Vučić je na mnogo većem nivou od njega.

danko

pre 1 godinu

Колико год прижељкивали капитулацију ови из опозиције неће то доживети. Победиће Србија

Jakov Protic

pre 1 godinu

Veoma važan dan i svi znamo da se danas ne može sve rešiti ali se nadam da smo korak bliže uspostavljanju ZSO i verujem u to.

Svetozar

pre 1 godinu

Još jedan Brisel i još jedan pritisak na Srbiju. Verujemo Vučiću, većinski deo Srbije je svim srcem i dušom uz predsednika. Srbija će pobediti.

Slavica

pre 1 godinu

Devedesete se nikada neće ponoviti!Kapitulacija ne dolazi u obzir!Vucic nastavlja svoju borbu za KiM

Iskra

pre 1 godinu

Pred Vučićem je težak zadatak ali je do sada uvek ispunio svoje bez problema! Zato ova država ne sumnja u njega

Iva

pre 1 godinu

Vucic je covek koji stiti drzavne interese, nece sigurno da poklekne pred jednim Kurtijem. Silovito se zalaze za formiranje ZSO.

Milivoje

pre 1 godinu

Mi se ne predajemo i ne odustajemo od nasih interesa

Tasa

pre 1 godinu

Kurti ce morati kad tad da ispostuje obecanje i da formira ZSO!

Milica

pre 1 godinu

U ovim teškim trenucima predsednik ima podršku svog naroda. Samo napred

Jovana

pre 1 godinu

Gradjani Srbije vide borbu koju vodi predsednik Vucic i hvala mu od srca na tome!

Tasa

pre 1 godinu

Nista drugo ni nismo ocekivali od Kurtija kukavice da bezi od datog obecanja!

Sofija

pre 1 godinu

Veoma je bitna podrška koju Vučić dobija a to je zaradio dobrom politikom i radu na uspostavljanju dobrih odnosa sa svim zemljama Evrope i sveta i verujem da će to da nam doprinese u pregovorima.

Sale

pre 1 godinu

Gradjani Srbije itekako da veruju politici i borbi od strane Vucica.

Tara

pre 1 godinu

Uvek cemo se sa ponosom boriti za nase interese zajedno sa Vucicem.

Tasa

pre 1 godinu

Sve dok Kurti ne formira ZSO nema nista od dijaloga i resavanja pitanja KiM!!

Natasa

pre 1 godinu

Kapitulacije nece nikada biti, dzaba su se neki iz redova opozicije radovali. Vucic drzi rec!

Lazar

pre 1 godinu

Ovi koji priželjkuju kapitulaciju džabe se nadaju. Vučić neće pomeriti crvene granice, za razliku od njih koji ih nisu ni imali.

Lola

pre 1 godinu

Izuzetno tezak dan za predsednika Srbije, potrebno mu je dosta snage da se izbori sa pritiscima slini sa manipulatorom kakav je Kurti!

minja1986

pre 1 godinu

Vucic ce pokusati da izvuce maksimalno najbolje za nas

Aleksandar

pre 1 godinu

Gradjani su sa razlogom dali svoj glas Vucicu, jer znaju da ce se boiti za nase interese na svakom koraku.

Milutin

pre 1 godinu

Vučić ima podršku svog naroda i to mu je vetar u leđa da izdrži pritiske i da odbrani svoje stavove i učini sve što je u njegovoj moći da zaštiti interese Srbije.

Una

pre 1 godinu

Danas je veoma težak dan. Ono što je najvažnije, Vučić se drži svojih stavova, i ni po koju cenu ne odustaje. Brani i čuva naše. Podrška!

Anđela

pre 1 godinu

Razgovor u Briselu biće veliki pomak u napred za Srbiju, jer Srbija ide samo napred

Jana

pre 1 godinu

Sada je najtezi trenutak za nasu zemlju. Borba je jaka. Ali je mozemo da dobijemo ovu bitku.

Brane

pre 1 godinu

Srbija je uz Vucica naucila da pobedjuje i ostvaruje svoje ciljeve, zato predaja nije opcija danas u Briselu.

Mare

pre 1 godinu

Ako neko moze da izvuce najbolje resenje za nas i nas narod onda je to ucic.

Ugrin

pre 1 godinu

Vučić svakim danom pokazuje koliko zaslužuje poverenje naroda! Neće izdati Srbiju i nikada neće priznati lažnu državu

Brasa

pre 1 godinu

Od danasnjih sastanaka dosta toga zavisi, zato puna podrska predsedniku u teskim razgovorima.

Relja

pre 1 godinu

Nema predaje, nema kapitulacije, Vučić dobro zna šta radi za svoj narod i zemlju

Sale87

pre 1 godinu

Vucic je uvek na visini zadatka i uvek stiti nase interese.

Mare

pre 1 godinu

Jako vazan i bitan dan kad je buducnost Srbije u pitanju, sreca pa smo poslali najbolje sto imamo da nas predstavljaju.

Dunja

pre 1 godinu

Predsedniče uz Vas smo,imate podršku naroda.

vera

pre 1 godinu

Veliki pritisci se vrse na Vucica i na Srbiju, ali smo dovoljno jaki da se izborimo za nas zahvaljujuci odgovornoj politici koju danas vodimo.

Mile

pre 1 godinu

Vučić neće potpisati kapitulaciju naše zemle na Kosovu i Metohiji, i svim snagama će se boriti za očuvanje prava srpskog naroda.

goran

pre 1 godinu

Kapitulacija nije opcija, jer Vuciceva Srbija pobedjuje i uvek ce se boriti za svoja prava ma koliko tesko bilo.

Ana

pre 1 godinu

Mislim da je malo ko u Srbiji svestan težine sastanaka koje danas u Briselu ima Vučić. Ovi trenuci su izuzetno teški, ali znajući koliko je jak kao ličnost, koliko je izdržljiv i mudar, verujem u dobar ishod za Srbiju.

Desa

pre 1 godinu

Jasno je da kapitulacija nije opcija za Srbiju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Kapitulacija ne dolazi u obzir. Na to ne treba ni da mislimo.

AnaMicic

pre 1 godinu

Odgovornom politikom koju danas vodimo imamo snage da se izborimo za interese i prava naseg naroda kako na KIM pa tako i sirom sveta.

Milos

pre 1 godinu

Na Vucicu je ogroman teret, teret cele drzave! Mora da izdrzi do kraja!

Miloš

pre 1 godinu

Nešto mi pada na pamet da kolektivni zapad možda igra sa Srbijom igru dobar - loš policajac.Kednostavno mi čudno da ameri naginju na našu stranu.

Slavko

pre 1 godinu

Necemo pokleknuti pred pritiscima! Nikada se nije razmisljalo o kapitulaciji, i priznavanju lazne drzave Kosovo! Vucic ima jasne ciljeve - Kosovo je Srbija!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić se bori za formiranje SZO. I OD TOGA NE ODUSTAJE.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić se bori svim silama za sigurnost i bezbednost našeg naroda na KiM zato je za formiranje SZO jer to je jedini način bezbednosti. A Kurti je svim silama protiv toga.

Goran

pre 1 godinu

Srbija čeka ohrabrujuce vesti,s verom u Vučića

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Za kapitulaciju nema prostora. Srbija će da se bori i da izdrži.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Sve što tražimo je formiranje SZO. Želimo naš narod da zaštitimo.

MOMČILO

pre 1 godinu

Predaja i kapitulacija nisu i nikad neće biti opcija! Vučić zna šta radi!!!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Neka ispoštuju formiranje SZO što je i potpisano pre 10godina. Jer nama je bezbednost nap g naroda najbitnija.

Sanja

pre 1 godinu

Nadamo se uspešnim pregovorima i pronalasku najboljeg rešenja.

caca

pre 1 godinu

Kada bi svi bili odgovorni kao predsednik Vučić,sve bi se brzo završilo i sporazum bi bio potpisan!

Igor

pre 1 godinu

Vučić neće dozvoliti da Srbija bude na kolenima!

Marina

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ima punu podrsku svog naroda uoci najvaznijih razgovora u Briselu.

Milan

pre 1 godinu

Srpski narod zna da se samo Vučić može izboriti za interese Srbije!

Snezana

pre 1 godinu

Ono što je bitno za građane da znaju jeste da Kurti na sve načine beži i pokušava da svim silama izbegne formiranje SZO.

Sanja

pre 1 godinu

Borba se nastavlja, nema predaje! Ne damo našu Srbiju, izborićemo se za mir i sigurnost našeg naroda.

Branka

pre 1 godinu

Nema kapitulacije, nema popuštanja, Vučić će se boriti do kraja.

Aleks

pre 1 godinu

Potpuna podrška predsedniku koji danas ima veoma težak dan, ali uz njegovo znanje i politiku koju vodi, možemo da očekujemo dobre vesti iz Brisela.

Vojka

pre 1 godinu

Americi je mnogo bitno da zatvori pitanje KiM sto pre i ima vise sluha za nasu poziciju nego Evropa.

Markoni

pre 1 godinu

Idemo napred Vucicu. Narod je uz Vas.. Nema kapitulacije! Nema predaje!!

Sanja

pre 1 godinu

Kurti od pocetka zeli da izbegne formiranje ZSO , ali to ne treba da nas zaustavi u nasoj nameri da se borimo za formiranje ZSO

Dejann

pre 1 godinu

Srbija neće pristati ni na kakve štetne ustupke

dijana

pre 1 godinu

Sada moramo biti ujedinjeni i verovati da ce se postici kompromis i da ce se dogovori u Briselu zavrsiti povoljno po nas

darko

pre 1 godinu

Srbija će izaći kao pobednik iz ovih pregovora.

marko

pre 1 godinu

Albanci će doživeti poraz na ovim pregovorima. Albnaci će izgubiti i ono malo što su imali.

Milica

pre 1 godinu

Naravno da neće biti kapitulacije, ako je neko dokazao da se bori za interese Srbije to je predsednik Vučić. Verujmo u njega, i pružimo mu podršku.

jelena

pre 1 godinu

Na ovim pregovorima predsednik Vučić će izaći kao pobednik.

milan

pre 1 godinu

Naravno da neće biti kapitulacije, nikada se nećemo odreći dela naše teritorije.

mario

pre 1 godinu

Predesdnik Vučić vodi mudru i odmerenu politiku. Albanci nemaju nikakve šanse.

Velizar

pre 1 godinu

Sigurni smo da će predsednik Vučić na pregovorima u Briselu izboriti najbolju moguću poziciju za našu zemlju

Maja

pre 1 godinu

Vučić će najbolje uraditi za svoj narod i za KiM.

darko

pre 1 godinu

PRedsednik Vučić će na ovim pregovorima svima pokazati kako treba da se bori za svoj naord.

jelena

pre 1 godinu

Srbija će zaštiti svoj interes dok će Albanci biti poraženi.

Skipi

pre 1 godinu

Mnogi bi voleli los ishod ali se dzabe nadaju.

darko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se kao vuk bori za svoj narod na KiM. Narod je to prepoznao i zato ga toliko podržava.

Skipi

pre 1 godinu

Srbija je uz Vucica jer jedino on zna sta je najbolje za nas.

darko

pre 1 godinu

Srpski narod na KiM ne mora brine sve dok je predsednika Vučića.

darko

pre 1 godinu

Vučić je kao lav bori na tim pregovorima za svoj narod.

Skipi

pre 1 godinu

Svi koji su prizeljkivali los ishod bice veoma razocarani veceras.

Lola

pre 1 godinu

O kapitulaciju nema reci!Vucic to nikada neće dozvoliti!On predstavlja Srbiju u celovitosti sa KiM!

VesnaUros

pre 1 godinu

SRBIJA POBEDJUJE, OVAJ PUT MAKSIMALNO BRANIMO SVOJE STAVOVE I NE DAMO KIM.

Radojica

pre 1 godinu

Vucic je dokazao da brine o Srbiji i narodu i da nikada nece uraditi nesto lose.

soraja

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da će posle ovog sstanka, narod na KIM bolje i spokojnije živeti.

Lila

pre 1 godinu

Govora nema o kapitulaciji!Vucic se zalaze za dogovor kao i za formiranje ZSO!

Sanja

pre 1 godinu

Vučić neće pristati ninakakvu kapitulaciju, on je uvek iz svoj narod i Srbiju .

Igor

pre 1 godinu

Predaja nije opcija, ne popuštati pred ucenama

Ana

pre 1 godinu

Srećno predsedniče, verujemo u Vas. Šaljemo Vam snagu i podršku.

Vlada

pre 1 godinu

Ponovo će Šiptari pokušati da izbegnu formiranje ZSO, ali to im se ovoga puta ne sme dozvoliti

Luka

pre 1 godinu

Predsednik nece dati ni predati ni pedalj nase semlje separatistima. Nisu nasi preci ginuli za dzabe.

Sasa

pre 1 godinu

Podrška Vučiću u ovoj borbi. Insistirati na formiranju ZSO maksimalno, nema odstupanja

Mikica

pre 1 godinu

Kurti na sve nacine bezi i pokusava da svim trikovima izbegne formiranje ZSO, ali uporniji je Vucic i istrajace u borbi, danas svi navijamo za opstanak Srba na KiM.

Dada

pre 1 godinu

Niko ne sumnja u Vuciceve odluke.Uradice sve za dobrobit Srbije

Goran

pre 1 godinu

Vucic nece pokleknuti ni pred kim.Samo jako i hrabro.

Maki

pre 1 godinu

Nas predsednik se lavovski bori za dobrobit svoje zemljeti. Narod srbije je uz njega.

Ana

pre 1 godinu

Vučić radi za naš narod i Srbiju, razvoj na svakom polju, i odbrana interesa države je odlika patriote kakav je naš predsednik.

Goran

pre 1 godinu

Puna podrska Vucicu..njegov narod je uz njega?

Ivan

pre 1 godinu

Nema odstupanja, nema predaje, borba za opstanak našeg naroda na KiM je sada u najtežih fazi

Miladin

pre 1 godinu

Čvrsto verujemo da će predsednik Vučić i naše državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju interese Srbije i srpskog naroda

Maja

pre 1 godinu

Ocekujemo dobre rezultate nakon sastanka, znamo da da Vucic na najbolji nacin cuva nase iterese i bori se za formiranje ZSO

Goran

pre 1 godinu

Nece Vucic pokleknuti nikada ni pred kim.Srbija je ono za sta se bori svim srcem.A mi smo danas svim srcem uz njega

Nenad

pre 1 godinu

Sada je važno izvući maksimalno što se izvući može, a ubeđen sam da će se Vučić maksimalno boriti za naš narod na KiM

Dada

pre 1 godinu

Puna podrska predsedniku.Uradice sve najbolje za sviju drzavu i svoj narod.

Aca

pre 1 godinu

Predstavnici Prištine se već godinama prave ludi, ne poštuju nijedan sporazum koji je potpisan. Nadam se da sada takvom ponašanju dolazi kraj

Sanjaa

pre 1 godinu

Prioriteti Srbije su neizmenjeni, formiranje ZSO, pre svega i očuvanje stabilnosti i mira u zemlji

Igor

pre 1 godinu

Ako ima pravde, EU će žestoko osuditi dosadašnje ponašanje Prištine. Ali u evropsku pravdu već dugo ne verujem, već samo u našu borbu

Ana

pre 1 godinu

Naravo da Kurti bežu, osnivanje ZSO je potrebno, i verujem da će se predsednik Vučić izboriti za to. Podrška za Vučića.

Vojka

pre 1 godinu

Lakse je objasniti Americi nego drugima da prihvatanje svega sto su smislili nije opcija.

Suzana

pre 1 godinu

Neophodno je jedinstvo u samoj zemlji, nije doba nadmetanja, nego očuvanja Srbije stabilne i jake

Milan

pre 1 godinu

Vučić nikada neće priznati nezavisnost lažne države Kosovo.

mira

pre 1 godinu

Nikada nećemo odustati od naših ciljeva, a uz predsednika Vučića ćemo u tome i uspeti.

Vlada

pre 1 godinu

Od ponašanja Šiptara jedino je gore ponašanje opozicije u Srbiji, koja se otvoreno nada rezultatima što nepovoljniji po Srbiju

Sanja

pre 1 godinu

Imamo poverenje u našeg predsednika. Dokazao je više puta da je uz svoj narod.

Samo jako

pre 1 godinu

ZSO je prvi korak na kome moramo insistirati.

MARIJA

pre 1 godinu

MUDROM POLITIKOM IDEMO DO KRAJA, ZSO I NISTA DRUGO, VUCIC I SRBIJA MOGU DA POBEDE OVAJ PUT!

Gaga

pre 1 godinu

O kapitilaciji mogu da govore samo oni koji su Srbiju već izdali, dok se Vučić neumorno bori da sačuva zemlju od svih tih vandalističkih napada

Milan

pre 1 godinu

Pred predsednikom Vucicem je danas tezak zadatak. On se mora izboriti za interese Srbije u okruzenju koje mu nije bas prijateljski nastrojeno. Ali narod veruje u predsednika Vucica, i ubedjen je da ce se Aleksandar Vucic izboriti za ZSO.

Oto

pre 1 godinu

Vučić je hrabar čovek , trudi se maksimalno da sačuva Srbiju i narod

Ivan

pre 1 godinu

Danas je najvažnije da budemo jedinstveni, da pružimo maksimalnu podršku Vučiću u teškim pregovorima i da maksimalno podržano naš narod na KiM

Vojka

pre 1 godinu

Vucic je mudar i iskusan diplomata koji im je danas vec objasnio da mi necemo nista gutati dok oni ne progutaju ZSO kao neminovnost.

Vuki

pre 1 godinu

Vučić je od prethodnih političara nasledio izgubljenu utakmicu , postigao je egal i veliku mogućnost da prvi put provedemo u ovoj utakmici!

Una

pre 1 godinu

Nimalo lak zadatak za Vučića, niti za Srbiju, ali pobeda je ono što iščekujemo u ovom tihom ratovanju

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Imamo puno poverenje u naše Državno rukovodstvo.

Ivan

pre 1 godinu

Težak dan za Srbiju, ali imam potpuno poverenje u Vučića

Aca

pre 1 godinu

Dok se Vučić lavovski bori za naš narod na KiM, dotle opozicija podriva sopstvenu državu. Sramotno ponašanje cirkus opozicije

Jelen

pre 1 godinu

Vučić je najveći političar , ima petlju i snagu da se bori sa nemogućim .ogromna podrška za njega i ceo tim pregovarača

Ivan

pre 1 godinu

Očekujem da predstavnici zapada izvrše pritisak na svoje pulene iz Prištine

Fića

pre 1 godinu

Budimo jedinstveni, budemo složni sada kada branimo svi našu zemlju, nema ovde podeljenih uloga, svi se zalažemo za isto, da Srbija pobedi!

Vojko

pre 1 godinu

Bitno je samo da ne bude pritisaka i uslovljavanja,a podrazumeva se da Priština prvo mora da ispuni što je potpisala.

Strahinja

pre 1 godinu

Srbija je zemlja podnika, a predaja nikad nije bila opcija.

Gojko

pre 1 godinu

Borba se natavlja, VUcic se bori za Srbiju i narod.

Mici

pre 1 godinu

Ponizna i slepa Srbija je bila za vreme dosmanlija, danas je Srbija jaka uz snaznog i odlucnog lidera, VUcica.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija