• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

07.03.2023

07:00

DIREKTOR RTS BESAN ZBOG PODATAKA O SUMNJIVOM POSLOVANJU! Bujošević će tražiti smenu Klanščeka i Azdejkovića?!

Informer/Peđa Milosavljević/Tanjug

Politika

DIREKTOR RTS BESAN ZBOG PODATAKA O SUMNJIVOM POSLOVANJU! Bujošević će tražiti smenu Klanščeka i Azdejkovića?!

Podeli vest

Dragan Bujošević, generalni direktor Radio-televizije Srbije (RTS), prema svemu sudeći, zatražiće od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) smenu 'nepodobnih' članova Upravnog odbora Javnog medijskog servisa!

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da će Bujošević tražiti od rukovodstva REM da smeni predsednika UO RTS Branislava Klanščeka i člana UO RTS Predraga Azdejkovića zbog 'narušavanja ugleda' te medijske kuće.

- Bujošević je besan na Klanščeka i Azdejkovića otkako su počeli da objavljuju podatke o sumnjivom trošenju novca građana, ali i da javno kritikuju rad RTS. Svestan je da ih ne može naterati da prestanu da to rade, pa zato razmišlja o tome da ih skloni iz upravnog odbora... Moguće je da će zatražiti od REM smenu Klanščeka i Azdejkovića zbog 'narušavanja ugleda RTS' i objavljivanja podataka za koje on tvrdi da su poslovna tajna - prenosi naš izvor, koji nije želeo da mu objavimo identitet.

I dok se Dragan Bujošević nije oglašavao, baš kao ni predsednik UO RTS Branislav Klanšček i predsednica Saveta REM Olivera Zekić, član UO Javnog medijskog servisa Predrag Azdejković kaže za naš list da je spreman na sve.

- Psihički i fizički sam se spremio na tužbe, pretnje i ostale vidove pritisaka kako bi se ućutkali i ugušili svi pokušaji da se od RTS napravi kuća koja radi i stvara program u javnom interesu. Očekujem svakog dana da mi na kućnu adresu stigne neka plava koverta iz suda. Ne čude me ni priče da će Bujošević tražiti od REM smenu 'nepodobnih' članova UO RTS, jer će iskoristiti sve moguće načine da zaustavi javne priče o užasnom poslovanju RTS. Tako će oni pokušati i da se održe na pozicijama na kojima se sada nalaze, sa svim privilegijama na koje su navikli - naglašava Azdejković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DIKI

pre 1 godinu

Ajde već jednom ovog LOPOV, direktora RTS-a u zatvor, ojadio je narod Srbije. Ugasite već jednom tu lopovsku televiziju.

Perica

pre 1 godinu

Neznam dokle ćemo da trpimo više ovu torturu RTS -a. Hapsite ih više ovo je prevršilo svaku meru!

Milovan

pre 1 godinu

Ma da.Lakse je tako. Lopovi oteraju one koji su pošteni,i onda su pošteni lopovi a lopovi postaju opet pošteni i mogu jos vise da kradu. Ovo moze samo u Srbiji.Krade se iz državnih firmi a drzavu to ne zanima. Jos se lopovi ljute.

Snežana

pre 1 godinu

Bujke najveći lopov u Srbiji. UGASITE RTS LOPOVSKU FIRMU

Vid

pre 1 godinu

Da li ovaj ćovjek zna ko koga postavlja i smenjuje.Bolje bi mu bilo da se pokrije ušima i da ćuti kako bi što b.ezbolnije preživio malverzacije koje je činio

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija