• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

09.03.2023

07:00

ZAŠTO JE VAŽNO FORMIRANJE NARODNOG POKRETA ZA DRŽAVU?! Predsednik Vučić kreće u istorijski važnu bitku!

Politika

ZAŠTO JE VAŽNO FORMIRANJE NARODNOG POKRETA ZA DRŽAVU?! Predsednik Vučić kreće u istorijski važnu bitku!

Podeli vest

Aleksandar Vučić u subotu, 11. marta, iz Vranja kreće u obilazak svih krajeva Srbije, podneće narodu izveštaj o svemu što je urađeno i zatražiti podršku u borbi za državu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu!
Vučić će već u subotu, 11. marta, biti u Vranju i u drugim gradovima juga Srbije, gde će započeti razgovore sa ljudima i zatražiti podršku za formiranje novog pokreta. Šef države, kako nam potvrđuju u Predsedništvu, u narednom periodu obići će sve krajeve naše zemlje kako bi svoje ideje izložio građanima.

- Vučić će zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije. Od subote, 11. marta, započeće razgovore sa ljudima, najpre na jugu Srbije. To će najverovatnije biti u Vranju - ističu u Predsedništvu Srbije.
Jedinstvo

Ideja jeste da se oko ključnih pitanja ujedini što veći broj ljudi, političkih partija i političara, javnih ličnosti
Vladimir Pejić, agencija 'Faktor plus'



Srbija najvažnija


Sam predsednik Vučić, govoreći o formiranju ovakvog pokreta, ranije je rekao da je to potrebna naše zemlje.
- Srbiji je potreban novu blok pristojne i normalne Srbije, srpski blok kojem neće biti ni Istok ni Zapad na prvom mestu, već interes Srbije. Taj blok biće i nacionalni i građanski. Jedni će reći da se odričemo napretka i ekonomskog blagostanja ako ne krenemo isključivo na Zapad i ne okrenemo se od Istoka. Drugi će reći, ako ne vežemo svoj mali čamac uz veliki ruski brod, Srbija je propala i ne može da se odupre satani. Ali, da li tu ima srpskog interesa? A on je najvažniji. Zato je ovo potrebno - istakao je Vučić.

Foto: Tanjug

Dejan Vuk Stanković


Komentarišući ove navode, politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je formiranje pokreta pokušaj da se okupe sve zdrave političke snage koje autentično podržavaju predsednika Vučića.
- Vučić će biti politički i medijski oslonac tog pokreta, budući da je snaga vladajuće političke opcije zasnovana na njegovoj harizmi u medijima i među stanovništvom. Nastaviće ideološki politički obrazac SNS, tačnije kontinuitet principa 'uhvati sve', sa možda jačim akcentom na pitanja nacionalnog identiteta. Dakle, umereno desno sa mogućnošću kompromisa sa nekim levim i liberalnim idejama, od slučaja do slučaja - ocenjuje Stanković, dodajući da će javnost uskoro saznati i kako će taj pokret funkcionisati.
- Ostaje otvoreno pitanje da li će to biti asocijacija samostalnih stranaka ili zasebna politička institucija koja će nastati objedinjavanjem različitih subjekata koji su bili uz Vučića i javnih ličnosti... Verujem da ćemo i to uskoro saznati - kaže naš sagovornik.

Foto: Tanjug

Vladimir Pejić


Vladimir Pejić, direktor agencije za istraživanje javnog mnjenja 'Faktor plus', ističe da je suština Vučićeve ideje da se obezbedi i formalizuje minimum nacionalnog jedinstva za neka ključna državna pitanja.
- Teško je obezbediti potpuni konsenzus o tome, ali ideja jeste da se oko ključnih pitanja ujedini što veći broj ljudi, političkih partija i političara, javnih ličnosti... Da li će to biti pokret ili partija, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, ključna ideja je da se ostvari jedinstvo o nadstranačkom interesu, interesu koji je važan za državu. Vučić očigledno ima ideju da sve to približi i medijima, i građanima, i političkim partnerima... Verujem da ćemo o samoj ideji čuti više kada Vučić počne svoju 'turneju' - objašnjava Pejić.

Moj ugao

BOBAN STOJANOVIĆ
POLITIKOLOG

Formiranje ovog pokreta moglo bi da bude priprema za naredne vanredne izbore, koji bi najverovatnije mogli biti održani sledeće godine zajedno sa lokalnim izborima.

 

Nacionalni interes


Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost ocenjuje da je formiranje ovakvog pokreta potrebno državi.
- Deo teksta naše nacionalne himne glasi: '... Sloga biće poraz vragu... ' U odsutnom političkom trenutku Vučićeve borbe za očuvanje teritorijalnog i državnog suvereniteta Srbije, ali i za političku stabilnost, ekonomski uspeh i bezbednost otadžbine, formiranje ovakvog nacionalnog pokreta predstavlja nasušnu potrebu. Na taj način predsednik Vučić pokazuje državničku mudrost i političku širinu, kao i fleksibilnost, što se uvek pokazivalo kao ključno za odbranu vitalnih nacionalnih i državnih interesa. Vučić štiti našu kuću od svih olujnih udara iz inostranstva, ali i iz same države, kojima napredak Srbije predstavlja 'trn u oku' - zaključuje Karanović.
 

Opozicija glumila studente!?!

 

Takozvana patriotska opozicija pokušala je i da iskoristi 'studentski protest' za Kosovo i Metohiju, na kojem se okupilo oko 250 ljudi. Na ovom protestu bili su Miroslav Aleksić i Borislav Novaković iz Narodne stranke, Slobodan Samardžić iz DSS, doskorašnji radikal Nemanja Šarović, Vilibald Erić. Sve sami studenti…

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 1 godinu

Besposlen pop i jariće krsti. "Trla baba lan".

Slobodan

pre 1 godinu

Zato sto mora da se konacno ujedini Srbija,sttalno su nas delili,vreme je da se ujedinimo.

Maja

pre 1 godinu

Srbija se moze braniti iskljucivo daljim ubrzanim razvojem , ekonomskim uspesima i vojnim snazenjem odbrandbenih kapaciteta.Liderstvo Vucica to donosi godinama , nema skretanja sa tog puta.

Zoro

pre 1 godinu

Vučic ce zbog zvojih dobrih rezultata i ovaj put dobiti podrsku naroda

Nikola

pre 1 godinu

Narod veruje i podržava Vučića. Sačuvaće Vučić i narod i Srbiju.

Sanja

pre 1 godinu

Cela Srbija veruje u Vučića i njegovu politiku jer je do sada pokazao da možemo da napredujemo i da se razvijamo i zato ce uvek imati apsolutnu podršku naroda.

Ceca

pre 1 godinu

Jedini covek koji je sposoban da brani interese gradjana Srbije je neupitno Aleksandar Vucic. Ova zemlja moze napred samo uz njega. Srbija ce rasti i razvijati se i to niko ne moze da zaustavi.

Ivana

pre 1 godinu

Vučić čuva nacionalne interese i bori se za rast i razvoj naše zemlje.

Maja

pre 1 godinu

Narod veruje Vučiću, jer se on bori za interese svoje zemlje i svog naroda i bolju budućnost! Dela govore!!!

Nikola

pre 1 godinu

Svojim zalaganjem za Srbiju i njen narod,Vučić je do sada bezbroj puta dokazao ko mu je na prvom mestu u njegovoj borbi.

Milovan

pre 1 godinu

Moramo se udružiti za odbranu naše zemlje, bez ličnih interesa

Sanja

pre 1 godinu

Svi se možemo složiti da će Vučić uvek znati kako da ispuni interese Srbije. Nikada nećemo odustati od kompromisa u pogledu naših društvenih potreba.

Ceca

pre 1 godinu

Vučić svojom lavovskom borbom, upornim zalaganjem dokazuje koliko naporno radi u interesu Srbije. Rezultati su više nego očigledni, a tek će ih biti!

Darko

pre 1 godinu

Građani Srbije moraju sada da prepoznaju ovaj trenutak i da podrže predsednika Srbije.

Ivana

pre 1 godinu

Vučiću veruje narod, i to je razlog njihove velike podrške njegovom radu i trudu,koji nas vodi stazama uspeha.

Marko

pre 1 godinu

Vucicu bravo, odavno je Srbija cekala ovakvog coveka, coveka velikih rezultata i uspeha.

Bogdan

pre 1 godinu

Važan trenutak za Srbiju. Zato svi kao jedan uz predsednika Vučića.

Ratko

pre 1 godinu

Vucko najbolji predsednik kog je Srbija ikada imala

Dorotea

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku Vučiću u njegovoj daljoj borbi sa svoju otadžbinu i svoj narod!

Ljilja

pre 1 godinu

Građani Srbije će podržati predsednika Vučića. Tom podrškom podržavaju i sami sebe.

Dorotea

pre 1 godinu

Verujemo u mudru politiku predsednika Vučića.

Dorotea

pre 1 godinu

Građani Srbije su uz svog predsednika i podržavaju njegove odluke.

Jelica

pre 1 godinu

Vazno je jer gradi zajedništvo i razvija ljubav prema otadzbini koju su žuti pokusali da ugase.

Draga

pre 1 godinu

Pristojna i normalna Srbija će podržati predsednika Srbije, a to nije baš tako mali broj građana. Istraživanja kažu da je preko 90% ta podrška predsedniku.

Dorotea

pre 1 godinu

Verujmo u mudru politiku predsednika Vučića.

Janko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je jedina ličnost koja je izabrana direktno od strane građana, verujem da će i ovog puta imati apsolutnu podršku.

Vera

pre 1 godinu

Građani Srbije uvek srdačno dočekaju predsednika Vučića, pošto cene njegov trud i sposobnost da Srbija ide napred!

Milan

pre 1 godinu

Ma koliko on bio pošten oni oko njega su većina obične secikese! Bar u mom mestu otkada su zahvaljujući njegovom imenu i članstvu u SNS pojedinci se obogatili i postali lokalni serifi! Oni koji su pošteni pametn redovno skolovani i radni neće da se bave politikom niti da se mesajusa tim njegovim tajkunima. Uništili su sve od opštine preko zdravstva urbanizma sve crne od crnjeg! Njega mogu da lazu o stanju na lokalu ali nema ko da mu brani Srbiju jer samo u mojoj ulici 80% dece je u inostranstvu ! Pa i gospodin Vučićević dobro zna stanje u njegovoj dedovinu i nije se vratio da nesto o pokrene kao što se neće vratiti ni ostali bilo da su u Beogradu ili vani! Sem onih secikesa koji se najbolje snalaze u mutnom!

Slobodan

pre 1 godinu

Građani Srbije će podržati politiku mira I stabilnosti u to ne sumnjam.

Brane

pre 1 godinu

Vreme je da svi procenimo u kakvoj smo poziciji i u ime budućnosti stanemo u jedan nacionalni stroj i branimo interese naše zemlje.

Dusan

pre 1 godinu

Vucic se oduvek borio za narod i uvek je radio u korist Srbije.

Makica

pre 1 godinu

Predsednik kreće u obilazak gradova naše lepe Srbije i to će najpre biti 11.og marta u Vranju da razgovara sa narodom i potrazi podršku. Nesumnjivo je da će podršku dobiti, sa velikim iščekivanje već se sve priprema za dolazak predsednika.

Nadja

pre 1 godinu

Predsednik od subote kreće da obilazi gradove po Srbije . Razgovarace sa narodom u vezi podrške koju nema potrebe da traži jer se uveliko zna da je ima u celoj Srbiji. Predsedniče čekamo Vas i u Sapcu u velikom broju.

Ana

pre 1 godinu

Vazno prvenstveno to da vide ovi sto pljulju i pricaju lazi o predsedniku koliko ga narod voli i postuje.

Sanja

pre 1 godinu

Vidimo da predsednik sme da ode gde god pozeli u Srbiji, i da ce ga svi lepo docekati.

Iva

pre 1 godinu

Od subote u svakom gradu čekamo posetu predsednika. Razlog posete je da narod podrži predsednika što se ne sumnja da hoće jer gde bismo i šta bismo mi svi da nije nama našeg predsednika.

Nata

pre 1 godinu

Formiranje narodnog povreta je od kljucne vaznosti za Srbiju, radi sto bolje i lepse Srbije sutra.

Marko

pre 1 godinu

Predsednika cekamooooo... Podršku ne mora sa nam traži...imala je svakako

ana

pre 1 godinu

Vučić zna šta je nabolje za Srbiju i zato ga narod i podržava.

ana

pre 1 godinu

Vučić uvek traži način na koji će Srbija još više i brže napredovati.

ana

pre 1 godinu

Napredak Srbije uz Vučića je zagarantovan i narod to odlično zna.

Jana

pre 1 godinu

Borio se predsednik svojim napornim radom za sto bolje interese Srbije, to narod ceni.

Vojin

pre 1 godinu

Predsedniče pripremamo se čekamo da nam dodajete u posetu. Nasu podršku imate ali nam je veliko zadovoljstvo da nam opet dodajete u nas civijadki grad Šabac.

ana

pre 1 godinu

Borba za Srbiju je neprestana i Vučić vodi veoma važnu bitku za napredak i stabilnu budućnost.

Aca

pre 1 godinu

Za sto bolje interese Srbije, i za sto uspesniju drzavu, treba popricati sa narodom. Iako narod zna da Vucic sve sto radi, radi u interesu st9 boljeg zivota u Srbiji.

Jula

pre 1 godinu

Nemapitreve da nam predsednik traži podršku. Toliko toga je uradio za nas, za Srbiju, za sav nas narodda je ima sigurno i podržavamo politiku predsednika

Sana

pre 1 godinu

Vučić će obići mnoge gradove i mnoga mesta i razgovarati sa narodom i to će doprineti još boljem napretku Srbije.

Olja

pre 1 godinu

Od subote će predsednik počev od Vranja krenuti da obilazi gradove po Srbiji i tražiti dana narod podrži. Svaki grad željno iščekuje dolazak predsednika a podršku može da računa da već ima.

Sana

pre 1 godinu

Bitka za Srbiju je velika i narod je uz Vučića u svakoj borbi.

Milovan

pre 1 godinu

Predsednik će obići gradove ipotrebna mu jepod4ska naroda . Svakoj njegovoj poseti se raduju građani i iščekuju je, a što se tiče podrške može računati da je već ima.

Seka

pre 1 godinu

Radost je to što će predsednik obići Srbiju, ali podršku ne treba da traži jer se zna da je ima.

Mila

pre 1 godinu

Čeka se predsednik najpre u Vranju. Povod dolaska i obilazak mesta po Srbiji je da ga narod podrži. Podršku ne treba da traži ima je sigurno onoliko koliko mu je potrebna.

Stefan

pre 1 godinu

Jako bitna stvar za sve nas je osnivanje pokreta koji će se baviti isključivo interesom naše zemlje i neće biti orijentisan na jedan deo naše zemlje već na sve delove podjednako. Puna podrška

tyyt

pre 1 godinu

Jako je bitno da Srbija iskoristi svoje sanse i potencijale

Stefan

pre 1 godinu

Osnivanje pokreta koji će se baviti isključivo interesima našeg naroda i koji neće biti vezan samo za jedan deo naše zemlje je od velikog značaja. Pratiće se samo i isključivo interes našeg naroda i naše države u celini. Puna podrška

sasa

pre 1 godinu

Vucic je narodski covek i do interesa istog mu je ite kako stalo!

sasa

pre 1 godinu

Neosporno je da se Vucic bori lavovski za interese svog naroda i Srbije u ova turbulentna vremena

Stefan

pre 1 godinu

Niko drugi do predsednika Vučića nije mogao ni da dođe na ideju da osnuje sličan pokret. Jedino Aleksandar Vučić radi za srpski narod i državu i jedino on zna kojim putem treba da ide naša zemlja, jedino predsednik Vučić ume da izabere najpovoljniji put za našu zemlju

Maja

pre 1 godinu

Српска напредна странка и Вучић су сваки део Србије равномерно раѕвили и помогли за даљи напредак, народ коначно живи и осећа се сигурно у својој земљи.

stefan

pre 1 godinu

Uvek za narod i uz narod, otuda i ovolika podrska.Puna podrska Vucicu

Stefan

pre 1 godinu

Naravno da je Vučić došao na ideju o stvaranju ovakvog pokreta jer njemu nije u glavi fotelja i položaj već interes naše zemlje i najpovoljniji uslovi za naš narod. Puna podrška

Patak

pre 1 godinu

Nacionalno jedinstvo nam je potrebno zarad napretka i ocuvanja mira u zemlji.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Ono što je urađeno za Srbiju je imresivno. Nadam se da će biti još više u narednom periosu .Podrška !

Stefan

pre 1 godinu

Treba podržati sjajnu ideju predsednika Vučića. Pokret koji osniva biće zasnovan isključivo na interesima koji su najvažniji za naš narod i naše bolje sutra

Pavlovic

pre 1 godinu

Odgovornu politiku vodi Vucic, posvecen je ocuvanju nacionalnih interesa i interes naroda mu je uvek na prvom mestu.

Rada

pre 1 godinu

Veoma je važno da se postigne jedinstvo za bolju budućnost Srbije koja je u teškim trenucima zbog pritisaka vezanih za KiM. Predsednik ima odličnu ideju.

Stefan

pre 1 godinu

Puna podrška za osnivanje pokreta. Ovo je dokaz da predsednik Vučić nema prioriteta osim srpske države i naroda.

Zlata

pre 1 godinu

Uvek je Vučić sa svojim narodom i ima ogromnu podršku naroda u borbi za interese Srbije. Narod će ga srdačno dočekati u svakom kraju jer je svojim radom i delima to zaslužio, ogromno poverenje naroda!

era

pre 1 godinu

Srbija i njeni gradjani su srecni sto imaju Vas za lidera, pokazali ste mnogo puta kako se Srbija voli i kako se brani.

oki

pre 1 godinu

Da nam nije Vas davno bi vec neko nas prodao zarad licnih interesa ali Vi ste svesni za sta se borite , slusate i nas glas naroda i znajte niste sami u ovoj borbi, mi smo tu uz Vas!

stevica

pre 1 godinu

Mir, stabilnost, bolje sutra, sigurnost.To je ono sto je potrebno narodu u ova teska vremena.

ana

pre 1 godinu

Politički protivnici koriste situaciju da se izdignu iz pepela, dno dna! Podrška predsedniku!

Iva

pre 1 godinu

Predsednik će sve objasniti večeras u emisiji, zato i treba da ga poslušamo.

oki

pre 1 godinu

Niko se za Srbiju ne bi borio kao sto se bori nas Vučić, hvala Vam predsedniče na toj borbi i sigurna sam i da Srbija pobedjuje- NEMA PREDAJE!!!!

era

pre 1 godinu

Narod prepoznaje istinsku borbu predsednika za bolju buducnost naroda na KiM , zato i pruza ogromnu podrsku politici koju vodi.

Macak

pre 1 godinu

Obicice Vucic sve delove, krajeve nase zemlje i time pokazuje koliko zapravo, voli svoju zemlju i narod.

oki

pre 1 godinu

Bolja budućnost je pred nama, zato treba da damo podršku predsedniku Vučiću!

Lea

pre 1 godinu

Vučić je uvek uz svoj narod! Zato ga svi volimo i jedva čekamo da dođe u naš kraj.

Maja

pre 1 godinu

Srbija je na pravom putu razvoja i ovakav trend treba da se nastavi, zato ce Vucic uvek imati apsolutnu podrsku naroda

era

pre 1 godinu

Naklon predsedniku Vucicu koji se svim snagama bori za Srbiju

Rasta

pre 1 godinu

Borba za ocuvanje nacionalnih interesa nam mora biti prioritet u ova sumorna i teska vremena.

era

pre 1 godinu

Narod na KiM je srećan što ima predsednika Vučića.

Sanja

pre 1 godinu

Vučićeva ozbiljna politika i udružen narod odoleće svakom pritisku.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik zna da je narod bio i ostaće uz njega

era

pre 1 godinu

kada se zna za sta se borimo i koju svetinju branimo nasem lideru nista nije tesko, a mi smo tu da pruzimo podrsku nasem Vučiću u toj borbi!

Plavooki

pre 1 godinu

Uvek spreman da razgovara sa narodom i uvek uz svoj narod Vucic, to je odlika velikih ljudi i drzavnika.

Uros

pre 1 godinu

Važno ujediniti Srbiju i pokazati svetu da se Srbija složno bori za svoje nacionalne interese.

Nikša

pre 1 godinu

Vučić će da bije bitku za suverenu Srbiju.

ana

pre 1 godinu

Mi nismo na prodaju niti cemo to ikada biti dok je nama nase sadasnje vlasti, svi vi koji mislite suprotno od toga nemate sta da trazite u nasoj zemlji.

Mićaga

pre 1 godinu

To nam je važno zbog jedinstva, jer nam je sada jedinstvo najpotrebnije.

deksss

pre 1 godinu

Vazno je da narod bude jedinstven i da da punu podrsku Vucicu za pregovore oko KiM.

Cuperak

pre 1 godinu

Ni jedan kraj se danas ne zapostavlja u Srbiji i to je nesto sto raduje i ohrabruje, ali i rezultat da ova vlast odgovorno i predano radi..

lela

pre 1 godinu

Narod će svakako prepoznati pravu borbu za nacionalni interes.

Milica

pre 1 godinu

Obilaskom Srbije narod će dobiti bolju sliku u realno stanje države i dobiće volju za borbom za svoj narod.

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Važno je da bismo se ujedinili i nastavili dalje na putu uspeha

Slobodan

pre 1 godinu

I uspece!Ujedinice narod i Srbija ce izaci i jaca i bolja! Iza godina rada i truda vidi se koliko smo napredovali na svakom polju!

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Narodni pokret predavljaće novu snagu za opstanak Srbije

Branko N

pre 1 godinu

Državu brani narod i zbog tog Vučić i želi da napravi jedinstvo naroda. Međutim neki zlobnici to jedinsvo na sve načine žele da razbiju.

Nikola

pre 1 godinu

Gradjani ce uvek podrzati one koji rade u interesu njih a ne u interesu svojih dzepova i racuna.Srbija je zemlja koja ima dosta potencijala za ulaganje.

Jovana

pre 1 godinu

Vuciceve odluke su odgovorne, a formiranje pokreta znaci ujedinjeni narod koji moze da odoli svemu.

Lena

pre 1 godinu

Mozete da se udruzujete koliko hocete i da vas ima jos i vise takvih,sve ce vas Vucic sam pobediti..Narod je sud vlasti,a narod zna koga podrzava i kome daje svoj glas.

Petar

pre 1 godinu

Važno je stvoriti državno jedinstvo po najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima, jer samo zajedno možemo izaći na crtu bilo kom preblemu.

Marko

pre 1 godinu

Sad je više nego ikad potrebno jedinstvo našeg naroda, da se zajednički borimo za Srbiju i da podržimo Vučića u toj borbi. Zato je ovaj pokret važan, da se vidi snaga Srbije.

Luka

pre 1 godinu

Ideja da se krene u formiranje Narodnog pokreta sa juga Srbije je najbolja narod na jugu je najbolje upoznat sateskom situacijom na KIM i zna tačno sta znači borba za KIM.

caca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neprestano se bori za svoj barod i svoju zemlju!

Ika

pre 1 godinu

Punu podršku dajem našem predsedniku koji se neumorno bori radi budućnosti naše zemlje i našeg naroda. Bravo Aleksandre Vučiću...

Milanko V

pre 1 godinu

Vučić ništa ne krije od svog naroda. On uvek građane invormiše bez obzira da li se radi o dobroj ili lošoj vesti.

Jana

pre 1 godinu

Vučić će ujediniti Srbiju i srpski narod i tako odleti svim pritiscima, jer složan narod može sve.

Ena

pre 1 godinu

Podrška Vučiću narod je uz njega. idemo snžno svi zajedno u borbu za odbranu KIM.

Milos

pre 1 godinu

Srbe i Srbiju uvek su kočile razlike i nejedinstvo po važnim državnim pitanjima. Zato je važno da se ujedino svi da bi zaštitili državne i nacionalne interese.

Ika

pre 1 godinu

Ponosana sam na sve što je urađeno za našu zemlju. zivela Srbija

Radojica

pre 1 godinu

Vucic daje sve za dobrobit drzave i naroda. Puna podrska za predsednika.

Sasa

pre 1 godinu

Do 2025. Srbija ima da bude naprednija zemlja od mnogih u regionu.

Maja

pre 1 godinu

Predsednik je svestan kakvi pritisci se vrše na ovu državu i formiranjem pokreta doprineće jačanju ove države i naroda.

NN

pre 1 godinu

Narod Srbije je spreman da pruži podršku Vučiću videće se to već u subotu kod Vranja ili u Vranju.

Hana

pre 1 godinu

Narod voli i ceni Vucica i svaku njegovu odluku narod ce podrzati.

Milan

pre 1 godinu

Srbija se danas cela razvija i gradi.Srbija ima jednog Vucica kojem je stalo do toga da Srbija bude ekonomski jaka.

Mira

pre 1 godinu

Jako je vazno da se oko kljucnih drzavnih pitanja ujedini sto veci deo Srbije. U jedinstvu je spas!

Kosta

pre 1 godinu

Pokret je ideja da se ujedini narod oko srpskog interesa.

Rajko

pre 1 godinu

Potrebno nam je srpsko jedinstvo i sloga, podržavam svakako odličnu ideju.

Ivana Bursac

pre 1 godinu

Samo napred predsednice, idemo uz vas u svetlu buducnost...

Mitar O

pre 1 godinu

Vučić je više puta obišao Srbiju uzduž i popreko i uvek razgovarao sa svojim narodm. Želi da vidi kako narod živi, sa kakvim problemima se susreću i kako im država može pomoći.

Nemanja

pre 1 godinu

Svi mi zajedno sa predsednikom možemo da zaštitimo državne i nacionalne interese. Jedinstvo je najvažniji faktor stabilnosti jedne zemlje.

Macak

pre 1 godinu

Samo napred predsednice, idemo uz vas u svetlu buducnost...

Sasa

pre 1 godinu

Vucic radi samo ono što je u interesu države i njenih gradjana.

Veljko M

pre 1 godinu

Vučić je predsednik koji vodi računa da se svaki deo Srbije razvija i to građani izuzetno poštuju.

Milka

pre 1 godinu

Za resavanje bitnih drzavnih pitanja vazno je nacionalno jedinstvo.

Boban

pre 1 godinu

Predsednik nema cega da se stidi, uspravno moze stati pred narod. Na osnovu svega sto je uradio, moze slobodno traziti dalju podrsku!

Mira

pre 1 godinu

Predsednik moze slobodno uspravno stati pred narod i na osnovu onog sto je do sad uradio traziti dalju podrsku.

Mićaga

pre 1 godinu

Vučić je jedini predsednik koji je više puta obišao Srbiju i porazgovarao sa građania. Pre njega to nije uradio ni jedan predsednik.

Nikola

pre 1 godinu

Rezultati najbolje govore, Srbija ide napred, mnogo je stabilnija i ekonomski jaca zemlja nego u prethodnom periodu., Srbija ide ka boljoj buducnosti.

Dejan

pre 1 godinu

U potpunosti verujem u Vucicevu procenu, da je formiranje jednog takvog pokreta najbolje za Srbiju u ovom trenutku.

Lenka

pre 1 godinu

U trenucima borbe za očuvanje teritorijalnog i državnog suvereniteta Srbije važno je pokazati jedinstvo i slogu.

Biljana

pre 1 godinu

Predsednik zna da smo jaci ako se drzimo zajedno i zato ce pozvati narod na slogu i jedinstvo.

Olivera

pre 1 godinu

Narod ce pruziti podrsku za formiranje narodnog pokreta jed on doprinosi ocuvanju nacionalnih interesa i interesa gradjana Srbije.

Mićaga

pre 1 godinu

Vučić je jedini predednik koji ide među narod, da sa ljudima porazgovara, da se uveri kako žive, sa kojima se problemima susreću i da vidi na koji način im država može pomoći. To narod zna da ceni i daje mu nesebičnu podršku.

Brana

pre 1 godinu

Ako samo malo razmislimo, shvaticemo da smo ujedinjeni mnogo jaci i zato treba da smo slozni oko kljucnih drzavnih pitanja.

Nikolina

pre 1 godinu

Ideja je da građani budu ujedinjeni i složni po pitanju zaštite nacionalnih interesa Srbije, odnosno, da nema podela na Istok i Zapad i pitanja kome se prikloniti! Srbija mora biti sama svoja, a za to je potrebno jedinstvo pre svega!

Neca

pre 1 godinu

Predsednik ce najbolje sve prestaviti gradjanima!

Tanja

pre 1 godinu

U ovim teškim vremenima za Srbiju je važno da ima narodno jedinstvo i sabornost kako bi lakše prevazišli sve izazove koji su pred nama.

Nikolina

pre 1 godinu

Ideja je odlična! Krajnji cilj zaštita nacionalnih interesa Srbije! Nije bitno ko, gde, šta, bitna je Srbija, a ona je država svih nas!

Dunja

pre 1 godinu

Važno je da su nam državni i nacionalni interesi na prvom mestu kako bismo sačuvali mir i stabilnost i izborili se za još brži napredak.

soley

pre 1 godinu

Predsednik će imati podršku naroda kakav god pokret i ideju da napravi, jer narod zna da će to biti isključivo u interesu očuvanja Srbije.

Sveta

pre 1 godinu

Predsednik pokusava na sve nacine da ujedini narod oko resavanja ovog bolnog pitanja.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik zna da narod sve vidi i da mu veruje.

Marija

pre 1 godinu

Ovo što Srbija sada ima u Vučiću, do sada nije imala u bilo kom periodu

Dragi

pre 1 godinu

Znam zašto je važno? Zbog Ivanjice. Da se zaustavi migracija Ivanjičana u Beograd, jer je narod video, da što si gluplji to brže napreduješ u Beogradu. Postaneš blizak čak i predsedniku. Nešto kao dvorska luda. E to predsednik hoće da zaustavi. Zato ide u narod.

Miloš

pre 1 godinu

Moramo da nastavimo da radimo i podižemo našu Srbiju neće nam biti lako

Radule

pre 1 godinu

Sada je trenutak da se zbiju redovi i da se Srbija očisti kukolja od tobože patriota i pametnih političara! Vreme je.

Iris

pre 1 godinu

I narod ce ga pratiti u ovoj borbi jer mu veruje i donece mu pobedu.

mile

pre 1 godinu

Dok je Vučić na čelu Srbije srpski nacionalni interesi će biti sačuvani i svojom odgovornom politikom će obezbediti našoj zemlji još jači razvoj

dule

pre 1 godinu

kako cemo drugacije stititi nasu Srbiju, osim ako nismo slozni

jovo

pre 1 godinu

Predsednik se konstantno bori da zaštiti naše nacionalne interese i osnaži Srbiju

sava

pre 1 godinu

Ni jedan predsednik kao Vucic ,do sada nije posecivao ovoliko svoj narod i pricao sa njima

gagi

pre 1 godinu

Sada moramo biti jaci i slozniji nego ikada,svakodnevno nam predsednik porucuje ovu recenicu.

vlada

pre 1 godinu

Formiranje narodnog pokreta će osigurati mir i stabilnost našoj državi.

Mile

pre 1 godinu

Ako se opozicija udružuje mora i vlast imati neki odgovor.

Milica

pre 1 godinu

Važno je kao odgovor opoziciji na sve što rade.

Makisa

pre 1 godinu

Treba nam jedinstvo pogotovo kada je Rec o Kosmetu.

Sinisa

pre 1 godinu

Probudice se taj nas srpski inat koji nosimo u sebi...ujedinicemo se

Milannnnn

pre 1 godinu

Ovo je borba za nacionalni interes ,ne za licni ..borba za nase potomke!

Makisa

pre 1 godinu

Jedinstvo je od velikog značaja pogotovo sada u ovim teskim vremenima.

dane78

pre 1 godinu

Treba što pre da se oformi Narodni Pokret da se prečiste svi koji ništa ne rade, a grebu se na sve strane! Odlična odluka predsednika Vučića.

Stefan

pre 1 godinu

Srbiju treba predsednik kao što je Aleksandar Vučić. Ovo je još jedan dokaz da mu položaj i fotelja nisu bitni već samo Srbija i srpski narod

Stefan

pre 1 godinu

Ovakav pokret je jako bitan jer Srbija mora gledati samo svoj interes. U situaciji u kakvoj se svet nalazi ne možemo se osloniti ni na koga već moramo gledati samo svoj interes. Puna podrška

Goran

pre 1 godinu

Srbija treba da bude na prvom mestu svima nama i zato pozdravljam formiranje Narodnog pokreta!

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Vučić sve čini kako bi obezbedio mir i sigurnost naše zemlje. Ponosni smo na njegove ideje i rad

Stefan

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku Vučiću, jedinom čoveku koji nikada nije izneverio svoj narod.

Jovan

pre 1 godinu

Formiranje Narodnog pokreta koji će bran8ti isključivo nacionalne interese je fenomenalno ideja! Svi treba da se setimo one stare : Ne daj boze da se Srbi slože! Jer kada se to desi, nama niko nista ne moze! I verujem da sada idemo u tom smeru!

Jeca

pre 1 godinu

Nacionalni pokret ce biti tu da izdrži sve pritiske stranih zemalja

Stefan

pre 1 godinu

Jako je bitno što pokret neće biti baziran na samo jedan deo naše zemlje već će biti orijentisan na celu državu i boriće se za sve nas. Puna podrška predsedniku

Tatar

pre 1 godinu

U pokret ulaze i oni koji nisu članovi ni jedne stranke ali im je Srbija veoma važna.

Sanja

pre 1 godinu

Formiranje Narodnog pokreta je od nacionalnoj značaja i ljudi su to shvatili, zato jedna čekaju da se počne sa prijavama.

Stefan

pre 1 godinu

Osnivanje pokreta je jako bitno za sve nas. Predsednik Vučić još jednom pokazuje kako se bori za svoj narod i državu. Puna podrška

Ivica

pre 1 godinu

Formiranje narodnog pokreta je u interesu svih gradjana

Lokica

pre 1 godinu

Samo jedinstvo i Vučić to prepoznaje. Narodni pokret mora da se formira .

Ivica

pre 1 godinu

Ovaj pokret ce pokazati kome je stalo do Srbije a kome nije

Maja

pre 1 godinu

Vazno je da uz Vucic budu ljudi koji zele dobr za svoj narod i svoju zemlju, treba da nastavimo ovakav tempo razvoja i da se i dalje ide putemnapretka, a Vucic to najbolje zna

Ivana

pre 1 godinu

Formiranje drzavnog narodnog pokreta je odlican strateški plan za ocuvanje nase zemlje

Miki

pre 1 godinu

Važno je da bi se konačno razaznati ko je ko. Danas je previše ovih desno koji glume patriote i bune ovaj narod.

Ivan

pre 1 godinu

Apsolutna podrska predsedniku u osnivanju ovog pokreta koji ce doneti rezultate i olakšanje narodu u Srbiji

Dejan

pre 1 godinu

Svaka država treba da ima jedinicu kojoj će baš ta sama država biti bitnija od svega. E to ce biti Narodni pokret i to zaista pozdravljam!

Jaksa

pre 1 godinu

Narodni pokret ce pokazati ko stvarno voli svoju zemlju i ko je pravi patriota

Jasna

pre 1 godinu

Narodni pokret ce doneti drastične promene u nasoj zemlji koje su preko potrebne

Uglješa

pre 1 godinu

Pa važno je da imamo pravi patriotski blok, da ne mogu više ovi lažni opozicioni desničari da se nazivaju patriotama

Zoran

pre 1 godinu

Vidi se da Vučić stvarno daje sve od sebe da uradi sve da Srbija može sutra, ako zatreba, i da se odbrani ali i da zaštiti svoj nacionalni interes!

Olja

pre 1 godinu

Pozdravljam svaki potez ako je usmeren na jačanje države, a ovaj smatram da jeste

Maja

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić braniće Srbiju i naše nacionalne interese zajedno sa narodom. U teškim trenucima, kada su se nad Srbijom nadvili ogromni pritisci i tamni oblaci, jasno je da im se možemo odupreti samo samo ako se politika Aleksandra Vučića udruži sa narodom.

Goran

pre 1 godinu

Onaj ko ne vidi koliko je ovo bitno za sve nas, pa ne znam. Taj nije normalan.

Sveta

pre 1 godinu

Dosta su nam strane agenture i ambasade formirale vlasti, sad se mi pitamo i mi biramo patriote

Paja

pre 1 godinu

Odlične vesti, želim što pre da se formira taj blok odnosno pokret

Dunja

pre 1 godinu

To je nešto što smatram da je Srbiji falilo godinama, odlična zamisao

Ilija

pre 1 godinu

Inicijativu za formiranje Narodnog pokreta može da posluje jedino opozicija jer su oni Kurtijevi ljudi i ovo im svakako ne odgovara.

Bojana

pre 1 godinu

Tako i treba, da se ujedinjujemo i složimo, a ne samo međusobno da se svađamo i trvimo

Jovan

pre 1 godinu

I te kako je bitno da Srbija ima elitnu jedinicu koja će stititi pre svega nacionalne interese!

Slobodanka

pre 1 godinu

Sve što je u interesu naroda dobro je, a Vučić sve što radi, radi u interesu naroda

Anja

pre 1 godinu

Ovo je nešto novo i nešto što je dobro, obično novotarije budu bezvezne, ovo itekako ima smisla

Uros

pre 1 godinu

Ja cu da se prijavim i jedva čekam da me, nadam se, prime, jer ja imam jednu otadžbinu!

Ogi

pre 1 godinu

I treba da se ujedinjujemo sad kad nas napadaju sa svih strana, samo složni možemo protiv svih

Miloš

pre 1 godinu

Narod veruje u Vučića. Formiranje narodnog pokreta je značajno za Srbiju.

Dunja

pre 1 godinu

Odlična inicijativa i ideja, da svako ko je rodoljub može da se oduži svojoj zemlji, a ima takvih ljudi dosta.

Maja

pre 1 godinu

Mi kao narod i politika Aleksandra Vučića mora da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo.

Miki

pre 1 godinu

U potpunosti podržavam Narodni pokret za državu.

Zoki

pre 1 godinu

Cilj je okupiti ljude kojima je najpreči interes države

vlajko

pre 1 godinu

Vranje ce dati punu podrsku nasem predsedniku Vucicu !

Sekula

pre 1 godinu

Važna istorijska bitka nam predstoji. Važno je da se ujedinimo

Maki

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić će krenuti u obilazak Srbije koji će biti poziv na jedinstvo naroda u ovim teškim vremenima i onim koja nas tek očekuju. Podrška za predsednika!!!

Jana

pre 1 godinu

Formiranje nacionalnog pokreta podrazumeva borbu za očuvanje teritorijalnog i državnog suvereniteta Srbije

tomicgm

pre 1 godinu

stabilnost zemlje, ekonomski napredak i bezbednost svih građana, upravo ono što zagovara Vučić.

Maki

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić će krenuti u obilazak Srbije koji će biti poziv na jedinstvo naroda u ovim teškim vremenima i onim koja nas tek očekuju. Podrška za predsednika!!!

Una

pre 1 godinu

Srbiji i jeste potreban novi blok pristojne i normalne Srbije

Maki

pre 1 godinu

Srbija je razapeta između Istoka i Zapada, ali je najbitnije da gledamo interes srpskog naroda

Hani

pre 1 godinu

Verujem da će se veliki broj ljudi odazvati. Srbija nije sama

tomicgm

pre 1 godinu

Sve patriotske stranke imaju šansu da se udruže i podrže otadžbinu sada kada je to najpotrebnije, kada su najviše složni oni koji bi naneli štetu Srbiji i najpre je videli kako kleči, poniznu i osakačenu. Narodni pokret je najbolje rešenje.

Đole

pre 1 godinu

Potreban nam je novi nacionalni i građanski blok

Jana

pre 1 godinu

Danas kada su najviše složni oni koji bi naneli štetu Srbiji i najpre je videli kako kleči, poniznu i osakačenu. Narodni pokret je najbolje rešenje.

Luka

pre 1 godinu

Vucic vodi ozbiljnu i odgovornu politiku i ovo je dokaz tome.

Xeni

pre 1 godinu

Vučić je čovek iz naroda. Sigurno će saslušati i prihvati predloge i sugestije običnih građana

Marijana

pre 1 godinu

Vucicu je bitno sta narod misli i politiku usmerava ka narodskim zeljama.

Tijana

pre 1 godinu

Veoma vazno je kretati se u narodu i na terenu kakva je zamisao naseg predsednika i cuti glas naroda.

Ena

pre 1 godinu

Predsednik kreće u odlučujuću bitku, a za to mu je potrebna podrška naroda koji je uvek uz njega.

Njanja

pre 1 godinu

Istorijska važna bitka našeg predsednika Vučića i celog naroda

Jana

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja ima svoje heroje, one kojima je stalo da sačuva teritorijalni suverenitet, nastavak jačanja ekonomije I boljeg standard za sve građane

Jana

pre 1 godinu

Stranke kojima je stalo do Srbije će formirati narodni pokret koji nastavlja ispravnu politiku I vođenje zemlje.

marija

pre 1 godinu

Predsednik Srbije uvek otvoreno prica sa narodom o svim postupcima i planovima

Milan

pre 1 godinu

O samom formiranju narodnog pokreta ne treba puno pričati, to je skup patriotskih stranaka I građana kojima je stalo do svoje zemlje.

Mile

pre 1 godinu

Vucic vodi odgovornu politiku i on zna sta je najbolje za narod.

acko

pre 1 godinu

Predsednik ce kao svaki dobar domacin obici celu zemlju.

Milan

pre 1 godinu

Formiranje narodnog pokreta bi značilo da Srbija ostane na lestvici najuspešnijih zemalja, sačuva svoje teritorije I građane, ostvari ciljeve I nastavi svoj put napretka

Bobana

pre 1 godinu

Vučić kreće u važnu borku u kojoj će Srbija pobediti.

tomicgm

pre 1 godinu

Narodni pokret najznačajniji je sa stanovišta očuvanja teritorijalnog integriteta i opstanka zemlje u ovim uslovima.

Kaja

pre 1 godinu

Narod veruje predsedniku i veruje u njegove izbore. Puna podrška predsedniku.

Boban

pre 1 godinu

Verujemo da će Vučić pobediti u ovoj borbi.

ntomic

pre 1 godinu

Nastavak daljih reformu i ispunjenje standarda koji Srbiju svrstavaju među najuspešnije zemlje u regionu, jdan je od preduslova formiranja narodnog pokreta.

Filip

pre 1 godinu

Značiće formiranje ovog pokreta jer će se mnoge stvari iskristalisati.

Nikola

pre 1 godinu

Sama reč pokret govori da nije reč o stranci već o pokretu koji će uključiti mnoge koji su za odbranu Srbije. nejedinstvo koje vlada na političkoj sceni i po pitanju KIM, teritorijalnog integriteta Srbije, nateralo je Vučića da počne realizaciju ideje o stvaranju Pokreta za odbranu države. Za to će imati podršku naroda.

Milica

pre 1 godinu

To je odgovor ma skorašnje ponasanje tzv opozicije.

Dule

pre 1 godinu

I sa ovom bitkom Vucic ce izaci kao pobednik! Narod je uz njega

Marijana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će na sve moguće načine braniti nacionalne interese Srbije.

Dušan

pre 1 godinu

Pokret je način da se odgovori izazovima koji nisu samo pitanje Srbije i regiona, nego i šire. Novi svetski procesi zahtevaju jedinstvo i slogu.

Dragan

pre 1 godinu

Vučić se bori za narod i Srbiju. Trebalo bi da ga kao narod podržimo.

Baki

pre 1 godinu

Vucic govori i razume jezik naroda,obicnih ljudi kojima je potreban obican zivot dostojan coveka

Dragan

pre 1 godinu

Srbija se bori za mir I stabilnost, u ovom trenutku je to najvažnije.

Ema

pre 1 godinu

Vučić se bori za mir I stabilnost naše zemlje.

Dragana

pre 1 godinu

Važno je da zaštitimo Srbiju, Vučić sigurno zna šta je najbolji način

Anita

pre 1 godinu

Gradjani mu veruju zato što se on dokazao u borbi za Srbiju

Nikola

pre 1 godinu

Vučiću je prioritet da sačuva Srbiju i jedino se tim motivom vodi

Sofija

pre 1 godinu

Gradjani mu veruju i znaju ko se najbolje bori za Srbiju

Tijana

pre 1 godinu

Važno je da pokažemo da od svojih stavova nećemo odstupati bez obzira na pritiske

Sasa

pre 1 godinu

Ovo je novina koja je jako dobra. Redovi SNS-a ce biti procisceni, a narod ce opet biti uz predsednika.

Tamara

pre 1 godinu

Srbja neće zbog pritisaka odustati od svojih odluka i gradjanima je važno da to znaju

Rastko

pre 1 godinu

Odbrana države, nacionalnih interesa, ujedinjenje svih koji su podrška interesima Srbije, jeste cilj novog pokreta. tako jedino Srbija može da se nosi sa pritiscima izvan i unutar Srbije.

Ana

pre 1 godinu

Interesi Srbije i srpskog naroda su predsedniku Vučiću na prvom mestu.

Danilo

pre 1 godinu

Pokret ima samo jedan glavni zadatak, a to je da brani i odbrani, svojim jedinstvom, interese države Srbije. Zbog toga se formira. Ali, proizaći će mnogo drugih, koji iz ovog osnovnog proizilaze. Pokret mora da ima snagu da bude jači od svih unutrašnjih i spoljnih pritisaka, koji nisu interes Srbije.

Tina

pre 1 godinu

Vucic ima punu podršku naroda,a njegovom idejom o pokretu će se ujedini veći broj ljudi za dobrobit naše zemlje.

Maja

pre 1 godinu

Narodni pokret za državu koji će formirati Aleksandar Vučić je prvenstveno državotvorna inicijativa koja treba da učvrsti jedinstvo svih onih koji brinu za zemlju i za budućnost naše dece. Bićemo uvek uz Aleksandra Vučića!

Zoki

pre 1 godinu

Narodni pokret za državu koji će formirati Aleksandar Vučić je prvenstveno državotvorna inicijativa koja treba da učvrsti jedinstvo svih onih koji brinu za zemlju i za budućnost naše dece. Srbija će podržati Vučića!

Lola

pre 1 godinu

Vučić je uvek bio među narodom i zato i ima povrenje građana, naravno da će u svakom kraju Srbije biti dobro dočekan.

Mile

pre 1 godinu

Pokret za odbranu države je bitan za borbu protiv napada sa svih strana i spoljnih i unutrašnjih.

Rajko

pre 1 godinu

To će ujediniti narod oko bitnih tema i zato treba da bude osnovano.

igor

pre 1 godinu

U tom pokretu nema mesta za ekstremiste i strane plaćenike već samo za ljude koji misle dobro Srbiji i svom narodu.

milan

pre 1 godinu

Vreme je da Srbija pokaže jedinstvo i da svi stanemo iza našeg predsednika i naših zajedničkih interesa kao naroda.

Žare

pre 1 godinu

To je jako bitno, i treba da se obiđu građani. Svi poštuju predsednika jer je mnogo uradio za svoju Srbiju.

caca

pre 1 godinu

Borba predsednika Vučića za svoju državu i svoj nikada neće prestati!

Bojan

pre 1 godinu

Ova bitka u koju sada Vučić kreće, najvažnija je. To je bitka za odbranu integriteta Srbije, naših državnih i nacionalnih interesa.

Lena

pre 1 godinu

Jedini predsednik koji obilazi Srbiju,licno se susrece sa gradjanima i sa njima prica i resava tekuce probleme. Neki drugi su se samo slikali sa narodom u izbornoj kampanji i obecavali sve za glas,a posle ta obecanja bacali u zaborav do nekih sledecih izbora.

Lena

pre 1 godinu

Predsednik je jedan od nas.Veliki Srbin i patriota.Pravi primer koji treba da sledimo i ono sta on radi i sto od njega cujemo,svi u tome treba da ga podrzimo.Jer se on bori za narod i Srbiju.

Ziko

pre 1 godinu

Za Srbiju je veoma vazno da uz naseg opredsednika budu ljudi kojima ce on beskrajno verovati.

Andrijana

pre 1 godinu

Narod ce sigurno podrzati Vucica u Borbi za nasu drzavu.

Anita

pre 1 godinu

Složni smo kad je Kosovo u pitanju, to je oduvek jasno

Katarina

pre 1 godinu

Držaćemo se svoje namere da zaštitimo Srbiju, tu nema odstupanja

Anita

pre 1 godinu

Vučić uvek ima najbolje rešenje zato ga gradjani slede

Sanja

pre 1 godinu

Puna podrška Vučiću u formiranju narodnog pokreta.

Ziko

pre 1 godinu

Srbiji je apsolutno potreban novi blok pristojne i normalne Srbije.

Ziko

pre 1 godinu

Novom bloku koji ce oformiti Vucic nece biti prioritet ni jedan poseban deo nase zemlje vec cela Srbija.

Ziko

pre 1 godinu

Ovaj blok biće i nacionalni i građanski i to je jako bitno za celu Srbiju.

Jana

pre 1 godinu

Podržavam ovu akciju predsednika Srbije. Formiranje narodnog pokreta je važno zato što nam je neophodno nacionalno jedinstvo u ovim kriznim vremenima.

Marija

pre 1 godinu

Ideja o Narodnom pokretu je odlična stvar zbog svih pritisaka na nas, svi se trebamo okupiti oko istog cilja a to je očuvanje Srbije.

Marija

pre 1 godinu

Predsednik Vučić svakim svojim novim potezom jača Srbiju kako iznutra, tako i prema spoljnim faktorima.

Jana

pre 1 godinu

Mislim da je ovo odlična ideja s obzirom na situaciju u Parlamentu gde je potreban blok koji će raditi samo za naše interese, a ne za lične interese ili za Zapad.

Marija

pre 1 godinu

Predsednik Vucic sve radi u korist drzave i naroda, to je cinjenica, a Narodni pokret bi Srbiji mogao da donese najveci uspeh.

taki

pre 1 godinu

Vučić će na terenu najbolje da se upozna sa problemima naših sugrađana.

tasa

pre 1 godinu

Još jedna u nizu odličnih odluka od strane Vučića.

tasa

pre 1 godinu

Vučiću je Srbija na prvom mestu, sve čini da naš narod ima bolju budućnost!

Ziko

pre 1 godinu

Srbiji je potreban ovaj pokret jer mi moramo da napredujemo iz dana u dan.

tasa

pre 1 godinu

Narodu na jugu će značiti razgovor sa Vučićem.

ana

pre 1 godinu

Bitka za Srbiju za Vučića je najvažnija bitka i sve radi za pobedu.

ana

pre 1 godinu

Srbija i bitka za Srbiju su uvek na prvom mestu.

ana

pre 1 godinu

Vučićevom mudrom politikom Srbija će pobediti.

tasa

pre 1 godinu

Narodu na jugu će značiti razgovor sa Vučićem.

tasa

pre 1 godinu

Vučiću je Srbija na prvom mestu, sve čini da naš narod ima bolju budućnost!

Miko

pre 1 godinu

Veliko zalaganje i velika borba Vucica za nasu drzavu,takve vodje su retke!

Saki

pre 1 godinu

Srbija će uvek biti uz prave karakterne vođe, što Vučić jeste

Mile lala

pre 1 godinu

Borba za vlast. Verovaću Vam g. Predsedniče ako pokušate da suzbijete trgovce, privatnike, korupciju, mito i ako krenete u obnovu bazične privrede, naše nauke, vojske i vlasti radnika. Do tada ovo je "sjaši da uzjaše"

Sanja

pre 1 godinu

Vučić se bori za očuvanje teritorijalnog i državnog suverniteta

Ana

pre 1 godinu

Vučić i ovog puta čuva Srbiju,i sve što radi ,radi u interesu naroda

Tako je

pre 1 godinu

AHAHAHAHAHAHAHHAHAAAA ha... ha... haa.... AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHAHAHAHAHAHA Kako ste se usrali picka vam materina smrdljiva!!!

Maja

pre 1 godinu

Treba podrzati predsednikovu ideju sto se tice formiranja Narodnog pokreta za Srbiju, sto je najbitnije predsednik Vučić uvodi građane u svu tu pricu i interesi Srbije ce biti na prvom mestu!

Jelena

pre 1 godinu

Srbija i njeni interesi bila i ostala najvažnija za Vučića, zato, puna podrška za to.

Vanja

pre 1 godinu

Formiranje pokreta je važno iz više razloga, ali najvažnije je podstaknuti na jedinstvo po pitanju najznačajnijih nacionalnih interesa, a jedan od njih je i očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Ivana

pre 1 godinu

"Sloga biće poraz vagu". Koliko to zvuči moćno, koliko je to istinito. Osvestite se Srbi i ujedinite. Nije ovde reč o interesu Zapada ili Istoka, ovde je reč o boribi za nacionalne interese našeg naroda, naše zemlje. Ako iko može da nas ujedini, to je Aleksandar Vučić , lider sa vizijom , lider koji se svim srcem bori za Srbiju.

Kosta

pre 1 godinu

Čini mi se da je realnije očekivati da će Narodni pokret okupljati više stranaka ujedinjenih u borbi za nacionalne interese, stranaka koje će umeti da ostave po stranei neke ideološke i političke razlike, ali koje će biti složne u odbrani vitalnih interesa Srbije. U svakom slučaju, pozdravljam ovu inicijativu jer je našem naordu preko potrebno jedinstvo ako mislimo da se odupremo nepravdi, svim pritiscima i ucenama.

Olja

pre 1 godinu

Formiranje pokreta za državu je mudar potez. Treba pokazati odgovornost prema svojoj državi, spremnost da se , uprkos razlikama, ujedinjeni borimo za očuvanje naše Srbije, za njen dalji napredak i razvoj.

Petar

pre 1 godinu

U ovoj situaciji, sada više nego ikada, ova ideja o formiranju pokreta je i više nego dobrodošla. Ovo je dokaz da je Vučić, ne samo mudar i iskusan lider, političar, već i da je neko kome je Srbija na prvom mestu.

Goran

pre 1 godinu

Ovo je tako potrebno Srbiji u ovom momentu. Jedinstvo po pitanju vitalnih nacionalnih interesa. Ovde nije reč o osvajanju vlasti, već je reč o očuvanju naše zemlje, naše teritorije,o daljem ekonomskom razvoju.

Rada

pre 1 godinu

Za pojedince je izgledan bitnija Rusija, za druge SAD i NATO, ali za većinu i svakog odgovornog i normalnog građanina naše zemlje najbitnija je Srbija. Ideja je da se upravo takvi ujedine i da se zajedno bore za interese svoje zemlje i svog naroda. Zato treba maksimalno podržati ovu inicijativu i Aleksandra Vučića.

Vlada

pre 1 godinu

Suvišno je i objašnjavati zašto je važno formiranje ovog pokreta. Jedinstvo nam je preko potrebno jer je to jedini način da se izborimo za svoje nacionalne interese. Razdor i nesloga su nas uvek skupo koštali.

Ana

pre 1 godinu

Odlicna ideja predsednika Vucica da se formira Narodni pokret jer ce on biti nesto novo na nasoj politickoj sceni a okupice veliki broj gradjana Srbije.

Danko

pre 1 godinu

Dobra odluka Vucica da formira Narodni pokret koji ce rame uz rame sa SNS da se bori za interese Srbije i njenog naroda.

Era

pre 1 godinu

Narodni pokret ce biti dobar za narod Srbije i njihove interese, on ce okupiti brojne ljude koji ce da se bore za isti cilj a to je napredak Srbije.

Sanja

pre 1 godinu

Ovim osnivanjem Narodnog pokreta Vucic ce okupiti brojne ljude koji ce se boriti za bolju buducnost Srbije i njenog naroda a to je i cilj Vuciceve politike.

Sima

pre 1 godinu

Nije za džabe rečeno "Samo sloga Srbina spašava". Podrška za Aleksandra Vučića i inicijativu za formiranje narodnog fronta. Jedinstvo je jedini način da se izborimo sa zlom.

Darko

pre 1 godinu

"... Srbiji je potreban novu blok pristojne i normalne Srbije" znači li to da je ovaj sadašnji SNS nepristojan i nenormalan?

Darko

pre 1 godinu

"... Srbiji je potreban novu blok pristojne i normalne Srbije" znači li to da je ovaj sadašnji SNS nepristojan i nenormalan?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17