• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2023

19:14

ORGANIZUJU PROTEST NA DAN KADA SU "GLASNO" ĆUTALI NA POGROM SRBA NA KiM! Vučević: SNS podržava formiranje Narodnog pokreta!

Tanjug

Politika

ORGANIZUJU PROTEST NA DAN KADA SU "GLASNO" ĆUTALI NA POGROM SRBA NA KiM! Vučević: SNS podržava formiranje Narodnog pokreta!

Podeli vest

Funkcioner SNS Miloš Vučević izjavio je da opozicija organizuje protest ili miting 17. marta, na dan pogroma Srba na KiM pre 19 godina, i ocenio da je to moralno upitno, s obzirom da su, kada se to dešavalo, bili na vlasti i tada "glasno ćutali". On je komentarisao i formiranje Narodnog pokreta za opstanak Srbije.

Vučević je tako odgovorio na pitanje novinara posle sednice GO SNS da li najavljeni miting opozicije za 17. mart na dan pogroma Srba na KiM više šteti vlasti ili opoziciji.

- SNS ne spočitava bilo kome da se politički organizuje na način kako smatra da je najprimerenije. Imamo jedan moralni upit da danas pozivaju na protest ili miting, na dan kada je sprovoeđen pogrom i ubijani Srbi i spaljivane njihove kuće, proterivani iz mesta u kojima žive, kad su spaljivane srpske crkve i manastiri. Ti isti koji organizuju protest ili miting su 17. marta ove godine vodili državu i tako glasno ćutali, da ta tišina i danas odzvanja. Niste tada čuli za crvene linije Srbije i da neće više biti akcija kao što su Oluje i Bljeska - rekao je Vučević.

Vučević: Nastavljamo izbore u SNS, pozivamo u Narodni pokret za državu


U zaključcima koje smo danas usvojili na Glavnom odboru Srpske napredne stranke (SNS) naveli smo da se nastavljaju unutarstranački izbori na nivou mesnih, opštinskih i gradskih organizacija, izjavio je posle sednice potpredsednik GO SNS Miloš Vučević.
- Nastavljamo poštovanje principa promenljivosti i da se novi ljudi uključe u rad stranke i kandiduju na najvažnija mesta u stranci, a to su oni koji vode mesne odbore i opštinske odbore - rekao je on.


Vučević je dodao da je Glavni odbor primio informaciju od predsednika stranke Aleksandra Vučića da će 26. ili 27. aprila sazvati vanrednu skupštinu stranke za 27. maj i naveo da će ta skupština biti izborna.
- Stranka je fokusirana na rad sa gradjanima i simpatizerima i ta komunikacija je uslov opstanka stranke u smislu vitalnosti i borbenosti i da ispuni očekivanja građana - rekao je Vučević.


On je istakao da se raspravljalo i o ideji formiranja Narodnog pokreta za državu o čemu će se razgovarati na sednici Skupštine stranke.


Prema njegovim rečima, ako se tada ta ideja prihvati, SNS će pozvati sve koji žele da budu u tom frontu da mu se pridruže. 
- Želimo da okupimo sve koji vode računa o nacionalnim interesima, jer imamo najveću odgovornost pred gradjanima. Uradili smo najveće promene od 2012. godine do sada i kao država smo sada jači u svakom pogledu nego tada - rekao je Vučević.


On je dodao da SNS poziva sve koji žele da bude deo Narodnog pokreta za državu da se pridruže.
(Kraj) rma/sn
 

Kaže da su ti "silni junaci" i "salonske patriote" tada glasno ćutali i pozvao ih, pošto čuje "da imaju volju da koriste vojnu opremu i oružje", da oni među njima koji nisu služili vojsku to učine dobrovoljno i tako pokažu kako se voli Srbija i ojačaju odbrameni kapacitet zemlje.

- Očekujem da ćemo i mi imati velike političke skupove, podsećajući se na užasne stvari koje su se desile 17. marta i 24. marta (početak NATO bombardovanja). Ali i sa porukama kako Srbija da izbegne sve ove izazove i da nam se ne desi isti scenario kao krajem prošlog veka, ali i početkom ovog veka, i da Srbija bude snažnija i sačuva Srbe na KiM, da čuva sebe, razumejući sve što se dešava sada i dobro predviđajući šta će se dešavati u budućnosti - istakao je Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 1 godinu

Opoziciju treba da je sram! Njih bas briga za sve, ne mare za KiM, ni narod tamo! Samo im je bitna licna korist!

Dejan

pre 1 godinu

Ovi što planiraju skup 17 marta istog datuma kada se desio pogrom Srba na KIM su istomišljenici Kurtija i Albanaca.

Dragana

pre 1 godinu

Borimo se svim silama da ne uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji.

Vojka

pre 1 godinu

Zbog ukrupnjavanja politicke scene bicemo mocniji pred svim neprijateljima.

Dragana

pre 1 godinu

Ruska Federacija je veliki prijatelj Srbije i srpskog naroda.

Vanja

pre 1 godinu

Da li to lažne patriote iz opozicije protestuju sami protiv sebe, svoje nebrige za Srbiju u vreme kada su bili na vlasti i doprinosa stvaranju lažne države?

Drakce

pre 1 godinu

Najbolja ideja do sada , objedinjenje svih srba . Bravo predsednice!

Maja

pre 1 godinu

Tada su cutali, a sada hoce da se okupe i pokazu ko su bili ti isti sto su tada cutali! Neka ih neka gradjani vide pravo lice izdajnika!

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Cutali i gledali propast a sad bi da dodju do vlasti i da uniste Srbiju malo sutra.

Dragana

pre 1 godinu

Nemaju predstavnici opozicije ni stida ni srama.

Ivanka

pre 1 godinu

Šte se drugo od licenera iz opozicije oćekuje, nekada su prodali KiM i izdali, a sada bi da ča brane.

Radovan

pre 1 godinu

Opozicija kada je trebala da govori iz sveg glasa cutala je. Cemu ovi protesti, kada su toliko loseg doneli srbima sa KiM-a.

Neskebdg

pre 1 godinu

Opozicija je več jednom bila na vlasti, izdala KiM i sada priča kako da ga vratimo, jako smešno.

Dragana

pre 1 godinu

Kada su bili na vlasti Tadić i njegovi saradnici nisu bili u stanju da zaštite naše ljude na KiM.

Ivanka

pre 1 godinu

Svi protesti koje organizuje opozicija su bez ikakvog smisla. Njima je najbitnija vlast, a KiM ih se ne tiče.

Jasmin

pre 1 godinu

Kosmet su izdali nekada upravo oni koji organizuju proteste. Ovo je licemerno.

Dragana

pre 1 godinu

Sramota, na dan pogroma, predstavnici opozicije prave proteste i nerede na ulici.

Jasmin

pre 1 godinu

Licemerima iz opozicije treba stati na put. Ovo što oni rade van svake je pameti.

Radule

pre 1 godinu

Kad su trebali da govore, ćutali su, a sad organizuju proteste u znak pogroma, pa to vam je totalno odsustvo od pameti! još su našli da komentarišu osnivanje narodnog pokreta!

Goran

pre 1 godinu

Organizovanje protesta na dan kad je počeo pogrom Srba sa KiM je čisto licemerje opozicije

Dragana

pre 1 godinu

Opozicija je grozna, ne znaju ni šta rade, ni šta pričaju, nemaju ciljeve za budućnost građana Srbije.

Goran

pre 1 godinu

Ne znam kako opoziciju nije sramota da organizuje protest baš 17. Marta kada su pre 19 godina na isti daj dan ćutali i gledali kako Albanci proteruju Srbe sa KiM i pale naše svetinje

Ena

pre 1 godinu

Da ima malo morala opozicija bi trebala da zaćuti zauvek.

Ena

pre 1 godinu

Narodni pokret je za ljude koje zele dobro nasoj drzavi ne za izdajice.

Bora

pre 1 godinu

Nažalost smatram da je protest koji se organizuje samo sansa za opoziciju za prikupljanje simpatizera a ne skup u znak podrške ljudima sa KiM.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija se kasno setila da digne glas protiv ugnjetavanja Srba na KiM.

Jovana

pre 1 godinu

Izigravanje patriota sada je zakasnela reakcija opozicije....žalosno

Zoran

pre 1 godinu

Dokle će seopozicija poigravati sa nama koji smo napustili svoja ognjišta tog 17.marta kada su oni ćutali i posmatrali sa strane kako nam se ruši život i sve u šta smo verovali.

Nevena

pre 1 godinu

Opozicija bi trebalo da zna da za neke grehe ne postoji iskupljenje. Vas glas jetrebao da se čuje odavno, ne sada...ostanite u misijoj rupi u kojoj ste bili i pre 19 godina.

Jelena

pre 1 godinu

Опозициони лидери у Србију показују да им није нимало стало до Срба на КиМ када протест организују на дан који је највећа бол у животима српског народа.

Bobana

pre 1 godinu

Opozicija je uvek samo pravila gluposti i izazivala nerede. Ne umeju oni ništa dobro da urade za Srbiju. Zato će Srbija sada da se ujedini. Građani ce stati na put opoziciji i njihovom bahatom ponašanju.

Danilo

pre 1 godinu

Opozicija je sramota za ovaj narod,zagovaraju nasilje sada kada treba da se rešava jedno od težih pitanja za Srbiju i srpski narod.

Janko

pre 1 godinu

Opozicija je dovoljno uradila kada su nemo posmatrali tiraniju i progon našeg naroda....nek nastave i sada da ćute pametnije im je.

Dijana

pre 1 godinu

Veoma velika bruka opozicije....zarad svojih malih interesa prave pobune bez ikakve ideje....

Rados

pre 1 godinu

Namere opozicije su odavno pročitane...ćutali su tada, zašto sada nagla promena?

Diksi89

pre 1 godinu

Razumem da imate neku ideju zarad cega ce ovaj narod napredovati...ali da bez ikakvih argumenata i ideja protestujete to vec ne razumem....

Kaća

pre 1 godinu

Oskara im treba dodeliti...lažne patriote ali savršeni glumci.Opozicijo stidi se...

Maja

pre 1 godinu

Opozicija zaradjuje na patnji svog naroda za koji je ona kriva.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija treba da se stidi svega što radi. Dok su bili na vlast ćitali su za pogrom Srba sa KiM, palili naše svetinje, ni prstom nisu mrdnuli. Sedeli su u svojim foteljama I sve to gledali. Treba da se stide!

ruža

pre 1 godinu

Opozicija sve jaki igraci,od zla oca i od gore majke.

Sasa

pre 1 godinu

Oni koji su cutali na ubijanje i proterivanje Srba, sakriveni u svojim toplim domovima, sada bi bas na taj dan da protestvuju. Sramno!

Nikola

pre 1 godinu

Kako su samo licemerni proteste organizuju na dan kad su ćutali na progon Srba .

Mihailo

pre 1 godinu

Opozicja nema srama organizuju proteste na dan kad su ćutali na progon Srba kako su licmerni

Neven

pre 1 godinu

Opzocija je lažljiva na dan kad su ćutali na progon sad bi da protestvuju kako su lazljivi

David

pre 1 godinu

Tako su bedni i lažljivi da je to smešno i jadno ćutali su na progon a sad bi da protestuju

Borivoje

pre 1 godinu

Cutali na progon Srba a sad bi da na taj isti dan malo protestuju kako su smensi

Maki

pre 1 godinu

Opozicija iznova pokazuje da je ne zanima narod Srbije.

Ana

pre 1 godinu

Vucic uvek ima i imace podrsku naroda svaku ideju podrzace narod jer znamo da to je najbolje za narod i zemlju.

Sanja

pre 1 godinu

Sto se protesta tice, tu je suvisno vise bilo sta govoriti o opoziciji jer njima taj datum ne znaci nista i mnogo se oni igraju sa narodom.

Nemanja

pre 1 godinu

To samo ova naša nazovi patriotska opozicija, da obeležava najcrnji dan u životu Srba koji žive na KIM. Misle li oni kako je tom narodu, kad im se isti ti koji su ih 2004. ostavili same, sada rugaju izlaskom na ulice.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija najgora moguca u politickoj istoriji Srbije ,dno ,dna.

Jelena

pre 1 godinu

Svako normalan ce podrzati formiranje Narodnog pokreta jer je to jedinica i pokret, organizacija koja ce stititi iskljucivo nacionalni interes!

Dragana

pre 1 godinu

Opozicija sve strani placenici i izdajnici koji nemaju predstavu koliko, na taj nacin, otvaraju stare rane i bude gnev u ljudima!

Lola

pre 1 godinu

Opoziciji ni u prošlosti nije bilo stalo do naroda, pa nije ni sada.

Nemanja

pre 1 godinu

Vucic je covek koji je odlican prognosticar i vizionar i treba da mu verujemo, jer do sada nije pogresio nijednom.

Nikola Ivanković

pre 1 godinu

Lažne patriote i žuti tajkuni ponovo pokušavaju da sa šakom plaćenika na silu preuzmu vlast. Sramota. Nikada više narod neće podržati njihovu izdaju.

Jeca

pre 1 godinu

Opozicija organizuje protest ili miting 17. marta, na dan pogroma Srba na KiM pre 19 godina. Strašno!

woJislaw

pre 1 godinu

bivsa vlast je prvo zaboravila na narod, a sad mu jos i soli ranu

Nina

pre 1 godinu

Opozicija dok je bila na vlast I dok su albanci vršili pogrom nad Srbima oni su sve to posmatrali iz svojih fotelja I prstom nisu mrdnuli. I sada se prave kao da su velike patriote I bore se kao za KiM. Ma njih ne interesuje ni KiM niti narod koji tamo živi.

mangalo

pre 1 godinu

ovi nemaju srama ni malo, izabrali su dan kad ce samo da prave muku narodu

sarmojed

pre 1 godinu

sram ih bilo dupeta, obraza nemaju... sole ranu narodu, a oni ga ranili

paparot

pre 1 godinu

i sta ovime dobijaju, brukaju sebe , muce narod jer mu sole ranu, a efektivno nista ne rade

Djordje

pre 1 godinu

Za sta opozicija tacno organizuje protest?! Oni to odlucili da proslave dan kad su cutali i krili se dok su nas na Kosmetu ubijali i mucili, proterivali?!

sarmojed

pre 1 godinu

sram ih bilo, dok oni prave probleme i muce narod vucic se lavovski bori da narodu bude bolje

mangalo

pre 1 godinu

hvala bogu jos ima drzavnika kao sto je vucic pa ima ko da razlikuje zito od kukolja i da se bore za narod

sarmojed

pre 1 godinu

sta opozicija hoce - sole ranu narodu.... drugi put ih muce i zaboravljaju

sarmojed

pre 1 godinu

kakva nam je odvratna opozicija, sramota me njihove sramote

paparot

pre 1 godinu

dok se vucic bori da ojaca drzavu, ujedini narod i pogura sve napred opozicija pokusava da sto vise stete drzavi nanese

woJislaw

pre 1 godinu

dok se vucic trudi da ujedini narod, da pomogne drzavu opozicija pokusava sto vise problema da napravi. sram ih bilo sole ranu narodu

Goran

pre 1 godinu

Sramno je da opozicija koja je kriva svojim ćutanjem na pogrom Srba i koja nije ništa učinila kada je mogla sada se okuplja i to baš na dan kada je izvršen pogrom Srba i kada oni ništa uradili nisu.

Maja

pre 1 godinu

Sramotno je to koji je datum opozicija izabrala za odrzavanje mitinga ! Mogli su bar drugi datum da izaberu a ne kada je nad srpskim narodom ucinjen pogrom! Toliko o njima!

Maya

pre 1 godinu

Pomesali su uloge: kad je trebalo da se cuju i protestuju, cutali su pred unistavanjem svetinja i pogromom Srba, 2004. Sada su glasni. Opozicija: Jude.

Aca

pre 1 godinu

Kakva ekipa. Treba da se zovu Antisrpska koalicija...

Analjima

pre 1 godinu

Ne treba da dozvolimo da nam opozicija kvari raspolozenje svojim predstavama. Sutra Srbiju ceka mnogo vaznih dogadjaja

Aca

pre 1 godinu

Opozicija koristi svaki trenutak da napadne Vučića, optuži i izda, sve radi sakupljanja jeftinih političkih poena.

Aca

pre 1 godinu

Narod je opoziciji na izborima pokazao sta misli o njima. Dali su apsolutnu podršku Vucica.

Aca

pre 1 godinu

O kakvim poenima pricate. Pa njima posle onog u skupstini i svega sto rade ni oni sto ih podrzavaju vise ne veruju. Samo su na gubitku..

Aca

pre 1 godinu

Opoziciji nije važno tzv. Kosovo, oni igraju političku igru sa ciljem da se dočepaju funkcije i fotelje..

Aca

pre 1 godinu

Вучић је способан и води самосталну политику и зато то смета опозицији

Aca

pre 1 godinu

Opozicija nase vlade je propast koji se retko srece.

Aca

pre 1 godinu

U trenucima kada je jedinstvo najpotrebnije, opozicija koristi svaki trenutak da napadne Vučića zarad sopstvenih interesa.

Toda

pre 1 godinu

Narodni pokret ce stigi Srbe, vodice racuna o Srbima! Srbija mora ostati jaka drzava!

Belja

pre 1 godinu

Protest na dan pogroma za koji su sami krivi je dokaz da ovi iz opozicije ne znaju za sram! Narod sve pamti!!!

Viki

pre 1 godinu

Umesto da se zavuku u mišju rupu tog 17.3. ovi iz opozicije organizuju protest! Pa gde ste bili gospodo kad ste dozvolili da se pogrom desi?!

Cole

pre 1 godinu

Kad su imali priliku ovi iz tzv.opozicije nisu ni prstom mrdnuli, a sad se setili nekih protesta.

Laki

pre 1 godinu

Opozicija nikad ništa dobro nije uradila, pa i sad u odabiru datuma za proteste kiksnula skroz.

Marko

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije nemaju nista pametnije da rade.

Jelena

pre 1 godinu

Strašno šta opozicija radi! Na dan pogroma Srba na KiM pre 19 godina, 17.marta organizuju protest. Čemu li se nadaju na tom mitingu?

Vule

pre 1 godinu

Lazne patriote iz opozicije nemaju ni trun savesti i postenja.

Nina

pre 1 godinu

Narodni pokret ce okupiti sve koji zele da zastite interese Srbije i srpskog naroda.

Marija

pre 1 godinu

Svaka cast predsedniku Vucicu! Iskreno brani interese Srbije.

Jaca

pre 1 godinu

Opozicija dotiče samo dno. Šta li misle da postignu mitingom 17.marta?

Janko

pre 1 godinu

Opozicija je besramna! To je odavno poznato svima...

Vojin

pre 1 godinu

Organizovanje ovakvog skupa je samo nastavak onoga sto su radili dok su bili na vlasti... Jezivo!

Tanasic

pre 1 godinu

Osvezenja i ukljucivanje mladih snaga je uvek dobrodoslo! Osnivanje pokreta i teznja ka pruzanju prilike mladima je odlican izbor!

Nikolina

pre 1 godinu

Kad su trebali i bili u poziciji da nešto preduzmu, ćutali su i sklanjali se! A sada, glasniji nego ikad, svaki dan sa nekim novim idejama!

Bobana

pre 1 godinu

Opozicija je uvek ćutala za bitne stvari. Nisu imali nikada nikakav plan.

Ana

pre 1 godinu

Isti ti kada su trebali da brane drzavu ,cutali su a sada se nesto prave pametni ,sramota.

Verka

pre 1 godinu

Opozicija krajnje neprofesionalna kao i uvek. Kada je država bila u njihovim rukama nisu je štitili, a danas kritikuju i protestuju...

Miloš

pre 1 godinu

Sram ih bilo, formiranje narodnog pokreta će biti prava stvar da se država spasa od takvih izdajica.

Bilja

pre 1 godinu

Opozicija Srbije je dno dna!Nemaju ji malo ko srama ni stida!Od njihovog patriotizma koji je lažan narodu je muka!

Bora

pre 1 godinu

Opozicija misli da će skupom da promeni mišljenje naroda o njima!Gradjani znaju da su oni secikese koje igraju na kartu patriotizma

Milja

pre 1 godinu

Sram ih bilo, uvek nađu neke datume kada da organizuju proteste, strašno!

Branko

pre 1 godinu

Bliže se i 17.mart i 24. mart, sve datumi koji su nas veoma potresli, svaki na svoj način. Besmislena su okupanja za 17 mart. To je dan velikog pogroma Srba, dan kada naša tadašnja vlast nije reagovala, ni pokušala da zaštiti narod. A sada bi da obeležavaju nešto, ni oni ne znaju šta. 24. marta je početak bombardovanja, nezapamćenog, na moste, bolnice, pruge. Treba da izađemo i pokažemo svetu šta nam je Zapad uradio

Maja

pre 1 godinu

Opozicionari su se kasno setili da setaju... Sram ih bilo sve do jednog.

Maki

pre 1 godinu

Katastrofa, samo znaju da organizuju proteste i ništa drugo.

Sara

pre 1 godinu

Zalosno je sto opozicija pokusava da prikupi jeftine politicke poene na godisnjicu stravicnih dogadjaja...

Vesa

pre 1 godinu

Oni da su pametni ne bi na taj datum organizovali protest, ali ništa čudno, oni samo to i umeju, pametno ništa!

Ivan

pre 1 godinu

Ne sumnjam da ce SNS organizovati skup i godisnjicu kakvu zasluzuju sve zrtve pogroma. Opozicija bi trebalo malo da se ugleda na SNS.

Sonja

pre 1 godinu

Ja ne znam iskreno kako njih nije sramota! Kada su mogli nešo da reše oni su ćutali, šta sada žele?

Irena

pre 1 godinu

Nadam se da ce Narodni pokret doprineti da se konacno spasimo od opozicionarskog sljama. Ovo je vise neizdrzivo.

Kaca

pre 1 godinu

A sta drugo ocekivati od opozicije, od ljudi koji su cutali pred istim tim zlocinima tog 17. marta...

Sanja

pre 1 godinu

Od opozicije se ovo i očekuje, oni sve rade da naštete Vučiću, ali ne znam kako ne shvataju da sebi štete, jer svi znamo šta su oni radili, odnosno šta su mogli, a nisu!

Ivan

pre 1 godinu

Opozicija ne zasluzuje ni da spomene stravicne zlocine koji su se dogodili na KiM jer su oni tada cutali. Sramota.

Milica

pre 1 godinu

Vucic i SNS brinu o svim Srbima, a opozicija samo gleda kako da prikupi jeftine politicke poene, sramotno.

Aleksa

pre 1 godinu

Opozicija ne zna kako je bilo narodu na KiM dok su oni sve nemo posmatrali... Oni nemaju prava bilo sta da pricaju o tim stravicnim dogadjajima.

Uros

pre 1 godinu

Opozicionari su dvolicni licemeri koji su odavno izdali Srbe. Ne daj Boze da se oni vise ikad ,,bore'' za nas.

Danica

pre 1 godinu

Vucevic je sjajan govornik i situaciju sagledava realno. Bravo, SNS stvarno ima kvalitetne ljude.

Stojkovic

pre 1 godinu

Drzava je blagonaklona i dopusta cak i ovako besmislena okupljanja opozicije kao demokratska nacija.

Boba

pre 1 godinu

Ćutali su oni godinama u nazad. Sramota šta im sada pada na pamet. Sramotna opozicija.

Marko

pre 1 godinu

Treba podržati sve što će doprineti boljem sutra za sve građane Srbije

Saladin

pre 1 godinu

Opozicija je odavno izgubila svaki moralni kompas.

Ilke

pre 1 godinu

Lako je opozicionarima glumiti heroje u miru i u svojoj državi, videli smo ih kakvi su junaci kad zagusti

Borko

pre 1 godinu

Narodni pokret može biti odlična ideja jer može doneti mnoga dobra za sve koji žive u Srbiji

Danijela82

pre 1 godinu

Narod je upravo zbog ovakvih ispada izgubio poverenje u opoziciju jos pre 10 godina.

Borko

pre 1 godinu

Sve što može doprineti boljem sutra treba podržati maksimalno

Pavle

pre 1 godinu

Ti koji sada organizuju proteste su nekad ćutali kad su nas drugi napadali, a posle se izvinjavali još, kao da smo mi agresori bili

Nevena

pre 1 godinu

Opozicija ce uvek reci da se bori za Srbiju, a ucinice sve da je razjedini.

Borko

pre 1 godinu

Narodni pokret može doneti mnogo toga dobrog Srbiji

Drakce

pre 1 godinu

Ne znam sta nije uredu sa tim ljudima, kao da ovo nije njihova drzava, kao da ovo nije njihov narod!?

Vesna94

pre 1 godinu

Cak i kao nova stranka ili pokret, Vucic ce lagano pobediti opoziciju.

Mirko

pre 1 godinu

I SNS i Srbija treba maksimalno da podrže formiranje Narodnog pokreta

Bogdan

pre 1 godinu

Svaki njihov protest je protest protiv slobodne i jake Srbije.

Kika

pre 1 godinu

Sreca nasa sto mi imamo Vucica za predsednika, do sada nas je nekoliko puta spasao od provokacije na rat.

Stojadin

pre 1 godinu

Obozavam ove pateticne skupove opozicije. Uvek me nasmeje ta mera ljudske gluposti.

Radovan

pre 1 godinu

SNS je stranka koja brine o pojedincu. Nas predsednik je primer toga.

Sanstefan88

pre 1 godinu

Jaka i stabilna Srbija nece obracati paznju na ovakve jadne pokusaje njene destabilizacije.

Neo79

pre 1 godinu

Bas kada pomisli covek da su udarili dno, opozicija dokaze da postoji duplo dno.

maja

pre 1 godinu

Sramote jedne, stidimo ih se, sram ih bre bilo sve iz opozicije.

Mija

pre 1 godinu

NI gram obraza nemaju pre,a ovom narodu, samo zele da nas uniste, propala opozicija.

Mirko

pre 1 godinu

Niko na svetu nam nije naneo zla koliko ovih dana cini nasa jadna opozicija,

Luna

pre 1 godinu

Ovo zaista sve mere prelazi, sve pve jadne lazi opozicije.

Maja

pre 1 godinu

Cutali su na sve, nista uradili nisu, ali se sada bore samo protiv Vucica.

Lidija

pre 1 godinu

Opozicija ne bira ni vreme ni mesto, kada hoće da ruši ugled Srbije.

Milica

pre 1 godinu

Niko od bivse vlasti i opozicije danas nije reagovao kada je nas narod proteran. Danas sme neko da se javi uopste.

Nikola

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce sada opozicija na pokret da kaze, kada nista rekli nisu kada su trebali pre 20 god.

Makica

pre 1 godinu

Sramota sta od nase drzave prave i kakvu sliku u svet salju. Bagre.

Mikula

pre 1 godinu

I to sutra da nam vodi drzavu? Tacno da se iselimo samo svi.

Maja

pre 1 godinu

To samo opozicija gleda kako na vlast da se docepa. Nista drugo. Briga ih za narod.

Srđan

pre 1 godinu

Sad je opozicija našla da se seti Kosova i Metohije, da sa tim alibijem organizuje protest, a poslednjij 20 godina se ponašaju kao da KiM ne postoji

Sale

pre 1 godinu

Treba zanemariti uopšte što se ovi cirkuzanti od opozicije spremaju za još jedan performans na ulicama, što im se manje pažnje posveti, to bolje za sve

Dušan

pre 1 godinu

Ma pusti ih Vučeviću, šta se uopšte baviš njima, vidiš da ni sami ne znaju šta hoće

Vojo

pre 1 godinu

E vala kad dočekasmo da ovi strani plaćenici glume patriote i pozivaju se na Kosovo, sve ćemo doživeti

Lidija

pre 1 godinu

Treba organizovati kontraprotest, nek opozicija izvodi predstavu kao i obično, mi ćemo da se setimo naših žrtava i našeg naroda, pa da vidimo ko će više pristalica imati

Goga

pre 1 godinu

Neka ih, nek se okupljaju i protestvuju, to je demokratsko pravo, samo nek ne prave budale od sebe i od nas svih kao što inače čine

Niki

pre 1 godinu

Opozicija treba da se stidi şto baš 17.marta organizuju miting. Jer veoma dobro znaju da je tog dana bio pogrom Srba koji su oni dozvolili.

Cane

pre 1 godinu

Skupiće ih se šaka jada ko i obično za proteste, kako ih nije stid da se tako ponižavaju, ali, plaćeni su oni za to sve, ne rade to za džabe

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Kada su trebali da budu glasni ćutali su a sada kada treba da ćute oni se seru na sva zvona i samo se brukaji i kopaju sebi jamu.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Posle svakog lošeg dešavanja opozicija se oglasi dernjavom okupljanjem pljuvanjem po televiziji,i samo dolivaju ulje na vatru umesto da ćute i nekopaju po istoriji svojih zlodela jer sve nekako ispliva na površinu.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Poznate hrabriše koje nisu ni vojni rok odslužili ali bitno da iz fotelje brane KiM i mnogo im je do toga stalo da sarađuju sa Albancima a isto tako treba im dati priliku da odu na teren pa svoju negativnost tamo da pokažu.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija je takav sklop ljudi da je to sramota za Srbiju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija je toliko hrabra da su svoju hrabrost pokazali 2004., pa 2008. pa i danas tako što nestanu pa se pojave pa opet nestanu sakriju se i tako i krug a bune se redovno čisto da nam svima daju do znanja da su prisutni.

Nikola

pre 1 godinu

Sram ih bilo nadam se da narod sad vidi ko su oni.

Milic

pre 1 godinu

To je tuga kad su mucili nas narod nisu ovako izlazili.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija kritikuje ZSO koja treba da zastiti Srbe na KiM, a ta ista opozicija za vreme svoje vlati nije nista uradila da zastiti taj isti narod.

Dragan

pre 1 godinu

Politicari iz opozicije govore apsolutne lazi, to je toliko bezobrazno.

Dragan

pre 1 godinu

gradjani su se izvestili u prepoznavanju prevara, tako da opozicija sa svojim lazima nece proci.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija stoji na ivici cenzusa i to smanjenog, izgleda kao da rade protiv sebe.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija svakoga dana pokazuje nasilje na svakom koraku.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija poziva da neko drugi salje decu u pogibiju, dok oni sede u beogradu i tvituju, to nece proci.

Dragan

pre 1 godinu

Vecina opozicionih stranaka trazi od predsednika Vucica da sam resava pitanje KiM, a oni ce da rade na njegovom rusenju kako kod da odluci. Strasno bezobrazno od strane opozicije.

Dragan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic nece dovesti u pitanje buducnost Srbije.

Dragan

pre 1 godinu

Predsedni Vucic ce zastititi gradjane Srbije i nasu drzavu.

Dragan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ima jako veliko iskustvo u pregovorima, a sa druge strane trpi velike uvrede i lazi od strane opozicije.

Banćo

pre 1 godinu

To je najbolji dokaz da bednicima nije uopšte stalo do KiM i našeg naroda koji tamo živi.

Branko N

pre 1 godinu

Sram ih bilo. Kada su trebali da dignu glas i da zaštite naš narod na KiM kada su ih albanci prebijali i progonili sa njihovih vekovnih ognjišta, oni su tada ćutali i mirno sve posmatrali, a sada obeležavaju taj dan.

Ana

pre 1 godinu

Vise nego ikada nam je potrebno nacionalno jedinstvo i zato je ovaj pokret bitna stvar

Milanko V

pre 1 godinu

Glavni zadatak Narodnog Pokreta će biti odbrana nacionalnog interesa Srbije i verujem da će mnogi pristupiti tom pokretu.

Jeca

pre 1 godinu

Opozicija je glasno cutala onda kada je trebalomda brani KIM

Maja

pre 1 godinu

Sns jeste najveca stranka ali to ne iskljucuje mogucnost formiranja novih pokreta za Srbiju

Gile

pre 1 godinu

Verovatno cemo u narednom periodu saznati vise o formiranju pokreta za Srbiju

Mitar O

pre 1 godinu

Da se te lažne patriote pitaju, oni bi davnih dana priznali nezavisnost tzv.Kosovo, ali na njihovu veliku žalost oni se tu ništa ne pitaju.

Filip

pre 1 godinu

Znaci svi oni koji su busaju u grudi da vole Srbiju imaju prilikunda se prikljuce novom pokretu

Bojana

pre 1 godinu

Organizovati proteste na dan najveceg stradanja Srba mi zaista nije jasno

Filip

pre 1 godinu

Tisina kojom su cutali ovi iz opozicije i danas odzvanja!

Veljko M

pre 1 godinu

Ma kakva naša opozicija kakvi bakrači. Njima je samo važno da se nekako dočepaju vlasti i da pljačkaju naš narod kao što su to radili dok su bili na vlasti, a sve ostalo im je u drugom planu.

Vanja

pre 1 godinu

Sve prave patriote ce podrzati formiranje pokreta

Marija

pre 1 godinu

Idealan pokret za sve one kojima je Srbija iznad svega

Mićaga

pre 1 godinu

Pa gde su ti bednici bili 2008. godine kada je Priština proglasila nezavisnost tzv. Kosovo, zašto tada nisu preduzeli mere da to spreče. Oni su se tada zabili u mišiju rupu i sve mirno posmatrali.

Milica

pre 1 godinu

Uvek je vazno da se osvezi politicka scena u Srbiji da bi se novi ljudi iskazali

Marinko R

pre 1 godinu

Da je njima stalo do KiM, nebi onda pustali 1900. albanskih terorista iz zatvora.

Mićaga

pre 1 godinu

U svakom slučaju treba podržati formiranje Narodnog pokreta, jer jedino narod sa svojim vođom može da zaštiti nacionalni interes svoje države.

Mitar O

pre 1 godinu

Formiranje Narodnog pokreta je dobra ideja i verujem da će to narod podržati.

Danka

pre 1 godinu

Opozicija sada glumi patriotizam a kada je trebalo da zaštite Srbiju, ćutali su i krili se.

Miloš K

pre 1 godinu

Verujem da je zamišljeno da Narodni pokret bude neko savetodavno telo SNS.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija je još jednom pokazala da joj nije stalo do Srba na Kosovu i Metohiji,već da žele po svaku cenu da nasilnim putem preuzmu vlast.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija