• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2023

22:34

Napadnut narodni poslanik na Košutnjaku! Posle teških reči završio u Urgentnom, snimak napada kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

printscreen

Politika

Napadnut narodni poslanik na Košutnjaku! Posle teških reči završio u Urgentnom, snimak napada kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

Podeli vest

Nezavisni narodni poslanik Aleksandar Jerković napadnut je večeras na Košutnjaku, saznaje Informer.

Napad se dogodio ispred poznatog restorana na Košutnjaku, a odmah potom, Jerković je prijavio policiji šta se dogodilo. 

Za sada nepoznata osoba napala je Jerkovića koji je postao narodni poslanik nakon smrti generala Božidara Delića, a kraje prošle godine je isključen iz poslaničke grupe NADA.

Posle incidenta, poslanik je završio u Urgentnom centru gde su mu konstatovane lakše telesne povrede. 

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak incidenta na kome se vidi kako se Jerković žustro raspravlja sa nepoznatim čovekom, a ubrzo se pojavljuje još njih nekoliko nakon čega dolazi do koškanja i teških reči.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vučko stranku menja al ćud nik

pre 1 godinu

Viđali smo devedesetih slične situacije sa Stambolićem, Draškovićem na Ibarskoj, Ćuruvijom...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija