• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kosovo-onlajn

24.03.2023

22:46

PLJUNULA PO SRPSKIM ŽRTVAMA! Slađana Pantović prodala dušu ĐAVOLU! "Na sastanku sa mojim prijateljem Kurtijem" (FOTO)

facebook.com/printscreen

Politika

PLJUNULA PO SRPSKIM ŽRTVAMA! Slađana Pantović prodala dušu ĐAVOLU! "Na sastanku sa mojim prijateljem Kurtijem" (FOTO)

Podeli vest

Slađana Pantović, koja se na predstojećim vanrednim lokalnim izborima na severu tzv.Kosova kandidovala za gradonačelnicu Zvečana, sastala se danas sa premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem.

- Na današnjem sastanku sa mojim prijateljem i premijerom Kurtijem - napisala je Slađana Pantović na Fejsbuku.

Podsetimo, Srpska lista je još ranije saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima na severu Kosova koji su zakazani za 23. april. 

Član Predsedništva Srpske liste Milan Radojević izjavio je danas da se njihova politika nije promenila i da i dalje ostaju pri tome da učešće na lokalnim izborima na severu tzv.Kosova, ali i u institucijama zavisi od formiranja Zajednice srpskih opština, kao i od povlačenja specijalaca sa severa tzv.Kosova.

Od srpskih kandidata kandidaturu je istakao Aleksandar Jablanović iz Partije kosovskih Srba za mesto gradonačelnika Leposavića, dok se za gradonačelnicu Zvečana kandidovala nezavisna kandidatkinja Slađana Pantović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 1 godinu

a kome ce te izdajice da budu bilo kakvi nosioci funkcija kad ih narod nece i sta posle kad se formiraju SRPSKI organi Z.S.O. sav taj otpad nek trazi od kurtija i pare i jare jer su prodali dusu sotoni

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija