• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2023

11:46

NIJE AMBASADOR HIL SLUČAJNO POSTAVIO TU FOTOGRAFIJU! Đukanović: Poslata je jasna poruka! (FOTO)

Politika

NIJE AMBASADOR HIL SLUČAJNO POSTAVIO TU FOTOGRAFIJU! Đukanović: Poslata je jasna poruka! (FOTO)

Podeli vest

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović objasnio je pozadinu delovanja ambasadora Hila u srpskom pravosuđu.

Đukanović se oglasio povodom fotografije ambasadora SAD Kristofera Hila sa tužiteljkama Bojanom Savović i Jasmine Paunović.

- Nije Hil slučajno postavio tu fotografiju, kao što verujem da se same tužiteljke nisu fotografisale sa njim bez želje da svima pošalju poruku. Dakle, Hil je na ovaj način rekao da su one pod njegovom zaštitom, a on se ovde svakako oseća kao pravi okupacioni namesnik, što neretko kroz svoje provokativne stavove namerno i ističe - napisao je Đukanović na Telegramu i dodao:

- Takođe, Hil nam je poručio da je srpsko pravosuđe intersesna oblast američke ambasade, odnosno da se zna ko njime upravlja. Sa druge strane, tužiteljke onako srećne i nasmejane skoro da su zacvrkutale od sreće, jer je svima poslata poruka da njih niko ne sme ni da pomisli da tane ili popreko pogleda.

Foto: Printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 1 godinu

Ovaj Đukan nas za**bava. Da li je on toliko bezobrazan ili misli da je narod kratkog pamćenja? Pa mangupe, ti si predvodio reformu Pravosuđa. Zašto baš ti? Zato što Nj.V. veruje samo Đuki. Njih dvojica su prepustili Pravosuđe Amerima. Kako? Tako lepo. Stvorili su nezavisno Pravosuđe, koje je zaista nezavisno, ali nezavisno od vlastite države Srbije, a itekako zavisno od stranih zapadnih ambasada. Ovo se zove IZDAJA, a za izdaju se ide u zatvor. Počelo je...prvo Vučko, pa ubrzo Đuka, i kao šlag na tortu...pogodite ko?

Milun

pre 1 godinu

Bizon hoće da kaže da ste vi iz SNS mafije i AVAV ustvari, kurac na biciklu, i da se ništa ne pitate, već o svemu odlučuje USA okupator.

Djordje

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju da je srpsko pravosudje odavno pod kontrolom Amerike. Sada je pokusano da se to promeni, na zalost ne zbog zelje za promenom, vec iz privatnih razloga.

Rade R

pre 1 godinu

Sudstvo i tužilaštvo u Srbiji mora da bude slobodno i nezavisno! Naravno slobodno i nezavisno od vlasti, države i naroda Srbije! I zaista jeste tako! Ali ne mora da bude slobodno i nezavisno u odnosu na strane ambasade, a pogotovo ne u odnosu na američku ambasadu! To je ta "prava sloboda" po američkom receptu!

ZAvram

pre 1 godinu

Има ли још кога да се, поводом ове бруке и издаје, осим Ђукановића, огласи у овој нашој држави? Ћутање надлежних плаши. И поново: жалим што сам дала глас "независном" правосуђу!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17