• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2023

16:21

U OVOJ VUČIĆEVOJ DIKTATURI STRADAMO SAMO MI! Đukanović: Samo mi, njegovi saradnici i prijatelji, smo medijski satanizovani i nas nezavisno pravosuđe šalje u zatvor!

printscreen

Politika

U OVOJ VUČIĆEVOJ DIKTATURI STRADAMO SAMO MI! Đukanović: Samo mi, njegovi saradnici i prijatelji, smo medijski satanizovani i nas nezavisno pravosuđe šalje u zatvor!

Podeli vest

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović oglasio se o pozivu za izdržavanje zatvorske kazne glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zbog "verbalnog delikta".

Đukanović se oglasio na svom Telegram kanalu "Analiza stanja" i istakao da je zanimljivo kako u "Vučićevoj diktaturi" isključivo stradaju diktatorovi saradnici i prijatelji.

- U Vučićevoj diktaturi isključivo stradaju diktatorovi saradnici i prijatelji. Oni su naruženi, medijski satanizovani i uprljani, a diktatorovo nezavisno pravosduđe šakom i kapom donosi presude i njegovo okruženje novčano urniše ili šalje u zatvor - napisao je Đukanović.

Đukanović se osvrnuo i na kolege iz SNS, jer kako kaže, osim izuzetaka, niko nije javno istupio u zaštitu Draganu J. Vučićević. 

- Inače, stid i sramotu osećam što gotovo niko, čast izuzecima, iz stranke kojoj pripadam nigde nije javno istupio u zaštitu Draganu J. Vučićeviću. Zato kada im je potreban znaju da ga zovu i vuku za rukav kako bi im puštao izjave na portalu Informer. Inače, za to vreme ovi koji svaki dan pričaju kako su ugnjetavani u diktaturi zapravo su zaštićeni kao beli medvedi i uživaju sve blagodeti te i takve diktature - isakao je Đukanović i dodao:

- Paradoksalno, ali je tako. U Vučićevoj diktaturi stradali su samo njegovi najbliži članovi porodice i prijatelji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Brzi Gonzales

pre 1 godinu

Ma dobro. D.V. je sasvim sposoban da ovu buraniju sam pobedi.

Žikica

pre 1 godinu

Nema ni potrebe da iko istupi javno! Svi znamo da je Vučićević radio svoj posao kako treba i to je to!

Lara

pre 1 godinu

Žuta banda vedri i oblači i hapsi slobodoumne ljude na pravdi Boga. Sve će se to promeniti kada Vučić konačno dođe na vlast

Iva

pre 1 godinu

Zato što je predsednik diktator samo u tajkunskim medijima i opoziciji, a ne i u stvarnom životu.

Olja

pre 1 godinu

Predsednik, njegova porodica i najbliži saradnici su meta kako tajkunskih medija tako i opozicije koji non stop plasiraju neistinite informacije.

Rajko

pre 1 godinu

Zato sto je doticni osudjen za lazi i treba da odgovara.

robijaće i Rošavi i pičkousti

pre 1 godinu

Nek' se navikava na vreme! Kad padne vučićev kartel robijaće još duže zbog korupcije i kriminala.

Dragi

pre 1 godinu

I treba vas poslati u zatvor. Sve one koji su Srbiji oteli Pravosuđe. Đukanović pod broj 1. Napravili ste Nezavisno pravosuđe. Od koga nezavisno? Od Srbije. Sram vas bilo. U zatvor, nego šta!

Mo

pre 1 godinu

Ako ode vise od dana kidam k…. Abolirace ga. Predsjednik

zoran

pre 1 godinu

Našlo govno da brani govno ... nije verbalni delikt u pitanju nego vređanje ljudi i urušavanje ugleda. A vi kao govna ste umislili da ste neko i nešta ... i sada se sprdate. jebo vam pas mater.

Pljuc

pre 1 godinu

glavni uredniku InformeraDragan J. Vučićević , Kakav bio S Kim se druzio Tako I zavrsio Ajmo sad ponovo par tekstova o ustašama i šiptarima

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

U OVOJ VUČIĆEVOJ DIKTATURI STRADAMO SAMO MI! Đukanović: Samo mi, njegovi saradnici i prijatelji, smo medijski satanizovani i nas nezavisno pravosuđe šalje u zatvor! Izmišljen razgovor: Vućićević: ,,Nešto gadno sam objavio protiv Jugoslava Ćosića, pa je presuđeno da platim 200000 dinara kaznu. Vučić: ,,Nemoj da platiš, već idi u zatvor! Tvoj odlazak u zatvor će neke od onih koji znaju da je celokupno sudstvo pod mojom komandom ipak navesti da poveruju da je sudstvo nezavisno čim si i ti osuđen''. Vučićević: ,,Da idem u zatvor?! A kakva korist od toga?'' Vučić: ,,Ogromna! Narod će poverovati da je u Srbiji sudstvo nezavisno i da se svima sudi ,,ni po babu, ni po stričevima'' a naš ,,Informer'' će početi da smatraju objektivnim novinama. Hihihihihahahahaha... A ja ću ti se odužiti opipljivo, da ćeš biti zapanjen mojom darežlivošću!'' Vučićević: ,,Paaaa dooobrooo, kad ti tako želiš.'' Vučić: ,,Želim! A želim još nešto: da odmah kreneš u srceperateljnu kuknjavu, da bi se glupani sažalili na tvoju jadnu sudbinu a i da bi poverovali da sve ovo o čemu pričamo nije dogovoreno, pa da nastave da kupuju ,,Informer i veruju u sve što u njemu piše... Ako ti treba neka javno predstavljena odglumljena pravna podrška, pozovi Bizona advokata, on je odličan u ,,prilagođavanju'' sudskih predmeta kod javnosti. Seti se šta je i kako u javnosti branio Dijanu Hrkalović i Predraga Kuluviju, da su mnogi poverovali da su oni nevinašca osumnjičena bez ikakvih dokaza...'' Vučićević: ,,U redu. Krećem javno da kukam... Naravno, Bizona ću odmah pozvati da me brani po tvojim medijima.''

ZAvram

pre 1 godinu

Драги Ђука, свака Ти је као у Његоша! Да ли је могуће да се, барем, није огласило УНС? Да ли смо сви ми, који слободно износимо своје ставове о појединим појавама, темама, поступцима јавних личности, изложени самовољи српског правосуђа? И то, истог оног, за чију смо независност, додуше, само због позива Председника, ономад гласали? Или смо изгласали заробљену истину, судећи по невољи, која је снашла Драгана Ј. Вучићевића? Читам, слушам, и не могу да поверујем својим очима и ушима! Може ли изречена истина да се претумба у клевету? На несрећу свих нас, који смо згађени, огорчени, ужаснути оваквом пресудом на штету Драганову, рекло би се да, код појединих судија, и то може. Ређају се бројна питања! А шта да ради мали, безимени (јавности непознат), обичан човек, без пара за адвоката, без разумевања надлежне администрације? Шта да ради, коме да се обрати? Изгледа, никоме. Ем што је оштећен, још сам мора и да се позабави својим јадом. Докле? Док му, од силне муке, срце не препукне! Или док неко, "независно", не скрене с ума, па узме правду у своје руке... Снажна подршка Вучку!

Ratko

pre 1 godinu

moje je misljenje da celo pravosudje mora da se menja zbog Vuciceve tvrdoglavosti da nece da menja pravosudje ,stradaju pravedni ,kriminalci se pustaju jer su u sudstvu ostali otpatci zutog olosa . i to je tako nikakoi drugacije . kriminalce pustaju na slobodu taj olos je i pustio sve siptarcine iz zatvora to je nasledje tog pravosudja

NekoKo

pre 1 godinu

Predsednik nije diktator i izdajnik ali pored saradnika koje je odabrao neprijatelji mu nisu potrebni.

Dragi

pre 1 godinu

Srbiji je potrebno još nezavisnije Pravosuđe. Sudije obavezno treba da budu iz najbližeg okruženja: iz Hrvatske, iz Slovenije, iz Crne Gorice, iz Albanije, iz Bugarske i iz Turske. Nikako iz Srbije. Tek tada će reforma Pravosuđa biti kompletna.

bogić

pre 1 godinu

Hm, ima "novinarki" na tim (Z1. i ns) koje - eeeaa bi trebale - aaaa kod - eee logopeda, eee, aaaa, aaa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija