• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2023

08:08

SVIM SRCEM UZ ĐUKANOVIĆA! Posle Bećirovića i Kurti se umešao u izbore u Crnoj Gori!

printscreen

Politika

SVIM SRCEM UZ ĐUKANOVIĆA! Posle Bećirovića i Kurti se umešao u izbore u Crnoj Gori!

Podeli vest

U jeku predsedničkih izbora u Crnoj Gori, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti velikodušnu podršku daje Milu Đukanoviću.

Poput člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, i Kurti je odlučio da se umeša u crnogorske izbore obojica stajući na istu stranu.

Kurti, pokazujući da je svim srcem uz Mila, na sulud način je dao objašnjenje šta bi se, prema njegovom mišljenju, desilo ako bi na izborima pobedio drugi kandidat Jakov Milatović:

Ako Đukanovićev protivnik pobedi, to bi otvorilo put nestanku crnogorske nacije, dominaciji Srpske pravoslavne crkve, ohrabrivanju Кremlja, slabljenju NATO-a i konačno do stvaranja "srpskog sveta" i velike Srbije – rekao je Milov fan Kurti.

Foto: printscreen

Bećirović i Kurti kukaju na Srbiju i od nje prave “bauk” upravo da bi opravdali svoje mešanje u izbore u Crnoj Gori.

Neopravdano govore i napadaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića dok on ćuti, ne meša se u tuđe izbore i politiku i gleda isključivo interese svog naroda.

I dok bi drugi, poput Bećirovića i Kurtija, da odlučuju ko će biti na vlasti u Crnoj Gori, Vučić ne gleda u tuđe dvorište, već samo u srpsko vodeći mudru i odgovornu politiku.

Ipak, poznato je da trio Bećirović-Đukanović-Kurti pominjujući Srbiju, iako se ni u jednom momentu naša zemlja nije umešala, a predsednik Vučić nije ni oglašavao o izborima u Crnoj Gori, pokušavaju da skupe jeftine političke poene, neretko i govoreći bilo šta, poput gorenavedene izjave, samo da nađu način da slome Srbiju. Ali, kao što to nešto više od decenije nije nikom pošlo za rukom, neće ni sada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
visocica 1662

pre 1 godinu

Bravo za becirovica i Kurtija na strani su pravog covjeka.

Zvonimir

pre 1 godinu

Dace Bog bas tako da bude.Svim srcem smo za to.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija