• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.04.2023

22:39

SRBINU UHAPŠENOM NA JARINJU 30 DANA ZATVORA! Albanci tvrde da je napao policajca, njegov advokat otkrio pozadinu priče!

A.Grbović

Politika

SRBINU UHAPŠENOM NA JARINJU 30 DANA ZATVORA! Albanci tvrde da je napao policajca, njegov advokat otkrio pozadinu priče!

Podeli vest

Lekaru KBC „Kosovska Mitrovica“ Nikoli Todoroviću sudija Osnovnog suda u Severnoj Mitrovici izrekao je kaznu od 30 dana zatvora zbog optužbe da je napao službeno lice, rekao je za Tanjug njegov advokat Miloš Delević.

Delević je rekao da je Todorović to učinio u samoodbrani i najavio žalbu Apelacionom sudu u Prištini. 
- Sa tužilaštvom se ne slažem oko motiva tog napada. On nije napao službeno lice iz čista mira. On je od strane četiri policajca odvojen od svoje porodice i odveden u jednu malu prostoriju gde se uplašio za svoj život i u nekom vidu samoodbrane udario je jednog policajca - rekao je Delević.


Delević je dodao da sud nije prihatio alternativnu meru jemstva koju su predložili, jer kako je kazao, smatra da postoji opasnost od bekstva. 


Todorović se trenutno nalazi u pritvorskom centru u Kosovskoj Mitrovici. 
On je priveden u petak na Jarinju kada se sa troje maloletne dece uputio u pravcu Kosova i Metohije da proslavi krsnu slavu. 


Kancelarija za KiM saopštila je da je Todorović zaustavljen zbog nedostajuće dokumentacije za decu. 
Nakon toga, kosovska policija je saopštila da je Todoroviću određeno zadržavanje do 48 sati zbog napada na službeno lice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
crosdu

pre 1 godinu

Za udaranje policajca u Srbiji koliko bi dobio????

Mislav

pre 1 godinu

Kao i obično, srpsko licemjerstvo je očigledno. Pitam se što bi bilo da na prijelazu iz HR u Srbiju, srpski policajci odvoje čovjeka od obitelji i odvedu na razgovor, iz bilo kojeg razloga. Što bi se desilo da onda taj hrvat u "samoodbrani" udari srpskog policajca. Onda biste tražili doživotnu za "ustašu", jelda četnici?

pitanje

pre 1 godinu

Što tu ne valja? Ne možeš tuđom decom preko granice bez pismene dozvole roditelja, ne možeš udariti policaja samo zato, jer se plašiš ili jer si Srbin! Čudno neko srpsko pravo!:)

Rade R

pre 1 godinu

Šiptarčine! Sve to što rade će doći na naplatu, kad tad, u to neka budu sigurni! Neće ih spasiti niko i ništa na ovom svetu! Živela Srbija!

Radovan 5

pre 1 godinu

Uskoro,vrlo uskoro kada ne bude četvrtog rajha i snaga vermahta proći će kao ukrajanci i trčaće po svetu i cviliti kao sada oni.

Zvonko

pre 1 godinu

Ono sto su nama radili od 1980 treba mi sada njima da vracamo, pocevsi od navodno trovanja Albanske dece preko vodovoda , i kako su otrovana samo Albanska deca a Srpska nisu, pri posetu TV ekipe RTS-a,bezala iz hodnike po sobama uz glasno smejanje. Sve, sve sve sto su nam radili treba na isti nacin sada raditi njima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija