• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2023

13:06

ĆERKE VISOKOG FUNKCIONERA SPS DIVLJALE NA AERODROMU I VREĐALE PREDSEDNIKA VUČIĆA

Printscreen/Facebook

Politika

ĆERKE VISOKOG FUNKCIONERA SPS DIVLJALE NA AERODROMU I VREĐALE PREDSEDNIKA VUČIĆA

Podeli vest

Ćerke visokog funkscionera SPS-a Vladana Zagrađanina divljale su danas na aerodromu "Nikola Tesla", vređale predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i policijsku službenicu kojoj su i pretili batinama. Vladan Zagrađanin, visoki funkscioner SPS-a, koji je na funkcijama upravo zahvaljujući SNS i predsedniku Vučiću ništa nije uradio da spreči svoje ćerke da na aerodromu vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića.

Kako saznaje Informer, ćerke funkcionera SPS-a Vladana Zagrađanina, Anja i Mia su vređale i pretile batinama policijskoj službenici koja ih je upozorila na neprimereno ponašanje.

- Ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontorlu, službenica ih je upozorila, a one su tada počele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama - kaže izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako dalje dodaje, njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem događaj je klasifikovao kao krivično delo.

Njihov otac, Vladan Zagrađanin, visoki funkcioner SPS-a i narodni poslanik bio je prisutan i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takođe nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića, zbog koga je i na svim tim funkcijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
andrijana

pre 11 meseci

Osnovna kultura nema bas nikakve veze sa Aleksadrom Vucicem, vec sa vaspitanjem.

Jelena

pre 11 meseci

Sram i stid bilo i njega i njihove ćerke. Ni decu nije uspeo da vaspita. Jedu hleb koji im je Vučić dao a psuju ga i vredjaju. Fuj.

Istina

pre 11 meseci

Kao i obično, nahrani kera da bi te jače ujeo ... Tipično ponašanje, ne samo dece političara, zadojene neo liberalizmom, bez respekta i poštovanja prema bilo kome i bilo kakvim normama, smatraju da im je sve dozvoljeno i da im niko ništa ne može. Ako su još mlađe od 18 godina pozvaće se na to da su maloletne i nikom ništa.

Srle

pre 11 meseci

Svaka im cast treba im orden dodeliti ja bi bio tri puta gori ajde pusti komentar vucicevicu da vidimo demokratiju ili cu da idem u zatvor i strajkujem gladuju avavavav!!!

Penzioner

pre 11 meseci

Eto sad moj narode Srbije, znas kako bi bilo ako bi SPS kojim slucajem dosao na vlast !!!!!

Penzionerj

pre 11 meseci

Sve miriše na parlamentarnih izbore. SPS kao i u SNS ima dosta neprijatelja Države. Tu je glavna Mihailovićeva kao i Šormaz. Sve te vucibatine najuriti odakle su došli.

Penzionerj

pre 11 meseci

P. S. Tako ih je otac vaspitao. Kod kuće jedno a javno velika laž.

Boba

pre 11 meseci

Čast izuzecima ovi prilepci iz SPS a se dugo šlepuju uz Vučića i SNS, teško bi i cenzus prešli da nisu godinama na vlasti a sve zahvaljujući Dačiću koji je u odličnim odnosima sa predsednikom Vučićem,gaje zmiju u nedrima,sećam se kada je lopina Đilas pistao gradonačelnik Beograda zahvaljujući ovima iz SOS a,otada ne glasam za njih

završićeš kao Norijega

pre 11 meseci

Frka, panika u Vučićevom kartelu ???

Paradoks

pre 11 meseci

"koji je na funkcijama upravo zahvaljujući SNS i predsedniku Vučiću" "zbog koga je i na svim tim funkcijama." Ovo mogu međusobno da govore kad se čuju, javno izjavljeno predstavlja jasno priznanje o trgovini uticajem i stranačkom zapošljavanju, ne znam da li ste toga svesni kad pišete ovakve stvari. Time tvrdite da čovek ni jednim svojim delom nije zaslužio svoje mesto, što je sasvim moguće, ne poznajem čoveka, ali time bukvalno govorite da je čovek "na državnoj sisi" samo zbog svoje veze sa SNS-om i Vučićem. Malo pameti u glavu. I dajte više ažurirajte izgled i funkcionalnost sajta, sramota u 21. veku da imate ovaj amaterski izgled za "najtiražnije novine". Sve najbolje

Ja

pre 11 meseci

Av av je prozivanje policije kao lajanje a ne inicijali predsednika. Lazete.

Informator Vučićevog kartela z

pre 11 meseci

AVAV! KEROVI! Pominje inicijale vrhovnog komandanta i doživotnog predsednika ???

MilenaS

pre 11 meseci

Nemam reci za ovakve postupke, prevrsili su svaku meru.

Pera

pre 11 meseci

Bez obzira što Predsednik Vučić to ne želi, SNS mora da isključi ološ i bitange iz svoje partije. Što pre, to bolje. Podela fotelja mora da se pažljivo razmotri i na prvi signal korupcije, bahatosti, neprijatnosti, učinioce isključiti. Nek idu kod Vuka, Djilasa ili drugih. Jedna trula jabuka uništi celu korpu. Prema tome pažnja i momentalna akcija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17