• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

05.05.2023

07:30

LICEMERI ZLOUPOTREBLJAVAJU TRAGEDIJU! Opozicija je sada zaista DOTAKLA SAMO DNO! Jure jeftine poene preko mrtve dece!

Beta, Tanjug

Politika

LICEMERI ZLOUPOTREBLJAVAJU TRAGEDIJU! Opozicija je sada zaista DOTAKLA SAMO DNO! Jure jeftine poene preko mrtve dece!

Podeli vest

Funkcioner Narodne stranke Miroslav Aleksić, lider Dveri Boško Obradović i poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević optužuju vlast i Aleksandra Vučića da su odgovorni za masakr u OŠ 'Vladislav Ribnikar' jer, navodno, raspiruju mržnju i nasilje, a sami pozivali na linč i prebijanje predsednika države, pravili haos i pretili u Skupštini.

Jadno da jadnije ne može! Opozicioni političari pokušavaju da dobiju jeftine političke poene zloupotrebljavajući nezapamćen masakr u OŠ 'Vladislav Ribnikar' u kojem je Kosta K. (13) pištoljem ubio osmoro đaka i čuvara!

Opozicionari su pokrenuli udruženu prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, optužujući ih da su zbog navodnog širenja nasilja i mržnje odgovorni za pokolj na Vračaru!?! Među predvodnicima ove hejterske kampanje nalaze se funkcioner Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić, lider Dveri Boško Obradović i poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević.

Oni, kao po komandi, uglas tvrde da su Vučić i njegovi saradnici krivi za to što je Kosta K. ubio osmoro vršnjaka i čuvara i ranio još šestoro đaka, a sami su nebrojeno puta pozivali na linč i prebijanje predsednika države, nasilno upadali u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS), pravili haos i pretili političkim neistomišljenicima u Skupštini!

Besmislene prozivke

Tako je poslanik NS Miroslav Aleksić na društvenim mrežama ustvrdio da je za ovu tragediju odgovorna aktuelna vlast i televizije sa nacionalnim frekvencijama.

- Ova nezapamćena tragedija je direktna posledica stanja u društvu, promocije nasilja, kriminala i rijaliti programa na nacionalnim frekvencijama. Zakon o obrazovanju je doveo do potpune nemoći profesora pred đacima. Dečaku je oružje bilo dostupno i očito je znao da ga koristi - napisao je Aleksić na Tviteru.

Aleksić je, međutim, potpuno ignorišući činjenicu da je sa svojim stranačkim šefom Vukom Jeremićem išao u Predsedništvo Srbije ne bi li se obračunali sa Vučićem i da je Vuk Jeremić pod istragom u SAD zbog sumnjivih poslova sa Hanterom Bajdenom, sinom američkog predsednika Džozefa Bajdena!

Optužuju, a sami su nasilnici

* Poslanici takozvane patriotske opozicije nasrnuli na predsednika Vučića tokom sednice o KiM.

* Poslanik DS Srđan Milivojević napisao na Tviteru: 'Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi'.

* Lider Dveri Boško Obradović napao Aleksandra Martinovića, nasilno upao u zgradu RTS-a i jarbolom razbijao vrata Skupštine.

* Funkcioneri NS Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić u zgradi Predsedništva pretili predsedniku Vučiću da će se obračunati sa njim.

* Poslanik koalicije 'Moramo' Radomir Lazović pretio premijerki Ani Brnabić u Skupštini Srbije.

* Poslanik koalicije 'Moramo' Aleksandar Jovanović Ćuta cepao Informer u parlamentu.

* Poslanik Zavetnika Zoran Zečević simulirao oralni seks tokom sednice Skupštine.

U prljavu političku kampanju protiv Vučića uključio se i lider Dveri Boško Obradović, koji je pozvao na smenu vlasti 'koja je kreirala trenutni sistem vrednosti'!?!

- Vučićev predlog da se starosna granica za krivičnu odgovornost smanji sa 14 na 12 godina neće ništa promeniti, već se mora menjati nakaradni sistem vrednosti u našem društvu. Dok ne dođe do obnove duhovnog i moralnog sistema tradicionalnih vrednosti, svi drugi pokušaji da se ovo zlo zaustavi neće dati rezultate jer ne pogađaju suštinu. Najpre moramo promeniti one koji su na vlasti i koji su kreirali trenutni sistem vrednosti. Nije realno da nas oni koji su nas doveli dovde izvuku iz ove tragične situacije - rekao je Obradović.

Šef Dveri, prema svemu sudeći, zaboravio je da je u Skupštini Srbije fizički napao poslanika SNS Aleksandra Martinovića, jarbolom razbijao ulazna vrata parlamenta i nasilno upadao u zgradu RTS-a!

Tragediju na Vračaru zloupotrebio je i poslanik DS-a Srđan Milivojević, direktno optuživši Vučića i SNS da su 'stvorili Srbiju po svojoj meri, u kojoj caruju mržnja i nasilje'!?!

- Mir, stabilnost, Vučić! Napredni radikali su stvorili Srbiju po svojoj meri, u kojoj caruju mržnja i nasilje. Sada ta politika uzima svoj krvavi danak, nažalost i među našom decom! Vučićev jezik mržnje i nasilja iz politike se prelio u sve sfere našeg društva! - napisao je Milivojević na Tviteru.

Taj isti Milivojević, podsetimo, pozivao je na ubistvo brata i sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića napisavši na društvenim mrežama da će proći 'kao Gadafi'!

Komentarišući optužbe opozicije, politički analitičar Dejan Vuk Stanković za Informer kaže da je ovo 'monstruozno i besmisleno'.

- Ovakve optužbe neće napraviti političku štetu Vučiću, nego upravo onima koji ih objavljuju. Ovo je momenat za ujedinjenje društva u borbi protiv nasilja i izgradnju novog sistema obrazovanih institucija i vrednosti, a ne za sitno strančarenje! Ništa neočekivano od opozicije, ovo je stara otrcana priča. Više su dosadni u mržnji i forsiranju politikanstva tamo gde mu zaista nije mesto - ističe Stanković.

Kako ih nije sramota?!

Marko Matić iz Centra za odgovorne medije ocenjuje da svako ko ovu strašnu tragediju koristi za upiranje prstom u svoje političke protivnike, kako bi prigrabio jeftine poene, demonstrira najsramnije moguće delovanje.

- Ovo je za svaku osudu! Sada je potrebnije nego ikada ranije da sagledamo sve uzroke koji su do ove nesreće doveli i da uradimo sve što možemo da nam se ovakve tragedije nikada više ne ponove. Javne optužbe i prozivke nam sigurno u tome neće pomoći. Zbog toga se od svih javnih aktera, a posebno onih iz sfere politike, očekuje odgovorno ponašanje primereno trenutku u kome se nalazimo - naglašava Matić.

SKANDALOZNO PONAŠANJE TAJKUNSKIH MEDIJA

Prvi objavili identitet dečaka koji je izvršio masakr, a napadaju predsednika što iznosi važne podatke!?

Tajkunski medij 'Nova', koji je prvi objavio identitet deteta koje je izvršilo masakr u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' na Vračaru, zajedno sa svojim kolegama sa N1 prigovaraju predsedniku Vučiću što je na konferenciji za medije u javnost izneo relevantne podatke o ovoj tragediji, uključujući i to da dečak potiče iz dobrostojeće porodice a ne siromašne, kako su hejterski mediji izmislili. Portal 'Nova', podsetimo, prvi je medij koji je objavio identitet dečaka ubice, slagavši da je poludeo zbog siromaštva, da bi potom optužili Vučića što je izjavio da to nije tačno.

PAVLE GRBOVIĆ, LIDER PSG

Branko Ružić je trebalo već da podnese ostavku. Ostavka je za časne ljude, a u njegovom slučaju je vreme za čast isteklo. Sad je vreme za smenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ikonija

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala koliko nisko moze da padne.

Ljubiša

pre 1 godinu

Pa njihov N1 je prvi počeo da širi neistine, mržnju, pretnje... Setite se samo poplave u Obrenivcu i tih laži...

Maki

pre 1 godinu

Бог нека им помогне, они разума и срца немају... Страшно и језиво шта смо као људи себи дозволили.

Rain

pre 1 godinu

Od opozicije se nikada i ne očekuje nešto dobro.

Nevena

pre 1 godinu

Sram bilo svakogako je iskoristio ovu tragediju

corli

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da opozicija koristi ovakvu tragediju za licnu promociju, dno dna

AndjelaA94

pre 1 godinu

Opozicija koristi sve situacije samo da budu u centru pažnje. Treba da se stide što koriste užasnu tragediju da bi se dočepali medija. Ogromna tuga je zadesila Srbiju.

tasa

pre 1 godinu

Opozicija je svojim postupcima dokazala da im nista nije sveto!

Goran

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala koliko je bezdušno i ne mari nastradali decu i njihove porodice

Ivi

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem čime se sve opozicija služi. Katastrofalno!

Micka

pre 1 godinu

Sramota za opoziciju! Samo traže razloge kako bi napali predsednika!

Niki

pre 1 godinu

Jos jednom pokazuju da im nista nije sveto, ne mare oni ni za sta vazno im je samo da napadnu Vucica, Vucic je za sve kriv

Marija

pre 1 godinu

Opozicija treba da ima poštovanja prema nastadalima.

Mr Stefanović

pre 1 godinu

Opozicija na sve načine pokušava da dođe do jeftinih političkih poena!

ana

pre 1 godinu

Šta se od ološa iz opozicije drugo i može očekivati.

Mara

pre 1 godinu

Naša opozicija je odavno dotakla dno, zaista jadno da koriste ovu tragediju kako bi se promovisali.

daca

pre 1 godinu

Neki ljudi jednostavno nemaju obzira ni u vezi bilo čega kad su sopstveni interesi u pitanju

Olja

pre 1 godinu

Opoziciji ništa nije sveto!Sakupljati političke poene u ovakvoj situaciji je dno dna.

tasa

pre 1 godinu

Opozicija je dotakla samo dno, koristiti tragediju zarad licnog interesa je bas jadno!!

Qel

pre 1 godinu

Zašto me ponašanje opozicije ne čudi?!! Oni su monstrumi.

Violeta

pre 1 godinu

Zlo od opozicije nema kraja,nad ovakvom mukom i tugom za celu zemlju oni misle o politici i ličnoj koristi.Užas ništa novo od njih al užas

ana

pre 1 godinu

Bedno je što opozicija koristi ovu dramu za sopstvene interese.

dejan

pre 1 godinu

Neshvatljivo surov odnos tajkunskih medija prema žrtvama masovnog ubistva u osnovnoj školi u Beogradu

žare

pre 1 godinu

Licemerni idioti ne shvataju da ovakvim ponašanjem neće pridobiti glasače jer niko nevoli nasilnike.

Sehemimi1

pre 1 godinu

Opozicija vise ni sama ne zna sta prica i sta eadi. A sama je pricala kako ce da usmrti ovog - onog, kako treba lincovati, pa masovne pretnje upucene skoro svima, psovke i nasrtanja na tucu. I posle svega opet vam je Vucic kriv.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija optužuje Vučića i vlast da dopuštaju prikazivanje nasilja, a zaboravljaju da je opozicija ta koja otvoreno pokazuje nasilje jer su nebrojano puta napadali jedni druge, upadali u zgrade i parlament, ispoljavali agresivnost

Caca

pre 1 godinu

Opoziciju treba da bude sramota jer ovu neopisivu tragediju koriste za političke poene!

sasa

pre 1 godinu

Opoziciji nista nije sveto kako bi dosla do cilja, radi sve i svasta..Sramota-.

tasa

pre 1 godinu

Moze li opozicija makar dok traje dan zalosti da zaboravi na mrznju prema Vucicu??

ana

pre 1 godinu

Jezivo je ponašanje opozicije, pa njima apsolutno ništa nije sveto.

NEŠA

pre 1 godinu

U ovako teškoj i tragičnoj situaciji treba da smo svi jedinstveni a ne da se preko svega neko bori za političke poene

Goran

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija ovu strašnu tragediju koristi kako bi sakupila jeftine političke poene

Jana

pre 1 godinu

Zar nije dovoljna ova užasna tragedija da se opozicija dozove pameti i prestane da okrivljuje druge za sve??

lola

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su pokazali kako nemaju gram profesionalnosti

Daria

pre 1 godinu

Strasno je to da ovakvu tragediju opozicija koristi da skuplja poene.

aca

pre 1 godinu

Opozicija nam jeste bolesna ali ovo prevazilazi svaku granicu zdravog razuma, trebaju se stideti iskoriscavanja ove tragedije za jeftine politicke poene.

goga

pre 1 godinu

Da li uopste ovi iz opozicije imaju imalo srama, da li mogu da se bar u ovom trenutku manu politike i da sasoecaju sa zrtavama i njihovim proodicama, zar sve moraju da koriste za propagandu i skupljanje politickih poena

Darija

pre 1 godinu

Opozicija je ovim pokazala koliko nema pre svega postovanje prema žrtvama.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija se treba stideti sama sebe, jer posle ovakve tragedije zalosno je da uopste i misle na ovakve stvari.

tasa

pre 1 godinu

I ovakvi monstrumi iz opozicije bi da nam vode državu?

hana

pre 1 godinu

Toliko zla i u ovakvim momentima.Te medije ne vode ljudi

Dejan

pre 1 godinu

Strasno je sta rade ovi iz opozicije. Oni su bili prvi koji su imali nasilnicko ponasanje, a sada se prave blesavi. Uzas...

Sara

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su pravi lešinari, nemaju ni trunku empatije prema stradaloj deci, sramota.

Marko

pre 1 godinu

Klasična priča i bedan pokušaj samozvane obozicije da na ovaj stravičan i nezapamćen zločin prikupe bedne poene za sebe..

sasa

pre 1 godinu

Politicki profiteri da tako kazem, opozicionari, ne birqaju nacin ni sredstvo kako bi dosli do cilja.

anja

pre 1 godinu

Sramno ponasanje opozicije ne poznaje granicu niti moralno dno.

žare

pre 1 godinu

Narod mrzi ovakvo ponašanje opozicionih liderčića koji nemaju političku agendu pa posežu ovakvim monstruoznim načinima da ugrabe medijsku pažnju.

Mini

pre 1 godinu

Samo oni koji mrze sopstveni narod moze ovakve stvari da radi i ovom trenutku.

Caca

pre 1 godinu

Od opozicije samo ovakvo nedolično ponašanje može da se očekuje!

Goran

pre 1 godinu

Opozicija ne zna za sram, umesto da svi kao društvo sagledamo uzroke ove tragedije i promeni nešto, opozicija zna samo da napada i optužuje

ana

pre 1 godinu

Tragično je šta opozicija radi i što preko pogibije naše dece skupljaju jeftine političke poene.

tasa

pre 1 godinu

Opozicija svojim postupcima nije mogla nize da padne. Bednici.

kika

pre 1 godinu

Sramno ponašanje opozicije da u ovakvom teškom trenutku za državu Srbiju

Nesko

pre 1 godinu

Pa dokle smo dosli?! Kakve veze ima vlast sa ovim Ljudi pobogu!

Liki

pre 1 godinu

Uzas. Opozicija stvarno ne zna vise kako bi i sta bi. Pa koristi decu za raspirivanje mrznje i nesloge.

Tanja

pre 1 godinu

Crno da crnije ne moze biti. Zalosno na sta je sve opozicija spremna.

Ilija

pre 1 godinu

Samo opozicioni bestidnici mogu iskoristiti ovu tragediju za politicke poene.

VesnaP

pre 1 godinu

Za svaku osudu je ponašanje opozicije koja ovakvu tragediju koristi za skupljanje svojih bednih jeftinih poena.

Sara

pre 1 godinu

Tajkunske medije bi trebalo zabraniti, koriste svaku priliku da jure jeftine poene.

mira

pre 1 godinu

Veoma tezak dan, saucesce porodicama! A tajkusnki mediji na sve nacine samo da okrive Vucica pa i ovoj teskoj situaciji, strasno.

žare

pre 1 godinu

Nema dalje opozicioni šljam je dotakao dno dna.

stefan

pre 1 godinu

Kakav neko moa biti bednik i licemer da koristi tragediju ove dece zarad skupljanja politickih poena.Opozicija je dotakla samo dno.

Olja

pre 1 godinu

Velika sramota čime se sve opozicija služi i kako im ništa nije sveto.

Nataša

pre 1 godinu

Nema većeg zla nego gaziti preko mrtvih zarad zarade.

tasa

pre 1 godinu

Opozicija je po ko zna koji put dokazala da im nista nije sveto! Da im je fotelja bitnija od svega.

Goran

pre 1 godinu

Koje bezobrazno i bahato ponašanje opozicije, koriste bol roditelja i smrt dece u političke svrhe

mara

pre 1 godinu

Opopzicija nema ni stida ni srama , u ovako mučnoj i tužnoj situaciji napadati predsednika

Dušan

pre 1 godinu

Bruka i sramota opozicije,da preko mrtve dece oće da prikupe koji jeftin poen

Caca

pre 1 godinu

Licemerna opozicija nema srama ni stida kada ovakvu tragediju koriste za svoje političke poene!

fred

pre 1 godinu

Sramota je sta rade Bosko, Aleksic i ostali iz opozicije, nista im nije sveto, za sve ce orkiviti Vucica, za sta je Vucic kriv, jadno je kroisti ovakve stvari za napade na politicke protivnike

anika

pre 1 godinu

Bolesnici i licimeri nemaju obraza ni srama da koriste ovu tragediju za napad na predsednika.

Dragan

pre 1 godinu

Licemerstvo opozicije na visokom nivou,kao i uvek. Kako ih nije sramota da pricaju o velikoj tragediji i njome da sebi dodaju poene.Zaista tuzno.

ana

pre 1 godinu

Čemu li se nada ološ iz opozicije posle ovako bednog ponašanja.

Voja

pre 1 godinu

Navikli smo na ove takozvane patriote i takozvane bitne politicke individue da preko nesrece naroda rade svakakve stvari da bi sebi obezbedili politicke poene koji su nazalost mnogo jeftini... sramota

Goran

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije su strašni, optužuju vlast za nasilje a oni sami su nasilnici

Patak

pre 1 godinu

Pa mene ovakvo ponasanje opozicije i ne cudi, jer Bosko je dokazani nasilnik, to narod dobro zna..

Maja

pre 1 godinu

Opozicija je jedva docekala da se nesto dogodi da bi pljuvali i napadali Vucica.

Boris

pre 1 godinu

Jos je tela deci nisu ohladila da se ovako koristi situacija.

strahinja

pre 1 godinu

Opozicija radi jedno, misli drugo, a govori trece, nikada kraja njihovom sramotnom ponasanju.

Nikola

pre 1 godinu

Boško, Milivojević i ostalo zlo opozicije koristi najveću tragediju Srbije za napade na Vučića čiju su decu inače napadali i želeli im najgore.

žare

pre 1 godinu

Kada je nacija u bolu i tugi opozicioni šljam se bavi političarenjem,strašno.

marina

pre 1 godinu

Bolesni umovi opozicije koriste poginulu decu za svoju politicku kapanju.

Sanja

pre 1 godinu

Kako se Boga ne boje da preko mrtve dece zaraduju jeftine politicke poene

Rade

pre 1 godinu

Stidim se njihove sramote! Ne razmišljaju o ugašenim životima ove tragedije, nego o političkim poenima. Gde će im duša?!

Maj

pre 1 godinu

Ovo je strasno cime se bave. Saucesce porodicama zrtava.

Marko

pre 1 godinu

Kakvo je zlo ova današnja nazovi opozicija.Pa drugi neprijatelj Srbiji pored ovakve opozicije nije ni potreban.

ana

pre 1 godinu

Preko pogibije dece trude se da spotaknu vladt. Dno dna je ova opozicija.

Aca

pre 1 godinu

Opoziciju treba da bude sramota što i ovakve tragedije koristi u političke svrhe.

homer

pre 1 godinu

Umesto da saosecaju sa porodicama koje je zadesila ova tragedija, da u ovom teskom trenutku budu uz svoj narod, oni ovu tragediju koriste da skupljaju politikce poene, zato sto im je to najbitnije u zivotu, da sednu u fotelju, ljige od ljudi

Pavlvoic

pre 1 godinu

Zaista ej opozicija nisko pala, svojim ponasanjem i postupcima to i pokazuje.

ivana

pre 1 godinu

Oni koji potpirujju mržnju i nasilje daju sebi za pravo da napadaju predsednika i stavljaju mu na teret krivicu za ovu tragediju

Ana

pre 1 godinu

Sramno ponasanje opozicije, ni nastradala deca nisu im sveta.

Mimi

pre 1 godinu

Svaljuju krivicu na Vučića, a oni su ti koji su doveli do ovga, prihvatajući američki način života. Oni su ti koji su deci dali sva prava a oslobodili decu svojih obaveze.

Bojan

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala i dokazala, da je spremna da uradi ama baš sve da bi se dočepala makar malo vlasti.

Vila

pre 1 godinu

Opozicija ovakvu tragediju vidi kao nacin za uzdrmavanje vlasti. Otpadnici od Boga i morala.

hana

pre 1 godinu

Za svaku osudu je sramno i bezobzirno ponasanje tajkunskih medija.

maja

pre 1 godinu

Trebaju se stideti svojih postupaka a ne da ovom tragedijom pokusavaju da prikupe jeftine politicke poene.

Aca

pre 1 godinu

Žalosno je da ovu tragediju opozicija koristi u političke svrhe. Stidite se.

ceca

pre 1 godinu

Licemerno ponašanje opozicije pokazuje njihovu žeđ za vlašću

Boris

pre 1 godinu

Dokle ovakvog ponasanja, opozicija je sebicna, u svakom trenutku razmislja samo o sebi.

Maja

pre 1 godinu

Dokle ide licimerje opozicije koje ovakve tragične trenutke i smrt dece koristi u svoje političke mahinacije za napad na vlast i Vučića. Sramota.

Lalee

pre 1 godinu

Rezultati izbora u prethodnoj deceniji pokazuju kome Srbija veruje!

Nataša

pre 1 godinu

Poštujte bol unesrećenih porodica, njima je krivac samo jedan, a i nije im bitan,njihove dece nema.

Dusan

pre 1 godinu

Opozicija krenula u kampanju protiv naseg predsednika, uzaimajuci strasnu tragediju kao nesto cime ce sebi uspeti da dodele politicke poene. Ovo je toliko mizerno,da nema dalje. Jadne te porodice koje su ostale bez svojih najmilijih.

tasa

pre 1 godinu

Svi iz opozicije trebaju kolektivno da idu na lecenje, ovo sto oni rade je izvan granica zdravog razuma!

Maki

pre 1 godinu

Ovaj dogadjaj koji je na celu Srbiju ostavio snazan utisak nije i na opoziciju,jer je njima samo do Vucica i njega kako da sruse.

Saruman

pre 1 godinu

Nikada oni sa dna nisu izašli.Uvek su bili dno dna a sada to samo i dokazuju.To je ta opozicija

kika

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bi mogli bar u ovako teškom trenutku da suzbiju svoju želju za vlašću

stevica

pre 1 godinu

Licemeri i Bosko, Milivojevic i ostala bagra iz opzoicije, sramotno ponasanje istih.

Kosta

pre 1 godinu

Opoziciji je jedini cilj da destabilizuju Srbiju i tako da dodju na vlast. Nece moci olosi.

iris

pre 1 godinu

opozicija dokazuje svoje ljudsko i politicko dno ovim koriscenjem tragedije za svoju kampanju.

Olja

pre 1 godinu

Zloupotreba tragedije od strane opozicije je jeziva.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Opozicija koristi i ovaj težak trenutak za celu zemlju Srbiju, da prigrabi neki politički poen napadima na Vučića.

Kole

pre 1 godinu

Žalosno sta opozicija radi u ovako tragičnom trenutku.

KOSTA

pre 1 godinu

Ima li veće sramote za opoziciju kad ovu tragičnu situaciju opozicija koristi za svoje političke poene

Ana

pre 1 godinu

Prevelika tragedija se desila. Treba da se pruzi podrska i uteha svim građanima, a ne širenje tenzija.

Jova

pre 1 godinu

Opozicija koja toliko forsira nasilje i doprinela je da se desavaju ovakve tragedije.

lola

pre 1 godinu

Jezivo je sto je tajkunskim medijima mnogo toga dopusteno.Njihov bezobrazluk nema granice!

Sonja

pre 1 godinu

Šta drugo možemo očekivati od naše opozicije? Ni tragedija širokih razmera ih ne može zaustaviti u svojim lažima i sakupljanju političkih poena. Strašno.

lalinjoo

pre 1 godinu

Vučiću je Srbija život, bezbroj puta je to pokazao!

Dada

pre 1 godinu

Ovaku tragediju da koriste za politicke svrhe. Uzas

Boris

pre 1 godinu

Nije ni trenutak i vreme da se desavaju i raspravljaju ovakve stvari. Pustite decu da pocivaju u miru.

Jovan

pre 1 godinu

Potpuna utopija opozicionih lidera... ovo je nezapamceno ponasanje, ovo ne rade normalni ljudi... jadno je zaista koristiti tragediju za svoje politicke stavove i stolice...

anika

pre 1 godinu

Maloumnici iz opozicije koriste masakr za svoju promociju, uzas.

Milica

pre 1 godinu

Od ovakvog nekulturnog opozicijskog sljama drugo nismo ni mogli da ocekujemo! Ne propustaju prilike da sebe promovisu i prenesu svu mrznju koju poseduju na javnost! Trebalo bi da se stide svog ponasanja!

Dijana

pre 1 godinu

Sa izjavama opozicije mozemo slobodno reci da smo dotakli dno. Uzasno i bedno sa njihove strane. Oni su se prvi busali i prvi propagirali nasilje. To su ocigledno zaboravili.

Macak

pre 1 godinu

Bahra iz opozicije je jos jednoim pokazala svoe pravo lice.Obraz djon, slobodno tako mogu reci za Boska i Milivojevica.

branko

pre 1 godinu

Opozicija nastavlja sa napadima na predsednika Vucica cak i ovim teskim momentima za nas narod. Narod vidi sve.

Legionar

pre 1 godinu

Dno dna ići preko tragedije do nekih bodova

tasa

pre 1 godinu

Nakon ovoga a i pre toga, ako je opoyicija imala i onu mizeriju podrske naroda sada je vise nemaju. Narod ne podrzava montrume!

Nikola

pre 1 godinu

Opoziciji ništa nije sveto, ali njih niko ni ne sluša.

Vesna

pre 1 godinu

Ja zaista ne mogu da verujem da neko ubistvo dece i ovakvu tragediju koristi u svoju ličnu političku borbu za dobijanje jeftinih poena, To je za svaku osudu.

anja

pre 1 godinu

Sramno ponasanje opozicionih lidera nema dno, ovo je za svaku osudu.

Ema

pre 1 godinu

Opozicija je dotakla dno dna. Vredjaju vlast Srbije i celo vreme se bahate po institucijama a je do drugi tapsu po ramenu kada se posvadjaju sa nekim. Ko više uvredi nekog uz pozicije dobija više poena?! I onda se oni bas pitaju gde nam je društvo otišlo?!

Filip

pre 1 godinu

Politički lešinar Boško Obradović pokušava da ubere jeftine političke poene na konto tragedije na Vračaru, samo zaboravlja da je upravo on neko ko je uveo nasilje u politički život Srbije.

Era

pre 1 godinu

Opozicija kao j uvek ne razmislja ni o čemu.kako ih nije sramota.

Dusan

pre 1 godinu

Tuga naroda i porodica nastradalih iskoriscena u najgore moguce svrhe... preko zalosti da sebi obezbede politicku popularnost kod gradjana... pa ovo je zaista sramota

sava

pre 1 godinu

Bolesni umovi opozicije ne poznaju ni stid ni sram.

Baca

pre 1 godinu

Ovakve stvari zakonom treba kaznjavati, koriscenje tragedije za samopromociju.

tasa

pre 1 godinu

Manipulatori, lazovi, bolesnici, monstrumi sta reci za opoziciju koja ide preko mrtve dece da bi rusila vlast.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija je licemerna i spremna na sve, ali njihovi niski udarci ne mogu da poremete Vucica i gradjane Srbije.

Rasta

pre 1 godinu

Njima je Vucic za sve kriv, opoziciji, samo sto opozicionari takvim ponasanjem licemernim pokazuju svoje pravo lice.

Nikola

pre 1 godinu

Licemeri j lazovj su opozicija, ništa drugo od njih se ne ocekuje.

Tanja

pre 1 godinu

Strašno je što opozicija koristi i ovakvu tragediju da napada Vučića zarad kojeg jeftinog političkog poena.

zeka

pre 1 godinu

Oni su uvek pokazivali da nisu spremni da se bore za drzavu, vec samo za fotelju svoju....

Isak

pre 1 godinu

Od takve opozicije nije se ni moglo ocekivati drugacije ponasanje.

Legionar

pre 1 godinu

Koriste zlo za promociju i neku reklamu, sram ih bilo

Ana

pre 1 godinu

Од тих створења, не могу их назвати људима, сам очекивала свашта, али да ће и ово покушати да окрену у личну корист нисам чак ни од њих. Отишли су испод дна.

Uros

pre 1 godinu

Opozicija je nebitna skroz njih više niko ne sluša.

Dejana

pre 1 godinu

Opozicija optuzuje naseg predsednika za nemili dogadjaj,a zaboravljaju da su oni sami nasilnici i kako su se ponasali u Skupstini. Treba da ih bude sramota sto uopste spominju ovu veliku tragediju.Ovo je uzasno.

Plavooki

pre 1 godinu

Bestidno i sramotno je ovo sto rade opozicionari.Obraza bez.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Napadaju Vučića, a opozicija glavni promoteri nasilja, setimo se samo šta su radili u Skupštini Srbije.

Sava

pre 1 godinu

Opozicija je licemerna i zloupotrebljavaju tragediju.

Era

pre 1 godinu

Onj su dno bili i biće. Preteruju u svemu j samo na sebe misle.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija nema ni obraza, ni srama kada u ovakvoj situaciji jure politicke poene.

zeka

pre 1 godinu

Fotelja je jedino sto opoziciju interesuje,za to se oni bore, Vucic hrabro izlazi na kraj sa njima. Zivela Srbija !!!

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija je stvarno jadna i jadno je ovo sto rade, ni u ovako velikoj tragediji ne prestaju sa optuzbama na Vucicev racun. Kada smo svi nemi od bola i tuge oni i dalje laju, sramota.

Bane

pre 1 godinu

Nema sanse da ce opoziciji ovo proci, sada su se zgadili narodu.

Tamara

pre 1 godinu

Jadno i bedno sta se radi nazalost i za najgore stvari se hvataju!

Maja

pre 1 godinu

Najvise ce Vam prljavi govoriti o tome koliko ste cisti! Trio fantastiko ponovo blista punim sjajem olosa i licemera ne birajuci sredstva ni nacine da nezadovoljstvo prema sebi iskazu na najgori moguci nacin! Ni u ovoj tuznoj,ni u bilo kojoj drugoj situaciji nije njima kriv nas predsednik,vec njihovi bolesni umovi!

Stefan

pre 1 godinu

Sramotno je to sto opozicija koristi tragediju u politicke svrhe. Nema trunke ljudskosti u njima. Strasno.

Era

pre 1 godinu

Oni su poznati da im ništa nije bitno niti ikada žalosno.

Uros

pre 1 godinu

Opozicija gleda da samo napravi nemire u Srbiji briga njih za nastradale.

Vule

pre 1 godinu

Kako ih samo nije sramota. Deca su u pitanju. Ej, deca!

Uros

pre 1 godinu

Nikakve poene neće dobiti oni. Njih niko ne sluša.

Sofija

pre 1 godinu

Zbog opozicije su nam deca takva, a ne zbog Vučića. Oni su ti koji su nam uništili i školstvo i zdravstvo i celu zemlju.

Zox

pre 1 godinu

Опозиционим лидерима ништа није свето. Срам их било.

zeka

pre 1 godinu

Opozicija kao i uvek ceka priliku da sakuplja jeftine politicke poene, sto je zalosno, i situacija koja se desila.

Jana

pre 1 godinu

Opozicija i ovu tragediju koristi za poneki jeftin poenčić

Cuperak

pre 1 godinu

Skupljati politicke poene na ovakvoj nesreci je podlo i licemerno, to govori vise o Obradovicu i Milivojevicu.

Darko

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bolesno zloupotrebljavaju tragediju na Vračaru za svoju sramnu kampanju protiv predsednika Vučića. Ništa ovim kvazi novinarima nije sveto u ovim teškim danima kojima je Srbija pogođena, pa ni smrt dece.

Gorča

pre 1 godinu

Velika je sramota da pokušavate da ugrabite neki jeftin politički poen na ovoj ogromnoj tragediji.

Darko

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bolesno zloupotrebljavaju tragediju na Vračaru za svoju sramnu kampanju protiv predsednika Vučića. Ništa ovim kvazi novinarima nije sveto u ovim teškim danima kojima je Srbija pogođena, pa ni smrt dece.

Ilija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji se sluze lazima ne bi li okaljali trenutnu vlast a opoziciji prikupili po koji sitni glas.

Orhideja

pre 1 godinu

Pojedini novinari ponovo pali na ispitu etičnosti. Tajkunski mediji politizuju čak i ovu situaciju.

Vuka

pre 1 godinu

Nikad necemo dozvoliti da ovakva licemerna banda dode na vlast.

Jana

pre 1 godinu

Opozicija priziva tragediju i raduje joj se jer planira da preko necijih zivota prodje bolje na izborima.

Dragan

pre 1 godinu

Kada se oni koji bi trebali da budu uzor i predstavljaju narod,ponašaju kao najobičniji uličari,skaču po skupštini,po ulici, javno prete predsedniku države i njegovoj porodici,pozivaju na linč šta da očekujemo od neuke dece.

Djina

pre 1 godinu

Ovo je zaista skandalozno ponasanje opozicije. Ostali smo bez teksta. Treba da ih je sramota za sve. Za nasilnistvo koje propagiraju,a onda I za ovu veliku tragediju kojom zele da vode kampanju protiv naseg predsednika. Dotakli smo dno sa ovakvom opozicijom.

Mariora

pre 1 godinu

Ovo sto opozicija radi je nevidjeni bezobrazluk, treba da se stide svojih postupaka.

Maja

pre 1 godinu

Samo oni koji mrze sopstveni narod moze ovakve stvari da rade u ovom trenutku. Opozicija nema srama

zeka

pre 1 godinu

Licemeri ,prava rec za opoziciju celu, sramota sta oni rade. I Tek treba narod da ih kazni na izborima ....

Rajko

pre 1 godinu

Tajkunske sluge odmah su potrčale na njihove medije da bi iskoristili tragediju dece i sticale jeftine političke poene za svoje gazde.

Nena

pre 1 godinu

Znali smo da je opozicija odvratna, ali bas ovoliko...

Milos

pre 1 godinu

Opozicija je jos jednom pokazala da samo gleda svoj interes.

Nikola

pre 1 godinu

Kod nasilnika je napad najbolja odbrana. Čist primer je Milivojević.

Sandra

pre 1 godinu

Kao i obično, pripadnici opozicije se ponašaju licemerno.

Hana

pre 1 godinu

Bruka i sramota!!! U ovom momentu optuzivati bez razloga predsednika i vlast, jadno.

Olivera

pre 1 godinu

Opozicionim političarima je licemerje na prvom mestu. Oni prvi promovišu nasilje a optužuju druge.

Neca

pre 1 godinu

Neverovatno licemerje opozicije i u ovom teškom trenutku za Srbiju i njene građane

Djordje

pre 1 godinu

Velika tragedija zavila je u crno celu Srbiju. Tom tragedijom opozcija skuplja poene. Ovo je za svaku osudu. Saucesce porodicama nastradalih.

Sanja

pre 1 godinu

Koje licemerje na delu od strane Milivojevića, ali i cele opozicije.

Kaja

pre 1 godinu

Sada je valjda svima jasno ko je i kakva opozicija u Srbiji.

Bojan

pre 1 godinu

Vučiću je jako teško i duboko je povređen zbog nastradale dece.

Veljko

pre 1 godinu

Ne biraju sredstva da dodju do politickih poena. Ozbiljno su bolesni.

Ceca

pre 1 godinu

I na ovaj tezak dan za Srbiju opozicija ne moze a da ne laze i napada Vucica. Imaju li bar malo dostojanstva, pitam se?!

zeka

pre 1 godinu

Mir i stabilnost su nesto sto je danasnji prioritet u zemlji, da se nikad ovako ne ponovi, i sto pre mere da se uvedu.

Jovan

pre 1 godinu

Žalosno je što se opozicija po ko zna koji put bruka i po ko zna koji put pokazuje svoju bezosećajnost.

Jvana

pre 1 godinu

Jos jedan primer licemerja opozicionih političara,vama ništa nije sveto.

Bikic

pre 1 godinu

U ovakvom momentu misliti o svojoj politickoj karijeri mogu samo potpuni bezdusnici.

Luka

pre 1 godinu

Kako ih nije sramota? Svi smo videli njihovo ponašanje u Skupštini i na ulicama gde pozivaju na nasilje.

Maja

pre 1 godinu

Dok Srbija žali i tuguje za izgubljenom mladošću, nevažne spodobe od ljudi od kojih se gnuša narod, mutavi debil Srđan Milivojević napada Vučića, okrivljujući ga za masakr.

Mimaa

pre 1 godinu

Opoziciji je tragedija koja se dešava oko nas, prilika da oklevetaju našu državnu vlast i predsednika

Filip

pre 1 godinu

Ni desničari ni levičari ne biraju sredstva za prikupljanje jeftinih političkih poena.

Nikola

pre 1 godinu

DS u ovoj tuzi i tragediji govori gluposti, mesto da misle o necemu bitnom za Srbiju

Jovan

pre 1 godinu

Nikada ljudima iz opozicije nista nije bilo sveto. Sramotno ponasanje da se dodje do politickih poena kada je cela Srbija u zalosti.

Jovan

pre 1 godinu

Opozicija sakuplja jeftine političke poene na najtežem zločinu u istoriji Srbije. Jadno.

Marija

pre 1 godinu

Koristiti tragediju u političke svrhe je za svaku osudu! Opozicija je dno dna!

Nikola

pre 1 godinu

Ovo je velika bruka i sramota da se na danasnji dan ovako ponasa Milivojevic

Djurica

pre 1 godinu

Licemeri iz opozicije koriste veliku tragediju u svoje svrhe,kako bi vodili kampanju protiv naseg predsednika. Ovi treba strogo osuditi. Ovaj zlocin je strasan i ne zelimo da se vise ikada ponovi. Jadni su ovi iz opozicije.

zeka

pre 1 godinu

Drzava ce se izboriti sa svima koji ruse ugled drzave , merama i kontrolama. Vucic se zalaze da svi bolje zive i da vise ne bude ovakvih ili slicnih situacija.

Ceca

pre 1 godinu

Strasno je sto opozicija i ove najtuznije dane koristi za ubiranje politickih poena.

Sandra

pre 1 godinu

Kako može pored svih direktnih nasilnih, agresivnih napada opozicije, kao što je npr. fizičko nasilje Obradovića i dr. da se govori o raspirivanju mržnje i nasilja od strane vlasti. Ako smo išta mogli da čujemo od Vučića jeste akcentiranje porodice i porodičnih vrednosti i težnja ka unapređenju našeg društva. Sramni, neosnovani napadi i prikupljanje političkih bodova opozicije. Dno dna.

Anja

pre 1 godinu

Opozicioni političari ne saosećaju sa porodicama stradale dece već koriste tragediju za napad na predsednika.

Mile

pre 1 godinu

Nemam reci za ovo sto nasa opozicija radi. Sramota

Gaga

pre 1 godinu

Срамота шта опозиција ради у овом тужном и претешком тренутку када је Србија завијена у црно.

Mitar

pre 1 godinu

Opozicija je dok je bila na vlasti krala od dece, a danas tragediju cele nacije i smrt dece koristi za svoje politicko delovanje.

Jana

pre 1 godinu

Žalosno i jadno šta se radi... Ostavite vlast nema to veze sa tim.. nego sa velikim propustom u porodici!

Saša

pre 1 godinu

Opozicija je dotakla dno kad je smrt dece počela da koristi u političke svrhe. To nije ni hrišćanski ni ljudski, to je dno dna.

Milan

pre 1 godinu

Licemerju nikad kraja. Opozicioni političari prelaze sve granice normalnosti.

Zorica

pre 1 godinu

Ne vodi ničemu optuživanje ni izvršioca zločina, a kamo li predsednika. Mora suštinski da se reši problem kako bismo izbegli slične ili gore tragedije.

Tatjana

pre 1 godinu

Опозициона гамад и ову трагедију користи у политичке сврхе, страшно!

Sanja

pre 1 godinu

Na ovakvoj tragediji je opozicija nasla da skuplja politicke poene? Treba da se stide.

Ema

pre 1 godinu

Strasno. Ostali smo bez komentara na ovaj sraman potez nase opozicije. Pricaju o nasilju,kriveci druge,a nisu sposobni da spoznaju svoje nasilje kada su milioni gledali prenos iz Skupstine i njihovo nasilje. Uzasno i bedno.

Srdjan

pre 1 godinu

Opozicija koristi tragediju da ubere jeftine politicke poene.

Tijana

pre 1 godinu

Страшно...Овакве што промовишу насиље треба оштро казнити. По њих боље да се неоглашавају.

Jana

pre 1 godinu

Žalosno na šta se vadite pričate i optužujete.. sad je kasno za sve.. zakon nema veze sa tim, to su drugi propusti u detinjstvu i porodici proistekli, koji kao rezultat izvode delikventa..

Marko

pre 1 godinu

Opozicioni političari ne miruju ni u danima žalosti kada cela Srbija tuguje.

Bojan

pre 1 godinu

Vučić je otac, roditelji kao i svi mi ovo je teško podneo.

Emilija

pre 1 godinu

Pretuzno je to sto opozicija uzima veliku tragediju da bi vodila kampanju protiv naseg predsednika. Kakvi su to ljudi???

Aleksandra 60

pre 1 godinu

Opozicija samo gleda gde će da ućari neki politički poen i nije ih briga što povredjuju roditelje koji su već dovoljno povredjeni ovom strašnom tragedijom u osnovnoj školi.

Legionar

pre 1 godinu

Bolje da rade nešto korisno nego da traže poene preko ovoga

Biljana

pre 1 godinu

Igrati ovako perfidno i juriti jeftine poene preko ove nedužne mrtve dece je svojstveno samo gadovima iz opozicije.

mile

pre 1 godinu

докле је све опозиција спремна да иде зарад јефтиних политицких поена

Jana

pre 1 godinu

Ovako nešto treba maloumnicima da padne na pamet, da nečiju tragediju zloupotrebljavaju za poganost i mržnju iz njihove duše... nemam reči za ovako nešto!

Marta

pre 1 godinu

Svi oni iz opozicije prvo treba dobro u ogledalo da se pogledaju!

Una

pre 1 godinu

Postovanje prema zrtvama je najmanje sto mozemo da uradimo. Steta sto neki nemaju nimalo postovanja.

Zlata

pre 1 godinu

Opozicija je providna sa svojim glupostima. Očigledno je da koriste svaku situaciju da se dokopaju nekog poenčića, jer ih imaju tako malo.

mile

pre 1 godinu

koristiti decu za dobijanje politickih poena je katastrofa

Ana

pre 1 godinu

Dok opozicionari blate vlast, a ne učestvuju u rešavanju problema, do tad će biti opozicija.

Teodora

pre 1 godinu

Opozicioni političari koji su svojim ponašanjem pokazali da su nasilnici, napadaju aktuelnu vlast za nasilje. Sramota.

mile

pre 1 godinu

U ovim danima svi tugujemo a oni skupljaju politicke poene

Miki

pre 1 godinu

Jos jedan primer licemerja opozicionih politicara,vama nista nije sveto.

Nale79

pre 1 godinu

Strašno nema dalje svi i drugi političari koji bi da zloupotrebe tragediju dotakli su dno dna.

mile

pre 1 godinu

ovakvo ponasanje opozicije prelazi svaku mogucu meru

Ozi

pre 1 godinu

Na tuzi se ne skupljaju poeni, jedino to i znaju sram ih bilo.

Sandra 60

pre 1 godinu

Lideri opozicije su uvek gledali kako da uhvate neki politički poen preko nevinih žrtava. Nije im ovo sada prvi put. Zaista su dotakli pravo dno.

Jana

pre 1 godinu

Kuda ide ovaj svet... ostavite našeg predsednika na miru...pored svih problema sa kojima se bori, vi kroz nečiju tragediju koristite priliku i ponižavate vlast...maloumnici jedni!

Vesna

pre 1 godinu

Ovo je velika bruka i sramota da se u ovom momentu ovako ponasa opozicija.

Sava

pre 1 godinu

Uzas dokle ide ljudska zloba,zasto koristite okrsaj za politicki okrsaj !

Tito

pre 1 godinu

Lesinarska opozicija, na tragediji zele politicke poene.

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija je ta koja vrši promociju nasilja.

Bojan

pre 1 godinu

Srbija nikada nije doživela ovoliku tragediju. Svima nam je teško i svi smo potrešeni.

mile

pre 1 godinu

koliki licemer mozes da budes da koristis mrtvu decu u sticanju politickih bodova

Giga

pre 1 godinu

Njima je Vučić za sve kriv, a najviše za njihove lične neupehe.

Ana

pre 1 godinu

Kako opoziciju nije sramota da se služe preminulima.

Mica

pre 1 godinu

Dokle opozicija ide, okrivljivati Vucica za ovo. Bruka i sramota.

Kaja

pre 1 godinu

Sta se drugo moglo i ocekivati od tog sljama od opozicije??? Ja da sam vlast sada bih ih kaznila kaznom zatvora na par godina zbog nepostovanja porodica nastradalih. Koriste njihovu tragediju i bol u politicke svrhe.

Jovica

pre 1 godinu

Opozicija se pokazala na delu. Svi smo videli kako na ulicama i u Skupštini pozivaju na nasilje.

Gorča

pre 1 godinu

Ovo je žalosno i jadno. Ima te li i malo srama? Kakve su ovo lažne optužbe protiv predsednika koji se samo bori da sačuva mir u zemlji.

Bojan

pre 1 godinu

Na jučerašnji događaj niko nije mogao ostati ravnodušan.

Mimi

pre 1 godinu

Strasno je sto opozicija i ove najtuznije dane koristi za ubiranje politickih poena.

Mara

pre 1 godinu

Ne treba da se sakupljaju politicki poeni za ovaj nemilosrdni dogadjaj. Predsednik deli bol sa celom Srbijom koju je zadesila ova tragedija koja ce biti zapamcena.

Aleks

pre 1 godinu

Narod sve vidi, pa će i ovo da zapamti i opet osudi na narednim izborima.

Gorča

pre 1 godinu

Opozicija je dostigla dno dna. Na sve su spremni da profitiraju u nekom poenu.

Mimica

pre 1 godinu

Sramota je promovisati se ovako na kontu nesrecene dece. Sramota.

Danka

pre 1 godinu

Tačno sam znala da će ovu tragediju pokušati da koriste na sebi svojstven način. Jadni su da nema dalje.

Sara

pre 1 godinu

Opozicija je samo jos jednom dokazala da nemaju nista ljudskog u sebi i da su dno dna i onaj najgori ljudski sljam.

Bojan

pre 1 godinu

Duboko i iskreno saosećanje sa porodicama nastradalih

Goga

pre 1 godinu

Vučić je prekino sve obaveze i odmah se posvetio strategiji kako da se ne ponavljaju ovakve tragedije, a šta je opozicija poduzela...

Gorča

pre 1 godinu

U ovakvom žalosnom trenutku samo opozicija može i dalje da gleda svoje interese i sopstvene ciljeve. Sramota!!!

Zoran

pre 1 godinu

Opozicija vodi prljavu kampanju protiv Vučića i aktuelne vlasti u trenutku kada je cela Srbija u žalosti.

Ana

pre 1 godinu

Strasno je da ovakvu tragediju opozicija koristi zarad jeftinih politickih poena!

Ilija

pre 1 godinu

Velika tragedija je zadesila našu zemlju, ne ponovilo se nigde više.

Gorčić

pre 1 godinu

Sramota za opoziciju. Da li je moguće da koristite strašnu tragediju zarad ličnog interesa?! Sramota

Lana

pre 1 godinu

Strasno je i veoma ponizavajuce sto opozicija koristi ovakvu tragediju i izgubljene decije zivote u politicke svrhe, zar nemaju bas ni malo ljudskosti u sebi? To nisu ljudi to su demoni.

Gorčić

pre 1 godinu

Umesto svi da budemo ujedineni u ovoj tragediji, opozicija pokušava da svali krivicu na SNS. Sramota!

Pera

pre 1 godinu

Psi laju, a karavani prolaze. Dok se Vučić bori i vredno radi, opozicija samo laje.

Lazar

pre 1 godinu

Opozicija samo zna da optužuje. Lažnim optužbama prikrivaju svoju nasilnu politiku.

Maja

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje opozicije je zaista prevazislo sve mere tolerancije i bruka je da koriste ovakav momenat kako bi napadali vlas Vucica dok se on bori da nadje najbolje resenje i pomogne narodu

Nikoleta

pre 1 godinu

Koriste mrtvu decu da bi poentirali, oni su bruka i sramota!

Bojan

pre 1 godinu

Nema srca u Srbiji koje nije dotakla tuga ove tragedije.

Gorčić

pre 1 godinu

Opozicija koristi i ovu tragediju da dodatno unosi nemire. Sramotno ponašanje!

Danilo

pre 1 godinu

Juri opozicija sve i svasta, ali uvek od te i tolike jurnjave izgubi glavu.

Ana

pre 1 godinu

Jedino ko se zalaže za mir i stabilnost je Vučić, a ne zmam po čemu su to opozicionari zakljucili da on raspiruje mržnju i nasilje.

Teodora

pre 1 godinu

Stići će ih kazna za ovo. Čime se oni služe, ovo je strašno.

Anči

pre 1 godinu

Koliko neko treba da bude monstruozan da koristi mrtvu decu za svoju propagandu! Oni su zaista dno dna.

Irma

pre 1 godinu

Opzicija ništa drugo ni ne zna, njihova jedina ideologija je pljuvati i srušiti Vučića.

Aleks

pre 1 godinu

Ne može niko uprljati Vučića u očima naroda, jer narod vidi koliko se Vučić zalaže bori i rešava probleme Srbije.

Lazar

pre 1 godinu

Citat; "* Poslanik koalicije 'Moramo' Aleksandar Jovanović Ćuta cepao Informer u parlamentu"..to Ćuto cepaj to đubre

Nina

pre 1 godinu

Nazalost vidimo da opozicija i preko mrtvih gazi samo kako bi prikupila jeftine politicke poene. Zalosno.

Maja

pre 1 godinu

Žalosno, ali od opozicije se i moglo očekivati tako nešto.

kentaur

pre 1 godinu

Ovo je decenija vladavine vucica, pinka i poltrona informera i alo. Ovo je slika Srbije. Sve sto ste mogli unistili ste

robijaće Danilov ortak Rošavi

pre 1 godinu

Uplašili ste se, vidi se iz aviona. Toliko ste upleteni u kriminal i korupciju da ne smete normalno otići s vlasti.

Savica

pre 1 godinu

Podrska Predsedniku,opozicija je dotakla dno.

Ratko

pre 1 godinu

a sta ocekivati od glodara raspalih nego to njima nije uopste bitan zivot nekog deteta ,ljudi to sui bolesni debili

Ena

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija koristi ove strašne tragedije koje su zadesile Srbiju da prikupi jeftine političke poene.

laki

pre 1 godinu

STA, SRDJAN MILIVOJEVIĆ NIJE U LUDAČKOJ KOŠULJI U LAZI. NEMOGU DA VERUJEM. ALEKSIĆU, VRATI 800.000 EURA NARODU, VUCE JEREMIĆU, OBJASNI SVOJE VEZE SA BAJDENOVIM SINOM. BOSKO VRATI NOVAC KOLUBARI.

Baka

pre 1 godinu

Ko stiti tu opoziciju na zapadu? Bajdenovci, Nnacisti i ostali kriminalci? Ti Obradovicu i tvoje drustvo, idite i jos sisajte mame jer vam je mozak uzasno zakrzljao!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija