• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2023

15:13

OPOZICIJA ŽELI DA NASTAVI SA PLJAČKOM NARODA! Radoslav Milojičić Kena pljuje po opoziciji

Politika

OPOZICIJA ŽELI DA NASTAVI SA PLJAČKOM NARODA! Radoslav Milojičić Kena pljuje po opoziciji

Podeli vest

Predsednik stranke Srpska levica, Radoslav Milojičić Kena, javnosti je predstavio program za rešenje krize izazvane politizacijom zločina od strane lidera dela opozicije, ličnim ambicijama i interesima koje su u suprotnosti sa nacionalnim i državnim.


Radoslav Milojičić Kena predložio je moratorijum na izbore u trajanju od deset godina. Na sve funkcije u državi dekretom, bez prava odlučivanja naroda, postaviti nenarodne predstavnike.


Za premijera Dragana Đilasa, koji se u vreme vršenja vlasti obogatio za preko 500 miliona evra, a 
zadužio je zemlju i kupovinom i plasiranjem prava na emitovanje rijaliti programa. Najpodesnija je Marinika Tepić da vodi ministarstvo spoljnih poslova i nastavi započeto zalaganjem i glasanjem da se Srbija proglasi za genocidni narod.

Spremnost da proliva tuđu krv pokazao je više puta Boško Obradović i sposobnost da štiti samo svoje stranačke interese može da razvija i unapređuje kao ministar odbrane. Obradović koji je motornom testerom upao na RTS a, Skupštinu Srbije razbijao srpskom zastavom za koju su milioni naših oceva, dedova i pradedova dali živote danas govori o nasilju.

Ministar finansija svakako treba da bude Vuk Jeremić, obzirom da je i CIA zapanjena količinom mahinacija i pronevera u kojima je učestvovao.

Svako ko ima dilemu ili smatra da su postupci, ideje i namere ovih političara časne i u korist države i naroda, neka se osvrne na način na koji je ubijena Demokratska stranka. Opterećenje dugovima, preuzimanje ljudi, katanac na prostorijama, beznačajna društvena uloga.

To nije sporadična greška, već jedini način na koji ovi politikanti uništavaju Srbiju bogateći se i deleći je kao plen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 11 meseci

Opozicija želi da se vrati na vlast da bi pljačkala građane.

panika u Vučićevom kartelu

pre 11 meseci

Opozicija mora da se zaustavi, inače svi odoste u zatvor ???

Nana

pre 11 meseci

Ministar finansija treba da bude Jeremić, zbog mahinacija i pronevera u kojima je ucestvovao.

Lela

pre 11 meseci

Zele da se ponovo domognu fotelje da bi nastavili da kradu

Milenko

pre 11 meseci

Opozicija bi da ruši, blokira, maltretira. Predstavnici opozicije manipulišu narodom i žele da preko ulice dođu na vlast, nikako na izborima, jer znaju da nemaju šanse protiv Vučića.

Miki

pre 11 meseci

Opozicija ne zeli da Srbija napreduje zeli da se zaustavi sve kao sto je bilo u njihovo vreme

Milena

pre 11 meseci

Opoziciju treba zatvoriti u kavez da ne promoviše više nasilje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija