• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2023

21:51

UKRAJINKA KOJA ŽIVI U SLOVENIJI POZIVA NA MAJDAN I GRAĐANSKI RAT U SRBIJI: Biće mrtvih možda i više od stotine, kao u Kijevu 2014!

Printscreen Twitter, Zoran Sinko

Politika

UKRAJINKA KOJA ŽIVI U SLOVENIJI POZIVA NA MAJDAN I GRAĐANSKI RAT U SRBIJI: Biće mrtvih možda i više od stotine, kao u Kijevu 2014!

Podeli vest

Ukrajinka koja živi u Sloveniji pozvala je na Majdan i krvavi građanski rat u Srbiji.

Ona je podržala proteste i rekla da će možda biti i više od stotinu mrtvih, kao što je bilo u Kijevu 2014. godine, ali "sloboda nikada nije besplatna".

- Ako stvarno hoćete da skinete svoju vladu, koja vam ne odgovara, vi znate šta mora da se uradi. Da, biće poginulih, možda čak i više od stotine, kao u Kijevu 2014. Ali sloboda nikada nije besplatna. Srećno svima ko želi promene za lepu Srbiju - napisala je ova Ukrajinka.

 

Foto: printscreen Twitter

Sramna objava Ukrajinke koja živi u Sloveniji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 11 meseci

Očigledno je ostala u njenoj Ukrajini koliko imje bilo dobro.Rekao bih krava,ali bih uvredio krave.

Rade

pre 11 meseci

Teška ludača, još teži je onaj ko je posluša. Vidim ima slobodu i lepo živi u svojoj zemlji, zato je pobegla čak u Sloveniju, još će nekome da deli savete šta da se radi, i kako do slobode. Sačuvaj Bože od svakakvih budala ! ! !

Beki

pre 11 meseci

Sta ces u Sloveniji , idi u svoju slobodnu Ukrajinu koju si dobila na majdanu. Pobegla si u Sloveniju a tvoj narog gine.

dare

pre 11 meseci

Vani iz Srbije pod Hitno…. Deportacija hitna i nikad vise ovde!!!!!?Auuuuuu bre!!!

Nikolica

pre 11 meseci

Da, bas ste dobro prosli tim postupkom,mamicu vam fašisticku

Rade R

pre 11 meseci

Zahvaljujemo se ovoj "prepametnoj" Ukrajinki na "lepim željama"! Mi iz Srbije želimo da i vas Ukrajinca izgine bar koliko i Rusa u drugom svetskom ratu! To bi bilo dovoljno da svet bude slobodan i lepše mesto za život!

mark

pre 11 meseci

Bolest da smo ozbiljna drzava ova nakaza bi trebalo da se uhapsi odmah

Vlajko

pre 11 meseci

Al zbog cega da se skine vecinski izabrana Vlast?U Ukrajini se desilo 2014 ono sto se srbiji 2000 desilo! Pre godinu Dana bilo glasanje i ovi Zuti izgubili,i ceka se sledeci izbori pa izvolte pobedi al sa nekim programom da moze covek da glasa za njih,a oni se fatali za Vucica kao da posle njega ima da tece Med po Srbiji.

laki

pre 11 meseci

J.b.m ja tebi mater fašističku . Sto se ne vratis u svoju nacistcku zemlju, nego iz Slovenije lajes.

Andra

pre 11 meseci

Zašto ne poziva na Majdan tamo gde se nalazi?

db

pre 11 meseci

Pokazali ste divljaštvo i šta zaista umete i znate , sada vam rat uništava zemlju - niste primer za ugled . Mi imamo izbore i normalne i pristoijne smene vlasti, a u svemu prema rezultatima izbora .

Gvozden

pre 11 meseci

A što si ti pobegla iz Ukrajine kad si bila "hrabra" na Majdanu, samo dugačak jezik a pileći mozak. Bolje se vrati u Donbas pa tamo pokaži koliko si borac za slobodu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17