• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2023

09:59

VUČIĆ JE POKAZAO DA JE OZBILJAN DRŽAVNIK! Vučićević na TV Hepi: Opozicija sasvim otvoreno i radosno pokušava da profitira na masovnom ubistvu dece!

printscreen

Politika

VUČIĆ JE POKAZAO DA JE OZBILJAN DRŽAVNIK! Vučićević na TV Hepi: Opozicija sasvim otvoreno i radosno pokušava da profitira na masovnom ubistvu dece!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući na TV Hepi jutros, govorio je o lešinarskim protestima i blokiranjima Srbije i državnih institucija.

Kako ističe Vučićević, to što opozicija radi nedeljama je besomučna kampanja protiv države. 

- Kako mogu fotografije da lažu? Vode nedeljama besomučnu kampanju. Dakle, mi smo sedeli u studiju televizije Pink i odjednom na Šolakovom portalu ide priča da se okupila ogromna masa ljudi. Ja sam zamolio da se uključi Naxi kamera i vidimo da nema nikoga. Onda se pojavi njih 20 i blokira ulicu. Pola sata od početka mitinga, na slici se vidi koliko su razređeni.. Počeli su sa pričom da ih ima između 50 i 100. 000, pa onda između 100 i 200.000. Dragana Rakić, potpredsednica Lutovčeve stranke, kaže da ih je bilo minimum 250 000... Sve je to u redu, za dve nedelje će doći do milion i po kako su krenuli... - rekao je Vučićević. 

Urednik Informera se dotakao i toga zašto opoticija odbija da ide na izbore. 

- Zašto nećete izbore? Svaka opozicija na svetu jedva čeka izbore. Oni traže vlast bez izbora. Pita voditeljla Aleksića ili nekog drugog, ne sećam se ko je bio, "zašto nećemo na izbore ako se narod toliko pobudnio", on kaže "hoćemo, ali ne dok Vučić ne ispuni sve uslove". Ta Jeremićeva stranka imala dva posto jedva. Mora da ide prelazna vlada, kažu. Zbog čega? Čitava opozicija jedva može da prebaci 15 odsto i to sam ih častio, i oni očekuju da njima neko vlast da na tacni. Sami sebi objasnite. Zašto neko ko je u ogromnoj većini neće izbore? U proleće 2011. godine, duboko opoziciona SNS stranka, okupila je ogroman miting u Beogradu. Ogroman broj ljudi. Dakle, šta su tražili? Izbore odmah. Opozicija koja zna da je jača insitira na izborima. Naša opozicija izbegava izbore jer zna da bi izgubila - kaže Vučićević. 

Govoreći o tome da neko želi "Majdan" u Srbiji, objasnio je šta je to što zapravo opozicija priželjkuje u Srbiji. 

- Majdan je najkrvavija obojena revolucija viđena u Evropi, kada je izgunilo stotinak ljudi, kada je krv tekla ulicama Kijeva... to neko hoće ovde, otvoreno navija. Ko se ratu raduje, rat mu u kući bio. Šta hoćete? - pitao je on. 

Dragan J. Vučićević se dotakao i gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Dnevniku, kao i njegove posete porodicama stradalih u masakru kod Mladenovca. 

Foto: printscreen

Kako je rekao, opozicija želi da prikaže Vučića kao osobu bez empatije. 

- Gledali smo predsednika Vučića sinoć u Dnevniku. Ja nisam video razložniji i smireniji nastup, on je pokazao da je ozbiljan državnik. Hejteri iz opozicije lažu da predsednik nije obišao školu "Vladislav Ribnikar". Predsednik neće to da ističe. Treba da se pravda nekom? Šta hoće da kažu Šolakovi plaćenici? Da je Vučić čovek koji nema empatiju. On je otac troje dece, znam da je plakao čovek. Ne samo u Duboni i Malom Orašju, nego i u vezi sa tragedijom u školi na Vračaru. Kako da ne zaplačete?

U toku gostovanja Vučićević je istakao da opozicija sasvim otvoreno pokušava da profitira na tragedijama koje su zadesile Srbiju. 

- Neki bolesnici iz opozicije hoće da kažu da su Vučić i Brnabić bezosećajni monstrumi koji se raduju tragediji. Dođe čovek na RTS i voditeljka ga pitala, on kaže "da, bio sam, upisao sam se u knjigu žalosti, razgovarao sam sa direktorkom, ali nisam od toga hteo da pravim događaj", nijedan hejterski medij o tome nije ništa objavio. A kad slika, kažu pravi kampanju. Zamislite, uđete u zaklopljenu kuću gde su ubijeni i sin i ćerka, pa kako da ne zaplačete? Predsednik je plakao i objavljena je samo jedna fotografija snimljena telefonom. I onda ono zlo od Marinike Tepić kaže "kasno je za tvoje suze". Sram te bre bilo. Ko si ti, Mariniko Tepić? Sasvim otvoreno i radosno lajkuju, pokušavaju da profitiraju na masovnom ubistvu dece. Lešinare na tome - kaže Vučićević i dodaje:

- Ja ne znam ko to može da podrži, kako će većinska Srbija to da podrži? Na njihovom protestu puštali muziku prošlog petka, pili pivo, skakali i govorili da treba nekog ubiti i zaklati. Navodno žaleći za ubijenim na protestu puštaju miziku, blokiraju auto-put, razapinju šatore... Šta je tu žalost? - pitao je Vučićević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaharova

pre 11 meseci

Kakva sigurnost leba ti,drustvo u raspadanju oni drve sistem nije zakazao,sistem se raspao

tara

pre 11 meseci

Vučić je divan čovek koji samo brine o svom narodu i želi sve najbolje za našu zemlju i na tome mu je cela Srbija zahvalna. Niko se nikada nije borio za nas kao Vučić!

Jana

pre 11 meseci

Vucic je pokazao da se za nasu drzavu borio srcem i za nas narod, ne da misli samo na sebe.

Mira

pre 11 meseci

Dragan J. Vučićević hrabro iznosi činjenice o lešinarskim protestima i blokiranjima Srbije, demaskirajući besomučnu kampanju opozicije protiv države.

Miloš

pre 11 meseci

Prozreo je naroda njihovu nazovi brigu o drugima, jasno je da su pokušali da zloupotrebe tešku tragediju koja nas je zadesila

Mira

pre 11 meseci

Drago nam je što imamo novinara poput gospodina Vučićevića koji hrabro brani istinu i pruža jasan pogled na situaciju, čime nam pomaže da donesemo informisane odluke i razumemo širu sliku.

Jelena

pre 11 meseci

Zahvaljujemo Draganu J. Vučićeviću na hrabrom izlaganju i otkrivanju pravih namera i ciljeva iza besomučne kampanje opozicije.

Mile

pre 11 meseci

Korišćenje ove tragedije od strane opozicije je preslo zdrav razum.

Ana

pre 11 meseci

Važno je imati novinare poput Dragan J. Vučićevića koji su odani istini i transparentnosti, što je ključno za informisanje građana.

Ana

pre 11 meseci

Gospodin Vučićević nam pruža objektivnu perspektivu, omogućavajući nam da vidimo istinu i shvatimo kako se laži koriste u političke svrhe.

Sara

pre 11 meseci

Upravo tako. Sramno je sta pokusavaju. Vucic jedan od najvecih drzavnika u Srbiji ikada!

Žarko

pre 11 meseci

Hoće da po svaku cenu neki dodju na vlast nema predaje idemo napred

Ana

pre 11 meseci

Njegova hrabrost da se suoči s lažnim tvrdnjama opozicije i da demistifikuje njihove nerealne brojke je za svaku pohvalu.

Miki

pre 11 meseci

Opoziciji diktrira tajkunska mafija gde da idu i gde sta da rade, oni mozga nemaju.

Ana

pre 11 meseci

Dragan J. Vučićević je primer novinara koji se drže istine i neustrašivo iznose činjenice, suprotstavljajući se dezinformacijama i lažnim prikazivanjima događaja.

Ivana

pre 11 meseci

Vucic je lider kakvog Srbija zasluzuje i trenutno nema boljeg koji bi vodio ovu zemlju

Srbija

pre 11 meseci

U svim civiloizovanim zemljama ako zelite na vlast morate da dobijete izbore,samo u Srbiji opozicija zeli da dodje na vlast nasiljem i na ulii, pa rodjaci ne ide to tako

DR

pre 11 meseci

Nasiljem na ulicama i protestima se ne rusi presednik i to sacicom ljudi

Suza

pre 11 meseci

opozicija ni ne sme na izbore jer zna da bi izgubili

Jeca

pre 11 meseci

Opozicija pokušava da iskoristi masakre koji su se dogodili u našoj zemlji da bi došli na vlast

Jurica

pre 11 meseci

Opozicija je svesna da ih narod nece, zato i ne smeju na izbore

Vera

pre 11 meseci

Aj da izadjemo na izbore, pa da ih Vucic oduva

Jana

pre 11 meseci

Dok se Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem bori da sačuva svoj narod, opozicija radi sve da bi to sprečila.

Saska

pre 11 meseci

Opozicionari samo kao kerovi laaju, a kad bi izasli na izbore podvili bi rep

Janko

pre 11 meseci

Vučić je najveći državnik u poslednjih 100 godina.

Milica

pre 11 meseci

Vucic vodi ozbiljnu i odgovornu politiku i vodi Srbiju kako treba. Opozicija bi da dodje do vlasti na veoma ruzan nacin, nece joj uspeti.

Risto

pre 11 meseci

Ko je opozicija da ona nesto zahteva od presednika?

Tanja

pre 11 meseci

U Vučićevu veličinu i ozbiljnost nikako ne treba sumnjati.

Ana

pre 11 meseci

Opoziciju cine poremeceni ljudi koji bi da profitiraju na mrtvoj deci, sramno i necuveno. Nemaju ni trunku empatije prema zrtvama masakra.

Sasa

pre 11 meseci

Predsednik je veoma odgovoran za ono sto radi.

Zora

pre 11 meseci

Ponekad pomislim da kao narod nismo zaslužili ovako dobrog Predsednika

Srbin

pre 11 meseci

Управо тако.То је чињеница.

Maja

pre 11 meseci

Vucic sve sto radi radi za bolju buducnost nasih gradjana.

Mile

pre 11 meseci

Hvala Vučiću za sve što je uradio za Srbiju

Kale

pre 11 meseci

Hvala Vučićeviću što nam svaki dan servira istinu i objekttivnost.Uživanje je slušati ga

Milos

pre 11 meseci

Opozicija želi na vlast na silu, plaše se izbora. Protestima žele samo da sruše Vučića, ne mare ni za decu, ni za tragedije koje su zadesile Srbiju.

Sanja

pre 11 meseci

Opozicija bukvalno pokusava da politicki profitira iz masovnih ubistava i meni je licno muka od toga

Su

pre 11 meseci

Opozicija je jadna i bedna, nemaju drugog izbora nego da pokusaju srusiti vlast nasilnim putem, ali mogu samo i dalje da pokusavaju. Narod je uz Vucica

Jela

pre 11 meseci

Protesti opozicije jeste da na silu dodju do vlasti.

Brana

pre 11 meseci

Vučić je pokazao da se bavi odgovornom politikom, da mu je Srbija i njeni građani broj jedan. Zbog toga i ima maksimalnu podršku građana.

Stanojka

pre 11 meseci

Državnik kao Vučić se radja samo jednom i nikada više

Milan

pre 11 meseci

Opozicija ne zeli izbore, jer znaju da ce gradjani Srbije na izborima podrzati Aleksandra Vucica, jer su zadovoljni politikom predsednika Vucica. Opozicione partije nece ni cenzus preci.

Nada

pre 11 meseci

Predsednik svoju zalost ne iskazuje tako sto se slikao u skoli i cestitam mu na tome sto je dostojanstven

Jela

pre 11 meseci

Kako opoziciju nije sramota te dece pobijene ,njihovih roditelja rodbine,

Maja

pre 11 meseci

Neko bukvalno hoce da iskoristi najvecu tragediju za politicke poene a ne odgovaraju im izbori

Dule

pre 11 meseci

Opozicijsko koriscenje tragedija koje su nas zadesile za sopstvenu promociju je dno dna, svaku moralnu granicu su presli

Srdjan

pre 11 meseci

opozicija je jadna da nemoze da bude jadnija,neka izadju na izbore pa da dobiju jedva 5%

Rada

pre 11 meseci

Sramno ponasanje opozicije orkestrirano od strane tajkunskih medija !

Jela

pre 11 meseci

Opozicija nema granica, njihovo ponašanje je baš sramotno i za svaku osudu.

Vladimir

pre 11 meseci

Nemoj to Bokane govoriti, odmah će te kvazi elita proglasiti za sendvičara i tražiti tvoje smaknuće.. sve široki ljudi i borci protiv nasilja

Ana

pre 11 meseci

Za razliku od opozicije, Vučić brine o svom narodu i svojoj državi.

Jovana

pre 11 meseci

Ja ne razumem one koji veruju tajkunskim medijima koji predsednika hoce da predstave kao monstruma

Jela

pre 11 meseci

Kako opoziciju nije sramoća te dece pobijene njihovi roditelja rodbije,strašno

Maja

pre 11 meseci

Bog neka im sudi! Ovo je totalna morbidnost sto se opozicije tice!

Mara

pre 11 meseci

Apsolutno ste u pravu Dragane. Od prvog dana zloupotrebljavaju tragediju. To i dalje rade.

Joka

pre 11 meseci

Klasicna zloupotreba ljudi,dece! Opozicija je morbidna!

Goran

pre 11 meseci

Predsednik Vucic je izabran od strane naroda I I'ma podrsku naroda.Opozicija zelim da se docepa vlasti na silu.

Ana

pre 11 meseci

Opozicioni lešinari na nesrećama stotina ljudi, stradale dece, pokušavaju svoje političke zamisli da propagiraju, sve uz osmeh, užas.

Jana

pre 11 meseci

Nijedan državnik u istoriji se nije borio za svoju zemlju kao Vučić.

Hana

pre 11 meseci

Predsednika podrzava narod,jer se bori za drzavu a opozicija zelim blast na silu Bez podrske jer je nema

Igor

pre 11 meseci

Opozicija radi protiv države i nasilno želi da se dočepa vlasti

Irina

pre 11 meseci

Vucic je svojom politikom pokazao da je ozbiljan drzavnik.

Olja

pre 11 meseci

Opozicija hoće vlast bez izbora, jer nema podršku građana

Sanja

pre 11 meseci

Opozicija u Srbiji izbegava izbore, jer ne mogu preći cenzus, a još manje pobediti

Milena

pre 11 meseci

Protest je pokušaj opozicije da nasilno dođe na vlast.

Una

pre 11 meseci

Opozicija misli da može nasiljem i bezobrazlukom da dođe na vlast, ali građani to ne podržavaju

Viki

pre 11 meseci

Opozicija koja je bedno iskoristila tragedije koje su se dogodile u političke svrhe je jasno pokazala da ne mari ni za državu, ni za građane.

Bilja

pre 11 meseci

Vučić je oduvek bio ozbiljan državnik i politika koju on vodi je veoma ozbiljna i odgovorna.

Viki

pre 11 meseci

Protesti koje je opozicija organizovala su zaista sramni, prvo zato što su zloupotrebili tragedije a kao drugo, blokirali su saobraćaj i ljudima kretanje.

Bilja

pre 11 meseci

Na protestima su pili, tukli se a i igrali kolo. Jako ružnu sliku je opozicija tada poslala.

Viki

pre 11 meseci

Apsolutno se slažem da opozicija vodi prljavu kampanju protiv države, jer sve ovo što rade je protiv države a i građana.

qq

pre 11 meseci

Vucic je na svim poljima pokazao da svojim radom i trudom odlicno vodi Srbiju.

Lazar

pre 11 meseci

Opozicija ovu tragediju koristi na najgori mogući način i zloupotrebljava je do maksimuma!

ww

pre 11 meseci

Na prvom mestu je sigurnost i bezbednost gradjana.

ee

pre 11 meseci

Vucic je otvoren prema narodu,a to je ono sto mi volimo. Zatto i ima tako ogromnu podrsku.

Bilja

pre 11 meseci

Opozicija želi preko ulice na kojoj divlja da dođe na vlast, pa to se neće desiti nikada.

Esperanza

pre 11 meseci

Opozicija je politizovala tragediju koja nas je zadesila.

tt

pre 11 meseci

Opzocija je dokazala da zeli preko ubistva dece da skupi politicke poene. To je neljudski i uzasno!

yy

pre 11 meseci

PA svi smo svedoci njihovim protestima. Svi smo gledali sta su sve pricali i radili, sta reci vise o njima?

uu

pre 11 meseci

Narod pruza podrsku Vucicu jer je Vucic svojim radom i trudom to zasluzio.

Ratko

pre 11 meseci

Vučić je pokazao i dokazao koliki je patriota pre svega i državnik koji vodi računa o državi i narodu!

Kića

pre 11 meseci

Opozicija pokušava na sve načine, gazeći preko mrtvih, samo da dođe do ličnih koristi!

Natasa

pre 11 meseci

Ako opozicija želi vlast, mora na izbore da se čuje glas naroda

Bilja

pre 11 meseci

Ajde što je opozicija slagala koliko je ljudi bilo na protestu, veći problem je zloupotreba tragedije i pokušavanje na silu da dođu na vlast.

Miloš

pre 11 meseci

Od opozicije sve možemo da očekujemo, jer su oni navikli samo na nasilje i uvrede.

Viki

pre 11 meseci

Blokiranje Srbije je zaista za svaku osudu jer je to maltretiranje građana.

Mira

pre 11 meseci

Samo uličari poput opozicije žele na silu da se dočepaju fotelja

Mila

pre 11 meseci

Opozicija nema ni stida ni srama,nije im zao neduzne dece koja su nastradala.

Marija

pre 11 meseci

Ljudi ne žele nasilje i maltretiranje, i zato ne podržavaju opoziciju

Mara

pre 11 meseci

Opozicija je bolesna, promovisu nasilje.. uznemiravaju narod, kako ih nine sramota.

Olja

pre 11 meseci

Opozicija nema stav niti moral, promovisu nasilje i sire zlobu jer ne mogu da zadovolje svoje interese.

Boki

pre 11 meseci

Vucic je veliki covek pre svega, a potom i drzavnik! Srbija mu je u srcu i svim snagama se bori da idemo napred. Neko to uporno pokusava da rusi...dzaba sve, narod je uz njega, i Srbija ce napredovati sve vise i vise!

Masa

pre 11 meseci

Opozicija treba da se povuce a ne da pravi nerede, promovisu nasilje.

Lidija

pre 11 meseci

Opozicija svesna da na izborima ne može da uradi ništa, pa hoće silom da ruši Srbiju i maltretira narod

Zora

pre 11 meseci

U trenutku kada nam je i vise nego neophodno jedinstvo, ujedinio se sav škart u opoziciji sa samo jednim ciljem a to je rusiti Vucica.

Marija

pre 11 meseci

Patriotizam u praksi.Vucic je poverenje naroda opravdao i svaki dan svojim postupcima dokazuje da je veliki drzavnik.

Milenka

pre 11 meseci

Svi smo uz Vucica jer je potpuno jasno da je dostojan glasova i poverenja građana!

Dijana

pre 11 meseci

Koliko god da bilo tesko, u najtežim okolnostima, Vucic je pokazao da je razuman i mudar drzavnik i pre svega istinski patriota!

Banjo

pre 11 meseci

Koliko god da bilo tesko Vucic je dokazao svoju sposobnost da se nosi sa izazovima.

Karla

pre 11 meseci

Vucic zna sta radi i zato mu se i veruje! Situacija nije ni malo jednostavna ali nemam dileme kada je u pitanju njegova borba za interes gradjana.

Mile

pre 11 meseci

Vucic je jedini političar u modernoj istoriji koji je pokazao da je moguce raditi u interesu gradjana bez zadrske.

Nikola

pre 11 meseci

Uz Vucica su gradjani jer je bezbroj puta dokazao svoj patriotizam i da za njega politika nije samo vlast nego interes gradjana Srbije.

Nina

pre 11 meseci

Vucic je jedini politicar koji drzi svoja obecanja i zna sta radi.Nema nazad i nema odstupanja.

Nina

pre 11 meseci

Ako je iko zasluzio da mu se veruje, to je Vucic zato nema razloga da ovaj put bude drugacije.

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Mi imamo proteste protiv nasilja sa kojih se poziva na nasilje (VIDEO)
Politika

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Mi imamo proteste protiv nasilja sa kojih se poziva na nasilje (VIDEO)

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući u Specijalnoj emisiji na televiziji Pink, komentarisao je deo opozicije koji je na skupu "protiv nasilja" čitavu borbu sveo na političku, a da nisu predložili nijednu meru koja se tiče borbe protiv nasilja, poboljšanja bezbednosti dece i nastavnika, a za raziku od njih na skupu 26. maja biće predstavljen plan za modernu i pristojnu Srbiju, Srbiju budućnosti.

10.05.2023

14:29 >> 18:32

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija