• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2023

14:20

SVE JE JASNO! "Tabloid" Milovana Brkića potvrdio: PROTEST JE NAŠ!

printscreen

Politika

SVE JE JASNO! "Tabloid" Milovana Brkića potvrdio: PROTEST JE NAŠ!

Podeli vest

Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida", jedan je od organizatora lešinarskih protesta koji je već prvog dana ovih lezilebovićkih skupova izjavio da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba otkinuti glavu.

Sada je otkriveno da Brkić u potpunosti stoji iza ovih skandaloznih šetnji po Beogradu, čime maltretiraju građane, a pritom blokiraju auto-puteve, državne institucije i Gazelu. 

U njegovom Tabloidu osvanula je cela duplerica o protestima i tim tekstom praktično su potvrdili da iza protesta stoji upravo Milovan Brkić, kao jedan od glavnih organizatora.

Foto: printscreen

Jer tvrdili su da protest kao nema veze sa Brkićem, jelte, ali šta će onda ova duplerica u njegovim novinama i ovo "mi ustali" u naslovu?

Sve je sada jasno, potvrdili su i poručili: Protest je naš! 

Još jedan sramni deo u novinama bio je deo gde se nalazi ilustracija nasilnih protesta i na njemu predsednik Vučić. 

Foto: printscreen

Ali nije predsednik izašao na ulice da maltretira ljude, niti je govorio da nekome treba otkinuti glavu. Svi znamo ko je to uradio. Brkiću, stidi se! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 10 meseci

To je jasno kao dan samo sto je sad sto i zvanično dokazano. Pokušavaju d iskoriste tugu da narod privuku na svoju stranu. A nemaju nikakve kvalitete da na drugo nacin pobede na izborima

Lala

pre 10 meseci

Hahahhaa kako da nije Brkic Pa i mi iz Vojvodine koji nismo u BG u smo svesni da je lik obican poltron i ustvari Vas cpvek koji pokusava da izbusi svaki moguci skup. Kakav Brkic covece... Hhahahha al cine se vi sluzite, Boze sacuvaj!!!

tale

pre 10 meseci

protest koji će se sutra održati je narodni protest

tale

pre 10 meseci

nadamo se da će sutra sve proteći u najboljem redu

Rade R

pre 10 meseci

To što vi kažete, da ovi ološi treba da se stide, je potpuno u redu ali je to jednostavno nemoguće! Da bi neko imao osećaj da se postidi, prvo mora da bude čovek i da ima obraz! Nije dovoljno samo imati ljudski oblik! Mada ove nakaze, poput tog Brkića, jedva ispunjavaju i taj uslov! Ne bi da uvredim ni jednu životinju na koju on podseća, mnogo više sa onim šta ima u glavi a i nešto malo manje po obliku! Ipak sve te životinje imaju neke vrednosti i vrline, a ovaj debil nema ništa od toga! Živela Srbija! Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Milenko

pre 10 meseci

To nam je bilo jasno od prvog dana da opozicija sprovodi i organizuje blokade i maltretiranja građana.

vucic degenerik

pre 10 meseci

fašista vucic u panici zna da poslje izbora ide u zatvor a informerski sendvicari ostaju bez sendvica i posla.

Jelena

pre 10 meseci

Pa jasno je da je protest njihov i to politizovan.

Jelena

pre 10 meseci

Od prvog dana se znalo da je lešinarska opozicija iskoristila tragediju i ubijenu decu da izadju na ulicu.

Iva

pre 10 meseci

Niti perspektive niti buducnosti sa takvim ljudima

Mica

pre 10 meseci

Jasno je to narodu vec odavno, takvu gamad nema nijedna drzava

Miloš

pre 10 meseci

Nekada je opozicija imalala nekakvu politiku, danas samo da se srusi Vucic i da se narod vrati 50 godina u nazad

Jela

pre 10 meseci

Milovan Brkić je jedan od glavnih organizatora protesta "protiv nasilja" u kojima poziva na ubistvo Vučića. Dokazi postoje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija