• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2023

12:46 >> 12:48

KURTIJEV OKUPATOR KAO MUNGOS! Novi "gradonačelnik" viri kroz zavesu i gleda okupljene Srbe! (FOTO)

Informer

Politika

KURTIJEV OKUPATOR KAO MUNGOS! Novi "gradonačelnik" viri kroz zavesu i gleda okupljene Srbe! (FOTO)

Podeli vest

Okupator opštine Leposavić, nazovi "gradonačelnik" koga je instalirao "kosovski premijer" Aljbin Kurti, kao mungos viri kroz zavesu i gleda okupljene Srbe ispred zgrade opštine!

Ljuljzim Hetemi, novi "gradonačelnik" koga u kancelariju svakodnevno dovoze "kosovski specijalci", sve vreme tokom protesta Srba zbog albanskog nasilja krio se iza zavese.

Svestan da ga srpski narod neće prihvatiti kao gradonačelnika opštine, Hetemi je na momente izvirivao iza zavese posmatrajući okupljene ljude. Mogao je lepo da čuje Srbe kako pevaju "Ovo je Srbija!"

Takozvani "kosovski specijalci" ponovo su danas napali Srbe i na silu pokušavaju da Srbima nametnu "gradonačelnike" koji su na izborima na severu Kosova osvojili svega desetak glasova, budući da je srpski narod bojkotovao izbore Aljbina Kurtija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vucic je ionako prodao to koso

pre 1 godinu

Sto ce gleda divlju poturad srbo zlocince

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija